White paper

Horeca en de NVWA

Horeca en de NVWA

De Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit houdt toezicht op de voedselveiligheid bij horecabedrijven, brouwerijen en andere horecaleveranciers. Als ondernemer heb je veel invloed op een goede beoordeling en daarmee een lichtere vorm van toezicht door de NVWA. Zorg dus dat je weet wat de NVWA belangrijk vindt op het gebied van hygiëne en voedselbereiding, zodat je niet als een oranje of gele stip op de inspectiekaart komt te staan. Dat is niet alleen goed voor de gezondheid van de gast, maar ook voor de bedrijfsvoering.

Vul je gegevens in om deze white paper gratis te downloaden. Naast deze white paper ontvang je ook de nieuwsbrieven van De RestaurantKrant, je kunt je in deze mail altijd afmelden.
De 7 meestvoorkomende BTW fouten in de horeca + 3 tips om het te voorkomen + 3 tips om het te voorkomen
9 heerlijke recepten van Pur Pain 9 heerlijke recepten van Pur Pain
Kassafraude in de horeca Kassafraude in de horeca
Horeca en de NVWA Horeca en de NVWA
Kalfsvlees snittenposter Kalfsvlees snittenposter
Vleesposter Rund Vleesposter Rund
Visposter Visposter
Corona checklist bij reserveringen Corona checklist bij reserveringen
Werkgeversverklaring avondklok Werkgeversverklaring avondklok
Eigen verklaring avondklok Eigen verklaring avondklok

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: