Deze hotelprofessionals zijn klaar voor het post-corona tijdperk
Dutch Cuisine lanceert campagne ‘Chef van de toekomst’
Enquête dierplaagbeheersing in de horeca
BBB Maastricht en horeca-opleiding BierTalent slaan handen in elkaar
Remon van de Kerkhof geslaagd voor Meesterproef SVH Meestergastheer
Horeca Academie laat zien hoe mooi het horecavak is
Opleiding van topkok Ron Blaauw erkend als SVH-brancheopleiding
Engelstalige koksopleiding om tekort aan koks aan te pakken
Training horeca-concepting: "Ik geef je de ultieme checklist mee!"
Pastryschool040 gaat van start
Top 10 Beste Leerbedrijf Horeca bekend
Uit heel Europa naar Middelbare Hotelschool Friesland voor vakwedstrijden AEHT
Horeca Academie start met koksopleiding in het Engels
Hof van Saksen start samenwerking met Drenthe College
Heb jij het Beste Leerbedrijf Horeca?
Studenten leren over de Taiwanese keuken
Training e-mailmarketing voor restaurateurs
Leid jij een nieuwe generatie vakgenoten op?
Alliance Gastronomique start met Alliance College
Taiwanese kookprofessionals geven Nederlandse studenten kookles
‘Week van het witte goud’ bij Leerhotel Het Klooster
Cursus stressvrij kerstdiner door Hotelschool The Hague
Is Euro-Toques klaar voor de toekomst?
Food Professional Day 2016
Benefiet galadiner Cas Spijkers Academie
Savarin in zee met ROC Mondriaan
Wie wordt beste leerbedrijf horeca 2015?
KHN hekelt hoge werkgeverslasten horeca
Horecapersoneel voelt zich gezond
Horecaopleidingen voor profs in Amersfoort
SVH neemt horeca-uitgeverij over
Lonen horeca in 2014 gestegen
Crowdfunding voor vestiging Coffeecompany
Gilden vormen collectief
Visie voor gastvrijheidseconomie
SVO behaalt goede waardering
Nieuwe voorzitter college van bestuur SVO
Schaafsma is meest markante ondernemer
Puzzelaar Wybrig Koopmans blij met prijs
Van Galen geïnaugureerd als SVH Meesterkok
Aziatische restaurants profiteren van crisis
Lars van Galen SVH Meesterkok
Gratis allergenen-iconen als download
Jonnie Boer Honorair Meesterkok
Nieuwe directeur voor SVH
Wayne Kooreman wint kookwedstrijd
Horeca moet allergie-informatie melden
FG Food Labs klaar voor experiment
Horecava in beeld (4)
Starter financiert uit eigen middelen
Geurds start met FG Food Labs
Lovende reacties voor Gastvrij R'dam
SVH maakt doorstart in 2014
Kokmeijer promoot branche bij leerling
Personeel horeca holt achteruit
"Veranderingen bieden kansen"
Koksscholen missen vegetarische plank
Opnieuw vacaturedaling horeca
Horeca Academie neemt Leermeester.nu over
Duurzaam initiatief op BBB
Vacatureaanbod sinds lange tijd in de min
Horeca kent minste ziekmeldingen
Keukenberichten van de hoofdredacteur (1)
Anja Vondenhoff ambassadeur Champagne
AF&BM steunt Kimberly Thorne tijdens WK
Peter Klosse lector bij Stenden hogeschool
Horeca Talentendag in Ruurlo
Gastheer-Gastvrouw nu ook op mbo2-niveau
Dertig jaar SVH-Meestertitels gevierd
Congres 'Food van 1000 kanten belicht'
SHO is tegen de krokettentaks
Pistool op tafel
Sylvia Udo ontvangt SVH Bokaal
Studenten naar Italië voor kookwedstrijd
Brasserie EQUIPE geopend, hotel volgt
Samenwerking Sandton en MKI bezegeld
Horecaprofessionals: 'kwaliteit onderwijs verslechterd'
Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!