Personeel. Wat zijn je rechten?

23 oktober 2014 |
Personeel. Wat zijn je rechten?<

Als werkgever of werknemer is het noodzakelijk je rechten en plichten te kennen. Op 3 november is je kans om bij te leren op de Makro Horecadag. Vaak zijn afspraken of regels niet duidelijk, of is er een geschil dat voorkomen had kunnen worden.

Hoogste kostenpost
Maarten van Opijnen is advocaat en gespecialiseerd in arbeidsrecht en contractenrecht. Binnen de horeca is personeel niet alleen een van de hoogste kostenposten, maar ook een van de 'heetste hangijzers'. Zorg ervoor dat alles goed geregeld is!
Valkuilen
Maarten praat je op 3 november op de Makro Horecadag in Vianen bij over personeel. Tips, valkuilen, praktijkvoorbeelden, et cetera. Het is je het ritje naar Vianen vast en zeker waard!
Hoe, waar en wanneer?
De Makro Horecadag vindt plaats in Vianen, in de geheel vernieuwde vestiging aan de Edisonweg 4. Je kunt er de gehele dag terecht voor inspiratie en informatie. De sessies beginnen rond 13.00 uur.

MEER LEZEN OVER DE MAKRO HORECADAG? KLIK HIER!

Programma sprekers:

13.10 - 13.30 Thijs Jacobs. Lunchroom Marktverkenning 2016. Waar liggen uw kansen?

13.40 - 14.00 Mark Tamsma. Uw loonkosten zijn te hoog!

14.10 - 14.20 Live interview met Joyce de Graas. Meer omzet met goed getraind personeel

14.20 - 14.40 Maarten van Opijnen. Contracten met uw personeel. Let op de kleine lettertjes

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards
Edwin Hollanders maakt de Lekkerste Pannenkoek van 2020

Edwin Hollanders wordt twee keer eerste bij De Lekkerste Pannenkoek van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Hollanders krijg je 'm niet' niet alleen de eerste prijs van de proefjury, maar ook de kinderjuryprijs. Edwin werkt bij Pannenkoekenhuis De Perdstal in Venray. D...

Awards
Mitch Kramer maakt Het Lekkerste Frietje met topping van 2020

Mitch Kramer maakt Het Lekkerste Frietje met topping van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Sweet fries of mine' deze vooraanstaande vakwedstrijd. Mitch werkt bij Ter Marsch&Co uit Amsterdam en hij liet met zijn creatie zien wat er allemaal mogelijk is met zoeteaardap...

Awards
Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020

Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020 op de Horecava. Zij won tijdens de Horecava met haar creatie 'Tosti by Melissa' de eerste prijs van de vakjury. Melissa de Kolk werkt bij Kwalitaria Lekkerrr by Amersfoort. De voorzitter van de proefjury, Steven Strijbosch (CityGuys), wa...

Awards
Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020

Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Beef & Tabouleh' deze vooraanstaande vakwedstrijd. Ferry werkt bij Eurest Catering uit Amsterdam. De voorzitter van de proefjury, Michael Simon, prees het winnende gerecht met name...

Awards Fastservice
Fresh2Go Sushi voor vijfde keer uitgeroepen tot beste bezorgrestaurant

Tijdens de zesde editie van de Thuisbezorgd.nl Awards is Fresh2Go Sushi opnieuw uitgeroepen tot het beste restaurant uit meer dan 8.000 restaurants in heel Nederland. Thuisbezorgd.nl heeft ook de winnaars per stad en per categorie bekendgemaakt en zet hiermee de beste presterende restaurants in elke...

Achtergronden Vega
10x vegan innovatie op Horecava 2020

Nog niet eerder was er op een Nederlandse horecabeurs zo veel aandacht voor nieuwe vegan producten, waaronder de Vish Sticks van Novish. Aan de lange rijen bij de ondernemers te zien is vegan een belangrijk item voor horeca ondernemers. In deze blog zet ProVeg Nederland 10 van de meest vernieuwende ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: