Over horecaheldinnen en periodieke perikelen

De ideale locatie voor jouw nieuwe horecazaak

Zodra de gast jouw horecabedrijf heeft uitgekozen, is 'ie wel klaar met kiezen

Het recept voor spanningen in je team

Audio-column: Verslavend Genieten

Audio-column: Moeilijke figuren

Column: hoeveel tijd besteed jij aan zaken die werkelijk impact maken?

Audio-column: De formule voor succes in de horeca

Column: hoe je te wapenen tegen personeelstekort?

Audio-column: bouw je aan je horecabedrijf of ben je brandjesblusser?

Column: ontregelen regels je bedrijf?

Audio-column: denkpatronen die jou als ondernemer niet helpen

Column: zorg dat je gezien wordt zoals je gezien wilt worden

Audio-column: ondernemen is vooruitzien

Column Monique van Gevelt: moeilijke figuren

Audio-column: Ideeën oogsten

10 jaar De RestaurantKrant: de samenstelling van de keuken

Functioneren en disfunctioneren: wat kan en moet een werkgever?

Column: Hoe onwetendheid je kan nekken

Audio-column: Verkeerde gasten, negatieve reviews

Rijden onder invloed met bedrijfsauto. Ontslag?

Als je de verkeerde gasten aantrekt, is het wachten op een negatieve review

Drugsgebruik tijdens bedrijfsuitje: welke arbeidsrechtelijke sancties zijn er?

Monique van Gevelt: hoe uniek en onderscheidend is jouw restaurant?

Audio-column: Hoe gaan we om met het gebrek aan vakmensen?

Hoe ga je om met drugs op de werkvloer?

Juridisch: BV en toch persoonlijk aansprakelijk?

Monique van Gevelt: gaat het nu werkelijk zo goed met de horeca?

Audio-column Monique van Gevelt: hoe gastvrij is je marketing?

Monique van Gevelt: 5 denkpatronen die jou als ondernemer het leven zuur kunnen maken

Audio-column Monique van Gevelt: loepzuivere cijfers

Monique van Gevelt: Leiderschap  

Een keur aan wil·le·keur

Audio-column Monique van Gevelt: welke indruk geeft jouw horecazaak je gasten?

Monique van Gevelt: Heb jij het in je?

Het verlenen van schaarse vergunning: een kansspel op zich

Audio-column Monique van Gevelt: de ultieme lunch

Monique van Gevelt: De verwaarloosde horecazaak

De exploitatievergunning en het ‘levensgedrag'

Monique van Gevelt: Bouw jij aan je horecabedrijf of ben je een brandjesblusser?

Wet Bibob: Regelgeving om rekening mee te houden

Hoe koopt u een keuken?

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: