Tekort horecapersoneel niet terug te zien in de uitzendbranche

Tips voor de beste after dinner koffie

Groot personeelstekort in de horeca: personeelsbehoud van belang

Nieuwe werkgeversorganisatie ijvert voor eigentijdse Horeca CAO

Meer jongeren vinden vakantiebaan in de horeca

Interview: Vier seizoenen druk met 75 couverts en 160 terrasplaatsen

FNV Horeca wil loonsverhoging van 7,25 procent

Start-up Temper en L1NDA beëindigen samenwerking

Groen licht FNV voor start cao-overleg

Zwaar tekort aan horecapersoneel in Zeeland

Horecawerknemers willen nieuwe cao

Slim! Boekhouden: Het grootboek als gids voor de ondernemer

'Uitbreiden naar twee zaken is het moeilijkste wat er is'

Advertorial: Een goed kassasysteem denkt met je mee

Video: Zwolse horeca inspireert!

UWV: Werkgelegenheid horeca groeit sterk

FNV Horeca presenteert loontabel met loonsverhoging van 4,75%

Jorrit Kiewik nieuwe directeur Youth Food Movement

Ricardo Eshuis toegetreden tot bestuur Bocuse d Or Nederland

Nieuwe gezichten bij restaurant De Beejekurf in Venray

Nieuwe chef voor Tropen-keuken: Hans Ribbens

Uitbreiding van opleidingsaanbod sector Fastservice

Iris Wulffraat nieuwe voorzitter van KHN Rotterdam

Aantal strandpaviljoens groeit gestaag verder

La Place heropent twee zaken

CBS: horeca in de lift

Restaurant brengt bejaarde buurvrouw dagelijks eten

Hoe verkoop je meer wijn?

Naaktrestaurant opent deuren in Londen

Kun je nog wel zonder reserveringssite?

Deliveroo opent pop-up restaurant

Ondernemers: Gebruik je verstand met contant

Ideaal kassasysteem voor de horeca

De waarheid: lonen in horeca veel te laag

Nieuw restaurant opent in Rotterdam

Restaurant La Botella failliet

Veel overtredingen schoonmaak fastfoodsector

Sligro neemt Java Foodservice over

Nieuw restaurant KFC in Rijswijk

Is carnaval goed voor de horeca?

Restaurant 't Veerhuis in Opheusden failliet

Onderzoek: horeca investeert meer in 2015

Gratis kraanwater. Daar gaan we weer

FNV geeft kerstdiner weg

Van loodgieter naar eigenaar restaurantketen

De Horeca 100 van 2015

Keukengeheimen: Il gelato del marchese

Checklist aannemen van personeel

McDonald's test biometrische kassa's

Kaboom Hotel en DADAWAN geopend

Wijnhuis verzorgt complete wijnkaart restaurant

5 tips voor meer omzet

Jamie Oliver bezoekt Markthal

Moet je digitale kassagegevens bewaren?

Restaurant Foodsy bleek een grap

Doppio positief beoordeeld in Koffietest

Restaurant zonder personeel in Amsterdam

Restaurant Karakter serveert Griekse wijn

Danny Meyer schaft fooien af in restaurant

'Horeca kan voedselverspilling verminderen'

Mobieltjesterreur

Restaurant Pearl wint de Gouden Pollepel

De horeca in 2016

Hutten beste werkgever horeca

Huiskamer van Amsterdam: Maslow

Bizasu Restaurant Academy van start

ADVERTORIAL - Geld verdienen met uw Wi-Fi? Doe de gratis scan!

Novotel werft personeel via videosollicitatie

SVH en Foodstep gaan samenwerken

Restaurant serveert eten zonder personeel

Tijdelijk horecaconcept in Amsterdam

Franse toeristen zijn het gierigst

Gastvrouw Yf leidt jonge garde op

De Koperen Hoogte wordt een B&B

Prachtig nieuw restaurant in Aalsmeer

De Kromme Watergang: Zinderend Zeeuws

Een winnaarsmentaliteit

Scholingsplicht voor werkgevers horeca

Uitbuiting schoonmakers in de horeca

De kosten gaan voor de baten uit!

De 20 beste inkooptips

SVH neemt horeca-uitgeverij over

NS stopt exploitatie Burger King

Gemaksproducten? Onmisbaar!

Paling Peeling is je reinste onzin

EXCLUSIEF: FAILLISSEMENT HOTEL OVERBOSCH (2/2)

Exclusief: faillissement Hotel Overbosch (1/2)

Spaanse bar neemt alleen 50+ aan

Rookverbod horeca goed nageleefd

Nieuws, nieuws, nieuws

Nieuwe cao recreatie ligt op tafel

Sergio Herman wil Europa veroveren

60.000 bedrijfsongevallen per jaar in de horeca

Succesverhaal in Zeeland

Café-restaurant Spiekerman Meddo sluit

Opleidingen Aziatische keuken voor chefs

Belgische horeca moet inkrimpen

FNV Horeca op het matje bij Horecava

Van der Most sluit hotel en restaurant

Vlaanderen 20% duurder dan Nederland

Nieuwe columnist: Mark Tamsma!

Anne & Max Utrecht geopend

Grote controle horeca in Tiel

Bespaar nu op uw loonkosten

Den Heerlijkheid Moergestel sluit deuren

Robots runnen restaurant (video)

De Snippert na half jaar failliet

Altena verhuist van Oosterhout naar Nijmegen

Hulp bij allergenenwetgeving

De beste wine bar van 2014 is...

Restaurant Hardersluis Zeewolde is failliet

Verslag Makro horecadag 2014

Warme temperaturen stimulans voor horeca

Wil je meer weten over vis?

Ultieme beleving in koffiecorner

Lezing en white paper over wetswijzigingen

Masterclass kaas door Wil Leppers

Volledig programma Makro Horecadag Vianen

Schaafsma is meest markante ondernemer

Personeel. Wat zijn je rechten?

Nieuw menu restaurant Hilton Rotterdam

Compleet programma Makro Horecadag bekend!

Algeheel rookverbod direct van kracht

Masterclasses op Makro Horecadag

Makro Horecadag: nieuwe spreker bekend!

Eerste iPub geopend in Swansea

At Sea Scheveningen sluit per direct

Grand café Milarca Santpoort is gesloten

Personeel: faal-of succesfactor

Restaurant Buddha sluit door gebrek aan koks

Werk moet weer lonend worden

Nieuw: Zo heurt het

Butleropleiding in Antwerpen (met video!)

De rookruimte. Hoe zit dat?

Voorraadbeheerder Bevinco zoekt franchisenemers

Restaurant De Hofstee Bladel is failliet

Restaurant DOK51 in Den Helder is failliet

Asian Glories 3 weken na ramp heropend

Stormloop op vacatures Van der Valkhotel

Brownies & Downies gaat landelijk

Een recensie onder de loep

Wetgeving personeel per 2015

Ex-leerling Jamie Oliver opent winkel

Hotel-restaurant Carelshaven bijna open

Kijkje in de keuken van kasteel

Betaalt u straks 80% belasting op onkostenvergoedingen?

Betrokken werknemers Oud London

Wet werk en zekerheid. Hoe zit dat?

Awards voor fastservice formules

Horecainterieur: de missers van 2014

Twee gratis saladerecepten

Hotel André Zandt onterecht gesloten

Oranjefans zorgen voor troep in horeca

Oudste cocktailbar van Amsterdam

'Pulled Pork & Beers' in Envy

Jaap Venendaal denkt vooruit

Training tegen agressie in horeca

De Wanne en De Wiemsel verkocht

Je kunt beter vakken gaan vullen

Horeca en hospitality manager gezocht

Chocolat bv failliet: hotel wel open

Extra lening voor personeelskosten

Gratis tips van Cashr - De ideale kassa

La Place schiphol open

Grenzen vervagen: café en restaurant

Doorstart Kruidenier in Meppel

Pannenkoekdag bijna van start

Belastingtips voor horeca

Nederlanders geven veel fooi

Koopjesjager gul in restaurant

Meer winst door goede hygiëne

Happy 2014 horeca!

Pekingeend op 10 kilometer hoogte

Open brief Sergio na laatste avond Sluis

Restaurants VS in ban megafooien

Versoepeling A'damse alcoholregels?

Parijs restaurant verbergt 'lelijke' gast

Restaurant Spijslokaal Rubens failliet

FNV zorgt voor woede met 'Braboneger'

Pak de crisis aan met super personeel

Restaurant heeft tweelingen als obers

's-Hertogenbosch Meest Gastvrije Stad

Van Hessen viert feest in België

Samenwerking Pasta e Basta en Blaauw

Tips! Hoe pak ik een vol terras aan?

Discrimineer niet op uw menukaart

Terrassen Utrecht: gast betaalt vooraf

Weer meeste werkongevallen in horeca

Personeel horeca holt achteruit

Enige Noorse restaurant met twee sterren op vingers getikt

Meer groente = meer marge

Geen politie? Eetpiraat op Facebook!

Horecabeurs start inspiratie-verkiezing

Koop nu uw micros met korting

KHN trekt zich terug uit SVH

Horeca reserveert meer uitkeringen

De stressboog van luchtvaartreizigers

Sociale media op werk, wie kijkt mee?

Meer gasten horeca op Koninginnedag

Vreemde kortingsacties zijn populair

Veel starters in de horeca

Waarschuwing Noma om zieke gasten

P&F: Hanteer het juiste btw-tarief (6/6)

Meerderheid kamer wil rookvrije horeca

P&F: Betaalt u teveel btw? (5/6)

'Restaurants moeten fors goedkoper'

Geen sticker rookverbod? Boete!

Rekenvoorbeeld omzet kortingssite

Beatrix is een pannenkoek

P&F: Vergoedingen en de WKR (3/6)

P&F: Vast of flexibel personeel? (2/6)

Digitaal leren over hulpbehoevendheid

P&F: Inlenersaansprakelijkheid (1/6)

Douane en Belastingdienst tegen fraude

Horesca Lieferink neemt VerServer over

Tip 20: Check het uitzendbureau

Onderzoek naar beloning keukenbrigade

Tip 5: Kerstpakket motiveert personeel

Meldpunt faillissementsfraude horeca

Hallo media; de horeca is wel rookvrij!

Kom langs bij Prikkel je Zintuigen

W&O Wijn en opleiding

Zet uw zintuigen tactisch in!

Volop inspiratie voor de foodbranche

PJZ Kom Op! Prikkel ze dan!

App voor veilige horeca gelanceerd

PJZ Prikkel je Zintuigen: focus op personeel

Vakbeurs met persoonlijke aandacht

Inwerkmodule voor studenten in horeca

Meeloopdag bij Niven via Groupon

Meer banen horeca, rem op vacatures

Personeel vroeg faillissement LN2 aan

Dorloté Amersfoort failliet

Reserveren: niet bellen, maar klikken

Helft horecastarters binnen drie jaar failliet

Na zware jaren boekt Librije weer winst

Cijfers worden helder met HorecaManager

Interview: Joost Flink

Kijk vanavond naar Knallen in de horeca

Restaurantconcept Buurten slaat aan

Weer overval op Chinees restaurant Zeeland

Bedrijfschap Horeca over nieuw programma

KHN op weg naar een nieuwe cao horeca

Café-restaurant Duinzicht naar Fletcher

Alleeneters zijn kans voor horeca

Nieuw tv-programma helpt zwarte brigades

Kwekkeboom wint Cas Spijkers Trofee

Nieuw jasje Horeca Starterskrant

Wie wordt HorecaHeld 2012?

Koken voor Cas en KWF

Restaurant vindt koffer met 'fikse fooi'

Horeca maakt zich winterklaar

Carlos en Anneke Faes RestaurantHeld 2011

Vacatureaanbod sinds lange tijd in de min

Genomineerden RestaurantHeld bekend

Keukenberichten van de hoofdredacteur (2)

Nomineer jouw RestaurantHeld

Wat schaft de pot vandaag Ferran?

Keukenberichten van de hoofdredacteur (1)

Mario Ridder naar Tennis Tournament

Nieuwe tool: BTW-calculator

Restaurant Keuken & Deli opent deuren

Workshops voor horeca rond blinde gasten

Vulkaan gooit roet in het eten

Horecapaar ontvangt HorecaHelden Award

Papendal zoekt bartenders tijdens feest

Chinese machtsovername in de horeca

Ruziënd stel vernielt restaurant in Sneek

Shareatable brengt gasten samen aan tafel

Restaurant La Cucina groeit uit jasje

ING: 'Lichte groei horecasector in 2011'

Interview: Restaurant De Gaffel, Valthe

Meer vacatures in horeca dan jaar geleden

Let op... Gastvrijheid

Sheraton Schiphol Leerbedrijf van het Jaar

Horeca Starterskrant vernieuwd

Playboybaas neemt eigen eten mee

Stem op jouw favoriete HorecaHeld

Strijd om HorecaHeld 2011 barst los!

Weet wat je gast werkelijk beleeft

KAPSALON! snacken op z'n Rotterdams

Nooit meer een lege tafel in je zaak!

KHN wil achterstand pinadressen inhalen

La Grande Bouffe echt voor Britse vrouw

Online restaurantreserveringen in opmars

Bries Noordwijk Beste Strandpaviljoen 2010

Helft van de Belgische horeca in gevaar

Food fight in fastfoodrestaurant

Hotel De Lutt verkocht

Gasten naar ziekenhuis na rook restaurant

Nacht van de Fooi

Chef-kok Hilton klaar voor Oranje

M. Moesbergen UWV HorecaHeld Arnhem

Pistool op tafel

Tijdelijk geen balletjes bij IKEA Gent

Omzet horeca nog onder druk, lager dan verwachtingen

Giphart schrijft boek over restaurantleven in De Librije en Oud Sluis

Onderzoek arbeidsvoorwaarden in keuken

Eten in horeca is meer dan prijs en smaak

Antonio van den Hengel HorecaHeld 2010

Winnaar NK Kastelein 2010: Floortje Mulder

Let op... Bij het kopen van stoelen

Interview: Restaurant Podium, Utrecht

Samenwerking Sandton en MKI bezegeld

Jubilerend Heinz introduceert programma voor horeca

Hotellerie straks voorop in herstel horeca

Innovatie in horeca stimuleren met subsidie

Opnieuw tegenvallende omzetten horeca

Werkgelegenheid horeca krimpt met 28.000 banen

Ziekteverzuim horeca gedaald

Restaurantbegrippen

Recessie treft restaurants en cafés sterker dan hotels

Van der Most sluit hotel en restaurant

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: