Zo wordt je loonadministratie een eitje
Gevaren online veiligheid worden in de horeca onderschat
Personeelssoftware in je restaurant: besparen en professionaliseren
Google en MKB-Nederland helpen retail- en horecasector in aanloop naar de feestdagen
Horeca gebruikt relatief vaak online platformen
Hoe kun je controle over F&B bewaren bij meerdere vestigingen?
Hoe kun je marges beschermen bij dalende omzet?
Met Tikkie Check supersnel en eenvoudig afrekenen in horeca
Utrechtse horecaondernemers: "De run op de horeca blijft uit"
Reserveren doe je met Google Voice bij STAN&CO
Het rendement van e-mailmarketing wordt zwaar onderschat
Makro Nederland introduceert digitaal horecaplatform voor horecaondernemers
Vernieuwde app OpenTable speelt in op voorkeuren van gebruiker
Horeca zorgt voor grote populariteit van betaalverzoek apps
Ook restaurants moeten innoveren: “Wie nu nog op papier werkt, loopt hopeloos achter”
Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen
’t Vliegend paard kiest weer voor de kassa’s van Van Hessen
Restaurants missen kansen door onbeveiligde en niet mobielvriendelijke website
Horecaondernemers kunnen succesvoller worden door inzet van e-mailmarketing
6 restaurant apps om van te smullen
Een goede betaalervaring is essentieel voor u en uw gasten
Dit is de toekomst van online betalen: Takeaway.com krijgt PSD2-vergunning
Een e-mail is 10 keer effectiever dan een post op social media
Ter Marsch & Co bezorgt burger per drone
''Bij De Beren hebben we nu al twaalf marketingmedewerkers nodig''
Haal jij als horecaondernemer wel alles uit social media?
E-mailmarketing: gouden marketinginstrument voor de horeca
Bijzondere dinerervaring ‘Le Petit Chef’ nieuw in Nederland
Alles over AR en VR in de horecabranche
Startup bouwt virtuele restaurants voor de bezorgmarkt
De Lindenhof Giethoorn kiest voor Micros en Suite8
KRO-NCRV lanceert de eerste voice-controlled kookassistant
Commissievrij tafelreserveringssysteem ‘booq’ partner BookDinners
5 tips om online meer succes te hebben
Dit is waarom ook jouw bedrijf Facebook Messenger moet gebruiken
Horeca heeft weinig last van ICT-incidenten
Met een glimlach betalen in de horeca
Video: IJslanders laten eten bezorgen met een drone
Restaurant deelt Instagram-kit uit voor mooie foto’s
Tips voor een lekker sapje
Van fornuis naar grootkeuken
Gemiste kansen in restaurant revenue management
Onafhankelijk overzicht van afreken- en betaalsystemen
App helpt Amsterdamse horeca in strijd tegen voedselverspilling
Succesvol adverteren via Adwords en Facebook, deel 5
Succesvol adverteren via Adwords en Facebook, deel 4
Horeca moet VPN instellen mogelijk maken
Succesvol adverteren via Adwords en Facebook, deel 3
Succesvol adverteren via Adwords en Facebook, deel 2
Bijna twee derde restaurants heeft geen werkende website
Succesvol adverteren via Adwords en Facebook, deel 1
Interview: Hidde de Brabander, Banketbakkers zijn kunstenaars
Is een bankbiljet echt of vals? Gebruik de app!
Gratis wifi voor horeca een verplichting?
Restaurant-app Pimmr komt met innovatieve groepsfunctie
Onbenutte restaurants ingezet als werkplek voor creatives
KFC Rotterdam kiest voor Van Hessen
Heineken start proef met beacons
Warsteiner lanceert nieuw speciaalbier
Umami by Han krijgt metamorfose
Gasten bestellen bij Burger King via Facebook
Osteria keuken in Rotterdam
Eerste Virtual Reality Restaurantavond in Nederland
Kevin Kroon is Bartender of the Year
Sterrenchef Pascal Barbot kookt op Folie Culinaire
CBS: Economische groei trekt aan
Boompjes heropent als eventlocatie
Horeca grote stijger in aantal contactloze betalingen
Nederlands Bocuse d'Or team geplaatst voor wereldfinale
Bocuse d'Or: Morgen wordt grote dag (video)
Steur en hertenkalf op menu Bocuse d'Or
Tweede SVH-meestertitel voor Bij Jef
Keukengeheimen: Philippe Baranes
Xiao Han Ji kookt tijdens Folie Culinaire
Zalmprijs stijgt enorm. Wat nu?
7500 bezoekers voor Bakkersvak
Nieuw: Senses by Lars Bertelsen
Frans wijnjaar 2015: meer oogst van topkwaliteit
Dit zijn de finalisten van de Barista Challenge
Vraag naar uitzendkrachten groeit
Nieuw restaurant met dutch food concept
Tilburg focust op beacons in horeca
Bocuse d'Or: focus op Europese finale in Nederland
Voor jou: 9 feitjes over whisky
Bocuse viert 90e verjaardag
Topchef aan de slag met geconcentreerde bouillons
Michelin koopt BookaTable
Restaurant Fabers Alkmaar opent deuren
Brief van minister Kamp over de deeleconomie
Trends in mobiele betalingen en winkelen
Dit zijn de serviestrends voor 2016
De Horeca 100 van 2015
Horecagasten testen straks zelf hun eten
Savarin in zee met ROC Mondriaan
Tentoonstelling El Bulli in Maastricht
McDonald's test biometrische kassa's
Geen enkel restaurant verliest ster
La Place wil internationaal uitbreiden
Wie wordt de beste barista?
Moet je digitale kassagegevens bewaren?
La Place presenteert nieuwe gerechten
Roeland Martens nieuwe chefkok Grand Winston
Advertorial: Ecotap blijft groeien
Nederlandse chef bij chocoladewedstrijd Parijs
Chinese en Nederlandse topkoks op Horecava
Gasten betalen vaker met smartphone
Restaurant Bloem krijgt EKO-keurmerk
Huiskamer van Amsterdam: Maslow
De opmars van contactloos betalen
De Wiemsel en De Wanne heropend
Bocuse d'Or: De ontknoping nadert!
Maaltijdbezorger Hungry actief in Nederland
Bocuse d'Or: Het aftellen is begonnen!
Café-restaurant In de Doelen is geopend
Restaurant serveert eten zonder personeel
Topchef André Chiang kookt in RIJKS
Angélique Schmeinck presenteert Bocuse d'Or
Robot kan pizza's en pannenkoeken bakken
BLOG: DE START VAN ONZE BRASSERIE (4)
Dit zijn de 5 leukste koffiebars
BLOG: DE START VAN ONZE BRASSERIE (3)
Minder wespen op het terras (VIDEO)
Bocuse d'Or: Opdracht finale bekend
De nalatenschap van Cas Spijkers
Franchise kent grote uitdagingen
Uitslag voorronde Bocuse dOr
Nieuwe Italiaanse trattoria in Amsterdam
Topchef naar Bilderberg Garden Hotel
Tess Posthumus Bartender of the Year
Toprestaurant in hip Strijp-S Eindhoven
Nieuw: pinnen via smartphone ondernemer
Veggie Event bijna van start
Vrouwen gestresst door toiletlucht
Personeel horeca wil massaal andere baan
iBeacon laat horeca berichten sturen
Nieuw: robot chef-kok (video)
Instant bier ondermijnt leeftijdsgrens
Texelse Bierbrouwerij in de prijzen
Nieuwe chef Bistro 't Gerecht: Henrice Dijks
Leer beter vegetarisch koken
Uber gaat ook eten bezorgen
Gratis naar Internorga 2015
Forse groei Nederlandse V PAY-betalingen
Wordt je website straks nog goed gevonden?
Meer groenten in Nederlandse horeca
Opleidingen Aziatische keuken voor chefs
Vader van de Franse keuken
Speciale regaalwagens training Bocuse d'Or
Buffalo's Tilburg getroffen door brand
Mobiel betalen in hotels (VS) fors in opkomst
Nieuwe columnist: Mark Tamsma!
Katoele en Stegeman 'junior chef of the year'
Horecawerf Noord Nederland geopend
Warme temperaturen stimulans voor horeca
Wil je meer weten over vis?
Ultieme beleving in koffiecorner
Lezing en white paper over wetswijzigingen
Masterclass kaas door Wil Leppers
Volledig programma Makro Horecadag Vianen
De Pier voor drie miljoen verkocht
Zoeken naar de best passende review
BBB en Folie Culinaire: 10% meer bezoekers
Topgastronomie op Folie Culinaire
Storytelling op de 60e BBB
IT in de horeca: van afrekenen tot IENS
Deelnemers Gouden Koksmuts bekend
Michelinsterren voor gastro pubs
Robert Kranenborg start academie
Wie is de beste patissier?
Gedurfde battle op Folie Culinaire
Duurzaamheid belangrijk bij Gastvrij Rotterdam
Restaurantconcept in Conservatorium Hotel
Henk Westbroek kwaad om graffiti in zaak
Nieuwe thema's op Horeca Inspiratie Hardenberg
Butleropleiding in Antwerpen (met video!)
Wereldwijde primeur: Kweekvlees Kookboek
Han Ji neemt restaurant Red Chilli over
Tech Talk: uw SEO is ondergewaardeerd
Horecainterieur: de missers van 2014
Hotel André Zandt onterecht gesloten
Ver reizen een 'must' voor foodies
Leroy Soumokil Bartender of the Year
Steeds meer franchiseformules
Jan Smink maakt het waar: Nederland naar wereldfinale
Chefkok pleit voor gezonder menu
Accepteert u de Nationale Horeca Cadeaukaart?
Eerste topchef Folie Culinaire bekend
La Place schiphol open
Horeca Campus Eindhoven breidt uit
Gratis naar Bakkersvak
Ontdek het ambachtelijke bakkersvak
Tweede vestiging restaurant Buurten
Restaurant I-Dock opent deuren
Winnaars van Innovation Award 2014
Ober wordt overbodig bij NFC-restaurant
Dit zijn de kanshebbers op een Horecava Innovation Award 2014
Horecava: Innoveer, ontmoet en beleef
Michelin: gestage evolutie in België
Van Wolde presenteert chocoladebox
Geurds start met FG Food Labs
Het dessert is niet dood! 3 tips
Van Hessen viert feest in België
Restaurant Bo Cinq heropend
Innoveren op Prikkel je Zintuigen
Kokmeijer opent schooljaar Sterklas
Foodboosters op menu DNA-restaurant
Nieuwe chef bij Crowne Plaza Maastricht
Twitter-tool toont gore restaurants
Moshik Roth opent DNA-restaurant
Meer groente = meer marge
Convenience: veel meer dan 'snel klaar'
Horeca Haringparty in beeld
Perfecte webshop voor uw keuken
Foodhack: technologie, design en food
Vrouwen in top drie gastvrijheid
Nieuwe chef-kok bij Landgoed Avegoor
Beste zaal voor potentiële gast
Van Hessen
Deze gasten wil je niet binnen
W&O: Wat is lekkere wijn?
'Wij zijn de Taliban van de gidsen'
Vier nieuwe sterrestaurants
W&O Biologische wijn
Top blijft de top in Michelingids België
Restaurant Noma renoveert keuken
Beste barista van Nederland bekend
W&O Smaak
Laatste dag Prikkel je Zintuigen
Yamazato viert haar tien jaar oude ster
Vakbeurs met persoonlijke aandacht
Inwerkmodule voor studenten in horeca
Meeloopdag bij Niven via Groupon
Moshik Roth wil betere voeding in zorg
Georges Blanc opent vleesrestaurant
Wie wordt de Mosselchef van het jaar?
Nieuwe sommelier voor Ciel Bleu
Alain Passard te gast bij Vork & Mes
Sterrendemo Wagyu bij Taste of Okura
Interview: Zhao Jun Chou
Talent(en) van de toekomst bekend
Nieuwste site Michelin toont gastenreviews
Winnaars SVH NK Horeca 2012 bekend
Michelin: Franse gastronomie leeft op
Bordewin wint Columbus Trofee 2012
Rode poon vis van het jaar in België
Personeel nieuw sushicafé bestaat uit robots
Van Kesteren maakt beste cateringbroodje
KHN: rem op bestedingen in horeca
Dries Roelvink valt door de mand
Nieuwe site Robert Kranenborg in 360?
Surf naar de kooktips van Den Blijker
Veneman winnaar NK pannenkoeken bakken
Inspiratie op HORECA 2011
Horecawerf Wild-event 2011
Winnaars Zilveren Champignon bekend
Ying's Wokpalace geopend
Bier proeven op HORECA 2011
Line-up chefs Taste of Amsterdam bekend
Gilden on Tour, inspirerende vakdagen
Goossens maakt groots chocoladewerk
Team Cas Spijkers Academie wint wedstrijd
Rene Pronk wint aspergewedstrijd
JRE Jamsessie in teken van 'whisky & beef'
Masterclass vlees door Robert Kranenborg
Marco Poldervaart 130e SVH Meesterkok
Francois Geurds 129e SVH Meesterkok
Besparingstips van het bedrijfschap Horeca
Wim Klerks wint Wynand Vogel Bokaal
Culinaire uitspattingen op de BBB en EFFF
De 'E' in EFFF staat voor 'Europa'
Poldervaart elfde bij Bocuse d'Or
LN2 nieuwste hotspot in Eindhoven
Diks wint Lekkerste Broodje Catering
De nieuwe zakenreiziger is een doehetzelver
Geen derde driesterrenrestaurant erbij
Chefs Unilever presenteren desserts in 3D
Uitreiking van de Lekker awards 2011
Euro-Toques prominent aanwezig op EFFF
Food van duizend kanten belicht
Nieuwe zaak Jean Jacques Menanteau open
Nieuw boek Ilja Gort in de winkel
Fifteen over op duurzame ledverlichting
Websitesysteem voor horecabedrijven
Nieuw Adrià-restaurant opent in Barcelona
Unilever kookt met sterren
Kookstudio zet iPad in bij workshops
Internationalisering centraal tijdens EFFF
Levens sluit overeenkomst met Middleby
Elektrische boot voor grachttransport A'dam
Persoonlijk tv kanaal met LG
Let op... Verantwoord frituren
Let op... Frituren
iPad vervangt menukaart
Restaurant onder stadhuis Utrecht
Kabeljauw op? Gaan we aan de cobia!
Nieuwe chef restaurant Klein Paardenburg
Bewust zaken doen op de Food Innovatiedagen 2010
Let op... bij het kopen van een oven
Open dag Horecawerf Amsterdam
El Bulli dicht voor sabbatical van twee jaar
Nederlandse gast verlegt zijn grenzen
Unilever Foodsolutions lanceert 'essentieel' boek
Jamie Oliver geëerd om strijd tegen obesitas
Thuis uit eten
Barista Claudie Donderwinkel wint Dutch Latte Art Championship
Kromme Dissel stijgt in GaultMillau
Let op... Bij het kopen van een espressomachine
Levens lanceert nieuwe ovenlijn
BEWUST Food Innovatiedagen komen eraan
Innovatie in horeca stimuleren met subsidie
Let op... Bij het kopen van een oven
Chinese koks krijgen les in Franse gastronomie
Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!