Gekweekte vis dikwijls op inhumane wijze gedood

Nederlands Oesterseizoen 2018-2019 officieel geopend

Eerste Goede Vis festival in Amsterdam

Noordzeevis op de kaart op festival

Eerste vaatje Hollandse Nieuwe levert 78.000 euro op

Restaurants serveren massaal niet-duurzame vis

Culinair festival VISSCH eind juni in Scheveningse Visafslag

De Groene Parel in Den Haag geopend

Dutch Yellowtail als alternatief voor blauwvintonijn

Nieuw visrestaurant in Rotterdam

Interview Henk van Hees: De grote familie van Restaurant Blauw

Wat komt er in de Arnhemse Korenbeurs?

Euro-Toques maakt bezwaar tegen wetsvoorstel verbod op palingvangst

Visrestaurant Langoest opent in Rotterdam

The Seafood Bar breidt uit naar Utrecht

Video: Lunchroom in Voorschoten serveert exclusieve vissoort

Eerste mandje nieuwe oogst platte Zeeuwse oester overhandigd

Bistrobar Berlin kookt van kop tot graat: Kabeljauwkop

Mini-docu: Gert van der Heijden van Het Roode Koper

Mini-docu: Lars Drost van Restaurant Ciel Bleu

Rotterdams genieten: fruits de mer-festijn

Nog meer weetjes over mosselen

Van fornuis naar grootkeuken

Burgerz en De Portare Via in Haagse Hofhouse

Eerste Oosterscheldekreeft voor recordbedrag van 41.000 geveild

Het Rotterdam Marriott Hotel presenteert Schmidt Fresh Fish Market

Nieuw restaurant Sukade in Meppel

Noordzeevis als regionaal product

Topchefs bij het Schmidt Zeevis Restaurant tijdens Gastvrij Rotterdam

HANOS breidt uit met Q-vis

Voorzorgsmaatregelen mosselen en oesters Oosterschelde

Valse 'Zeeuwse' mosselen in omloop

Hard Rock Café Amsterdam bestaat 45 jaar

Eerste Zeeuwse mosselen aan land gebracht

Restaurants moeten meer groenten op het bord leggen

Jan-Willem van der Hek is beste sommelier

Umami by Han krijgt metamorfose

Nieuwe horecazaak opent in Rotterdam

Ralph van Dongen wint The Ultimate Bite

Bowery Restaurant heeft ludieke publieksactie

Guus Meeuwis presenteert smakelijk kookboek

Britse fastfoodketen opent zaak op Schiphol

Boompjes heropent als eventlocatie

Programma Taste of Amsterdam is bekend

Horeca grote stijger in aantal contactloze betalingen

Bocuse d'Or-update vanuit Boedapest: Het gaat goed!

Gerechten Bocuse d'Or zijn uitgeserveerd!

Nieuw restaurant op Amsterdams marineterrein

Nederlands Bocuse d'Or team geplaatst voor wereldfinale

Bocuse d'Or: Morgen wordt grote dag (video)

Nieuw veganistisch restaurant opent deuren

NHTV-studenten openen poffertjeszaak in Europa Park

Restaurant brengt bejaarde buurvrouw dagelijks eten

Sushi daily opent 500e kiosk

Uitnodiging: KHN Inspiratiesessie op 17 mei

Steur en hertenkalf op menu Bocuse d'Or

Vista restaurant en food bar opent deuren

Moederdag is een goede dag voor de horeca

Jamie Oliver is invloedrijkste voedingsexpert

Robert Kranenborg krijgt lintje

Hoe verkoop je meer wijn?

Derde Seafood bar is geopend

Nieuw visrestaurant Pesca opent in hoofdstad

Italiaanse formule Vicini opent in Arnhem

'Thuisbezorgd.nl gaat naar beurs'

Kun je nog wel zonder reserveringssite?

Wie wordt de Meest Markante Horecaondernemer?

Frank Uphoff Executive Chef Hilton The Hague

Kookboekenschrijvers uit een ver verleden

Brasserie Beekink & Co geopend in Den Haag

Worden sushihamburgers een nieuwe trend?

Splitsing Makro en Media Markt een feit

DLC Restaurant Amersfoort geopend

Bagels & Beans gaat ook kleding verkopen

Rotterdam serieuze kandidaat Bocuse d’Or

Schijf van Vijf: Brood mag weer en alcohol is not done

Zalmprijs stijgt enorm. Wat nu?

Is Euro-Toques klaar voor de toekomst?

Nieuwe Humphrey's opent in Eindhoven

Joop Braakhekke veilt eerste oosterscheldekreeft

Ideaal kassasysteem voor de horeca

Biertekort door tekort aan hop?

Yotam Ottolenghi op bezoek bij RIJKS

Ricardo van Ede is nu chef-kok bij Carels

Groupon verkoopt miljardste voucher

Primeur: 3 sterrenzaken in Scandinavië

Cooqing laat hobbykoks koken in professionele keuken

Nieuw restaurant met dutch food concept

Bocuse d'Or: focus op Europese finale in Nederland

Restaurant De Kroon onderging een restyling

Topchefs koken bij Bilderberg

Topchef aan de slag met geconcentreerde bouillons

Hilton Leiden presenteert chef Jeroen Jongeneel

Eten in het vliegtuig is echt anders

Wat is het beste Nederlandse restaurant?

18 nieuwe ambassadeurs Dutch Cuisine

Lars Drost Nationaal Kampioen Jonge Koks 2016

Nieuw gilde: Meesters in Gastvrijheid

Michelin koopt BookaTable

Vlees blijft favoriet in restaurant

Ruim 100.000 euro voor eerste tonijn

Paling toch niet met uitsterven bedreigd?

Sergio Herman start derde zaak

Trends in mobiele betalingen en winkelen

Paling niet meer op het menu

Dit zijn de serviestrends voor 2016

Van loodgieter naar eigenaar restaurantketen

Encore Bar & Grill opent deuren in Rotterdam

Peter Klosse ontkracht wildfabelen

Foodbranche loopt digitaal achter

De Horeca 100 van 2015

Falco Bloemendal nieuwe voorzitter KHN Noord-Holland

Tentoonstelling El Bulli in Maastricht

Zakelijk diner reserveren via Couverts

Vegetarische burgers zijn een hit

Kaboom Hotel en DADAWAN geopend

Minder regels voor Haagse terrassen

Chris Naylor opent pop-up restaurant

Tokio is culinaire hoofdstad van de wereld

Eerste MichelinKids-lunch een succes

Stenden organiseert Guests on Earth congres

Nominaties Horecava Innovation Awards bekend

Gastvrij ondernemen

Zeeuwse mosselen hebben topkwaliteit

Moet je digitale kassagegevens bewaren?

La Place presenteert nieuwe gerechten

Payroll Select neemt Prokx over

Restaurant Foodsy bleek een grap

KHN: 10-puntenplan voor duurzame horeca

Gezonder en duurzamer eten via de menukaart

McDonald's vernieuwt volop (video)

Britse restaurantketens nog te ongezond

Zo'n 60 procent wil meer betalen voor vers

Meesterkok start restaurant via crowdfunding

Winkelcentra met horeca-aanbod aantrekkelijk

Thuisbezorgd.nl: eten bestellen via tv

HanTing Cuisine beste fine dining restaurant

Walvisvlees weer in opkomst?

Mobieltjesterreur

Franse cuisine in Amerikaanse huiskamers

Nieuw: de tunasteak burger

Vernieuwde Makro's in Breda en Groningen

Nieuwe meestertitel in de horeca?

Nieuwe zaak in Amsterdam: Di Bruno

Video: visfileren met Arie Kuijt

Eerste paal voor Vista restaurant & food bar

Baba Rafi in Alkmaar is geopend

Nieuwe horecazaak in Den Haag geopend

Gastvrij Rotterdam in beeld

Dit zijn de winnaars van de Bocuse d'Or!

Justin Koopman Rotterdams Kooktalent 2015

Van sterrenrestaurant naar belevingsconcept

Fijnste Franse restaurant van Nederland

Bocuse d'Or: De ontknoping nadert!

Amarone heeft nieuwe maître sommelier

Bocuse d'Or: Het aftellen is begonnen!

Topjury bij Nederlandse finale Bocuse d'Or

Stephan Nijst nieuwe chef Hilton Rotterdam

Bobby Rust baalt van tekort aan koks

Culinair event 'Mosselen in de Oude Haven'

Half miljoen reserveringen AH-restaurantactie

Angélique Schmeinck presenteert Bocuse d'Or

Vijf bijzondere boomhut-restaurants

Spaarkaarten AH en IENS hit op Marktplaats

Nieuwe foodbar opent deuren in Rotterdam

Gastvrouw Yf leidt jonge garde op

Beuk stopt met Restaurant Vooreenmaand

'De vegetarische keuken is een blijvertje'

Is in China alles groter?

Ruud Visser is nieuwe chef Hilton The Hague

Osteria Vicini is een prachtige huiskamer

Dudok serveert mosselspecialiteiten

Minder wespen op het terras (VIDEO)

Horeca in Paleis Soestdijk?

Mooie nieuwe horecahotspot in Leiden

Welk brood serveer je bij de BBQ?

Meer omzet door theebeleving (VIDEO)

Restaurantactie IENS en Albert Heijn gestart

TripAdvisor ontmaskerd door neprestaurant

De Doelen krijgt nieuwe horecazaak

De Kromme Watergang: Zinderend Zeeuws

De mosselen zijn top dit jaar

Multifunctionele Haagse hotspot geopend

Bocuse d'Or: Opdracht finale bekend

Nieuwe biergarten in Rotterdam

KHN start serie over ondernemerschap

Ondernemers kiezen beste mosselwijn

Dit zijn de Bocuse d'Or finalisten!

Horecabezoeker wil meer groenten

Kebab-franchiseketen naar Nederland

Einde van roken op het horecaterras?

Nieuwe Italiaanse trattoria in Amsterdam

Programma Food Festival Food Unplugged

Betaalkaarten en cash bijna overbodig

Topchef naar Bilderberg Garden Hotel

Hotel Restaurant Ruimzicht 65 jaar

Vleesloos barbecueën op 6 juni

Multifunctionele Haagse hotspot geopend

VIDEO: Grootste restaurant ter wereld

Voorronde Bocuse d'Or: deelnemers bekend

Indian dining hotspot in Amsterdam

Update: Bocuse d'Or

Nieuw restaurant: Eastwood in Amsterdam

Nieuw in België: de Noedelhamburger

De Aubergerie uit Amersfoort bij Euro-Toques

TripAdvisor op overnamepad

Salades: licht en gezond

De 20 beste inkooptips

Sommelier Ruben Kwakman naar le VIN 'x

Koning dineert bij Restaurant At Sea

Jonge ondernemers winnen 2 jaar gratis huur

Trend: Lobster & Burger Bars

Restaurant The Park opent binnentuin

Nieuwe GM voor HMSHost Schiphol Airport

Nieuw restaurant in Oegstgeest

Harbour Club Kitchen opent in Amsterdam

Betalen met mobiel in Zeeuws restaurant

Valet parking voor Amsterdamse horeca

Minimaal een miljoen euro omzet per jaar

Van den Heijkant nieuwe chef Hilton Airport

Nieuwe exotische food hall in Amsterdam

Sofitel Paris Le Faubourg gerenoveerd (FOTO'S)

Fries Food Festival op komst

McDonald's introduceert de McKibbeling

Exclusief: faillissement Hotel Overbosch (1/2)

"Ik wil Hofftrammm op de kaart zetten"

Interview: 'The Battle' van de Reserveringssites

De opkomst van superfoods

Betalen via social media mogelijk

All-inclusive concept in meubelboulevard

Greg Amse nieuwe chefkok Madestein

De Pier niet meer zo dood als een pier

Bier is goed voor de hersenen

Restaurant en scheepswerf werken samen

Forse groei Nederlandse V PAY-betalingen

Uitzonderlijke situatie Nederlands team

Nederland 9e in Bocuse d'Or Finale

Succesverhaal in Zeeland

De Librije Beste Restaurant van Nederland

Insecten op menukaart Princess

Restyling restaurant IDRW

Toerisme stijgt in 2015 met 4 procent

Winnaars Gouden Koksmes

150.000 euro opgehaald in 8 uur

Tripadvisor neemt IENS over

Rob Geus' keurmerk is oplichterij?

10 culinaire trends voor 2015

Dit zijn de 10 best gelezen artikelen van 2014

Dineren in Snorkelland (video)

Visgerecht Bocuse d'Or wordt uitdaging

Horeca Wageningen in handen Jaap Venendaal

Visie voor gastvrijheidseconomie

Nieuwe leden vereniging horeca stad enschede?

Peru beste culinaire bestemming

SVO behaalt goede waardering

Koksgilde in de prijzen

Gratis download allergenenlijst

Hulp bij allergenenwetgeving

Jérôme Bocuse over de Bocuse d'Or

De Beren eetcafé in Amersfoort

Lekker lezen: JachtWildKookBoek

Op pad met Bocuse d'Or deelnemer

Bespaar fors met de bespaarcalculator

Bah, regels...

57 nieuwe Bib Gourmand adressen

Restaurant Lux lanceert nieuw food concept

Nieuw restaurant in Amstelveen

Wil je meer weten over vis?

Ultieme beleving in koffiecorner

Lezing en white paper over wetswijzigingen

Masterclass kaas door Wil Leppers

Volledig programma Makro Horecadag Vianen

Imposante visafdeling in Vianen

Schaafsma is meest markante ondernemer

MasterChef Bart kookt bij L'invité

Zoeken naar de best passende review

Bakkerswinkel gaat ook open voor diner

Masterclasses & demonstraties Makro Horecadag

Masterclasses op Makro Horecadag

Keurmerk voor Golden Tulip Hotel Central

Prachtige belevenis in Vianen

Nieuw concept: chef-kok kookt bij mensen thuis

Nieuw in Laren: Gastrobar Anton

De 10 beste restaurants volgens reizigers

Vernieuwde Makro Vianen bijna open!

Prachtig boek: Knofappel Aardlook

Puzzelaar Wybrig Koopmans blij met prijs

Laatste dag BBB en Folie Culinaire

Restaurants Vanille en Segugio in de prijzen

Sprekers bekend: 3 november Makro horecadag

Topgastronomie op Folie Culinaire

Storytelling op de 60e BBB

Nieuwe commercial van Ketel1

Wie wordt meesterproever bij Grolsch?

Ridder opent restaurant in Hilton Rotterdam

Robert Kranenborg start academie

Rotterdams Kooktalent 2014 bekend

BBQ verpest door verkeerde wijn

Lekker! Roomkaas Augurk

Restaurant met alleen vis uit blik

Gekweekte Schotse zalm is vetter dan pizza

Texel Culinair was een succes

Hoofdkantoor Mise en Place nu in kasteel

Lobster & Gin op Scheveningen

Imposante culinaire tentoonstelling (+video)

Duurzaamheid belangrijk bij Gastvrij Rotterdam

Restaurant Den Draeck verbouwd

Nationale Mosselweek is gestart

Kom naar de Makro Horecadag Vianen

Restaurantconcept in Conservatorium Hotel

't Vlasbloemeken werkt samen met Groupon

Joop Braakhekke en culinaire geheimen

Butleropleiding in Antwerpen (met video!)

Ramsvik en NorthSeaChefs op Folie Culinaire

Nieuw restaurant Den Haag viert opening met Groupon-deal

Primeur: Vis&Seizoen Festival

Wijnbar voor terminale patiënten in Frans ziekenhuis

NFV organiseert Masterclass Franchise

Nieuwe exploitanten restaurant Dintelmond

Zakelijk biologisch bestellen

Een recensie onder de loep

Nieuwe eigenaren voor Heeren Dubbel

Ex-leerling Jamie Oliver opent winkel

Han Ji neemt restaurant Red Chilli over

Wéér twee Beren eetcafés erbij!

De beste Franse en Italiaanse restaurants

Gratis thee bij borstvoeding in café

Kok kiest het ruime sop

Kijkje in de keuken van kasteel

Allergenenwetgeving: KHN ondersteunt ondernemers

Responsive website biedt kansen

Mosselseizoen gaat van start

Betaalt u straks 80% belasting op onkostenvergoedingen?

Beste koffie vind je bij NIKA

Zwaardvis extra gecontroleerd

Nieuwe cocktailbar Rotterdam open

Restaurant Spoon lid Euro-Toques

Academie voor Gastronomie feliciteert geslaagden

Discosoep in Groningen

Uitslag Europese BBQ kampioenschappen

Horecainterieur: de missers van 2014

Nieuw hotel-restaurant Schiermonnikoog

Hotel André Zandt onterecht gesloten

Nederlandse chefs verdedigen BBQ-titel

100 miljoen voor Belgische horeca?

Niven Kunz: Nederland moet aan de groenten

Prachtige horecaconcepten Scheveningen

Top vijf foodfestivals in Europa

Steeds meer franchiseformules

Rootz heeft beste bier-spijscombinaties

Sterrenzaken bij HEERLIJK10Daagse

Foodfilms in de prijzen

MasterChef-finalist misschien landelijke uitblinker

Rentokil neemt Protekta over

I-Dock krijgt nieuwe General Manager

Jan Smink maakt het waar: Nederland naar wereldfinale

Bocuse d'Or van start gegaan

Pieter de Ronde opent zijn restaurant

Succesformule breidt uit

En ze heet? Librije's Zusje Amsterdam

Redzepi weer de beste

Medemblik krijgt hotel met restaurant

&Samhoud gunt gasten wereldreis

Smaak verandert door licht en muziek

Maak kennis met verse vis van Makro

Eerste topchef Folie Culinaire bekend

Gezonde uitdaging Landal Parks

Complete restyling Magneet Poortugaal

Crisis voorbij voor strandhoreca

Gulpener beste familiebedrijf

Nieuwe leden Euro-Toques in Limburg

Sergio Herman brengt hoogstaande lunch

Weg met afval en verspilling

Franse cuisine met Chinees hart

Gaat u ondernemen in 'foodwalhalla'?

Bakermat van tiramisu gaat sluiten

Michelinster naar Piet Huysentruyt

Euro-Toques sluit jongste lid aan

Inspiratie: zeewier in restaurantkeuken

FG Food Labs klaar voor experiment

Jamie Oliver samen met Scandic Hotels

Koksgilde lanceert Dutch Cuisine

Horecava 2014 in beeld (1)

Keng Vichianrat wint Gouden Koksmuts

Horeca krijgt eigen crowdfund-platform

Dutch Cuisine nieuw initiatief Koksgilde

Jaaromzet Sligro 1,5% hoger

Dit was het restaurantnieuws van 2013

Club Newport 1852 opent deuren

Horecava: Innoveer, ontmoet en beleef

Belgische chef wint serie The Taste

Wat moet de horeca in 2014 doen?

Food: hot or not in 2014

Spelers FC Dordrecht runnen restaurant

Horecava: Innoveer, ontmoet en beleef

'Kookboek van de toekomst is een app'

Google: site restaurant is visitekaartje

Koksgilde Nationaal Team in de prijzen

De Leest krijgt derde Michelinster

Ondernemersduo start pop-up viswinkel

Stel uw persoonlijke vraag aan Michelin!

Wild: lekker, maar kluiven 'ho maar'!

Loket voor actuele horecawetgeving

Twee op de drie toiletten vies in horeca

Meesterkok De Ronde opent restaurant

Details finale Bocuse d'Or Europe 2014

RestaurantBizz: horecabedrijf starten

Jonnie Boer benoemt Variatiechef 2013

Succes en feest bij restaurant 't Ailand

Restaurant De Nieuwe Winkel maakt beste vega-gerecht

Restaurant Sergio Herman heet The Jane

Van der Hek naar EK Sommelier

Indonesisch restaurant lid Euro-Toques

Rondje Horeca voor Makro

Nieuwe restaurantmanager Vis & Ko

Restaurant Zeldzaam doet overnames

Kokmeijer promoot branche bij leerling

Nieuw restaurant ROAST bij A'dam RAI

Restaurant Podium verhuist

Frans & Italiaans Restaurant van het Jaar

Samenwerking Pasta e Basta en Blaauw

Start verkiezing Leukste Restaurant

Krakau biedt lekkerste maaltijd aan

Dutch BBQ Team pakt opnieuw prijzen

Deli XL klaar voor Foodservice Fair

Horeca Inspiratie Hardenberg

Kreeft: het nieuwe armenvoer

Personeel horeca niet pensioenbewust

Opening voor café-restaurant Magnetico

Den Blijker en Crouwels schikken

TripAdvisor laat fake-restaurant staan

Horeca aan minder dikmakende cocktail

Moshik Roth opent DNA-restaurant

Meer groente = meer marge

Blycolin neemt Womitex over

Na haring ook mossel vertraagd

Finale Bocuse d'Or Nederland 2013 kent klinkende namen

Bezorgbedrijven samen tegen overvallen

Convenience: veel meer dan 'snel klaar'

Julius Jaspers opent Haarlem Culinair

Chef kookt luxegerechten voor de poes

Aboutaleb opent Rotterdamse vakbeurs

Nieuwe koers Gastvrijheidsgilde

Eerste vaatje haring 2013: 66.550 euro

Sfeerimpressie Vinexpo in Bordeaux

Restaurant Nescio viert jubileum

The Harbour Club viert jubileumfeest

Toon Naber herkozen als voorzitter KHN

App voor culinair publiek

Niven Kunz op tv met 'social kookserie'

Meer vega menu's voor kinderen

Minder omzet in de horeca

Chef Philippe Striffeler kookt bij Okura

Den Blijker en Kranenborg samen TV

Start haringseizoen uitgesteld

Winnaar Herrie XXL failliet

Bierbrouwerij breidt uit met restaurant

Geen podiumplaats Dutch BBQ Team

Ron Blaauw adviseert Pasta e Basta

Pekingeend in afwaswater

LUTE Restaurant krijgt versterking

Foodhack: technologie, design en food

Visvrije tonijn in Diergaarde Blijdorp

Koksscholen missen vegetarische plank

Ella Vogelaar voorzitter Resto VanHarte

Starten met to go? Leer van HMSHost!

Nieuw biljet van 5 euro is nog wennen

Surinaams restaurant wordt wijnbar

Nieuw restaurant Jeremy Vermolen

Waar ergeren gasten zich aan?

Horeca reserveert meer uitkeringen

Lobster Night bij Day by Day

Gezocht: beste vega-restaurant

Finalisten Beste Groenterestaurant

Binnen Eten en Drinken is failliet

Dip je spijs in ijs

Nieuw leven voor restaurant Mirabelle

De stressboog van luchtvaartreizigers

Pop-up restaurant Inter Scaldes

Thomas Bühner kookt op Folie Culinaire

Algeheel rookverbod per 1 juli 2014

Alleenstaand en uit eten ongemakkelijk?

Meestertitel voor Robert Leussink

Kasteel De Vanenburg opent restaurant

Restaurant Fjord met Noorse roots

Doorstart restaurant Luce in Utrecht

De Kromme Watergang naar Amerongen

Gouden speld voor drie leden Koksgilde

The College Hotel heeft mooiste toilet

De Kookfabriek geopend met primeur

Geen bonnen Cadeaubox Nederland

Four Seasons wordt Restaurant Chung

Couverts lanceert nieuwe app

Nieuw interieur voor Blender

Urk krijgt nieuw restaurant

Pop-up visrestaurant open bij mooi weer

Restaurant View nieuw in Amsterdam

Vrouwen in top drie gastvrijheid

Jan Willem van der Hek ontslagen

Maatregelen KHN voor pinnen horeca

Noble nieuwe naam Chalet Royal

Nadia Santini beste vrouwelijke chef-kok

Heineken verhoogt prijs voor vat

Eerste diervriendelijke snackbar opent

Nieuw restaurant in Hotel Beaumont

Paolo Basso beste sommelier

Voedselprijzen dalen, prijzen blijven hoog

Eerste vangst Oosterscheldekreeft

Horeca-rivaal Jumbo Foodmarkt open

Pannenkoekenrestaurants in de plus

Van Waarden sluit restaurant

App voor gratis water in horeca

Nieuwe namen Antwerpen Proeft

De Horeca Academie organiseert benefietdiner

Nieuwe chef-kok L'invité Amsterdam

Crowdfunding in de horeca (5/6)

Horeca in 2013 niet beter

Ontwikkeling in ziekenhuisgerechten

Stadshal in Hilton Rotterdam geopend

Gebruik minder bekende vissoorten

Noma blijft op twee sterren steken

Eerste editie CulinaryArtbazaar

Antichic draagt steentje bij

Feest bij De Eeterij

Website Pure Passie in nieuw jasje

Kwaliteitsburgers in Rotterdam

Hogere leeftijd alcohol definitief

Martijn van de Wetering wint wedstrijd

Restaurant vist gratis naar rivierkreeftjes

Crowdfunding in de horeca (1/6)

De kronieken van wereldgerechten (IV)

De kronieken van wereldgerechten (III)

Erik Tas vaart naar Vlieland

'Restaurants moeten fors goedkoper'

De kronieken van wereldgerechten (II)

Klaassens vindt Ruisaard 'bikkel'

La Place wint Rank a Brand award

Sobere kroning of groots uitpakken?

Ruisaard 16e tijdens finale Bocuse d'Or

Frankrijk wint Bocuse d'Or 2013

P&F: Vergoedingen en de WKR (3/6)

De kronieken van wereldspijzen (I)

Toch kritiek Michelin voor dood Loiseau

P&F: Vast of flexibel personeel? (2/6)

Afzetmarkt van groothandels verandert

Studenten ontwerpen krijtglas

P&F: Inlenersaansprakelijkheid (1/6)

Winnaar Lekkerste Broodje Horeca 2013

Tip 21: Administratie vrije dagen op orde

Tip 20: Check het uitzendbureau

Tip 19: Wel/geen fiscale eenheid?

Zwolle wil meer en betere horeca

Tip 18: Zorg voor juiste factuur

Tip 17: Controleer uw laatste btw-aangifte

Tip 16: BTW-aftrek multifunctionele ruimtes

W&O: clichés in de wijnwereld

Tip 15: Plan de verkoop van aandelen

Tip 14: Voorkom verliesverdamping

Tip 13: Let op de tijdelijke crisisheffing

YamYam To Go opent in Rotterdam

Tip 12: Zorg voor een rittenadministratie

Tip 11: De verruimde verliesverrekening

Tip 10: Wisselende inkomsten? Middel ze!

Tip 9: Schuif winst door

Tip 8: Vraag om uitstel belastingbetaling

Tip 7: Kan administratie vóór 2005 weg?

Tip 6: Stel desinvestering uit

Tip 5: Kerstpakket motiveert personeel

Tip 4: Wel of geen werkkostenregeling?

Tip 3: Bereid werkkostenregeling voor

Tip 2: Laat u adviseren over de Flex-BV

Tip 1: Publiceer voor 9 december

Inter Scaldes wint deelfinale Copa Jerez

Ron Blaauw: bijklussen noodzakelijk

Vegetarische Slager wint Smaakvol2012

W&O Smaak

Sous Hof van Cleve begint voor zichzelf

Nederland telt 20 nieuwe Bib-restaurants

Niet braden of bakken maar stomen

Impressie dag 2 Prikkel je Zintuigen

W&O Wijn en opleiding

Restaurant Bretelli start Groupon actie

Volop inspiratie voor de foodbranche

PJZ Nog 10 dagen voor 'Prikkel-evenement'

Pure C kookboek in de winkel

Restaurant HanTing start medisch menu

PJZ Kom Op! Prikkel ze dan!

W&O WineWindow: Viticulture 3.0

Coquille Den Bosch bankroet

Wij eten pizza met hotdog, aldus de VS

Vakbeurs met persoonlijke aandacht

Blaauw vindt koper voor restaurant

Nieuwste uitgave De RestaurantKrant

GildenEvent12 bron van inspiratie

Soupier 2012 wint met pompoensoep

PJZ Zintuigen prikkelen in culinair pretpark

Kinderen eten te weinig haring

Jeroen de Zeeuw naar Nevy

Mark van Gaal haalt titel Meesterijsbereider binnen

Nieuwe restaurantformule in Amsterdam

Boas wint Fijnste Franse Restaurant

Johan Drenth is Mosselchef 2012

Heineken adviseert prijzen te verhogen

Droom SVH Meesterkok komt uit

Horeca Relatiedagen Hardenberg

Nederland wint EK barbecue

Sandra Ysbrandy vervangt Rudolph van Veen

Nespresso partner Restaurant Week

&samhoud places viert pre-opening

Huis Braakhekke mogelijk geveild

Brasserie Schiller 100 jaar

Boerma en Veldman slaan vleugels uit

Gordon Ramsay grootverdiener in VS

McDonald's geeft zich over in frietoorlog

Wie wordt de Mosselchef van het jaar?

Jannis Brevet officieel SVH Meesterkok

Knetterlampen zijn bron van bacteriën

Nieuwe sous voor De Wittenburg

Lekker steak eten naast opgezette koe

Britse sterrenchef geeft zelf kritiek

Eerste vaatje haring voor 95.000 euro

Californië doet foie gras in de ban

Bresc maakt culinair roosteren mogelijk

Oproep Wynand Vogel: Kom naar Erfurt

Thomas Keller krijgt award voor loopbaan

Kokmeijer uitgeroepen tot Gildemeester

Jan Willem van der Hek beste sommelier

Nieuw boek voor Gordon Ramsay

Foodspecialist van het jaar: Samuel Levie

PINT tegen nieuwe accijnsverhoging bier

Lidmaatschap Davanti bij JRE stopgezet

Noorwegen wint Bocuse d'Or Europe 2012

Peter Goossens toe aan professionele hulp

Martin Ruisaard: 'Wat een bijzondere dag!'

Gerechten team Nederland dicht bij natuur

Winnaars SVH NK Horeca 2012 bekend

Team De Kromme Dissel wint award

Zilveren Oester naar team Ciel Bleu

De Weerdt van Brouwerskolkje naar Ivy

Duizend restaurants tonen duurzaamheid

Martin en Rosita op weg naar Bocuse d'Or

Bedrijfschap Horeca over nieuw programma

Topchef-winnaar Tim Ringers naar Ivy

Kokkie wordt franchiseformule

KHN op weg naar een nieuwe cao horeca

@The Lobby wint Culinary Award

Wedstrijdtijd Bocuse d'Or Europe bekend

Nieuw tv-programma helpt zwarte brigades

Den Blijker naar buitenland

Hotels strijden om European Culinary Award

Roth en Samhoud naar Oosterdokseiland

Razendsnel profileren via LinkedIn (6/6)

PINT steunt Heineken, wenst duidelijkheid

Rode poon vis van het jaar in België

Wat is er te doen op de BBB?

Mart Visser ontwerpt bedrijfskleding

Sluis en Zwolle profiteren van tophoreca

Van Kesteren maakt beste cateringbroodje

Walta wint Lekkerste Broodje Horeca

Top-10 restauranttrends volgens chef-koks

Angélique Schmeinck kookt boven de Alpen

Kweek uw eigen ambassadeurs (2/6)

Bedrijfschap Horeca reageert

'Weg van wijn' beste wijnboek van 2011

Deel je passie met de wereld! (1/6)

Het worden drukke kerstdagen voor de horeca

Nieuwe site Robert Kranenborg in 360?

Akkoord tv-programma's in horeca

Surf naar de kooktips van Den Blijker

Kamer beslist snel over bedrijfschappen

Hit voor tweede GildenEvent

Vervallen sterren door sluiting of overname

Horecabedrijven blijven vaak in de familie

Carlos en Anneke Faes RestaurantHeld 2011

Nederland weer wat Bib Gourmands rijker

Inspiratie op HORECA 2011

Cas Spijkers overleden

Puur Restaurant Week: (h)eerlijk eten

"Verandering is mooi, maar behoud je basis

Food Inspiration Days in beeld

Klachten over Groupon

Duurzaamheid van restaurant op op Iens.nl

Finalisten Bier & Gastronomie Award bekend

Pure C hoogste binnenkomer Lekker 2012

Fotoverslag finale Bocuse d'Or Nederland

Ruisaard winnaar Bocuse d'Or Nederland

Keukenberichten van de hoofdredacteur (2)

Britse pub krijgt tweede Michelinster

Aanbod 'vega' in restaurants scoort slecht

Brigade Noma krijgt grill-les

Keukenberichten van de hoofdredacteur (1)

Interview: Michiel Deenik

Hoofdredacteur neemt kijkje in keuken

Jon Sistermans verkoopt Wilhelminapark

Koks! Innovatie Trofee 2011 uitgereikt

Line-up chefs Taste of Amsterdam bekend

Ga mee naar New York!

Levende garnalen, hoe origineel

Restaurant Keuken & Deli opent deuren

Workshops voor horeca rond blinde gasten

Kokspanel Honig krijgt sleutelrol

Visje van 1.770 kilo te groot voor de keuken

Nieuw boek Vinke hommage aan Zeeland

Michelin Gids benoemt nieuwe directeur

De moegestreden bulldog: elBulli is dicht

Michelingids in zwaar weer

Eindelijk een lekker dieet

Iens DinerDagen topper 2011: Vis & Ko

Culibus ontvangt cheque van Tour Culinair

Van Loo opent ziekenhuisrestaurant

Brabantse gezelligheid op HORECA

Amsterdamse wordt tv-kok in Italië

Den Blijker komt met nieuw programma

JRE Jamsessie in teken van 'whisky & beef'

Masterclass vlees door Robert Kranenborg

'Nieuw boek Ivy over koken met de Porsche'

Marco Poldervaart 130e SVH Meesterkok

Gezicht Heart Attack Grill (261 kg) overleden

Opperste concentratie tijdens halve finale

Gezonde strijd om een stage bij De Librije

'Creditcardgegevens in Nederland onveilig'

Dinnersite.nl toont MSC-restaurants

Let op... Gastvrijheid

Horeca Talentendag in Ruurlo

Nieuwe sectornaam bij KHN: sector Vrije Tijd

De Stadskantine open voor een goede hap

De 'E' in EFFF staat voor 'Europa'

Tatjana kiest niet voor Pim Haaksman

Poldervaart elfde bij Bocuse d'Or

Restaurant Ron Blaauw naar Amsterdam

Sheraton Schiphol Leerbedrijf van het Jaar

Diks wint Lekkerste Broodje Catering

Nog maar 1 dag...

Sligro draait 28 miljoen meer omzet

The Harbour Club schenkt beste huiswijn

Playboybaas neemt eigen eten mee

Kom naar de Horecava 2011!

Uitsmijter van de week wk50

De nieuwe zakenreiziger is een doehetzelver

Librije meest vega-vriendelijke toprestaurant

Chefs Unilever presenteren desserts in 3D

Inspiratie te over op Equip’Hôtel 2010

Uitsmijter van de week 46

Nieuwe zaak Jean Jacques Menanteau open

Waarmaken is dé trend voor 2011

Waar gaat de horeca naar toe?

GaultMillau 2011 bekend, top ongewijzigd

Blaauw en De Leeuw nieuwe Gildeleden

Driesen wint Belgisch koffiekampioenschap

Websitesysteem voor horecabedrijven

Interview: Villa Copera, Tolkamer

In België kan het: roken in resto (voor leden)

Dinnersite.nl support Streekweken

Equip’Hôtel 2010: boost your ideas!

Nieuwe Italiaan Prego opent deuren

Topchef Caron tweede jurylid Masterchef

Uitsmijter van de week wk34

Nooit meer een lege tafel in je zaak!

Eten in het donker tijdens Heerlijk Rotterdam

Congres 'Food van 1000 kanten belicht'

La Grande Bouffe echt voor Britse vrouw

Uitsmijter van de week wk30

Topchefs lanceren Mnu: barbecue box

'Brandweer kan besparen via regionalisering'

Mosselen dit jaar groot en lekker

Villa Ruimzicht zoekt chef in New York

58.000 euro voor eerste vaatje haring

Wie de rekening betaalt, bepaalt

Goed maatje dit jaar

De Jager krijgt Koninklijke onderscheiding

Culitop/Genietgala feestelijk van start

Jasper Bronkhorst vertrekt bij Flinstering

Chef-kok Hilton klaar voor Oranje

Terrasverwarming op tijdschakelaar

Kabeljauw op? Gaan we aan de cobia!

Restaurants VS vrezen torenhoge visprijzen

Koken met tabak

Pure C alle zaterdagen al volgeboekt

SHO is tegen de krokettentaks

KHN partner van Stichting Sport & Zaken

Interview: Restaurant Chang-i, Amsterdam

LEDS Rijswijk wint publieksprijs

Sylvia Udo ontvangt SVH Bokaal

Infomiddagen duurzame vis in de horeca

Perspectieven lagere horeca beter

Terrasinrichting vrij in Harderwijk

Restaurant De Machinist open in Delfshaven

Alcoholbeleid Klink gaat niet door

KHN: Schenken onder de 16 kan niet langer

Nieuwe locatie Cour du Nord open

Bottles wint Zilveren Oester

Open dag Horecawerf Amsterdam

Den Blijker strak en slank in Nieuw-Zeeland

Ramsay komt koken in Nederland

Specialiteiten uit IJsland

Fransen verleren het koken

Pierre Wind schrijft beste kinderkookboek ter wereld

Ton Poppes nieuwe voorzitter KHN Amsterdam

Omzet horeca nog onder druk, lager dan verwachtingen

Let op... Het nieuwe pinnen

Drie gemeenten ontvangen Aanmoediging van Heemskerk

Pitabroodje Nina Bakery mooiste product EFFF

El Bulli dicht voor sabbatical van twee jaar

Pilot gezamenlijke facturering Buma en Sena van start

Couverts wint Columbus Trofee 2010

Ondernemer faillet restaurant Praq laat hoofd niet hangen

Streekproducten uit Limburg op EFFF

'Jeugd ’s avonds laat niet in café'

Alice Mulders wint Satelliet Design Challenge

Bezoekersverslag Horecava 2010

Arturo Dalhuisen van De Leest wint NK Jonge Koks

Thee en kaas: proeven op een ander niveau

Restaurantgids Lekker schrapt alle lezersmeningen

NK Leermeester-Leerling wederom prooi voor De Raadskelder

Winnaar NK Kastelein 2010: Floortje Mulder

'Meedoen aan Mijn Tent is Top is overweldigend'

Arjan Broekman wint Gouden Gastvrijheid Awards

KHN en WNF slaan handen ineen voor duurzame vis

Theemachine van Da Silva wint Overall Innovation Award 2010

Wim Klerks wint 50e Gouden Koksmuts

Duurzaamheid sleutelwoord op Horecava 2010

Van Der Grinten: 'Veel duurzame initiatieven in de horeca'

Unilever Foodsolutions lanceert 'essentieel' boek

Marijke Vuik derde finalist HorecaHeld 2010

Rookverbod: Klink moet duidelijkheid scheppen

Biologisch friethuis opent eerste vestiging in Haarlem

'Jongeren gaan niet minder drinken in West-Friesland'

Controleurs checken rookverbod Belgische horeca

Einde wilde kaviaar nabij

Nederlander eet meeste biovarken van Europa

37 Zeecontainers van Holland Heineken House onderweg naar Vancouver

Jamie Oliver geëerd om strijd tegen obesitas

Franse sterrenkok Pierre Gagnaire gaat de grens over

Gemeenten versoepelen regels voor horeca

Nieuwe bestuursleden voor Dutch Coffee Promotion

Nieuwe non-food webwinkel voor horeca

AGF-leverancier Stavasius overgenomen door Deli XL

KHN: "Wel of geen kraanwater is keus van ondernemer"

Grieks restaurant Minerva na brand weer open

Kerstdiner in Amsterdam het duurst

Gastvrouw van het Jaar: 'Plezier hebben en jezelf blijven'

Alliance Gastronomique: foie gras blijft legaal product

Albert Heijn stopt verkoop van paling

Foie gras: ''Gatsie, moet dat nou?

Brand in Grieks restaurant Maarssenbroek

Foie gras leverancier Nivo Finess: Radar geeft eenzijdig beeld

Wakker Dier: diervriendelijke foie gras is bedrog

Amerikaans tijdschrift Rolling Stone opent restaurant

Exclusief grachtenjacht Her Royal Highness gaat te water

Ondernemers optimistischer over toekomst

Omzet horeca stabiliseert medio 2010

Freshweb.nl opent voor 2010 twee nieuwe vestigingen

Nieuwe culinaire hotspot: Wereldmuseum Rotterdam

Simmer & Co nieuwe naam voor 't Veerhuis

Alliance Gastronomiquelid Kaatje bij de Sluis presenteert haar kookboek 'Koken als Kaatje'

Wereldconsumptie vlees stijgt met 21,3 procent

Brasserie Witteveen Amsterdam heropend

The Harbour club komt naar Rotterdam

Jonnie Boer wint internationale truffelprijs met snert

Vier finalisten Columbus Troffee bekend

Hotel Figi ontvangt Fair Trade Horecapredicaat

De BEWUST Food Innovatie Dagen 2009

BEWUST Food Innovatiedagen komen eraan

Samenwerking Sandton en MKI bezegeld

Inspirerend Broodspektakel bij Carl Siegert

Meest gastvrije stad van ons land

Jonge Chinese chefs willen innoveren

Villa Ruimzicht heeft mooiste toilet

Sterren en nieuwe smaken in line-up Heerlijk Rotterdam

Umoja genomineerd voor Goede VIS-initiatief 2009

Live cooking bij Hotel-Restaurant Kinderdijk

De Kromme Dissel geeft kookboek uit

Nieuwe chef Hotel Holland Inn is 'mosselspecialist'

Taste of Amsterdam in de startblokken

Onrust Iran verstoort aanvoer kaviaar

Eerste vaatje haring onder de hamer

Curry met eetbaar goud

Restaurants serveren Goed VISmenu

Nigella's kinderen eten liever uit een doosje

Monaco doet bedreigde tonijnsoort in de ban

Pieter de Ronde slaagt voor SVH-proef

Culi's op de bres voor Franse kerktorens

De Echoput 50 jaar lid KHN

Restaurant Eethuysje maakt frisse start

Kaatje 20 jaar 'politiek actief'

Eerste kreeft voor Sergio Herman

Sligro opent binnenkort in Roermond

Gezocht: meest gastvrije stad van Nederland

Banken kritischer, maar financieringen komen wel gewoon rond

Restaurantbegrippen

Man dood na eten vis van de dag

Figi team bezoekt Wereld Natuur Fonds

Cijferwerk

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: