Bib Gourmand voor Landgoed de Uitkijk een complete verrassing

Nederlandse chef behaalt Michelinster in Japan

44 nieuwe adressen in MICHELIN gids Bib Gourmand Benelux 2018

Alain Ducasse opent restaurant in Beiroet

Margo Reuten, Da Vinci Maasbracht: 'Waar blijven de vrouwen?'

Ierse pub krijgt Michelinster

Derde ster voor sushirestaurant in Londen

Video: Franse topchef levert Michelinsterren in

Maarten Camps viert 10 jarig jubileum als SVH Meesterkok 

Dit zijn de steden met de meeste Michelinsterren

Soigné wint publieksprijs HEERLIJK10Daagse

Gerenommeerde chefs en sexy patisserie op Folie Culinaire 2017

Aan de Poel brengt culinair inspiratieboek uit

Hanting lanceert menu van de vijf seizoenen

Tweesterren-chef Edwin Vinke wil Kromme Watergang culinaire boost geven

Niven Kunz maakt sterrengerecht van Franse frietjes McDonalds

Herman wil met Frites Atelier naar Verenigd Koninkrijk

Bangkok krijgt eigen Michelingids

Thailand krijgt eigen Michelingids

Aspergeseizoen 2017 geopend door Niven Kunz

Les Patrons Cuisiniers koken op de Malediven

Australische topchef te gast in RIJKS

Eerste Oosterscheldekreeft voor recordbedrag van 41.000 geveild

Vanaf €5,45 per gang dineren bij een sterrenrestaurant

Toprestaurant in Rotterdams Wereldmuseum gaat sluiten

Simpele bistro krijgt per abuis Michelinster

Internationale sterrenchefs koken tijdens Dinner at the Parc

Spetters heropent na renovatie

Recordregen aan Michelinsterren in Frankrijk

Het geheim om goedkoop in een sterrenrestaurant te eten

Rijks ervaart ondanks Michelinster geen stress

Geen Michelinster, toch het beste jaar ooit

Uitreiking Michelinsterren 2017: de foto's

Amstel Hotel heeft geen sterrenrestaurant meer

Dit zijn de nieuwe sterrenrestaurants in Nederland

RIJKS® verdient eerste Michelinster

Spanning voor de sterrenregen

Geen derde Michelinster voor Sergio Herman

Restaurant Hemingway valt in de prijzen

De MICHELIN gids Bib Gourmand Benelux 2017 selecteert 313 restaurants

Chinees restaurant krijgt ster en moet direct sluiten

Video: eetkraampje met Michelinster in Singapore

Marktkraampjes ontvangen Michelinster

Inschrijving Prix Culinaire Le Taittinger geopend

Opening restaurant en foodbar in Muiderberg

Thijs by Dikker & Thijs: culinaire traditie

Diner in het teken van zout en wijn

Peter Scholte nieuwe patissier Krasnapolsky

Sterrenchef Pascal Barbot kookt op Folie Culinaire

Michelinrestaurant lanceert theemenu

NHTV-studenten openen poffertjeszaak in Europa Park

Chef Jermain de Rozario opent eigen zaak

Sterrenzaak Boreas uit Heeze sluit deuren

Tweede SVH-meestertitel voor Bij Jef

Frank Uphoff Executive Chef Hilton The Hague

Xiao Han Ji kookt tijdens Folie Culinaire

Is Euro-Toques klaar voor de toekomst?

Duurste sandwich ooit: 2,5 miljoen euro

Foodclub haalt ruimt 12.000 euro op voor KiKa

Michelin: nu 486 sterrenzaken in Europa

Julius Jaspers nieuwe chef rijdend restaurant

Sterrenzaak Chapeau! sluit deuren

Primeur: 3 sterrenzaken in Scandinavië

Michelin in top-10 beste Europese merken

Chefs zetten zich in voor KiKa

Bocuse viert 90e verjaardag

Topchefs koken bij Bilderberg

24 sterrenchefs koken voor goede doel in hotel

Zwitserse topchef overleden

Alternatief voor mineraalwater in sterrenrestaurant

Michelin koopt BookaTable

Topchef Han Ji maakt sambal

Tweede ster voor The Jane

Fotoverslag Michelinsterren 2016

Geen enkel restaurant verliest ster

Chris Naylor opent pop-up restaurant

Tokio is culinaire hoofdstad van de wereld

Eerste MichelinKids-lunch een succes

Chef Tim Raue gastchef in Rijks

Vermaarde chef komt naar le Garage

Inzicht in Bib Gourmands 2016

Hobbykoks worden sterrenchefs voor een dag

Roeland Martens nieuwe chefkok Grand Winston

Criticus krijgt €11.000 boete voor recensie

Topchef verbindt zich aan NH Collection

Exploitanten Kasteel Broekhuizen gevonden

Restaurant Breda opent in Amsterdam

Horeca staat voor uitdaging

Vichianrat wint Taittinger Benelux

Sterrenkoks bereiden gezamelijke lunch

Schiet maar raak!

ElVi behaalt derde plaats Gouden Pollepel

Restaurantweek voor toprestaurants

Van sterrenrestaurant naar belevingsconcept

Café-restaurant In de Doelen is geopend

Topjury bij Nederlandse finale Bocuse d'Or

Bobby Rust baalt van tekort aan koks

Erik van Loo en Calvé dagen jou uit!

Thema Vegetarische Restaurantweek bekend

Gin-tonic diner bij sterrestaurant Posthoorn

Ricardo van Ede chefkok in nieuwe Hoogendam

Nederlandse sterrenchefs naar Ibiza

Restaurant Noma gaat naar Sydney

Uitreiking Michelinsterren in Amsterdam

Dineren in een rijdende trein

Nieuw concept: last-minute dineren

Ruud Visser is nieuwe chef Hilton The Hague

Harrie Baas verlaat restaurant Amarone

Barcelona favoriet bij sterrenchefs

Strategische internationale samenwerking BBB

Onno Kokmeijer wordt gastchef

De Kromme Watergang: Zinderend Zeeuws

De nalatenschap van Cas Spijkers

De Kromme Dissel aan de top

Maurice Griep terug bij Het Roode Kooper

Toprestaurant in hip Strijp-S Eindhoven

Jarno Eggen geslaagd voor Meesterproef

Sterrenzaken doen mee aan Culi Weken

Chef Boerma opent restaurant in Krasnapolsky

Inschrijving Prix Culinaire Le Taittinger open

Heerlijk10daagse van start

Topchefs koken in Tirol

Van den Heijkant nieuwe chef Hilton Airport

Nieuw concept voor toprestaurant

Chris Naylor en Henk Schouten op Veggie Event

Stan Kerckhoffs geslaagd voor Meesterproef

Soenil Bahadoer SVH Meesterkok

Japans restaurant Yamazato heropend

Samenwerking Brienen aan de Maas en Groupon

Waldorf Astoria opent Goldfinch Brasserie

Nieuwe chef Bistro 't Gerecht: Henrice Dijks

Sergio Herman wordt bierambassadeur

Redzepi kookt op grote hoogte in Japan

Sterrenchefs maken Sterren Sandwich

Sterrenregen in Frankrijk

Groot succes ECT2015

De Librije Beste Restaurant van Nederland

Restyling restaurant IDRW

Koks en kelners van IHG gaan strijden

Nieuw interieur voor Amarone

Vader van de Franse keuken

Chef Ingmar Ipema naar Vinkeles

Couverts lijft Dinnersite in

Nieuw toprestaurant in Zeeland

Dit zijn de 10 best gelezen artikelen van 2014

Chef Joris Bijdendijk creatief met Oreo's (video)

Michelinzaken doen diner in uitverkoop

De ware motivatie van Michelin

Overzicht Nederlandse michelinsterren

Michelingids 2015: Wie wint en wie verliest?

Slechts 1 Utrechts restaurant krijgt 'Bib'

57 nieuwe Bib Gourmand adressen

Inter Scaldes beste restaurant van Nederland

Nieuwe bedrijfsleider Brasserie DrinksandBites

Yannick Alleno benoemd tot chef van het jaar

Michelinchefs ontwikkelen sterrenbonbons

67 Michelinsterren in Baden-Württemberg

Van Galen geïnaugureerd als SVH Meesterkok

Michelinsterren voor gastro pubs

Ridder opent restaurant in Hilton Rotterdam

Nieuw toprestaurant in Den Bosch

Bobby Rust wordt nieuwe chef Bridges

Imposante culinaire tentoonstelling (+video)

't Vlasbloemeken werkt samen met Groupon

Joop Braakhekke en culinaire geheimen

Lars van Galen SVH Meesterkok

Han Ji neemt restaurant Red Chilli over

Oude Michelingidsen verkocht voor 30.000 euro

De beste Franse en Italiaanse restaurants

Kijkje in de keuken van kasteel

Valuas brengt glutenvrije kroket

Nederland verliest sterrenzaak door crisis

Groupon in zee met restaurant O Mundo

Ivory beste bij HEERLIJK10Daagse

Ver reizen een 'must' voor foodies

't Lansink bij Erfgoed Logies

Michelingids neemt Brazilië onder de loep

'Pulled Pork & Beers' in Envy

Sterrenzaken bij HEERLIJK10Daagse

Sterrenzaak Basiliek en Dolfinarium werken samen

Pieter de Ronde opent zijn restaurant

Alternatief voor Michelingids in Korea

Bij Jef blinkt uit

Gast wordt 'gegoogled'

Chefkok pleit voor gezonder menu

Michelin kiest voor goedkope aandacht

Paul van de Bunt overleden

Ootmarsumse horeca in zwaar weer

Crisis voorbij voor strandhoreca

Ster kwijt door insecten

Hollandse Nieuwe van de gastronomie

Chef levert zelf ster in

Restaurants Ferran Adrià pakken ster

Hotel The Grand breidt uit met bistro

Rondje Rotterdamse tweesterrenchefs

Michelinster naar Piet Huysentruyt

Sligro rolt horecagroothandel 3.0 uit

Euro-Toques sluit jongste lid aan

Tesink officieel Meestergastheer

Jos Grootscholten: "Groot succes"

Nederland kookt dag 1 Bocuse dOr

Jubileum voor De Wereld en O Mundo

Nieuwe sommelier Vrienden van Jacob

Restaurant Op de Hej wint prijs

Club Newport 1852 opent deuren

Belgische chef wint serie The Taste

Italiaanse sterchef Mario Uva overleden

Jong kooktalent maakt lekkerste varkensvleesgerecht

'Kookboek van de toekomst is een app'

Koksgilde Nationaal Team in de prijzen

Michelingids in beeld

Karel V, Frouckje State en Sonoy sterloos

Bord'Eau, FG en Fred naar twee sterren

De Leest krijgt derde Michelinster

Negen nieuwe sterrestaurants

Winnaar publieksprijs Heerlijk10Daagse

Stel uw persoonlijke vraag aan Michelin!

Michelin: gestage evolutie in België

Tesink SVH Meestergastheer

Duitsland heeft weer nieuw driesterrenrestaurant

26 topchefs koken 24 uur voor 3FM

Hiep, hiep we hebben één Bib

Meesterkok De Ronde opent restaurant

Publieksprijs Heerlijk10Daagse uitgereikt

Restaurant inTenz van Tom Boere stopt

Restaurant De Nieuwe Winkel maakt beste vega-gerecht

Michelingids Engeland beloont eenvoud

Vegetarisch: Ook Jonnie Boer doet mee

Hotelscholen gaan de strijd aan

De Burgemeester verlengt wijn-award

Ook Toine Hermsen voor bistronomie-bijl

Beslaglegging bij restaurant Beluga

Nieuwe rechterhand voor Van Zanten

TripAdvisor laat fake-restaurant staan

Restaurant 't Keerhuys wil hotelkamers

Culinaire frikandel op Zwarte Cross

Enige Noorse restaurant met twee sterren op vingers getikt

Nieuwe koers voor restaurant Beluga

App voor culinair publiek

Twee SVH Meesterkoks in één restaurant

Mijn Keuken start Groupon-deal

Droom van Lucas Rive komt uit

Doorstart restaurant Luce in Utrecht

Nieuwe gezichten Bilderberg Parkhotel

Vrouwen in top drie gastvrijheid

Nadia Santini beste vrouwelijke chef-kok

Umami opent binnenkort 7e restaurant

Jeroen Robberegt weg bij Karel V

Ron Blaauw stopt met sterrenrestaurant

Van Waarden sluit restaurant

Erik van Loo ontvangt Zilveren Ui

Nieuwe chef-kok L'invité Amsterdam

Eerste Michelinster ooit in Polen

Noma blijft op twee sterren steken

Nieuwe chef-kok bij Landgoed Avegoor

Waarschuwing Noma om zieke gasten

Nieuwe leden Les Patrons Cuisiniers

Chef weg, toch drie sterren Le Meurice

Umami opent vandaag in Amsterdam

Toch kritiek Michelin voor dood Loiseau

Bocuse d'Or finale steeds zwaarder

Caron en Van Oostenbrugge ambassadeurs Engels rundvlees

Boreas beste restaurant in actieweek

Eerste Groupon all-in deal gestart

Van Oostenbrugge: "Ster als bekroning op al het werk"

Japan: land van rijzende Michelinsterren

Te weinig Michelinsterren? Zuurpruimen!

De Kromme Dissel verlengt sterrecord

Moshik Roth behoudt twee sterren

'Wij zijn de Taliban van de gidsen'

Oud Sluis en De Librije blijven eenzaam aan de top

Presentatie Michelingids in beeld

Vier nieuwe sterrestaurants

Van de Bunt is SVH Meesterkok

De Leest beste vega-restaurant

Heeft u een vraag voor Michelin?

Top blijft de top in Michelingids België

Valt hij dit jaar; de 'derde ster'?

Ron Blaauw: bijklussen noodzakelijk

Volop inspiratie voor de foodbranche

Pure C kookboek in de winkel

Yamazato viert haar tien jaar oude ster

Britse gastropub verliest ster na tien jaar

Blaauw vindt koper voor restaurant

Eten bij kanshebbers op Michelinster

Edwin Kats tekent voor Chalet Royal

Boas wint Fijnste Franse Restaurant

Nieuw restaurant Belgische sterchef

Sterrestaurant Evo stopt door crisis

Cleuren weg bij Château Neercanne

Festivalfood bezig aan revival

'Culinair sporten' tijdens Zomerspelen

Jannis Brevet officieel SVH Meesterkok

Nieuwe restaurants Gordon Ramsay

Publieksprijs voor De Lindehof

Alain Passard te gast bij Vork & Mes

Britse sterrenchef geeft zelf kritiek

Sterrendemo Wagyu bij Taste of Okura

Nieuwe uitdaging voor Bib-chef Wielinga

Eten op Michelinniveau tijdens Zwarte Cross

Eigen kaas voor Frouckje State

Eerste editie Chefs (R)evolution komt eraan

Gerrit Greveling horecamanager golfclub

Thomas Keller krijgt award voor loopbaan

Dubbel jubileum Duin & Kruidberg

Geurds juryvoorzitter Variatie op de Kaart

Elena Arzak beste vrouwelijke chef

Nieuwste site Michelin toont gastenreviews

Soldaten voor één dag aan sterrenkost

Samenwerking Ron Blaauw en Tabasco

Restaurant Kok & De Bruin stopt

Michelin: Franse gastronomie leeft op

Nieuw driesterrenrestaurant in Frankrijk

De Zwaan pakt crisis aan door te 'verluxen'

Omar Dahak even terug bij 't Nonnetje

Sneller reserveren bij Restaurantweek

Roth en Samhoud naar Oosterdokseiland

't Lansink krijgt niet zomaar nieuwe uitbaters

'Weg van wijn' beste wijnboek van 2011

Interview: Laura de Weerdt

'Dries Roelvink rapporteerde voor Michelin'

Dries Roelvink valt door de mand

Reactie Michelin op 'rapporteur Roelvink'

App om een tafel te reserveren

Top Nederlandse horeca aanwezig bij gala

Nieuwe site Robert Kranenborg in 360?

Ronald Bor nieuwe chef De Wilmersberg

Eigen kaviaarlijn voor Onno Kokmeijer

Twee nieuwe leden Relais & Chateaux

Geen nieuw driesterrenrestaurant Nederland

Vervallen sterren door sluiting of overname

'Nieuwe naam voor derde Michelinster'

Werner Loens: "Sentiment begrijpelijk"

De nieuwe Michelinsterren: het overzicht

Mario Ridder begrijpt uitblijven derde ster

Michelinsterren bij De Restaurantkrant

Jubileum voor restaurant De Bokkedoorns

België heeft derde driesterrenzaak

Nederland weer wat Bib Gourmands rijker

Heilig vuur kachel Lai Sin's dooft

Cas Spijkers overleden

'Daling Ron Blaauw in Lekker door vete'

Guerrilla-actie: Lekker onthult top-10

Kromme Dissel beste bij Restaurant Week

New York twee driesterrenzaken rijker

Britse pub krijgt tweede Michelinster

Restaurantgidsen minder goed gewaardeerd

Mario Ridder naar Tennis Tournament

Jon Sistermans verkoopt Wilhelminapark

Michelin Gids benoemt nieuwe directeur

AF&BM steunt Kimberly Thorne tijdens WK

De moegestreden bulldog: elBulli is dicht

Michelingids in zwaar weer

Chique! werkt aan culinair niveau Alphen

IJsfondue: nieuwste horecatrend?

Blad op zoek naar beste Franse restaurant

Nieuwe chef-kok voor restaurant Chique

Geurds gaat horeca op Aruba helpen

Dertien sterrenzaken bij IENS DinerDagen

Raymond Prinsen koopt pand naast bistro

IENS DinerDagen aanstaande

Rassin nu executive chef bij Amstel Hotel

Parkheuvel-film 'Smaak van de Ziel' in bios

Korianders publiekstopper Restaurant Week

Interview: Restaurant De Gaffel, Valthe

Helder gastkok bij The College Hotel

Ivy investeert in HACCP en veiligheid eten

Topchefs rouwen om dood Santamaria

Horeca Talentendag in Ruurlo

Benelux Restaurant Week aanstaande

Record aantal Bib Gourmands in Frankrijk

Kromme Dissel viert 40 jaar Michelinster

Nieuwe duurzame keuken voor Wolfslaar

IENS maakt Toppers 2011 bekend

Sterrenzaak De Stenen Tafel stopt

Negen nieuwe sterren in Michelingids 2011

Librije meest vega-vriendelijke toprestaurant

Vervallen sterren Michelingids 2011

Geen derde driesterrenrestaurant erbij

Recordaantal Michelinsterren in Nederland

België telt twee nieuwe tweesterrenzaken

'Bib-gids' telt 20 nieuwe resto's in Nederland

Directeur Michelingids stopt ermee

Sterke stijgers Lekker 2011 bekend

Lucas Rive ontvangt Zilveren Ui Trofee 2010

'Restaurantje' in New York krijgt twee sterren

Interview: Villa Copera, Tolkamer

Publiek kiest beste restaurant

Winnaar van Restaurant Week bekend

Unilever kookt met sterren

Zomers tafelen tijdens 8e Restaurant Week

Topkoks feliciteren Jeroen Bavelaar

Na hotelbon ook dinerbon van Kruidvat

Van der Valk wil Michelinster

Eindhoven Culinair weer van start

Gilden Academie met Lindehof naar Turkije

Uitgekookt 2010 groter en echter

Gestampte coquilles

Nieuwe locatie Cour du Nord open

Restaurant LEDS wint Concours Culinair

Specialiteiten uit IJsland

The Peat Inn beste restaurant Schotland

Fransen verleren het koken

El Bulli dicht voor sabbatical van twee jaar

Nederlandse gast verlegt zijn grenzen

Unilever Foodsolutions lanceert 'essentieel' boek

Cognac uit 1788 voor 25.000 euro geveild

Thuis uit eten

Nieuwe culinaire hotspot: Wereldmuseum Rotterdam

Simmer & Co nieuwe naam voor 't Veerhuis

Alliance Gastronomiquelid Kaatje bij de Sluis presenteert haar kookboek 'Koken als Kaatje'

Pieter de Ronde ontvangt Meestertitel

Interview: Restaurant Podium, Utrecht

Geen derde driesterrenrestaurant

Nederland telt 17 nieuwe 'Bibs'

Kromme Dissel stijgt in GaultMillau

Zilveren Ui uitgereikt aan Margo Reuten

Sterren en nieuwe smaken in line-up Heerlijk Rotterdam

De Kromme Dissel geeft kookboek uit

'Tweede zaak Blumenthal in Londens hotel'

Culi's op de bres voor Franse kerktorens

Michelen komt met 'Bib-gids'

Restaurateur Van Eeghem overleden

'Bezoek aan sterrenzaken valt mogelijk terug'

In De’n Dillegaard levert Michelinster in

Michelinsterren onder de Turkse zon

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: