Studenten leren over de Taiwanese keuken

Training e-mailmarketing voor restaurateurs

Leid jij een nieuwe generatie vakgenoten op?

Alliance Gastronomique start met Alliance College

Taiwanese kookprofessionals geven Nederlandse studenten kookles

‘Week van het witte goud’ bij Leerhotel Het Klooster

Cursus stressvrij kerstdiner door Hotelschool The Hague

Is Euro-Toques klaar voor de toekomst?

Food Professional Day 2016

Benefiet galadiner Cas Spijkers Academie

Savarin in zee met ROC Mondriaan

Top 10 Beste Leerbedrijf Horeca bekend

Wie wordt beste leerbedrijf horeca 2015?

KHN hekelt hoge werkgeverslasten horeca

Horecapersoneel voelt zich gezond

Horecaopleidingen voor profs in Amersfoort

SVH neemt horeca-uitgeverij over

Lonen horeca in 2014 gestegen

Crowdfunding voor vestiging Coffeecompany

Gilden vormen collectief

Visie voor gastvrijheidseconomie

SVO behaalt goede waardering

Nieuwe voorzitter college van bestuur SVO

Schaafsma is meest markante ondernemer

Puzzelaar Wybrig Koopmans blij met prijs

Van Galen geïnaugureerd als SVH Meesterkok

Aziatische restaurants profiteren van crisis

Lars van Galen SVH Meesterkok

Gratis allergenen-iconen als download

Jonnie Boer Honorair Meesterkok

Nieuwe directeur voor SVH

Wayne Kooreman wint kookwedstrijd

Horeca moet allergie-informatie melden

FG Food Labs klaar voor experiment

Horecava in beeld (4)

Starter financiert uit eigen middelen

Geurds start met FG Food Labs

Lovende reacties voor Gastvrij R'dam

SVH maakt doorstart in 2014

Kokmeijer promoot branche bij leerling

Personeel horeca holt achteruit

"Veranderingen bieden kansen"

Koksscholen missen vegetarische plank

Opnieuw vacaturedaling horeca

Horeca Academie neemt Leermeester.nu over

Duurzaam initiatief op BBB

Kamer beslist snel over bedrijfschappen

Vacatureaanbod sinds lange tijd in de min

Horeca kent minste ziekmeldingen

Keukenberichten van de hoofdredacteur (1)

Anja Vondenhoff ambassadeur Champagne

AF&BM steunt Kimberly Thorne tijdens WK

Peter Klosse lector bij Stenden hogeschool

Horeca Talentendag in Ruurlo

Gastheer-Gastvrouw nu ook op mbo2-niveau

Dertig jaar SVH-Meestertitels gevierd

Congres 'Food van 1000 kanten belicht'

SHO is tegen de krokettentaks

Pistool op tafel

Sylvia Udo ontvangt SVH Bokaal

Studenten naar Italië voor kookwedstrijd

Brasserie EQUIPE geopend, hotel volgt

Samenwerking Sandton en MKI bezegeld

Horecaprofessionals: 'kwaliteit onderwijs verslechterd'

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: