''Bij De Beren hebben we nu al twaalf marketingmedewerkers nodig''

Haal jij als horecaondernemer wel alles uit social media?

E-mailmarketing: gouden marketinginstrument voor de horeca

Bijzondere dinerervaring ‘Le Petit Chef’ nieuw in Nederland

Alles over AR en VR in de horecabranche

Startup bouwt virtuele restaurants voor de bezorgmarkt

De Lindenhof Giethoorn kiest voor Micros en Suite8

KRO-NCRV lanceert de eerste voice-controlled kookassistant

Commissievrij tafelreserveringssysteem ‘booq’ partner BookDinners

5 tips om online meer succes te hebben

Dit is waarom ook jouw bedrijf Facebook Messenger moet gebruiken

Horeca heeft weinig last van ICT-incidenten

Met een glimlach betalen in de horeca

Video: IJslanders laten eten bezorgen met een drone

Restaurant deelt Instagram-kit uit voor mooie foto’s

Tips voor een lekker sapje

Van fornuis naar grootkeuken

Gemiste kansen in restaurant revenue management

Onafhankelijk overzicht van afreken- en betaalsystemen

App helpt Amsterdamse horeca in strijd tegen voedselverspilling

Succesvol adverteren via Adwords en Facebook, deel 5

Succesvol adverteren via Adwords en Facebook, deel 4

Horeca moet VPN instellen mogelijk maken

Succesvol adverteren via Adwords en Facebook, deel 3

Succesvol adverteren via Adwords en Facebook, deel 2

Bijna twee derde restaurants heeft geen werkende website

Succesvol adverteren via Adwords en Facebook, deel 1

Interview: Hidde de Brabander, Banketbakkers zijn kunstenaars

Is een bankbiljet echt of vals? Gebruik de app!

Gratis wifi voor horeca een verplichting?

Restaurant-app Pimmr komt met innovatieve groepsfunctie

Onbenutte restaurants ingezet als werkplek voor creatives

KFC Rotterdam kiest voor Van Hessen

Heineken start proef met beacons

Warsteiner lanceert nieuw speciaalbier

Umami by Han krijgt metamorfose

Gasten bestellen bij Burger King via Facebook

Osteria keuken in Rotterdam

Eerste Virtual Reality Restaurantavond in Nederland

Kevin Kroon is Bartender of the Year

Sterrenchef Pascal Barbot kookt op Folie Culinaire

CBS: Economische groei trekt aan

Boompjes heropent als eventlocatie

Horeca grote stijger in aantal contactloze betalingen

Nederlands Bocuse d'Or team geplaatst voor wereldfinale

Bocuse d'Or: Morgen wordt grote dag (video)

Steur en hertenkalf op menu Bocuse d'Or

Tweede SVH-meestertitel voor Bij Jef

Keukengeheimen: Philippe Baranes

Xiao Han Ji kookt tijdens Folie Culinaire

Zalmprijs stijgt enorm. Wat nu?

7500 bezoekers voor Bakkersvak

Nieuw: Senses by Lars Bertelsen

Frans wijnjaar 2015: meer oogst van topkwaliteit

Dit zijn de finalisten van de Barista Challenge

Vraag naar uitzendkrachten groeit

Nieuw restaurant met dutch food concept

Tilburg focust op beacons in horeca

Bocuse d'Or: focus op Europese finale in Nederland

Voor jou: 9 feitjes over whisky

Bocuse viert 90e verjaardag

Topchef aan de slag met geconcentreerde bouillons

Michelin koopt BookaTable

Restaurant Fabers Alkmaar opent deuren

Brief van minister Kamp over de deeleconomie

Trends in mobiele betalingen en winkelen

Dit zijn de serviestrends voor 2016

De Horeca 100 van 2015

Horecagasten testen straks zelf hun eten

Savarin in zee met ROC Mondriaan

Tentoonstelling El Bulli in Maastricht

McDonald's test biometrische kassa's

Geen enkel restaurant verliest ster

La Place wil internationaal uitbreiden

Wie wordt de beste barista?

Moet je digitale kassagegevens bewaren?

La Place presenteert nieuwe gerechten

Roeland Martens nieuwe chefkok Grand Winston

Advertorial: Ecotap blijft groeien

Nederlandse chef bij chocoladewedstrijd Parijs

Chinese en Nederlandse topkoks op Horecava

Gasten betalen vaker met smartphone

Restaurant Bloem krijgt EKO-keurmerk

Huiskamer van Amsterdam: Maslow

De opmars van contactloos betalen

De Wiemsel en De Wanne heropend

Bocuse d'Or: De ontknoping nadert!

Maaltijdbezorger Hungry actief in Nederland

Bocuse d'Or: Het aftellen is begonnen!

Café-restaurant In de Doelen is geopend

Restaurant serveert eten zonder personeel

Topchef André Chiang kookt in RIJKS

Angélique Schmeinck presenteert Bocuse d'Or

Robot kan pizza's en pannenkoeken bakken

BLOG: DE START VAN ONZE BRASSERIE (4)

Dit zijn de 5 leukste koffiebars

BLOG: DE START VAN ONZE BRASSERIE (3)

Minder wespen op het terras (VIDEO)

Bocuse d'Or: Opdracht finale bekend

De nalatenschap van Cas Spijkers

Franchise kent grote uitdagingen

Uitslag voorronde Bocuse d’Or

Nieuwe Italiaanse trattoria in Amsterdam

Topchef naar Bilderberg Garden Hotel

Tess Posthumus Bartender of the Year

Toprestaurant in hip Strijp-S Eindhoven

Nieuw: pinnen via smartphone ondernemer

Veggie Event bijna van start

Vrouwen gestresst door toiletlucht

Personeel horeca wil massaal andere baan

iBeacon laat horeca berichten sturen

Nieuw: robot chef-kok (video)

Instant bier ondermijnt leeftijdsgrens

Texelse Bierbrouwerij in de prijzen

Nieuwe chef Bistro 't Gerecht: Henrice Dijks

Leer beter vegetarisch koken

Uber gaat ook eten bezorgen

Gratis naar Internorga 2015

Forse groei Nederlandse V PAY-betalingen

Wordt je website straks nog goed gevonden?

Meer groenten in Nederlandse horeca

Opleidingen Aziatische keuken voor chefs

Vader van de Franse keuken

Speciale regaalwagens training Bocuse d'Or

Buffalo's Tilburg getroffen door brand

Mobiel betalen in hotels (VS) fors in opkomst

Nieuwe columnist: Mark Tamsma!

Katoele en Stegeman 'junior chef of the year'

Horecawerf Noord Nederland geopend

Warme temperaturen stimulans voor horeca

Wil je meer weten over vis?

Ultieme beleving in koffiecorner

Lezing en white paper over wetswijzigingen

Masterclass kaas door Wil Leppers

Volledig programma Makro Horecadag Vianen

De Pier voor drie miljoen verkocht

Zoeken naar de best passende review

BBB en Folie Culinaire: 10% meer bezoekers

Topgastronomie op Folie Culinaire

Storytelling op de 60e BBB

IT in de horeca: van afrekenen tot IENS

Deelnemers Gouden Koksmuts bekend

Michelinsterren voor gastro pubs

Robert Kranenborg start academie

Wie is de beste patissier?

Gedurfde battle op Folie Culinaire

Duurzaamheid belangrijk bij Gastvrij Rotterdam

Restaurantconcept in Conservatorium Hotel

Henk Westbroek kwaad om graffiti in zaak

Nieuwe thema's op Horeca Inspiratie Hardenberg

Butleropleiding in Antwerpen (met video!)

Wereldwijde primeur: Kweekvlees Kookboek

Han Ji neemt restaurant Red Chilli over

Tech Talk: uw SEO is ondergewaardeerd

Horecainterieur: de missers van 2014

Hotel André Zandt onterecht gesloten

Ver reizen een 'must' voor foodies

Leroy Soumokil Bartender of the Year

Steeds meer franchiseformules

Jan Smink maakt het waar: Nederland naar wereldfinale

Chefkok pleit voor gezonder menu

Accepteert u de Nationale Horeca Cadeaukaart?

Eerste topchef Folie Culinaire bekend

La Place schiphol open

Horeca Campus Eindhoven breidt uit

Gratis naar Bakkersvak

Ontdek het ambachtelijke bakkersvak

Tweede vestiging restaurant Buurten

Restaurant I-Dock opent deuren

Winnaars van Innovation Award 2014

Ober wordt overbodig bij NFC-restaurant

Dit zijn de kanshebbers op een Horecava Innovation Award 2014

Horecava: Innoveer, ontmoet en beleef

Michelin: gestage evolutie in België

Van Wolde presenteert chocoladebox

Geurds start met FG Food Labs

Het dessert is niet dood! 3 tips

Van Hessen viert feest in België

Restaurant Bo Cinq heropend

Innoveren op Prikkel je Zintuigen

Kokmeijer opent schooljaar Sterklas

Foodboosters op menu DNA-restaurant

Nieuwe chef bij Crowne Plaza Maastricht

Twitter-tool toont gore restaurants

Moshik Roth opent DNA-restaurant

Meer groente = meer marge

Convenience: veel meer dan 'snel klaar'

Horeca Haringparty in beeld

Perfecte webshop voor uw keuken

Foodhack: technologie, design en food

Vrouwen in top drie gastvrijheid

Nieuwe chef-kok bij Landgoed Avegoor

Beste zaal voor potentiële gast

Van Hessen

Deze gasten wil je niet binnen

W&O: Wat is lekkere wijn?

'Wij zijn de Taliban van de gidsen'

Vier nieuwe sterrestaurants

W&O Biologische wijn

Top blijft de top in Michelingids België

Restaurant Noma renoveert keuken

Beste barista van Nederland bekend

W&O Smaak

Laatste dag Prikkel je Zintuigen

Yamazato viert haar tien jaar oude ster

Vakbeurs met persoonlijke aandacht

Inwerkmodule voor studenten in horeca

Meeloopdag bij Niven via Groupon

Moshik Roth wil betere voeding in zorg

Georges Blanc opent vleesrestaurant

Wie wordt de Mosselchef van het jaar?

Nieuwe sommelier voor Ciel Bleu

Alain Passard te gast bij Vork & Mes

Sterrendemo Wagyu bij Taste of Okura

Interview: Zhao Jun Chou

Talent(en) van de toekomst bekend

Nieuwste site Michelin toont gastenreviews

Winnaars SVH NK Horeca 2012 bekend

Michelin: Franse gastronomie leeft op

Bordewin wint Columbus Trofee 2012

Rode poon vis van het jaar in België

Personeel nieuw sushicafé bestaat uit robots

Van Kesteren maakt beste cateringbroodje

KHN: rem op bestedingen in horeca

Dries Roelvink valt door de mand

Nieuwe site Robert Kranenborg in 360?

Surf naar de kooktips van Den Blijker

Kamer beslist snel over bedrijfschappen

Veneman winnaar NK pannenkoeken bakken

Inspiratie op HORECA 2011

Horecawerf Wild-event 2011

Winnaars Zilveren Champignon bekend

Ying's Wokpalace geopend

Bier proeven op HORECA 2011

Line-up chefs Taste of Amsterdam bekend

Gilden on Tour, inspirerende vakdagen

Goossens maakt groots chocoladewerk

Team Cas Spijkers Academie wint wedstrijd

Rene Pronk wint aspergewedstrijd

JRE Jamsessie in teken van 'whisky & beef'

Masterclass vlees door Robert Kranenborg

Marco Poldervaart 130e SVH Meesterkok

Francois Geurds 129e SVH Meesterkok

Besparingstips van het bedrijfschap Horeca

Wim Klerks wint Wynand Vogel Bokaal

Culinaire uitspattingen op de BBB en EFFF

De 'E' in EFFF staat voor 'Europa'

Poldervaart elfde bij Bocuse d'Or

LN2 nieuwste hotspot in Eindhoven

Diks wint Lekkerste Broodje Catering

De nieuwe zakenreiziger is een doehetzelver

Geen derde driesterrenrestaurant erbij

Chefs Unilever presenteren desserts in 3D

Uitreiking van de Lekker awards 2011

Euro-Toques prominent aanwezig op EFFF

Food van duizend kanten belicht

Nieuwe zaak Jean Jacques Menanteau open

Nieuw boek Ilja Gort in de winkel

Fifteen over op duurzame ledverlichting

Websitesysteem voor horecabedrijven

Nieuw Adrià-restaurant opent in Barcelona

Unilever kookt met sterren

Kookstudio zet iPad in bij workshops

Internationalisering centraal tijdens EFFF

Levens sluit overeenkomst met Middleby

Elektrische boot voor grachttransport A'dam

Persoonlijk tv kanaal met LG

Let op... Verantwoord frituren

Let op... Frituren

iPad vervangt menukaart

Restaurant onder stadhuis Utrecht

Kabeljauw op? Gaan we aan de cobia!

Nieuwe chef restaurant Klein Paardenburg

Bewust zaken doen op de Food Innovatiedagen 2010

Let op... bij het kopen van een oven

Open dag Horecawerf Amsterdam

El Bulli dicht voor sabbatical van twee jaar

Nederlandse gast verlegt zijn grenzen

Unilever Foodsolutions lanceert 'essentieel' boek

Jamie Oliver geëerd om strijd tegen obesitas

Thuis uit eten

Barista Claudie Donderwinkel wint Dutch Latte Art Championship

Kromme Dissel stijgt in GaultMillau

Let op... Bij het kopen van een espressomachine

Levens lanceert nieuwe ovenlijn

BEWUST Food Innovatiedagen komen eraan

Innovatie in horeca stimuleren met subsidie

Let op... Bij het kopen van een oven

Chinese koks krijgen les in Franse gastronomie

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: