Food Trends 2019: we checkten onze glazen bol!

Premiumisatie, toegankelijkheid en bewust consumeren: dé trends van 2019

Groei thuisbezorging eten en drinken zet zich onverminderd voort

Utrecht volgens bezorgdienst Deliveroo lunchstad van Nederland

Er wordt bewuster bier gedronken

Interview over groentesappen: "Het is een belevingsproduct pur sang"

"Het personeelstekort zit de groei binnen de sector in de weg."

De Mocktail verklaard; nieuwe terrastopper

Van 't Spit heeft een (geel) gouden formule

Generatie Z: eten is vooral een sociale gebeurtenis

Met Dennis Middeldorp op culinair avontuur in 'De tuin der lusten'

Duurder, gezonder en duurzamer; dit zijn de wijntrends van 2018

Champignon-koffie de volgende trend?

Breaking news: Fransen eten meer burgers dan baguettes

5 food trends die je binnenkort overal ziet

Uber Eats voorspelt foodtrends voor 2018: houtskool en black-food

VeggieWorld naar Jaarbeurs

De foodtrends van 2018 voor restaurants

Toekomsttrends op Horecava 2018: van wormenhotel tot Google Food

Interview Ricardo Eshuis, SVH, deel 1: ‘Er zijn veel baanwisselingen in de horeca'

Dit zijn de foodtrends voor 2018 volgens Waitrose

Nieuw Mexicaans restaurant met take-away in Utrecht

Dé trendgroente van 2017: bloemkool

Nationaal Bieronderzoek: speciaalbier met minder alcohol nieuwe smaakmaker

Dit zijn de 10 populairste cocktails wereldwijd

Gemiste kansen in restaurant revenue management

Cloud Eggs, dé eiertrend van 2017?

Dit zijn de meest trending bestemmingen van 2017

Nederland importeert gigantisch veel avocado's

Nieuwe food- en cocktailhotspot in Amsterdam

Voorjaarswijnen: Het terrasseizoen is geopend!

Witte wijn wint aan populariteit

Nederlandse eetgewoontes veranderen door restaurant-bezorging

Dit zijn de food trends volgens Google

Restaurant komt met veganistische burger die smaakt naar 'echt' vlees

Dit worden de biertrends voor 2017

Online marktplaats voor freelancers in de horeca: Temper

Uit eten met virtual reality

Eten buitenshuis steeds populairder

Trend: de luxe tosti

Bier bestellen zonder contract

Lastige trend: de opkomst van huiskamerrestaurants

Grote drukte bij bezorgrestaurants op nieuwjaarsdag

Dit restaurant gebruikt iPads als borden

Trend: drankloze periode

Trend: de zoete lunch

Column Pieter Punter: Alleen de bitterbal lijkt zich te handhaven

Een zee vol ideeën voor een afwisselend menu

Dit zijn de 10 lunchtrends voor 2017

Gourmetten bezig met comeback: razend populair onder jongeren

Trend: Streetfood verovert de Nederlandse horeca

Trends gespot: Gezondheidswetenschap op het menu

De 7 koffietrends voor 2017

Amerikaanse fast casual reuzen komen naar Nederland

Ballenbakrestaurant voor volwassenen geopend

Yoghurt Barn en Denise Kortlever lanceren ‘All-day breakfast bowl’

Internationale trend: Mexican lunch

Pokérstops in restaurants populair

App moet voedselverspilling in restaurants tegengaan

3D printing pop-up restaurant in Londen

Nationaal Bieronderzoek: Nederlandse bierdrinker steeds veelzijdiger

Food & Trends: Vegan is hot!

Ontdek de 7 theedrinktrends

Uitnodiging: KHN Inspiratiesessie op 17 mei

Jamie Oliver is invloedrijkste voedingsexpert

Eerste west-afrikaanse eetcafé geopend

Bavaria speelt in op trend alcoholvrije bieren

Broodje Unox biedt de horeca omzetkansen

Bierprofessor: er zijn teveel bierstijlen

Bagels & Beans gaat ook kleding verkopen

Nieuwe naam voor Horeca & Food Inspiratie Hardenberg

Rabobank: horeca verliest grip op consument

Londens restaurant serveert alleen desserts

Chefs zetten zich in voor KiKa

Onderzoek: horeca investeert meer in 2015

Topchef Han Ji maakt sambal

Trends in mobiele betalingen en winkelen

Dit zijn de serviestrends voor 2016

Hij is er: de nieuwe RestaurantKrant!

Mama Kelly en de Horecafabriek op Horecava

Overname Burger King en La Place op stations

Suicide Club meest vernieuwende horecaconcept

La Place wil internationaal uitbreiden

La Place presenteert nieuwe gerechten

Thuisbezorgd.nl: eten bestellen via tv

De horeca in 2016

Horeca staat voor uitdaging

De GRATIS Lunchroom Marktverkenning 2016

Vernieuwde Makro's in Breda en Groningen

Nieuw hospitality-beursconcept: Welcome

Food Inspiration Days: 19 & 20 oktober

Baba Rafi in Alkmaar is geopend

Hotel, lunchroom en cafetaria thema's BBB

Educatief wijnprogramma tijdens Folie Culinaire

Albert Heijn organiseert eigen foodfestival

Grand Café Central Gouda wordt honderd

W Amsterdam opent in september

Wie heeft de beste koffie in Rotterdam?

Amsterdam weer duurste terrasstad

Strategische internationale samenwerking BBB

Kebab-franchiseketen naar Nederland

Nieuw Indiaas restaurant in Rotterdam

Sommelier Ruben Kwakman's wijngeheimen

Gratis naar Internorga 2015

Insecten op menukaart Princess

Wilco Berends chef Rembrandt Tower

10 culinaire trends voor 2015

Nieuwe columnist: Mark Tamsma!

Resttomaten en oesterzwamburgers

Bespaar fors met de bespaarcalculator

Zoeken naar de best passende review

Veel voor weinig is de trend

Meest markante horecaondernemer Zeeland

Nieuw horecaconcept op Schiphol

Storytelling op de 60e BBB

BBB horecabeurs viert feest: 60 jaar

Texel Culinair was een succes

Nieuwe thema's op Horeca Inspiratie Hardenberg

Moodmakers viert jubileum met netwerkborrel

Nijmegen weer goedkoopste terrasstad

Twee gratis saladerecepten

AF&BM schudt leden waker

Steeds meer franchiseformules

Bereid u vast voor op Equip'Hotel 2014

Marketing & PR-app voor horeca

Gratis: De RestaurantKrant maart 2014

Crisis voorbij voor strandhoreca

Columbus-prijs voor Smokey Goodness

6 trends die toekomst horeca bepalen

2014 wordt uitdagend jaar voor horeca

Dutch Cuisine nieuw initiatief Koksgilde

Horecava: Innoveer, ontmoet en beleef

Dranken: hot or not in 2014

Food: hot or not in 2014

Horecava: Innoveer, ontmoet en beleef

Inspiratie voor Horeca in Gorinchem

Onstuimig najaar in de horeca

Horecavakbeurs BBB van start

BBB Maastricht in beeld

Relatiedagen in Waardenburg

Cappuccinodrinker is controlfreak

Eerste dag voor Gastvrij Rotterdam

Nieuw horecanetwerk LAG op BBB

Ook Toine Hermsen voor bistronomie-bijl

Registreer nu voor Gastvrij Rotterdam

Ekkebus slaagt voor Meesterproef

Nieuw interieur voor Blender

Nieuwste editie van De RestaurantKrant

Pannenkoekenrestaurants in de plus

Horeca Inspiratie 18, 19 & 20 maart

Evenement biedt sensationele innovaties

Trends 2013: Absurdisme, eigenheid en katten

Dranktrends: gastro-cocktails en lokaal

PUUR, nieuwe themawereld Horecava

Gastvrijheid verandert, verander mee!

Zet uw zintuigen tactisch in!

Durf te ondernemen en kom langs!

Volop inspiratie voor de foodbranche

PJZ Nog 10 dagen voor 'Prikkel-evenement'

Rabobank: restaurants moeten gasten voor zich winnen

Altijd alles weten? Volg ons!

Beursconcept is succes voor Hardenberg

PJZ Zintuigen doen het werk

Impressie beurs Deli XL

Moshik Roth wil betere voeding in zorg

Foodspecialist van het jaar: Samuel Levie

Michelin: Franse gastronomie leeft op

Lezing Eric van Veluwen op BBB

Personeel nieuw sushicafé bestaat uit robots

Gin wordt de drank van 2012

2012 wordt het jaar van oerproducten

Van Dijk wint Gouden Koksmuts 2012

Top-10 restauranttrends volgens chef-koks

Bedrijfschap Horeca reageert

Het worden drukke kerstdagen voor de horeca

Bepaal zelf je lapje vlees

Ruim 2.800 bezoekers HORECA 2011

Nederlanders willen gezonder eten

Food Inspiration Days in beeld

CEO Schultz over gevecht Starbucks

Hoofdredacteur neemt kijkje in keuken

Ga mee naar New York!

Studiereis langs duurzame concepten NY

AF&BM steunt Kimberly Thorne tijdens WK

Chinese machtsovername in de horeca

Zilveren Champignon-wedstrijd nieuwe stijl

'Vooral zakelijke horecamarkt trekt aan'

De (r)evolutie van de foodtruck

Meer vacatures in horeca dan jaar geleden

Informatiedag restaurants en internet

Culinaire uitspattingen op de BBB en EFFF

Chefs zien vertegenwoordiger graag komen

Cateraar in wording wint eerste Horeca Quiz

Nog maar 1 dag...

Alle foodtrends van 2011 op een rijtje

Vijftig inspiratiemomenten tijdens Horecava

Meer kerstreserveringen voor de horeca

Kom naar de Horecava 2011!

De nieuwe zakenreiziger is een doehetzelver

Inspiratie te over op Equip’Hôtel 2010

Equip’Hôtel 2010 van start

Waarmaken is dé trend voor 2011

Waar gaat de horeca naar toe?

Mis het niet: de Deli XL Foodservice Fair

Unilever kookt met sterren

Equip’Hôtel 2010: boost your ideas!

Smaak centraal tijdens Foodservice Fair

Open dag Horecawerf Amsterdam

Eten in horeca is meer dan prijs en smaak

Nederlandse gast verlegt zijn grenzen

Streekproducten uit Limburg op EFFF

Paneldiscussie in Studio DE: 'Creëer koffie en theemomenten'

Duurzaamheid rode draad bij innovatieprijs

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: