Prins Mauritshuis Blokzijl heeft nieuwe 'aanvoerder'

Felix Bekkers mede-eigenaar van House of Watt

Pierre Haenen nieuwe directeur en gastheer van Château Neercanne

Joyce Teune is Country Manager TheFork  

Deliveroo benoemt Susana Voces als nieuwe vicepresident voor restaurants

Sommelier Koen van der Plas van Inter Scaldes naar Kasteel Heemstede

Joey de Kruijf geslaagd voor Meesterproef SVH Meestergastheer

Jelrick Claus en Robin Harting vormen nieuw management van Claus

Sterrenchef-kok André van Doorn neemt afscheid van Kasteel Heemstede

Peer Swinkels directievoorzitter Swinkels Family Brewers

Hotel Arena stelt nieuwe F&B manager aan

Debbie Küpers nieuwe maître-sommelier restaurant Carelshaven Delden

Daniel Kaan en Alexander Claus treden toe tot directie Claus Company

Ian van Vessem nieuwe chef-kok van Landgoed Huize Bergen

Nieuwe chef voor Villa Heidebad

Jacco de Lignie nieuwe regiovoorzitter van KHN Zeeland 

Frank Bakkenes nieuwe sous-chef van Restaurant Bentinck

Nieuwe topsommelier voor sterrenrestaurant Avant-Garde van Groeninge Eindhoven

David Baxter wordt chef van Café Cliché

Michael Ellis verlaat Michelin

Roy Pelgrim nieuwe maître sommelier restaurant Tribeca

Sjors Riewald chef-kok U Parkhotel

Sven Nijenhuis nieuwe chef van restaurant Violin

Olivier van Veen nieuwe Country Manager IENS

Pascal Jalhay vertrekt alweer bij Bourgainville

Sterrenchef Lars van Galen bundelt merken onder De Gusteau Hospitality Groep

Rob Baltus nieuwe regiovoorzitter van KHN Noord-Holland

Post-Plaza kiest voor kwaliteit met nieuwe Chef

De L'Europe presenteert nieuw culinair team 2018

Patrick Kessler nieuwe chef-kok De Kersentuin in Amsterdam

Eric Elzinga nieuwe Chef-kok Hotel Mennorode

Nieuwe Restaurant manager voor Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein

Bas van Kranen wordt Executive Chef Bord'Eau Restaurant Gastronomique

Restaurant Parkheuvel heeft nieuwe sommelier

Sterrenchef Jacob Jan Boerma naar Landgoed Parc Broekhuizen

Ivo de Beus nieuwe restaurantmanager van Senses restaurant

Nieuwe chef-kok en maître restaurant O Mundo

Sander Allegro nieuwe directeur AmsterdamDiner Foundation

Restaurantmanager dertig jaar in dienst bij Hajé

Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot verlaten De L'Europe

Nieuwe Executive Chef voor Hilton Royal Parc Soestduinen

Ted Janssen Trésorier van Euro-Toques Internationaal

Yuri Hovius nieuw chef Rosarium Amstelpark en Parker's restaurant Amsterdam

Chef Jan van Dobben mede-eigenaar van sterrenrestaurant Amarone Rotterdam

Michiel van der Kroon nieuw Chef Floor17

Meesterkok Marcel de Leeuw naar Nestlé Professional

Groot Warnsborn heeft nieuwe chef-kok

Promoties bij Oostwegel Collection: nieuwe Chef de Cuisine

Nieuw team voor restaurant Simple in Utrecht

Tweesterren-chef Edwin Vinke wil Kromme Watergang culinaire boost geven

Marten Verelst nieuwe chef-kok de KASerne 

Topman La Place nieuwe General Manager HMSHost

Nieuw gezicht in de keuken en bediening van Wageningsche Berg

Kreutzer nieuwe voorzitter KHN Zuid-Limburg

Ivan Beusink nieuwe keukenchef Rijks

Twee nieuwe chefs voor De Kas in Amsterdam

Mike Simons wordt directeur Operations bij Debuut

Menno Post geïnaugureerd als 144ste Meesterkok

Nieuwe chef-kok voor Hotel Des Indes

Sterrenchef naar nieuw restaurant Bentinck in Amerongen

Nieuwe restaurantmanager voor Restaurant de Tropen

Paul Dingjan nieuwe chef-kok bij Waves at the Kurhaus

Marco de Wildt nieuwe Executive Chef Hilton Amsterdam

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: