Han Ji adviseert: Trends in 2019 en hoe hier als eigenaar mee om te gaan
Vijf trends op het gebied van (voedsel)verpakkingen
De ‘traditionele Chinees’ verliest het van de nieuwe, gezonde Aziatische keuken
UMAMI by Han introduceert Health Pairing
Bangkok: Paradijs voor visfoodies
Horeca zorgt voor grote populariteit van betaalverzoek apps
Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen
Nationaal bieronderzoek: foodpairing steeds populairder
De culinaire trends van het moment
Ontbijt steeds relevanter in de horeca
Gaan algoritmes het bierassortiment bepalen?
Populariteit vlees- en visvrije thuisbezorgmaaltijden stijgt
Restaurantgasten kunnen nu direct boeken vanuit Instagram
KHN geeft tips voor kleinere porties
Limburgse carnavalsvierder dineert uitgebreid, Brabander gaat voor gemak
'The Future 50': gewassen met een lage foodprint
Gastronomisch Gilde gaat nieuwe samenwerking aan
Trendrapport 2019: de 7 opkomende trends in de restaurantindustrie
Trend: bierbrood
Food Trends 2019: we checkten onze glazen bol!
Premiumisatie, toegankelijkheid en bewust consumeren: dé trends van 2019
Groei thuisbezorging eten en drinken zet zich onverminderd voort
Utrecht volgens bezorgdienst Deliveroo lunchstad van Nederland
Er wordt bewuster bier gedronken
Interview over groentesappen: "Het is een belevingsproduct pur sang"
"Het personeelstekort zit de groei binnen de sector in de weg."
De Mocktail verklaard; nieuwe terrastopper
Van 't Spit heeft een (geel) gouden formule
Generatie Z: eten is vooral een sociale gebeurtenis
Met Dennis Middeldorp op culinair avontuur in 'De tuin der lusten'
Duurder, gezonder en duurzamer; dit zijn de wijntrends van 2018
Champignon-koffie de volgende trend?
Breaking news: Fransen eten meer burgers dan baguettes
5 food trends die je binnenkort overal ziet
Uber Eats voorspelt foodtrends voor 2018: houtskool en black-food
VeggieWorld naar Jaarbeurs
De foodtrends van 2018 voor restaurants
Toekomsttrends op Horecava 2018: van wormenhotel tot Google Food
Interview Ricardo Eshuis, SVH, deel 1: ‘Er zijn veel baanwisselingen in de horeca'
Dit zijn de foodtrends voor 2018 volgens Waitrose
Nieuw Mexicaans restaurant met take-away in Utrecht
Dé trendgroente van 2017: bloemkool
Nationaal Bieronderzoek: speciaalbier met minder alcohol nieuwe smaakmaker
Dit zijn de 10 populairste cocktails wereldwijd
Gemiste kansen in restaurant revenue management
Cloud Eggs, dé eiertrend van 2017?
Dit zijn de meest trending bestemmingen van 2017
Nederland importeert gigantisch veel avocado's
Nieuwe food- en cocktailhotspot in Amsterdam
Voorjaarswijnen: Het terrasseizoen is geopend!
Witte wijn wint aan populariteit
Nederlandse eetgewoontes veranderen door restaurant-bezorging
Dit zijn de food trends volgens Google
Restaurant komt met veganistische burger die smaakt naar 'echt' vlees
Dit worden de biertrends voor 2017
Online marktplaats voor freelancers in de horeca: Temper
Uit eten met virtual reality
Eten buitenshuis steeds populairder
Trend: de luxe tosti
Bier bestellen zonder contract
Lastige trend: de opkomst van huiskamerrestaurants
Grote drukte bij bezorgrestaurants op nieuwjaarsdag
Dit restaurant gebruikt iPads als borden
Trend: drankloze periode
Trend: de zoete lunch
Column Pieter Punter: Alleen de bitterbal lijkt zich te handhaven
Een zee vol ideeën voor een afwisselend menu
Dit zijn de 10 lunchtrends voor 2017
Gourmetten bezig met comeback: razend populair onder jongeren
Trend: Streetfood verovert de Nederlandse horeca
Trends gespot: Gezondheidswetenschap op het menu
De 7 koffietrends voor 2017
Amerikaanse fast casual reuzen komen naar Nederland
Ballenbakrestaurant voor volwassenen geopend
Yoghurt Barn en Denise Kortlever lanceren ‘All-day breakfast bowl’
Internationale trend: Mexican lunch
Pokérstops in restaurants populair
App moet voedselverspilling in restaurants tegengaan
3D printing pop-up restaurant in Londen
Nationaal Bieronderzoek: Nederlandse bierdrinker steeds veelzijdiger
Food & Trends: Vegan is hot!
Ontdek de 7 theedrinktrends
Uitnodiging: KHN Inspiratiesessie op 17 mei
Jamie Oliver is invloedrijkste voedingsexpert
Eerste west-afrikaanse eetcafé geopend
Bavaria speelt in op trend alcoholvrije bieren
Broodje Unox biedt de horeca omzetkansen
Bierprofessor: er zijn teveel bierstijlen
Bagels & Beans gaat ook kleding verkopen
Nieuwe naam voor Horeca & Food Inspiratie Hardenberg
Rabobank: horeca verliest grip op consument
Londens restaurant serveert alleen desserts
Chefs zetten zich in voor KiKa
Onderzoek: horeca investeert meer in 2015
Topchef Han Ji maakt sambal
Trends in mobiele betalingen en winkelen
Dit zijn de serviestrends voor 2016
Hij is er: de nieuwe RestaurantKrant!
Mama Kelly en de Horecafabriek op Horecava
Overname Burger King en La Place op stations
Suicide Club meest vernieuwende horecaconcept
La Place wil internationaal uitbreiden
La Place presenteert nieuwe gerechten
Thuisbezorgd.nl: eten bestellen via tv
De horeca in 2016
Horeca staat voor uitdaging
De GRATIS Lunchroom Marktverkenning 2016
Vernieuwde Makro's in Breda en Groningen
Nieuw hospitality-beursconcept: Welcome
Food Inspiration Days: 19 & 20 oktober
Baba Rafi in Alkmaar is geopend
Hotel, lunchroom en cafetaria thema's BBB
Educatief wijnprogramma tijdens Folie Culinaire
Albert Heijn organiseert eigen foodfestival
Grand Café Central Gouda wordt honderd
W Amsterdam opent in september
Wie heeft de beste koffie in Rotterdam?
Amsterdam weer duurste terrasstad
Strategische internationale samenwerking BBB
Kebab-franchiseketen naar Nederland
Nieuw Indiaas restaurant in Rotterdam
Sommelier Ruben Kwakman's wijngeheimen
Gratis naar Internorga 2015
Insecten op menukaart Princess
Wilco Berends chef Rembrandt Tower
10 culinaire trends voor 2015
Nieuwe columnist: Mark Tamsma!
Resttomaten en oesterzwamburgers
Bespaar fors met de bespaarcalculator
Zoeken naar de best passende review
Veel voor weinig is de trend
Meest markante horecaondernemer Zeeland
Nieuw horecaconcept op Schiphol
Storytelling op de 60e BBB
BBB horecabeurs viert feest: 60 jaar
Texel Culinair was een succes
Nieuwe thema's op Horeca Inspiratie Hardenberg
Moodmakers viert jubileum met netwerkborrel
Nijmegen weer goedkoopste terrasstad
Twee gratis saladerecepten
AF&BM schudt leden waker
Steeds meer franchiseformules
Bereid u vast voor op Equip'Hotel 2014
Marketing & PR-app voor horeca
Gratis: De RestaurantKrant maart 2014
Crisis voorbij voor strandhoreca
Columbus-prijs voor Smokey Goodness
6 trends die toekomst horeca bepalen
2014 wordt uitdagend jaar voor horeca
Dutch Cuisine nieuw initiatief Koksgilde
Horecava: Innoveer, ontmoet en beleef
Dranken: hot or not in 2014
Food: hot or not in 2014
Inspiratie voor Horeca in Gorinchem
Onstuimig najaar in de horeca
Horecavakbeurs BBB van start
BBB Maastricht in beeld
Relatiedagen in Waardenburg
Cappuccinodrinker is controlfreak
Eerste dag voor Gastvrij Rotterdam
Nieuw horecanetwerk LAG op BBB
Ook Toine Hermsen voor bistronomie-bijl
Registreer nu voor Gastvrij Rotterdam
Ekkebus slaagt voor Meesterproef
Nieuw interieur voor Blender
Nieuwste editie van De RestaurantKrant
Pannenkoekenrestaurants in de plus
Horeca Inspiratie 18, 19 & 20 maart
Evenement biedt sensationele innovaties
Trends 2013: Absurdisme, eigenheid en katten
Dranktrends: gastro-cocktails en lokaal
PUUR, nieuwe themawereld Horecava
Gastvrijheid verandert, verander mee!
Zet uw zintuigen tactisch in!
Durf te ondernemen en kom langs!
Volop inspiratie voor de foodbranche
PJZ Nog 10 dagen voor 'Prikkel-evenement'
Rabobank: restaurants moeten gasten voor zich winnen
Altijd alles weten? Volg ons!
Beursconcept is succes voor Hardenberg
PJZ Zintuigen doen het werk
Impressie beurs Deli XL
Moshik Roth wil betere voeding in zorg
Foodspecialist van het jaar: Samuel Levie
Michelin: Franse gastronomie leeft op
Lezing Eric van Veluwen op BBB
Personeel nieuw sushicafé bestaat uit robots
Gin wordt de drank van 2012
2012 wordt het jaar van oerproducten
Van Dijk wint Gouden Koksmuts 2012
Top-10 restauranttrends volgens chef-koks
Bedrijfschap Horeca reageert
Het worden drukke kerstdagen voor de horeca
Bepaal zelf je lapje vlees
Ruim 2.800 bezoekers HORECA 2011
Nederlanders willen gezonder eten
Food Inspiration Days in beeld
CEO Schultz over gevecht Starbucks
Hoofdredacteur neemt kijkje in keuken
Ga mee naar New York!
Studiereis langs duurzame concepten NY
AF&BM steunt Kimberly Thorne tijdens WK
Chinese machtsovername in de horeca
Zilveren Champignon-wedstrijd nieuwe stijl
'Vooral zakelijke horecamarkt trekt aan'
De (r)evolutie van de foodtruck
Meer vacatures in horeca dan jaar geleden
Informatiedag restaurants en internet
Culinaire uitspattingen op de BBB en EFFF
Chefs zien vertegenwoordiger graag komen
Cateraar in wording wint eerste Horeca Quiz
Nog maar 1 dag...
Alle foodtrends van 2011 op een rijtje
Vijftig inspiratiemomenten tijdens Horecava
Meer kerstreserveringen voor de horeca
Kom naar de Horecava 2011!
De nieuwe zakenreiziger is een doehetzelver
Inspiratie te over op EquipHôtel 2010
EquipHôtel 2010 van start
Waarmaken is dé trend voor 2011
Waar gaat de horeca naar toe?
Mis het niet: de Deli XL Foodservice Fair
Unilever kookt met sterren
EquipHôtel 2010: boost your ideas!
Smaak centraal tijdens Foodservice Fair
Open dag Horecawerf Amsterdam
Eten in horeca is meer dan prijs en smaak
Nederlandse gast verlegt zijn grenzen
Streekproducten uit Limburg op EFFF
Paneldiscussie in Studio DE: 'Creëer koffie en theemomenten'
Duurzaamheid rode draad bij innovatieprijs
Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!