Wine Professional 2019: organic, Oude Wereld en Millennial

Migraine door drinken van rode wijn

Ronnie Brouwer geslaagd voor Meesterproef SVH Wijnmeester

Dit is wel een heel duur wijntje!

Eerste diploma’s SVH Vinoloog/Sommelier uitgereikt

Job de Swart Nederlands derde Master of Wine

Gast betaalt per ongeluk 3800 euro voor een glas wijn

Trend: rode wijn kun je prima koelen

Vrouwen genieten meer van wijn dan mannen

Jan van Lissum start nieuw online restaurantplatform

Lendl Mijnhijmer is beste sommelier van Nederland

Amsterdams eerste natuurwijnfestival

Leg de rode wijn maar in de koelkast 

Advertorial: Hoogste tijd voor alcoholvrije wijn op de kaart

Duurder, gezonder en duurzamer; dit zijn de wijntrends van 2018

Nederland is grote invoerder van Champagne

RYPP: Rotterdams eerste wijnfestival is terug

Betty Koster benoemd tot Croatian Wine Ambassador 2018

Ron Blaauw rolt WineStein uit in al zijn restaurants

Wijntrainingen bij de Horeca Academie

Interview Henk van Hees: De grote familie van Restaurant Blauw

Dit is de goede drinktemperatuur voor rode wijn

Goedkope wijn van de Lidl één van de beste ter wereld

Dit zijn de beste Pays d’Oc IGP wijnen op de Nederlandse wijnkaart

Limburg heeft eerste Nederlandse streekwijn

Wijncafé Alex + Pinard geopend in Amsterdam

Mensheid drinkt al langer wijn dan werd aangenomen

Felix Huisken geslaagd voor zijn Meesterproef

winnaars Cava Gramona Amuse Wedstrijd 2017 bekend

Deze Nederlandse wijn verrast wijnkenners

Pays d’Oc pop-up wine bar voor 12 dagen in Odeon Amsterdam

Mini-docu: Gert van der Heijden van Het Roode Koper

'Verboden' Spaanse blauwe wijn is hit in Amerika

Mini-docu: Lars Drost van Restaurant Ciel Bleu

Slecht nieuws: wijn wordt echt duurder volgend jaar

Deel wijnvoorraad Château Neercanne vernietigd door brand in mergelgrotten

Duurdere wijn smaakt echt beter

Interesse in wijn was nog nooit zo groot in Nederland

Fontein met gratis wijn in Italië

Slecht oogstjaar zorgt voor minder flessen Nederlandse wijn

Dramatische terugval productie Franse wijnen

Restaurant Vlaar heeft grootste wijnkaart van Nederland

Opwarming van aarde is bedreiging voor wijnproductie

Nationaal Bieronderzoek: speciaalbier met minder alcohol nieuwe smaakmaker

Interview: Vier seizoenen druk met 75 couverts en 160 terrasplaatsen

Aandacht voor wijn bij horecaopleidingen verschilt sterk

Gemiste kansen in restaurant revenue management

Rosés, champagnes en mousserende wijnen van het jaar bekendgemaakt

Nederlandse wijn wordt steeds beter

Dit is waarom de wijn duurder wordt...

Minder wijn geproduceerd in 2016

Voorjaarswijnen: Het terrasseizoen is geopend!

Witte wijn wint aan populariteit

'Uitbreiden naar twee zaken is het moeilijkste wat er is'

2500e Vinoloog van de Wijnacademie

Onderzoeker ontwerpt wijnfles die niet morst

Video: Zwolse horeca inspireert!

De 7 wijnregels en de psychologie achter de huiswijn

Vyne in Amsterdam voor vier weken pop-up restaurant

Wijntraining Online Basis als eerste wijnopleiding SVH-erkend

Biologische wijn scoort beter op smaak dan gewone

Vanavond: documentaire over de grootste wijnoplichter ooit

'Bubbeltaks' verdwijnt: champagne goedkoper

Wijn: eigentijdse Italiaanse wijnen met een goede marge

Wijntje bij de kapper? Van de VVD mag het

Zo duur is een fles wijn in 65 landen

Nijmegenaren maken beste wijn Portugal

Grapedistrict bestaat 10 jaar

Nog steeds wijn schenken in Zwolse winkels

Titel Meester Wijn & Spijs '16 voor 'Eindeloos'

Innovatieve wijn-app binnenkort op de markt

Prestigieuze wijncollectie Henk Savelberg binnenkort geveild

Makro stopt met meeste webwinkels

Wijnbar geopend in Citymall Almere

Warsteiner lanceert nieuw speciaalbier

De Ertepeller in Papendrecht geopend

Robèr Willemsen is nieuwe voorzitter KHN

Franse wijngaarden lijden onder hagel

Jan-Willem van der Hek is beste sommelier

Umami by Han krijgt metamorfose

Inschrijving Prix Culinaire Le Taittinger geopend

Ontdek de 7 theedrinktrends

Festival DORST trekt ruim 12.500 bezoekers

Opening restaurant en foodbar in Muiderberg

In deze 10 steden is alcohol het goedkoopst

Stijn Rotthier wint Slag op de Schelde

Diner in het teken van zout en wijn

Osteria keuken in Rotterdam

Bijzonder evenement van ijsmaker en restaurateur

Gajes is beste bier van Nederland

Bowery Restaurant heeft ludieke publieksactie

Haagse koffiebar lanceert picknickbox

Blurring-ondernemer op de vinger getikt

Boompjes heropent als eventlocatie

Restaurant Lieve heeft nieuw interieur

Nieuw horecaconcept in Doetinchem

Nieuw restaurant op Amsterdams marineterrein

Voorselectie NK Oestersteken in Villa Westend

Gaat 500 euro-biljet verdwijnen?

Nieuwe uitbater restaurant Freddy's Doetinchem

Pop-up proeflokaal De Swarte Leeuw is weer open

Mogelijk La Place in winkelcentrum Utrecht

Vista restaurant en food bar opent deuren

Remon van de Kerkhof is SVH Wijnmeester

Hoe verkoop je meer wijn?

Maaltijden chef Moshik Roth worden thuisbezorgd

Nieuw visrestaurant Pesca opent in hoofdstad

Zweed is beste sommelier ter wereld

Nederlanders drinken minder wijn

Alcoholrichtlijnen verschillen sterk per land

Jongeren positief over leeftijdsgrens alcohol

Brasserie Beekink & Co geopend in Den Haag

Bierprofessor: er zijn teveel bierstijlen

Restaurant Gustafson lanceert groot terras

Hij is er: de nieuwe RestaurantKrant!

Café Ter Marsch opent deuren

Bijna 8.000 bezoekers Horeca & Food Inspiratie Venray

Festival DORST trekt langs enkele steden

Nieuwe champagnebar opent op Schiphol

'Zo. Nu eerst een Bavaria' succesvol verdedigd

Foodclub haalt ruimt 12.000 euro op voor KiKa

Frans wijnjaar 2015: meer oogst van topkwaliteit

Spaanse wijnen populairder dan Franse

Biertekort door tekort aan hop?

Ricardo van Ede is nu chef-kok bij Carels

Toch geen La Place in Alphen aan den Rijn

West-Indisch Huis verwelkomt horeca

Foodfestival Lepeltje Lepeltje breidt uit

Nieuw restaurant met dutch food concept

Restaurant Yoepz opent in Amsterdam

Bocuse viert 90e verjaardag

7 misverstanden over mosselen

24 sterrenchefs koken voor goede doel in hotel

Jumbo koopt La Place

Wat is het beste Nederlandse restaurant?

Nederlandse sommelier valt in de prijzen

Nieuw gilde: Meesters in Gastvrijheid

Award voor boek Joop Braakhekke

El Bulli Chef start culinair project in Londen

Broodjeszaak Sal Meijer leeft voort

Paling toch niet met uitsterven bedreigd?

Prachtige food foto's in nieuw boek

Makro richt zich meer op horecaondernemers

Nieuw gastronomisch klassement: La Liste

Encore Bar & Grill opent deuren in Rotterdam

Peter Klosse ontkracht wildfabelen

Bouzy is de beste wine bar van Nederland

De Horeca 100 van 2015

Column: Dodelijke frikadellen

Minder regels voor Haagse terrassen

Chris Naylor opent pop-up restaurant

Wijnhuis verzorgt complete wijnkaart restaurant

Van der Wijngaard maakt beste varkensvleesgerecht

STAN&CO Arnhem geopend

Nominaties Horecava Innovation Awards bekend

Schiphols restaurant beste van Nederlandse vliegvelden

Brasserie Brut presenteert ice dome

Heel Nederland geschikt voor wijnteelt

Nieuwe foodcourt: Yada Yada Market

Dit zijn de perfecte hoeveelheden wijn

60 jaar Horecava met winactie gevierd

Restaurant de Wanne heropend

Restaurant wereldmuseum heeft beste wijn

Meer dan 500 thuischefs voor AirDnD

Grote namen op vakbeurs Gastronomie

Restaurant Karakter serveert Griekse wijn

Restaurant Hotel New York opent deuren

Franse cuisine in Amerikaanse huiskamers

Horeca staat voor uitdaging

Nieuw: de tunasteak burger

Vichianrat wint Taittinger Benelux

Dick Middelweerd kookt in pop-uprestaurant

Nieuwe meestertitel in de horeca?

Manuela de Munck wint NK Oestersteken

Franse wijn is minder populair

Romain Bourger wint Sommeliers Cup 2015

Huiskamer van Amsterdam: Maslow

Eerste paal voor Vista restaurant & food bar

Zilt & Zoet crowdfundde €150.000 bij elkaar

Nieuwe horecazaak in Den Haag geopend

Gastvrij Rotterdam bijna van start

Van sterrenrestaurant naar belevingsconcept

Educatief wijnprogramma tijdens Folie Culinaire

Hardenberg als culinair middelpunt

Premium Collection wijnen op Gastvrij Rotterdam

Interview Erik Stroink, BBB Maastricht

Amarone heeft nieuwe maître sommelier

Le Cordon Bleu introduceert nieuwe opleiding

Wijnproeven met topsommelier

Culinair event 'Mosselen in de Oude Haven'

La Place komt met wijnbar en avondhoreca

Nieuw: The French Connection Amsterdam

Rode wijn in hotels Madrid het voordeligst

In de rij voor wijngaard Amsterdam

Nieuw platform voor thuiskoks: AirDnD

Duurste wijn ter wereld: €14.000

Eigen wijngaard voor Amsterdam

Gastvrouw Yf leidt jonge garde op

Deze horecaondernemers staan op De Pier

Beuk stopt met Restaurant Vooreenmaand

Osteria Vicini is een prachtige huiskamer

Harrie Baas verlaat restaurant Amarone

Dudok serveert mosselspecialiteiten

Amsterdam weer duurste terrasstad

Mooie nieuwe horecahotspot in Leiden

Casper Westerveld is Meestergastheer

Mosselwijn 2015: Albarino Pionero Maccerato

Gratis kraanwater tijdens Tour Utrecht

Nieuwe biergarten in Rotterdam

Ondernemers kiezen beste mosselwijn

Driegangenmenu bij muziekfestival

Robin Overdreef is SVH Wijnmeester

Restaurant en wijnbar in oude jongensschool

Een winnaarsmentaliteit

SVH lanceert game 'Aan de slag in de horeca'

Culi festival tijdens Nijmeegse Vierdaagse

Restaurant Vesters lid van Euro-Toques

Nieuwe Italiaanse trattoria in Amsterdam

Maurice Griep terug bij Het Roode Kooper

Voorronde Bocuse d'Or: deelnemers bekend

Indian dining hotspot in Amsterdam

Update: Bocuse d'Or

Nieuw restaurant: Eastwood in Amsterdam

Toprestaurant in hip Strijp-S Eindhoven

Spanning bij NK Oestersteken

Stan Kerckhoffs is SVH Meestergastheer

Sterrenzaken doen mee aan Culi Weken

De 20 beste inkooptips

CuliTip: Asperges met coquilles

Sommelier Ruben Kwakman naar le VIN 'x

Jonge ondernemers winnen 2 jaar gratis huur

Wijnbar in Montfoorts hotel

Casper Westerveld geslaagd voor Meesterproef

Superfood? Brainfood!

Pop-up restaurant 'Blijf Eten' geopend

Fijnste Franse restaurantverkiezing van start

Bodymassage met rode wijn

Nieuw restaurant in Oegstgeest

Sommelier Ruben Kwakman's wijngeheimen

Lekker zoet: zuurvlees

Afghaanse culinaire ervaring in Brabant

Steigenberger Airport Hotel opent Trattoria

Voor jou: gratis editie De RestaurantKrant!

Van Gogh bewonderen bij Ciel Bleu

Nieuw concept voor toprestaurant

Betaalt de horeca te veel btw?

Stan Kerckhoffs geslaagd voor Meesterproef

Fries Food Festival op komst

Soenil Bahadoer SVH Meesterkok

Nieuw Beren eetcafé in Zoetermeer

Nieuw boek: Keukengeheimen uit het Vechtdal

Brasserie Engels is heropend

Kookwedstrijd op de Schelde

Waldorf Astoria opent Goldfinch Brasserie

Pasquinel Kolk geïnaugureerd

Horecatalenten strijden om kampioenschap

Starbucks serveert nu ook wijn en bier

Hippe hamburgerzaak in Rotterdam

Restaurant Joelia opent in Hilton Rotterdam

Wijn helpt vet te verbranden

Restaurant 't Raadhuis verhuist

Délifrance terug in Bussum

Sligro mag geen drank verkopen

De Librije Beste Restaurant van Nederland

Wild zwijn molesteert horecazaak (VIDEO)

Grand Hotel Karel V heeft eigen speciaalbier

De Librije verzorgt vliegtuigmaaltijden

Nieuw restaurantconcept in Bennebroek

Marco van der Wijngaard beste leerling-kok

Nieuw interieur voor Amarone

Vader van de Franse keuken

Winnaars Gouden Koksmes

Nieuw: Horeca Select tomatenpouches

Pop-up restaurant in sterrenwacht

Nieuw hotel-restaurant in Didam

Ischgl is culinaire hotspot

Horeca DNA neemt bedrijvenregister over

Hotel-restaurants vol met Kerst

Pop-up bier- en wijnwinkel in Tiel

Anne & Max Utrecht geopend

Een hilarisch erotisch kookboek

Hotel Pulitzer heeft beste wijnspijscombi

Nieuw Turks restaurant in Almere

Dit jaar bier bij het kerstdiner?

Pasquinel Kolk is Meestergastheer

Brits Koningshuis erkent butlerschool

Katoele en Stegeman 'junior chef of the year'

De beste wine bar van 2014 is...

De Beren eetcafé in Amersfoort

Lekker lezen: JachtWildKookBoek

Tips voor heerlijke wildgerechten

Slechts 1 Utrechts restaurant krijgt 'Bib'

Bah, regels...

Restaurant Lux lanceert nieuw food concept

Trattoria&Grill DUE nieuwkomer Lekker 500

Raadspensionaris Amersfoort is overgenomen

Toprestaurant in Rijksmuseum

Bakkerswinkel gaat ook open voor diner

Nieuwe bedrijfsleider Brasserie DrinksandBites

Wijn, noten en chocolade maken botten sterk

Franse sterrenkoks: ortolaan op menu

Makro Horecadag: nieuwe spreker bekend!

Nieuw in Laren: Gastrobar Anton

Dit is de beste Belgische sommelier

Worst wijncafé serveert nu ook lunch

Vernieuwde Makro Vianen bijna open!

13.169 bezoekers BBB en Folie Culinaire

67 Michelinsterren in Baden-Württemberg

Laatste dag BBB en Folie Culinaire

BBB en Folie Culinaire: 10% meer bezoekers

Topgastronomie op Folie Culinaire

Storytelling op de 60e BBB

Van Galen geïnaugureerd als SVH Meesterkok

Roberto's Hilton Amsterdam bestaat 20 jaar

BBB horecabeurs viert feest: 60 jaar

Vincent van Riet naar The Finest Grapes

Nederlandse wijnproductie opgeschroefd

Finalisten Euro-Toques Young Chef bekend

Ridder opent restaurant in Hilton Rotterdam

Geen bloedbank, maar een bierbank

De Burgemeester gekroond tot Elite-Restaurant

Beste sommelier van Nederland

BBQ verpest door verkeerde wijn

Nieuw toprestaurant in Den Bosch

Welke wine bar is de beste van Nederland?

Nieuw in lochem: Rob's Gastrobar

Restaurant De Librije verhuist

Imposante culinaire tentoonstelling (+video)

Chef Han Ji vernieuwt social dining restaurants

Vers 24/7 breidt uit met 100 Nederlandse bieren

BADHOTEL BRUIN HEEFT EEN TOPCHEF

Gastric bypass menu in nieuw restaurant

Kroeg met uitsterven bedreigd

Het Hof in Bergen viert opening

Australiërs zijn onzeker over wijn

22 t/m 24 september: Gastvrij Rotterdam

Pincobar De Zwarte Vosch Utrecht geopend

Wijninstituut VS verzamelt info na aardbeving

Nieuwe thema's op Horeca Inspiratie Hardenberg

Tongstrelend notitieboekje

Alcohol is goed voor conditie

Weer een pop-up restaurant

Wijnbar voor terminale patiënten in Frans ziekenhuis

'Nederlanders drinken niet om dronken te worden'

3 x goud voor wijndomein Sint Martinus

Bacchus Wijnfestival in het Amsterdamse bos

Lars van Galen SVH Meesterkok

Zakelijk biologisch bestellen

Een recensie onder de loep

Wetgeving personeel per 2015

Nieuwe eigenaren voor Heeren Dubbel

Han Ji neemt restaurant Red Chilli over

Nijmegen weer goedkoopste terrasstad

BTW-tarieven voor dranken in de horeca

De beste Franse en Italiaanse restaurants

18.000 flessen Saint-Emilion Grand Cru op snelweg

Betaalt u straks 80% belasting op onkostenvergoedingen?

Beste koffie vind je bij NIKA

Welke idioot heeft de pizza shoarma bedacht?

Ramon Beuk opent maandrestaurant

Academie voor Gastronomie feliciteert geslaagden

Festival Leeuwarden krijgt eigen restaurant

Meer bier bij het diner in België

UPDATE: Licentieplicht Videma

Horeca Soest groeit te hard

Ver reizen een 'must' voor foodies

100 miljoen voor Belgische horeca?

Verantwoorde keuken in nieuw restaurant

'Pulled Pork & Beers' in Envy

Rootz heeft beste bier-spijscombinaties

Bijenkorf opent nieuw horecaconcept

Foodfilms in de prijzen

Hogeropgeleiden de horeca in

Pieter de Ronde opent zijn restaurant

Nieuwe chef voor de Wageningse Berg

En ze heet? Librije's Zusje Amsterdam

Culinaire academie in Twente

Bij Jef blinkt uit

Smaak verandert door licht en muziek

Chefkok pleit voor gezonder menu

Chinezen drinken dure wijn

Wandeltocht langs toprestaurants

Nieuw restaurant bij Hotel Newport

Finalisten bier aan tafel trofee bekend

Complete restyling Magneet Poortugaal

Crisis voorbij voor strandhoreca

Torres meest gewaardeerde wijnhuis

Starbucks gaat bier en wijn verkopen

Sergio Herman brengt hoogstaande lunch

Brusco geeft Lambrusco imago 2.0

Franse cuisine met Chinees hart

Feest en Bierplankje bij café Mereboer

Rondje Rotterdamse tweesterrenchefs

Vaticaan is flink in de olie

Sligro rolt horecagroothandel 3.0 uit

Restaurant Smaak Rotterdam bankroet

Wayne Kooreman wint kookwedstrijd

Chef maakt Valentijnsdiner van €73.400

Tweede vestiging Meneer Smakers

Koen Betjes wint NK Leerling-Kok 2014

Ciel Bleu meest gastvrije restaurant

Nieuwe sommelier Vrienden van Jacob

Club Newport 1852 opent deuren

NK voor koks op de Horecava

Dranken: hot or not in 2014

Crisis? Nederland telt meer restaurants!

Tweede editie Glazen Restaurant

Google: site restaurant is visitekaartje

Nieuw tapasrestaurant in Rotterdam

Yotam Ottolenghi kookt in Kookfabriek

Burgemeesterhuys wordt 't Weck

Proef en Beleef in Breda failliet

'Turkey to Go' bij Midtown Grill A'dam

Wel of geen wijntekort?

BTW in de horeca

Meesterkok De Ronde opent restaurant

Alle awards GaultMillau 2014 bekend

Speciaal bier voor bij diner gelanceerd

Vanhorenbeeck Vinoloog van het Jaar

BBB Maastricht in beeld

Julius Jaspers opent eigen restaurant

Aftrap eerste week van de sake

Franse wijnen zijn niet giftig

8 tips voor een goede huiswijn

Van der Hek naar EK Sommelier

Bierverteller te gast bij Utrechtse zaak

Restaurantgast eet bord niet leeg

Eerste dag voor Gastvrij Rotterdam

Nieuwe restaurantmanager Vis & Ko

Driejarig jubileum restaurant Twenty2

Wijnkennis opdoen op de BBB

Restaurant Podium verhuist

Makro organisator Drechtse borrel

Bier en spijs op Gastvrij Rotterdam

5&33 opent in oktober haar deuren

Hotelscholen gaan de strijd aan

De Burgemeester verlengt wijn-award

Ook Toine Hermsen voor bistronomie-bijl

Horeca Inspiratie Hardenberg

Terras EatTalië haalt Italiaanse kok

GaultMillau strijkt neer in RAI

Nieuw: wijn met een cola-smaakje

Horecabeurs start inspiratie-verkiezing

Veel topchefs op Gastronomie 2013

Jamal Darkaoui chef bij restaurant Noara's

Julius Jaspers opent Haarlem Culinair

Franse topchef Renaut op Folie Culinaire

Ekkebus slaagt voor Meesterproef

Meesterproef Ekkebus op 10 km hoogte

Interview Boreas Heeze

Eerste vaatje haring 2013: 66.550 euro

Sfeerimpressie Vinexpo in Bordeaux

Sommelier Bridges naar WOSA

'De knoflookpuree is bij ons favoriet'

Uitslag Nationale Open-Wijncompetitie

Jean Beddington stopt met restaurant

In opmars dankzij De RestaurantKrant

Twee SVH Meesterkoks in één restaurant

Starten met to go? Leer van HMSHost!

Surinaams restaurant wordt wijnbar

KHN trekt zich terug uit SVH

De stressboog van luchtvaartreizigers

Mijn Keuken start Groupon-deal

Meer omzet met juiste dienblad

JRE viert lustrum met walking lunches

De Kromme Watergang naar Amerongen

Four Seasons wordt Restaurant Chung

Erik van Loo: "Investeer in je loopbaan"

Lunch en diner bij Opera Prima

Speciale wijn ter ere van kroning

Vrouwen in top drie gastvrijheid

Noble nieuwe naam Chalet Royal

Gast wil niet betalen voor kraanwater

Nieuw restaurant in Hotel Beaumont

Paolo Basso beste sommelier

Ron Blaauw stopt met sterrenrestaurant

Restaurant Luce uit Utrecht failliet

ZuiderSchinkel viert haar jubileum

Nieuwe horecazaak in Utrecht

Duo start culinair butlerbureau Liaison

Kookfabriek nu ook in Rotterdam

Horeca Inspiratie 18, 19 & 20 maart

Wijn van Jolie en Pitt snel uitverkocht

Hogere leeftijd alcohol definitief

Mi Dica opent in Eindhoven

Argentijns restaurant in de Pijp

Creatief koken tijdens jamsessie

Meestertitel voor sommelier Parkheuvel

Klant koopt doe-het-zelf gerecht

Verbond DiningCity en Sterwijnenthuis

SVH Meesters verenigd op nieuwe site

Vierde editie voor Italiaanse wijnvakdag

Team Amstel Hotel wint kookwedstrijd

P&F: Vergoedingen en de WKR (3/6)

Restaurant Zarzo opent in Eindhoven

Studenten ontwerpen krijtglas

Finale Bier en Gastronomie Award dichtbij

Een laatste vaarwel voor Joke

HorecaHelden 2013 bekend

Bekendmaking van de HorecaHelden

Horecava reikt innovatie-awards uit

Nekslag voor ambachtelijke kazen?

W&O: clichés in de wijnwereld

W&O: Wat is lekkere wijn?

Stem op uw HorecaHeld

Niven krijgt pop-up in Amsterdam

Joke zegt Horecava vaarwel!

Kanshebbers Innovation Award bekend

Eerste Groupon all-in deal gestart

W&O Biologische wijn

Top blijft de top in Michelingids België

Samenwerking restaurants met kerst

W&O Smaak

Kanshebbers horecahelden 2013

Restaurant Heerlijk start sakebar

Regeerakkoord: alcoholgrens naar 18

GaultMillau: overleven door focussen

Alle awards uit de GaultMillau 2013

W&O Wijn en opleiding

Johan Kragtwijk 30e SVH Wijnmeester

Korianders ambassadeur Fill the Cup

W&O WineWindow: Viticulture 3.0

Vanhorenbeeck vinoloog van het jaar

Restaurant De Molen start Groupon-actie

GildenEvent12 bron van inspiratie

Nieuwe reeks artikelen over wijn

Viticulture 3.0: Nieuw wijnconcept

Grote jury Zilveren Champignon

Week van social dining in september

Restaurant Mediterraneo wint prijs

Programma GildenEvent12 bekend

Tout a Fait geeft operadiner

Horeca Relatiedagen Hardenberg

Tweede restaurant voor Tout a Fait

Samenwerking Ivy en Manhattan Hotel

Waar of niet waar: ronde 5

Wijnvoorraad elBulli onder de hamer

Waar staat de Hitler-wijn? Naast de paus!

Boerma en Veldman slaan vleugels uit

Ron Blaauw kookt in ArenA

Frankrijk exporteert meer wijn

Fastfoodexpert start keten biorestaurants

Ondertussen in Spanje: een all in driegangenlunch voor 10,40 euro

Groen, Groener, Groenten!

Vlees marineren terwijl het nog leeft

Kokmeijer geeft culinaire workshop

Thema GildenEvent12 is 'meesterlijk'

'Geen kindermenu meer voor mij!'

Nieuwe sommelier voor Ciel Bleu

Dag lang tafelen bij Sluiszicht

WinselerHof renoveert restaurant

Talent(en) van de toekomst bekend

Eerste vaatje haring voor 95.000 euro

Evolutie en revolutie in PUURST

Chefs(R)Evolution in Zwolle in beeld

Nieuwe sommelier voor Bridges

Rob Hartmann maître d’hôtel bij St. Gerlach

Rijn IJssel Vakschool wint kookwedstrijd

Opleidingsrestaurant op zoek naar naam

Tijdschrift zoekt beste Franse restaurant

Eerste editie Chefs (R)evolution komt eraan

Gerrit Greveling horecamanager golfclub

Bresc maakt culinair roosteren mogelijk

Dubbel jubileum Duin & Kruidberg

Jan Willem van der Hek beste sommelier

Culinaire webshop voor Sergio Herman

Team De Kromme Dissel wint award

Zilveren Oester naar team Ciel Bleu

De Zwaan pakt crisis aan door te 'verluxen'

JRE maakt wijntrip door Zuid-Afrika

Omar Dahak even terug bij 't Nonnetje

Mozart en Bach zorgen voor dorst

@The Lobby wint Culinary Award

Alleeneters zijn kans voor horeca

Hotels strijden om European Culinary Award

Shangri-La stopt met haaienvinnensoep

In beeld: van de beursvoer (3)

In beeld: van de beursvoer (4)

2012 wordt het jaar van oerproducten

In beeld: Horecava 2012 van start

Top-10 restauranttrends volgens chef-koks

'Weg van wijn' beste wijnboek van 2011

Bestaan bedrijfschap Horeca in gevaar

Wynand Vogel stopt bij Lekker

Deel je passie met de wereld! (1/6)

Top Nederlandse horeca aanwezig bij gala

Ronald Bor nieuwe chef De Wilmersberg

Schimmel in Deens bier

Kamer beslist snel over bedrijfschappen

Hit voor tweede GildenEvent

Laatste kans inschrijven: themadag

De echte magie van het restaurant

Genomineerden RestaurantHeld bekend

Inspiratie op HORECA 2011

GaultMillau 2012: Sergio pakt weer 20 punten

Food Inspiration Days in beeld

Finalisten Bier & Gastronomie Award bekend

Horecawerf Wild-event 2011

Hans Meijs Vinoloog 2012

Publieksprijs Restaurant Week voor Bling

Keukenberichten van de hoofdredacteur (2)

Restaurant Fris viert eerste jubileum

Nederland importeert meer wijn

Keukenberichten van de hoofdredacteur (1)

Studenten op reis naar Sherry-streek

Anja Vondenhoff ambassadeur Champagne

Nieuw boek Erik van Loo over sauzen

Uitsmijter van de week - 35

Magazine zoekt beste Italiaan van het land

Michelin Gids benoemt nieuwe directeur

Wijnwebshop stapt naar rechter

Vulkaan gooit roet in het eten

Chique! werkt aan culinair niveau Alphen

IJsfondue: nieuwste horecatrend?

Iens DinerDagen topper 2011: Vis & Ko

Frouckje State versterkt band met hotel

'Bezuinigingen tasten toerisme aan'

Nieuw boek Onno Kleyn gepresenteerd

Geslaagd diner topkoks voor Alpe d'HuZes

Jeroen de Zeeuw wordt chef Restaurant Fris

Crème Crue zet in op doe-het-zelfmenu

Nederstigt voorzitter vinologenvereniging

Brasserie FLO viert vijfjarig bestaan

Opperste concentratie tijdens halve finale

Senses in The Albus open na verbouwing

Wijnconsumptie stabiel op 26 miljard liter

Horeca Talentendag in Ruurlo

RateBeer.com verkiest Zweeds bier tot beste

Restaurant Ron Blaauw naar Amsterdam

Nieuwe duurzame keuken voor Wolfslaar

De Roode Leeuw viert 100-jarig jubileum

Horeca verantwoordelijk bij besmet wild

The Harbour Club schenkt beste huiswijn

Jamie Oliver doneert aan Serious Request

Interview: Restaurant Fris, Haarlem

Verzekeraar biedt alcoholtest aan in horeca

Nederlandse bubbels heten 'Sprankel'

Zwethheul resto van het jaar in Grootspraak

'Flesje' Bordeaux-wijn doet 219.994 euro

Streekweken succes, kersteditie aanstaande

Markante horecamensen Midden-Nederland

Wijnetiket vermeldt CO2-uitstoot per glas

GaultMillau 2011 bekend, top ongewijzigd

Nieuw boek Ilja Gort in de winkel

Thema-avonden in Librije's Wijnbar

Hotelstudenten winnen amusewedstrijd

Dertig jaar SVH-Meestertitels gevierd

Maurits Harskamp vinoloog van het jaar

Champagneshampoo toch niet zo'n feestje

Beste Fairtrade wijnen komen uit Zuid-Afrika

Restaurant Reflet viert 125e verjaardag

Ontmoeten centraal tijdens Horecava 2011

RTL wil online reserveringen wakker schudden

Mis het niet: de Deli XL Foodservice Fair

Let op... (valse) bankbiljetten

Nieuwe Italiaan Prego opent deuren

Michel Montignac (66) overleden

Smaak centraal tijdens Foodservice Fair

Oostenrijk als opwindend wijnland

Spanje en Portugal maken nieuwe wijnsoort

Finalisten Roussillon Dessert Trophy bekend

'Het Nederlandse antirookbeleid faalt'

iPad vervangt menukaart

De RestaurantKrant online lezen?

Culitop/Genietgala feestelijk van start

Bordeauxwijn La Tulipe nu ook schroefdop

Culinaire rondreis door Brabant

Beste asperge-amuse van Sjako Minderhout

Landgoed Wolfslaar krijgt bistro

Interview: Restaurant Chang-i, Amsterdam

Luppens wint halve finale sommelierwedstrijd

Mineraalwater als ideale tafelpartner

Specialiteiten uit IJsland

Studenten naar Italië voor kookwedstrijd

Chefkoks lanceren koffielijn voor topgastronomie

Thee en kaas: proeven op een ander niveau

Theemachine van Da Silva wint Overall Innovation Award 2010

Duurzaamheid sleutelwoord op Horecava 2010

Cognac uit 1788 voor 25.000 euro geveild

Gemeenten versoepelen regels voor horeca

Nieuw culinair evenement in Rotterdam

Thuis uit eten

Alliance Gastronomique: foie gras blijft legaal product

Nieuwe culinaire hotspot: Wereldmuseum Rotterdam

Alliance Gastronomiquelid Kaatje bij de Sluis presenteert haar kookboek 'Koken als Kaatje'

Onder de loep: Domaine Jean-Paul Schmitt

Wijnschrijver Nicolaas Klei krijgt eigen magazine

Mobiele sterrenrestaurants nieuwste rage?

De BEWUST Food Innovatie Dagen 2009

BEWUST Food Innovatiedagen komen eraan

Bourgondisch Maastricht verwelkomt FLO

Limburgse restaurants serveren streekmenu's met speciaalbier

Jonge Chinese chefs willen innoveren

Villa Ruimzicht heeft mooiste toilet

Werkgelegenheid horeca krimpt met 28.000 banen

Wijndief Parijse toprestaurants opgepakt

Nieuwe Koken als Kaatje in de maak

Mosselseizoen feestelijk geopend in Blokzijl

Okhuysen opent twintig flessen Petrus

Honderd restaurants in de ban van Elzaswijnen

Taste of Amsterdam in de startblokken

Franse wijnsector ziet export teruglopen

Merlet schenkt aan goed doel

Pieter de Ronde slaagt voor SVH-proef

Culi's op de bres voor Franse kerktorens

De Echoput 50 jaar lid KHN

Restaurant Eethuysje maakt frisse start

Roy Pelgrim Neelrands beste sommelier

Kaatje 20 jaar 'politiek actief'

Pure Passie nieuw boek van Librije-stel

Restaurant op Amersfoort CS heeft primeur

FLO presenteert eigen kookboek

Carnaval gaat door!

Topkoks koken voor KIDS

Restaurantbegrippen

Recessie treft restaurants en cafés sterker dan hotels

Cijferwerk

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: