Bekende gezichten van Château Neercanne nemen afscheid
Sterrenchef Martijn Kajuiter aan de slag bij Relais & Châteaux Weeshuis Gouda
FNV Horeca: Verlenging horecasluiting niet onverwacht, wel zorgelijk
FNV Horeca: afbouw steunmaatregelen leidt tot vertrek vakkrachten uit horecasector
Leon Mazairac wordt chef-kok bij Karel V in Utrecht
Interview: tijd voor meer vrouwen in de sterrenkeuken?
Utrechtse horecaondernemers: "De run op de horeca blijft uit"
5.000 horecamedewerkers roepen hulp FNV Horeca in sinds sluiting horeca
FNV Horeca heeft grote zorgen over tijdelijke en flexibele contracten
Henrie van der Heijden wordt de 149ste SVH Meesterkok
FNV Horecabond gaat ZZP’ers verenigen
Ook de veeleisende gast vormt een uitdaging binnen de horeca
Verloop personeel kost horeca 1,4 miljard euro per jaar
Upselling in de horeca, zo pak je het aan
Horeca groeit tot 2025 met 100.000 medewerkers
Horeca Academie laat zien hoe mooi het horecavak is
Zo word je een onweerstaanbare horecawerkgever
Horecazaak maakt soap om personeel te vinden
Driessen Food en Debuut werken samen aan kennisoverdracht koks
Horecaondernemers liggen wakker van krappe arbeidsmarkt
Nieuwe chef voor Villa Heidebad
Onderzoek personeel & horeca: 'De horecaondernemer heeft geen plan'
FNV Horeca organiseert event voor horecaprofessionals
Onderzoek naar personeelstekorten binnen de horeca
Alles over de opbouw van loonkosten
"Het personeelstekort zit de groei binnen de sector in de weg."
10 jaar De RestaurantKrant: de personeelscrisis
Olivier van Veen nieuwe Country Manager IENS
Eetcafé Tilburg sluit vanwege personeelstekort
Column: Regels verhogen de omzet
Column: De ‘30-plus-kok’ is niet meer
Column: Eten wat de pot schaft
Interview Ricardo Eshuis, SVH, deel 2: 'Over tien jaar is alles horeca'
Interview Ricardo Eshuis, SVH, deel 1: ‘Er zijn veel baanwisselingen in de horeca'
Staking Deliveroo-bezorgers op drukste dag van het jaar
Interview Henk van Hees: De grote familie van Restaurant Blauw
FNV Horeca roept medewerkers op in actie te komen
Nieuwe horeca-cao opgestuurd naar ministerie
Tekst nieuwe horeca-cao beschikbaar
De Beren zoekt vijfhonderd koeriers
Horeca in top 3 populairste bijbanen van 2017
FNV Horeca wil in gesprek met horecamedewerkers over cao
KHN: nieuwe cao horeca een feit
FNV: Al 2.000 personen zeggen 'nee' tegen cao-resultaat
FNV: Vakkrachten in de horeca krijgen droge boterham met deze cao
KHN sluit FNV Horeca uit van cao-overleg
Tekort horecapersoneel niet terug te zien in de uitzendbranche
Tips voor de beste after dinner koffie
Groot personeelstekort in de horeca: personeelsbehoud van belang
Nieuwe werkgeversorganisatie ijvert voor eigentijdse Horeca CAO
Meer jongeren vinden vakantiebaan in de horeca
Interview: Vier seizoenen druk met 75 couverts en 160 terrasplaatsen
FNV Horeca wil loonsverhoging van 7,25 procent
Start-up Temper en L1NDA beëindigen samenwerking
Groen licht FNV voor start cao-overleg
Zwaar tekort aan horecapersoneel in Zeeland
Horecawerknemers willen nieuwe cao
Slim! Boekhouden: Het grootboek als gids voor de ondernemer
'Uitbreiden naar twee zaken is het moeilijkste wat er is'
Advertorial: Een goed kassasysteem denkt met je mee
Video: Zwolse horeca inspireert!
UWV: Werkgelegenheid horeca groeit sterk
FNV Horeca presenteert loontabel met loonsverhoging van 4,75%
Jorrit Kiewik nieuwe directeur Youth Food Movement
Ricardo Eshuis toegetreden tot bestuur Bocuse d Or Nederland
Nieuwe gezichten bij restaurant De Beejekurf in Venray
Nieuwe chef voor Tropen-keuken: Hans Ribbens
Uitbreiding van opleidingsaanbod sector Fastservice
Iris Wulffraat nieuwe voorzitter van KHN Rotterdam
Aantal strandpaviljoens groeit gestaag verder
La Place heropent twee zaken
CBS: horeca in de lift
Restaurant brengt bejaarde buurvrouw dagelijks eten
Hoe verkoop je meer wijn?
Naaktrestaurant opent deuren in Londen
Kun je nog wel zonder reserveringssite?
Deliveroo opent pop-up restaurant
Ondernemers: Gebruik je verstand met contant
Ideaal kassasysteem voor de horeca
De waarheid: lonen in horeca veel te laag
Nieuw restaurant opent in Rotterdam
Restaurant La Botella failliet
Veel overtredingen schoonmaak fastfoodsector
Sligro neemt Java Foodservice over
Nieuw restaurant KFC in Rijswijk
Is carnaval goed voor de horeca?
Restaurant 't Veerhuis in Opheusden failliet
Onderzoek: horeca investeert meer in 2015
Gratis kraanwater. Daar gaan we weer
FNV geeft kerstdiner weg
Van loodgieter naar eigenaar restaurantketen
De Horeca 100 van 2015
Keukengeheimen: Il gelato del marchese
Checklist aannemen van personeel
McDonald's test biometrische kassa's
Kaboom Hotel en DADAWAN geopend
Wijnhuis verzorgt complete wijnkaart restaurant
5 tips voor meer omzet
Jamie Oliver bezoekt Markthal
Moet je digitale kassagegevens bewaren?
Restaurant Foodsy bleek een grap
Doppio positief beoordeeld in Koffietest
Restaurant zonder personeel in Amsterdam
Restaurant Karakter serveert Griekse wijn
Danny Meyer schaft fooien af in restaurant
'Horeca kan voedselverspilling verminderen'
Mobieltjesterreur
Restaurant Pearl wint de Gouden Pollepel
De horeca in 2016
Hutten beste werkgever horeca
Huiskamer van Amsterdam: Maslow
Bizasu Restaurant Academy van start
ADVERTORIAL - Geld verdienen met uw Wi-Fi? Doe de gratis scan!
Novotel werft personeel via videosollicitatie
SVH en Foodstep gaan samenwerken
Restaurant serveert eten zonder personeel
Tijdelijk horecaconcept in Amsterdam
Franse toeristen zijn het gierigst
Gastvrouw Yf leidt jonge garde op
De Koperen Hoogte wordt een B&B
Prachtig nieuw restaurant in Aalsmeer
De Kromme Watergang: Zinderend Zeeuws
Een winnaarsmentaliteit
Scholingsplicht voor werkgevers horeca
Uitbuiting schoonmakers in de horeca
De kosten gaan voor de baten uit!
De 20 beste inkooptips
SVH neemt horeca-uitgeverij over
NS stopt exploitatie Burger King
Gemaksproducten? Onmisbaar!
Paling Peeling is je reinste onzin
EXCLUSIEF: FAILLISSEMENT HOTEL OVERBOSCH (2/2)
Exclusief: faillissement Hotel Overbosch (1/2)
Spaanse bar neemt alleen 50+ aan
Rookverbod horeca goed nageleefd
Nieuws, nieuws, nieuws
Nieuwe cao recreatie ligt op tafel
Sergio Herman wil Europa veroveren
60.000 bedrijfsongevallen per jaar in de horeca
Succesverhaal in Zeeland
Café-restaurant Spiekerman Meddo sluit
Opleidingen Aziatische keuken voor chefs
Belgische horeca moet inkrimpen
FNV Horeca op het matje bij Horecava
Van der Most sluit hotel en restaurant
Vlaanderen 20% duurder dan Nederland
Nieuwe columnist: Mark Tamsma!
Anne & Max Utrecht geopend
Grote controle horeca in Tiel
Bespaar nu op uw loonkosten
Den Heerlijkheid Moergestel sluit deuren
Robots runnen restaurant (video)
De Snippert na half jaar failliet
Altena verhuist van Oosterhout naar Nijmegen
Hulp bij allergenenwetgeving
De beste wine bar van 2014 is...
Restaurant Hardersluis Zeewolde is failliet
Verslag Makro horecadag 2014
Warme temperaturen stimulans voor horeca
Wil je meer weten over vis?
Ultieme beleving in koffiecorner
Lezing en white paper over wetswijzigingen
Masterclass kaas door Wil Leppers
Volledig programma Makro Horecadag Vianen
Schaafsma is meest markante ondernemer
Personeel. Wat zijn je rechten?
Nieuw menu restaurant Hilton Rotterdam
Compleet programma Makro Horecadag bekend!
Algeheel rookverbod direct van kracht
Masterclasses op Makro Horecadag
Makro Horecadag: nieuwe spreker bekend!
Eerste iPub geopend in Swansea
At Sea Scheveningen sluit per direct
Grand café Milarca Santpoort is gesloten
Personeel: faal-of succesfactor
Restaurant Buddha sluit door gebrek aan koks
Werk moet weer lonend worden
Nieuw: Zo heurt het
Butleropleiding in Antwerpen (met video!)
De rookruimte. Hoe zit dat?
Voorraadbeheerder Bevinco zoekt franchisenemers
Restaurant De Hofstee Bladel is failliet
Restaurant DOK51 in Den Helder is failliet
Asian Glories 3 weken na ramp heropend
Stormloop op vacatures Van der Valkhotel
Brownies & Downies gaat landelijk
Een recensie onder de loep
Wetgeving personeel per 2015
Ex-leerling Jamie Oliver opent winkel
Hotel-restaurant Carelshaven bijna open
Kijkje in de keuken van kasteel
Betaalt u straks 80% belasting op onkostenvergoedingen?
Betrokken werknemers Oud London
Wet werk en zekerheid. Hoe zit dat?
Awards voor fastservice formules
Horecainterieur: de missers van 2014
Twee gratis saladerecepten
Hotel André Zandt onterecht gesloten
Oranjefans zorgen voor troep in horeca
Oudste cocktailbar van Amsterdam
'Pulled Pork & Beers' in Envy
Jaap Venendaal denkt vooruit
Training tegen agressie in horeca
De Wanne en De Wiemsel verkocht
Je kunt beter vakken gaan vullen
Horeca en hospitality manager gezocht
Chocolat bv failliet: hotel wel open
Extra lening voor personeelskosten
Gratis tips van Cashr - De ideale kassa
La Place schiphol open
Grenzen vervagen: café en restaurant
Doorstart Kruidenier in Meppel
Pannenkoekdag bijna van start
Belastingtips voor horeca
Nederlanders geven veel fooi
Koopjesjager gul in restaurant
Meer winst door goede hygiëne
Happy 2014 horeca!
Pekingeend op 10 kilometer hoogte
Open brief Sergio na laatste avond Sluis
Restaurants VS in ban megafooien
Versoepeling A'damse alcoholregels?
Parijs restaurant verbergt 'lelijke' gast
Restaurant Spijslokaal Rubens failliet
FNV zorgt voor woede met 'Braboneger'
Pak de crisis aan met super personeel
Restaurant heeft tweelingen als obers
's-Hertogenbosch Meest Gastvrije Stad
Van Hessen viert feest in België
De crisis te lijf met fantastisch personeel
Samenwerking Pasta e Basta en Blaauw
Tips! Hoe pak ik een vol terras aan?
Discrimineer niet op uw menukaart
Terrassen Utrecht: gast betaalt vooraf
Weer meeste werkongevallen in horeca
Personeel horeca holt achteruit
Enige Noorse restaurant met twee sterren op vingers getikt
Meer groente = meer marge
Geen politie? Eetpiraat op Facebook!
Horecabeurs start inspiratie-verkiezing
Koop nu uw micros met korting
KHN trekt zich terug uit SVH
Horeca reserveert meer uitkeringen
De stressboog van luchtvaartreizigers
Sociale media op werk, wie kijkt mee?
Meer gasten horeca op Koninginnedag
Vreemde kortingsacties zijn populair
Veel starters in de horeca
Waarschuwing Noma om zieke gasten
P&F: Hanteer het juiste btw-tarief (6/6)
Meerderheid kamer wil rookvrije horeca
P&F: Betaalt u teveel btw? (5/6)
'Restaurants moeten fors goedkoper'
Geen sticker rookverbod? Boete!
Rekenvoorbeeld omzet kortingssite
Beatrix is een pannenkoek
P&F: Vergoedingen en de WKR (3/6)
P&F: Vast of flexibel personeel? (2/6)
Digitaal leren over hulpbehoevendheid
P&F: Inlenersaansprakelijkheid (1/6)
Douane en Belastingdienst tegen fraude
Horesca Lieferink neemt VerServer over
Tip 20: Check het uitzendbureau
Onderzoek naar beloning keukenbrigade
Tip 5: Kerstpakket motiveert personeel
Meldpunt faillissementsfraude horeca
Hallo media; de horeca is wel rookvrij!
Kom langs bij Prikkel je Zintuigen
W&O Wijn en opleiding
Zet uw zintuigen tactisch in!
Volop inspiratie voor de foodbranche
PJZ Kom Op! Prikkel ze dan!
App voor veilige horeca gelanceerd
PJZ Prikkel je Zintuigen: focus op personeel
Vakbeurs met persoonlijke aandacht
Inwerkmodule voor studenten in horeca
Meeloopdag bij Niven via Groupon
Meer banen horeca, rem op vacatures
Personeel vroeg faillissement LN2 aan
Dorloté Amersfoort failliet
Reserveren: niet bellen, maar klikken
Helft horecastarters binnen drie jaar failliet
Na zware jaren boekt Librije weer winst
Cijfers worden helder met HorecaManager
Interview: Joost Flink
Kijk vanavond naar Knallen in de horeca
Restaurantconcept Buurten slaat aan
Weer overval op Chinees restaurant Zeeland
Bedrijfschap Horeca over nieuw programma
KHN op weg naar een nieuwe cao horeca
Café-restaurant Duinzicht naar Fletcher
Alleeneters zijn kans voor horeca
Nieuw tv-programma helpt zwarte brigades
Kwekkeboom wint Cas Spijkers Trofee
Nieuw jasje Horeca Starterskrant
Wie wordt HorecaHeld 2012?
Koken voor Cas en KWF
Restaurant vindt koffer met 'fikse fooi'
Horeca maakt zich winterklaar
Carlos en Anneke Faes RestaurantHeld 2011
Vacatureaanbod sinds lange tijd in de min
Genomineerden RestaurantHeld bekend
Keukenberichten van de hoofdredacteur (2)
Nomineer jouw RestaurantHeld
Wat schaft de pot vandaag Ferran?
Keukenberichten van de hoofdredacteur (1)
Mario Ridder naar Tennis Tournament
Nieuwe tool: BTW-calculator
Restaurant Keuken & Deli opent deuren
Workshops voor horeca rond blinde gasten
Vulkaan gooit roet in het eten
Horecapaar ontvangt HorecaHelden Award
Papendal zoekt bartenders tijdens feest
Chinese machtsovername in de horeca
Ruziënd stel vernielt restaurant in Sneek
Shareatable brengt gasten samen aan tafel
Restaurant La Cucina groeit uit jasje
ING: 'Lichte groei horecasector in 2011'
Interview: Restaurant De Gaffel, Valthe
Meer vacatures in horeca dan jaar geleden
Let op... Gastvrijheid
Sheraton Schiphol Leerbedrijf van het Jaar
Horeca Starterskrant vernieuwd
Playboybaas neemt eigen eten mee
Stem op jouw favoriete HorecaHeld
Strijd om HorecaHeld 2011 barst los!
Weet wat je gast werkelijk beleeft
KAPSALON! snacken op z'n Rotterdams
Nooit meer een lege tafel in je zaak!
KHN wil achterstand pinadressen inhalen
La Grande Bouffe echt voor Britse vrouw
Online restaurantreserveringen in opmars
Bries Noordwijk Beste Strandpaviljoen 2010
Helft van de Belgische horeca in gevaar
Food fight in fastfoodrestaurant
Hotel De Lutt verkocht
Gasten naar ziekenhuis na rook restaurant
Nacht van de Fooi
Chef-kok Hilton klaar voor Oranje
M. Moesbergen UWV HorecaHeld Arnhem
Pistool op tafel
Tijdelijk geen balletjes bij IKEA Gent
Omzet horeca nog onder druk, lager dan verwachtingen
Giphart schrijft boek over restaurantleven in De Librije en Oud Sluis
Onderzoek arbeidsvoorwaarden in keuken
Eten in horeca is meer dan prijs en smaak
Antonio van den Hengel HorecaHeld 2010
Winnaar NK Kastelein 2010: Floortje Mulder
Let op... Bij het kopen van stoelen
Samenwerking Sandton en MKI bezegeld
Jubilerend Heinz introduceert programma voor horeca
Hotellerie straks voorop in herstel horeca
Innovatie in horeca stimuleren met subsidie
Opnieuw tegenvallende omzetten horeca
Werkgelegenheid horeca krimpt met 28.000 banen
Ziekteverzuim horeca gedaald
Restaurantbegrippen
Recessie treft restaurants en cafés sterker dan hotels
Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!