JRE-Nederland gaat samenwerken met Maxxium, Ninaber van Eyben en Chef's Farm
Landelijke dag voor de horeca op 9 oktober 2020
Interview: tijd voor meer vrouwen in de sterrenkeuken?
Utrechtse horecaondernemers: "De run op de horeca blijft uit"
Rotterdamse ondernemers schenken Ronald McDonald Huizen 25.000 maaltijden
Het Roode Koper* winnaar Gouden Koksmuts 2020
RAI Amsterdam benoemt Luuk Scholte tot Domain & Partnership Manager
Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen
Eerste diploma's SVH Gastronomie uitgereikt
De Librije terug in mondiale top 50
Rosalie Theunissen winnaar Klasbak Trofee 2019
Ter Marsch & Co bezorgt burger per drone
Willem-Jan Klomp geslaagd voor Meesterproef SVH Meestergastheer
Patrick Beijk Meest Markante Horecaondernemer van Groningen
Red Chilli wint HEERLIJK10Daagse publieksprijs
Michel Kloeg nieuw bestuurslid KHN
Pascal Jalhay vertrekt alweer bij Bourgainville
Jan Smink opent eigen(wijs) restaurant
Raymond Strikker wint Paul Fagel Gastvrijheidsprijs
Interview Henk van Hees: De grote familie van Restaurant Blauw
Papa John's doet iets terug voor de gemeenschap
Wat komt er in de Arnhemse Korenbeurs?
Pannenkoekenrestaurants starten actie voor mensen met verstandelijke beperking
McDonald’s wint met McHappy Day SponsorRing 2017
Jorrit van der Bos is Hottest Chef 2017
McDonald's maakt 10.358 overnachtingen mogelijk voor ouders met zieke kinderen
Sander Agterberg is 'Beste ambassadeur koksvak en leerbedrijf'
Restaurants Meyer Beheer sluiten zich aan bij BookDinners
Margo Reuten, Da Vinci Maasbracht: 'Waar blijven de vrouwen?'
winnaars Cava Gramona Amuse Wedstrijd 2017 bekend
Gouden jubileum voor HMSHost op Schiphol
Restaurant De Wachter is beste Euro-Toques Restaurant van Nederland
Twentse kok wint zilver bij Young Chefs Competition
Horecaketen De Beren haalt 15.000 euro op voor Daniel den Hoed
Sligro in Tiel heropend
Nederlander Erik Kuiper wint Europese finale Gelato World Tour
McDonald’s Heerde, Kampen en Zwolle heet 500e medewerker welkom
Innovatieve horeca in het Westland
Euro-Toques Inaugureert De Molenaar in Onderdendam
Interview: Vier seizoenen druk met 75 couverts en 160 terrasplaatsen
Amsterdamse hotels en restaurants koken tegen diabetes
Restaurant Vroeg verkozen tot leerbedrijf van het jaar van ROC Midden Nederland
Tips voor een lekker sapje
Van fornuis naar grootkeuken
Aandacht voor wijn bij horecaopleidingen verschilt sterk
Gemiste kansen in restaurant revenue management
Soigné wint publieksprijs HEERLIJK10Daagse
Hanting lanceert menu van de vijf seizoenen
Jopen brouwt bier voor KiKa
Harold Kok wint Zilveren Botermes 2017
Marten Verelst nieuwe chef-kok de KASerne
Nieuw restaurant in Apollo Hotel Amsterdam
ROC Mondriaan toegetreden tot Euro-Toques Nederland
Winnaars Talent van de Toekomst 2017 bekend
Nathan Burggraaf winnaar Gouden Slagersring 2017
'Uitbreiden naar twee zaken is het moeilijkste wat er is'
Eerste Oosterscheldekreeft voor recordbedrag van 41.000 geveild
Kampioenen horeca & hospitality sector gehuldigd
Hilton Amsterdam voor vijfde keer decor chocoladediner
Ekkebus op plek 3 in Asia's 50 Best Restaurants
Blog Gabriella Esselbrugge: de wittebroodsweken
Aantal strandpaviljoens groeit gestaag verder
Nieuwbouw horecagelegenheid met hotelkamers in Ulft
Nieuwe horecazaak opent in Rotterdam
Bijzonder evenement van ijsmaker en restaurateur
Bowery Restaurant heeft ludieke publieksactie
AirDnD.nl doet overname branchegenoot
Restaurantconcept MaMa Kelly breidt uit
De Beren neemt restaurant De Hofnar Maassluis over
Restaurant treedt op tegen 'no-show'
Grote barbeque van Resto VanHarte Amersfoort
Michelinrestaurant lanceert theemenu
Lepeltje Lepeltje naar Amersfoort
De beste burger van Rotterdam
Nieuwe uitbater restaurant Freddy's Doetinchem
Knoflookrestaurant Garlic Queen heropend
Moederdag is een goede dag voor de horeca
Jamie Oliver is invloedrijkste voedingsexpert
Europese economie groeit flink
Wist je dit al over Koningsdag?
Robert Kranenborg krijgt lintje
Ontbijtmenu's McDonalds steeds populairder
Eerste west-afrikaanse eetcafé geopend
Minimumjeugdloon in stappen afgeschaft
Naaktrestaurant opent deuren in Londen
Hoe zit het nu met terrassen?
Keukengeheimen: Philippe Baranes
'Thuisbezorgd.nl gaat naar beurs'
Aspergeseizoen 2016 is geopend
Sergio Herman opent frietzaak in Den Haag
Maaltijdbezorging groeit als kool
DLC Restaurant Amersfoort geopend
Yada Yada officieel geopend
Trailer fooddocu Ants on a Shrimp
Bagels & Beans gaat ook kleding verkopen
Hard Rock Amsterdam in de prijzen
De beste hotelbar van Amsterdam
Populariteit online eten bestellen blijft groeien
Standpunt KHN over borstvoeding in de horeca
Restaurant Week laat gasten betalen via PayPal
Pittige burgers voor heethoofden
De waarheid: lonen in horeca veel te laag
Cooqing laat hobbykoks koken in professionele keuken
Nieuw restaurant met dutch food concept
Thuisbezorgd.nl start Europese campagne
Chefs zetten zich in voor KiKa
7 misverstanden over mosselen
Escape rooms de trend in leisure-land
Nieuw restaurant KFC in Rijswijk
Eten in het vliegtuig is echt anders
Horeca moet toegankelijk worden voor gehandicapten
Takeaway.com neemt Duitse branchegenoot over
Nederlandse sommelier valt in de prijzen
Beste Cocktailbar van Nederland staat in Rotterdam
Supermarktduo heropent Subway flagshipstore
Vlees blijft favoriet in restaurant
Biologisch varkensvlees ongekend populair
Broodjeszaak Sal Meijer leeft voort
Topchef Han Ji maakt sambal
Paling toch niet met uitsterven bedreigd?
Restaurant geeft kerstdiner weg
Van loodgieter naar eigenaar restaurantketen
Peter Klosse ontkracht wildfabelen
Nieuwe horecaclub in Amsterdam: De School
Horecagasten testen straks zelf hun eten
Vegetarische burgers zijn een hit
Nieuwe brouwerij start met crowdfunding
Nieuw horecaconcept in Zwolle
Suicide Club meest vernieuwende horecaconcept
Lunchzaak Lokaal 12 geopend
5 tips voor meer omzet
Restaurant had in geheim gluten- en lactosevrij menu
Nieuwe foodcourt: Yada Yada Market
Restauranteigenaar verrast eenzame zielen
Restaurant Foodsy bleek een grap
Hobbykoks worden sterrenchefs voor een dag
2000 bezoekers voor VegFestNL
Dag van de Indische Keuken
Zo'n 60 procent wil meer betalen voor vers
Twee illegale Chinezen in restaurant gevonden
GIN Neo Bistro & Wines opent deuren
Vernieuwde Makro's in Breda en Groningen
Food Inspiration Days: 19 & 20 oktober
De Bodega Oss bij Euro Toques
Zilt & Zoet crowdfundde 150.000 bij elkaar
Restaurantweek voor toprestaurants
App om telefoongebruik aan tafel te beperken
Tafel voor één, alstublieft!
Waarom restaurants rood zijn?
Bocuse d'Or: De ontknoping nadert!
Landelijke actie duurzaam eten van start
Interview Erik Stroink, BBB Maastricht
Interactie met kok via livestream La Place
SVH en Foodstep gaan samenwerken
Coffee Award voor Doppio Espresso?
FoodFest: Verse oesters voor Sergio Herman
Half miljoen reserveringen AH-restaurantactie
We drinken steeds meer alcoholvrij bier
Tijdelijk horecaconcept in Amsterdam
In de rij voor wijngaard Amsterdam
Verovert Koreaans eten Nederlandse keuken?
Ook in Nederland tekort aan koks
Paniek in keukens Frankrijk!
550.000 leden voor La Place Extra's
Beuk stopt met Restaurant Vooreenmaand
'De vegetarische keuken is een blijvertje'
Dit zijn de 5 leukste koffiebars
De Pier vanaf zaterdag open
Roosendaal wil bruisende horecastad worden
Zwarte Doos krijgt hotel en café-restaurant
Vegetarisch wereldrecord op Museumplein
Barcelona favoriet bij sterrenchefs
't Goude Hooft geeft overnachting weg
Minder wespen op het terras (VIDEO)
Horeca in Paleis Soestdijk?
Prachtig nieuw restaurant in Aalsmeer
Restaurantactie IENS en Albert Heijn gestart
Klasbak Trofee voor restaurant Het Seminar
De Kromme Watergang: Zinderend Zeeuws
Gratis kraanwater tijdens Tour Utrecht
Raak wegwijs in de nieuwe regels
Voor jou: 11 tafelschikkingtips
Nieuwe Italiaanse trattoria in Amsterdam
Gemeentelijke belastingen stegen enorm
Hollandse keuken een succes in Milaan
Hotel Restaurant Ruimzicht 65 jaar
Vleesloos barbecueën op 6 juni
VIDEO: Grootste restaurant ter wereld
Crowdfund succes: Brownies en downieS
Nog een crowdfunding succes
Wet werk en zekerheid: nieuwe regels
Koffie- en saladebar Utrecht start crowdfundingcampagne
Stan Kerckhoffs is SVH Meestergastheer
Nieuw Texaans restaurant in Wageningen
Sterrenzaken doen mee aan Culi Weken
Nieuw: Van Gogh menu
Mensenvlees in Nigeriaans restaurant?
De kosten gaan voor de baten uit!
Samwers investeren 16,5 miljoen in Travelbird
Trend: Lobster & Burger Bars
Vrouwen gestresst door toiletlucht
De AD Friettest onder de loep
Horecabaan voor 250 werkzoekenden Utrecht
iBeacon laat horeca berichten sturen
Superfood? Brainfood!
Nieuw restaurant in Oegstgeest
Steigenberger Airport Hotel opent Trattoria
Paling Peeling is je reinste onzin
Minimaal een miljoen euro omzet per jaar
Grand-Café Brasserie Maximiliaan geopend
Nieuwe exotische food hall in Amsterdam
Stan Kerckhoffs geslaagd voor Meesterproef
McDonald's introduceert de McKibbeling
Ice Bakery franchise is een hit
Week van het Nederlandse Bier
Exclusief: faillissement Hotel Overbosch (1/2)
Onrust V&D remt uitbreiding La Place
150.000 aanmeldingen voor Restaurant Week
Interview: 'The Battle' van de Reserveringssites
Vraag naar gezonde lunch groeit
Crowdfunding voor vestiging Coffeecompany
Spaanse bar neemt alleen 50+ aan
Waarom die dubbele deuren?
Rookverbod horeca goed nageleefd
Pasquinel Kolk geïnaugureerd
De meest bestelde snack in 2014?
Uber gaat ook eten bezorgen
High-end uitzendbureau voor chefs
Redzepi kookt op grote hoogte in Japan
Valentijn bij McDonald's
Restaurant en scheepswerf werken samen
Britse chef verklapt grillen van rijkelui
Marktplaats voor thuisdiners en tours
Nieuw in restaurants: Week van de Liefde
Krijgt horeca Valkenswaard nachtvergunning?
Wordt je website straks nog goed gevonden?
Moeke Mooren krijgt meer kamers
Succesverhaal in Zeeland
Restyling restaurant IDRW
Jamie Oliver opent restaurant in Markthal
Chefkok trakteert op ontbijt Den Haag
Café serveert ontbijt van 8000 calorieën (video)
Knappe gasten eten gratis in restaurant China
De Wiemsel en de Wanne verkocht
150.000 euro opgehaald in 8 uur
Nieuw: Horeca Select tomatenpouches
Nieuwe lunchroom in Breda
Duitsers gaan bier drinken uit 'kleintjes'
Vlaanderen 20% duurder dan Nederland
Van der Grinten: verplicht in horeca werken
Gin & tonic bars rukken verder op
Michelinzaken doen diner in uitverkoop
Nieuwe columnist: Mark Tamsma!
SVO behaalt goede waardering
Resttomaten en oesterzwamburgers
Robots runnen restaurant (video)
Den Haag meest gastvrije stad?
De ware motivatie van Michelin
Kerstdiner door velen gehaat
SVO organiseert wedstrijden Horecava
Altena verhuist van Oosterhout naar Nijmegen
Aan de slag met wilde paddenstoelen
Meer plantaardige producten in horeca
Nieuw: De Bosatlas van het voedsel
Shop-in-shop in opkomst
Duits restaurantconcept geopend op station
Horecawerf Noord Nederland geopend
Restaurant overspoeld door bellers
Ultieme beleving in koffiecorner
Restaurant De Gulle Gans Assen is failliet
Eerste VegFest in Amsterdam
Imposante visafdeling in Vianen
De Pier voor drie miljoen verkocht
Zoeken naar de best passende review
Huis ten Wolde brengt wandelroutes uit
Bakkerswinkel gaat ook open voor diner
Restaurant Otium geopend in Radisson Blu
Chefs Sanadome nu ook voedingsdeskundigen
Nieuw concept: chef-kok kookt bij mensen thuis
Toilet vaak gebruikt voor sociale functie
Worst wijncafé serveert nu ook lunch
Nieuwe commercial van Ketel1
Sanadome omarmt project Stadsbijen
Ridder opent restaurant in Hilton Rotterdam
Robert Kranenborg start academie
Samen eten bij VanHarte
Bratwurst op Den Haag Centraal
Welke wine bar is de beste van Nederland?
Nieuw in lochem: Rob's Gastrobar
Texel Culinair was een succes
Werk moet weer lonend worden
Chef Han Ji vernieuwt social dining restaurants
Kom naar de Makro Horecadag Vianen
Valuas introduceert nieuw menuconcept
Restaurantconcept in Conservatorium Hotel
't Vlasbloemeken werkt samen met Groupon
Gasten op de vlucht voor brand
Alcohol is goed voor conditie
Beste hamburger bij Ron Blaauw op kaart
Voorraadbeheerder Bevinco zoekt franchisenemers
Vegetarische beurs op landgoud Olmenhorst
Japans restaurant in Zwolse kerk
Den Haag vegetarische hoofdstad van Nederland
Toeristische sector slecht bereikbaar
Signs: dove obers en bestellen in gebarentaal
Wijnbar voor terminale patiënten in Frans ziekenhuis
Horeca Doetinchem gaat toegang van klanten in 'colors' motorclubs weigeren
Korting voor biddende klanten
Domino's pizza opent 150ste vestiging
Hogere hotelprijzen door Tour de France
Lars van Galen SVH Meesterkok
Airbnb stapt in zakelijke reismarkt
Christoffel Weissen favoriete witbier
Wereldwijde primeur: Kweekvlees Kookboek
Brownies & Downies gaat landelijk
Een recensie onder de loep
Ex-leerling Jamie Oliver opent winkel
1750 gasten eten vegetarische maaltijd
WW-ers aan de slag in de Haagse horeca
Welke idioot heeft de pizza shoarma bedacht?
Academie voor Gastronomie feliciteert geslaagden
De Lindehof naar finale VariatieChef
Koetjes en Kalfjes wint Leiden Culinair
Wet werk en zekerheid. Hoe zit dat?
Alcoholvrij bier in opmars
Discosoep in Groningen
Nieuw restaurant van Princess Hotel Amersfoort
Nederlandse biercultuur leeft
Gratis lunch tegen voedselverspilling
Oranjefans zorgen voor troep in horeca
Leroy Soumokil Bartender of the Year
100 miljoen voor Belgische horeca?
Horeca pakt weinig mee van WK
Verantwoorde keuken in nieuw restaurant
Discrete restaurants voor geheime liefdes
Top vijf foodfestivals in Europa
Jaap Venendaal denkt vooruit
Horeca moet zich onderscheiden
Foodfilms in de prijzen
MasterChef-finalist misschien landelijke uitblinker
Sterrenzaak Basiliek en Dolfinarium werken samen
Hogeropgeleiden de horeca in
Minder verspilling in de keuken
Jaren 30 herleven in Brasserie Waalhaven
Broccoli krijgt gelikte campagne
FNV Horeca wil einde aan onderbetaling horeca
Culinaire academie in Twente
&Samhoud gunt gasten wereldreis
Slapen met Johnny & Jan
Robot vervangt chef en ober
Horecaondernemers doen speeddates
Bij Jef blinkt uit
Je kunt beter vakken gaan vullen
Chefkok pleit voor gezonder menu
Aansprakelijkheid voedselallergie bij horecaondernemer
Wandeltocht langs toprestaurants
Ziekteverzuim laagst in horeca
Bier met geitenhersenen
Crisis voorbij voor strandhoreca
Onrust in horeca door kerntop
Renovatie restaurant Grand Hotel Opduin
Hutten opent Smaaklokaal in Den Bosch
Bob Hutten meest invloedrijke cateraar
Terrassen voller bij warm weer!
Foodfoto's Beluga voor aan de muur
Feest en Bierplankje bij café Mereboer
Bakermat van tiramisu gaat sluiten
Amerikaanse invloed in Noordwijkerhout
Voorjaarsvakantie: doe er wat mee!
Kerk wordt restaurant met b&b
Tesink officieel Meestergastheer
Jos Grootscholten: "Groot succes"
Inspiratie: zeewier in restaurantkeuken
Koopjesjager gul in restaurant
Restaurant I-Dock opent deuren
Deur overleg horeca-cao zit potdicht
Jamie Oliver samen met Scandic Hotels
Koksgilde lanceert Dutch Cuisine
Restaurant start zelf met vroegboekactie
Belgische chef wint serie The Taste
Wat moet de horeca in 2014 doen?
Vrouw oordeelt strenger over horeca
10 tips bij inkopen
'Kookboek van de toekomst is een app'
Google: site restaurant is visitekaartje
Loket voor actuele horecawetgeving
Horeca verdient minste loon van het land
Pak de crisis aan met super personeel
Nieuw grandcafé in Diemen-Zuid
BBB Maastricht in beeld
Waar zitten m'n gasten? Op social media!
Cappuccinodrinker is controlfreak
8 tips voor een goede huiswijn
Eerste dag voor Gastvrij Rotterdam
Makro organisator Drechtse borrel
Sofa 'beste van Maastricht aan Tafel'
Tweede restaurant Tydloos gaat open
Tips! Hoe pak ik een vol terras aan?
Twitter-tool toont gore restaurants
Foodies verslikken zich in diepvriespizza
Terrassen Utrecht: gast betaalt vooraf
Langste vega-tafel weer stukje langer
Convenience: veel meer dan 'snel klaar'
Satebar breidt uit met nieuwe vestiging
Aboutaleb opent Rotterdamse vakbeurs
Verbond Koksgilde en Gastronomixs
Spaans restaurant biedt eten voor werk
Sergio Herman stopt met Oud Sluis
Jean Beddington stopt met restaurant
Meuffels interim directeur SVH
Kats vult posities Restaurant Noble in
Parkheuvel en Pincoffs voor Rotterdam
Ella Vogelaar voorzitter Resto VanHarte
Nieuw biljet van 5 euro is nog wennen
Horeca kan gratis aan de vleesvervanger
Restaurant met ridders wordt verfilmd
De stressboog van luchtvaartreizigers
Alleenstaand en uit eten ongemakkelijk?
Meer gasten horeca op Koninginnedag
Erik van Loo: "Investeer in je loopbaan"
Lunch en diner bij Opera Prima
Noble nieuwe naam Chalet Royal
Nieuw restaurant in Hotel Beaumont
Voedselprijzen dalen, prijzen blijven hoog
Nieuwe namen Antwerpen Proeft
De Horeca Academie organiseert benefietdiner
ZuiderSchinkel viert haar jubileum
Ontwikkeling in ziekenhuisgerechten
Handig: 10 tips bij inkopen doen
Duo start culinair butlerbureau Liaison
Lekkerste aspergeham uit Maarssen
Ondernemer schrijft over vergunningen
Klant koopt doe-het-zelf gerecht
Crowdfunding werkt voor restaurateur
Sfeerimpressie HorecaEvenTT
'Restaurants moeten fors goedkoper'
Sobere kroning of groots uitpakken?
Beatrix is een pannenkoek
Village Gastronomique op horecabeurs
P&F: Vast of flexibel personeel? (2/6)
Proevers gezocht voor Italiaanse cuisine
Trend 2013: Jeugd on the move
HorecaHelden 2013 bekend
Bekendmaking van de HorecaHelden
Douane en Belastingdienst tegen fraude
Trends 2013: Absurdisme, eigenheid en katten
Uitsmijter van de week - ronde 71
Restaurant Ume nu ook in Roermond
Caron en Van Oostenbrugge ambassadeurs Engels rundvlees
W&O: clichés in de wijnwereld
Boreas beste restaurant in actieweek
Deze gasten wil je niet binnen
Groothandel VerServer failliet verklaard
Menukaart voor smartphone is must
Restaurant Korianders wint wedstrijd
Resto VanHarte organiseert kerstdiners
Stem op uw HorecaHeld
Japan: land van rijzende Michelinsterren
Te weinig Michelinsterren? Zuurpruimen!
'Wij zijn de Taliban van de gidsen'
Ron Blaauw: bijklussen noodzakelijk
Sous Hof van Cleve begint voor zichzelf
Kanshebbers horecahelden 2013
'Van niets, iets kunnen maken'
Gemoedelijke sfeer in Culinair Pretpark
Kom langs bij Prikkel je Zintuigen
Zet uw zintuigen tactisch in!
Durf te ondernemen en kom langs!
Restaurant Bretelli start Groupon actie
Volop inspiratie voor de foodbranche
Restaurant De Molen start Groupon-actie
Rabobank: restaurants moeten gasten voor zich winnen
PJZ Prikkel je Zintuigen en schrijf u in
Just Eat koopt Spaanse concurrent
Blaauw vindt koper voor restaurant
Facebook-actie Pixels tegen bankroet
Nu of nooit: het ministerie van Horeca
Start verkiezing HorecaHelden voor Restaurant en Hotel
PJZ Wessels laat bezoekers verrassen
PJZ Prikkelend programma
Edwin Kats tekent voor Chalet Royal
Nieuw initiatief voor alleeneter
Roelstoelvriendelijke restaurants op site
Impressie beurs Deli XL
Karpendonkse Hoeve kiest weer Groupon
Programma GildenEvent12 bekend
Johan Drenth is Mosselchef 2012
Nieuwe chef voor restaurant Palace Hotel
Wedstrijdje oesters openen in Ierland
De Zwaan serveert oesters uit automatiek
Wie wordt de HorecaHeld van 2013?
Horeca Academie neemt Leermeester.nu over
De Worst Day of The Year
Horeca Relatiedagen Hardenberg
Horeca heeft nieuwe cao
Nespresso partner Restaurant Week
&samhoud places viert pre-opening
'Wij uw mobieltje, u wat korting'
Panesco wordt PANESCOFOOD.COM
Kokmeijer blikt terug op Dance Valley
Moshik Roth wil betere voeding in zorg
Patatje gezond in ontwikkeling
Gordon Ramsay grootverdiener in VS
Nieuw record langste vega-tafel
Nieuwe chef-kok bij Grand Winston
Reserveren: niet bellen, maar klikken
Thema GildenEvent12 is 'meesterlijk'
'Culinair sporten' tijdens Zomerspelen
Tour Culinair rijdt 'Elfstedentocht'
Sergio Herman presenteert Sergiology
Uit eten tussen de koeien
Just-Eat trakteert op gratis maaltijden
Dubbel jubileum Duin & Kruidberg
Na zware jaren boekt Librije weer winst
Restaurant Beerenkuil wordt Brasserie Vink
Minder paastoeristen, meer mensen uit eten
PINT tegen nieuwe accijnsverhoging bier
Sociaal dineren bij FOSK
Interview: Joost Flink
Martin Ruisaard: 'Wat een bijzondere dag!'
Ook Oud Sluis in greep van 'weiger-envelop'
Sluiszicht lanceert private dining concept
Vijf oplossingen tegen voedselproblematiek
Kokkie wordt franchiseformule
Bordewin wint Columbus Trofee 2012
Alleeneters zijn kans voor horeca
Nieuw tv-programma helpt zwarte brigades
Restaurant BINNEN mikt op bruiloftsmarkt
Den Blijker naar buitenland
Roth en Samhoud naar Oosterdokseiland
Razendsnel profileren via LinkedIn (6/6)
Mart Visser ontwerpt bedrijfskleding
Gin wordt de drank van 2012
2012 wordt het jaar van oerproducten
Sluis en Zwolle profiteren van tophoreca
FSIN: horeca blijft onder druk staan
Walta wint Lekkerste Broodje Horeca
Wegens succes meer social dining
Verleid 5 miljoen smartphone-users (3/6)
Succes voor Foodies
Kweek uw eigen ambassadeurs (2/6)
Project KrachtCatering is succesvol
Reactie Michelin op 'rapporteur Roelvink'
Het worden drukke kerstdagen voor de horeca
Nederlander wil graag op vakantie met kerst
Mobiele website voor De Eeterij
FNV Horeca gebruikt crowdsourcing
Nieuwe bierbeleving in Budel
Hit voor tweede GildenEvent
Doden explosie Chinees restaurant
Nederlanders willen gezonder eten
Carlos en Anneke Faes RestaurantHeld 2011
Nieuwe voorzitter Euro-Toques: Ted Janssen
Ramsay en Blumenthal helpen daklozen
Kraanwater lekkerder dan merkwater
'Daling Ron Blaauw in Lekker door vete'
Week van veiligheid en gezond werken
Den Bosch meest gastvrij door horeca
Eet-Geen-Dieren-Dag
KHN over Prinsjesdag: 'let op en innoveer'
Horecagast zoekt goedkope alternatieven
Lichte groei horeca na opleving
Gilden on Tour, inspirerende vakdagen
Miljoenste Facebook-fan Chili's gevierd
Studiereis langs duurzame concepten NY
Recordpoging langste 'vega-tafel' geslaagd
Nieuw boek Vinke hommage aan Zeeland
Recordpoging langste 'vega-tafel'
Topchef op de bres voor Meatless Monday
Onvriendelijke bediening grootste ergernis
Eindelijk een lekker dieet
Slapen op het werk mag niet
Winnaar Herrie XXL: Isa's Trattoria
Zevende HorecaFair loopt vol
Pierre Wind laat mensen naar fruit 'snacken'
Papendal zoekt bartenders tijdens feest
Zeeuwse restaurants vrezen EHEC-bacterie
Team Cas Spijkers Academie wint wedstrijd
Den Blijker komt met nieuw programma
Jamie Oliver figureert in Facebook-spel
Oprichting Horeca Academie is een feit
Zandvoorts restaurant overvallen
Shareatable brengt gasten samen aan tafel
Teller Gastvrij voor Vegetariërs op 150
Crème Crue zet in op doe-het-zelfmenu
ING: 'Lichte groei horecasector in 2011'
Gezicht Heart Attack Grill (261 kg) overleden
Interview: Restaurant De Gaffel, Valthe
Gezonde strijd om een stage bij De Librije
Congresdag Love @ First Site in beeld
Congresdag restaurants en internet succes
Wijnconsumptie stabiel op 26 miljard liter
Informatiedag restaurants en internet
SVH NK Horeca aanstaande
Brand in keuken De Postkoets
247e ondernemer voor Mijnhoreca.nl
De Stadskantine open voor een goede hap
RateBeer.com verkiest Zweeds bier tot beste
De 'E' in EFFF staat voor 'Europa'
Koken op je eigen fornuis? Levensgevaarlijk!
Akoestische Zaken wint innovatieprijs
Verleid vijf miljoen smartphone-gebruikers
Alle foodtrends van 2011 op een rijtje
Raad de portretten tijdens de Horecava
Horeca verantwoordelijk bij besmet wild
Meer kerstreserveringen voor de horeca
Interview: Restaurant Fris, Haarlem
De Eetstee doet mee aan Serious Request
IENS maakt Toppers 2011 bekend
Verzekeraar biedt alcoholtest aan in horeca
Kortingen binnen de horeca zijn hot
De nieuwe zakenreiziger is een doehetzelver
Librije meest vega-vriendelijke toprestaurant
Chefs Unilever presenteren desserts in 3D
Food van duizend kanten belicht
Weet wat je gast werkelijk beleeft
Wie heeft de beste eetkraam van Taiwan?
Holland Casino promoot de oester
Hotelstudenten winnen amusewedstrijd
Dertig jaar SVH-Meestertitels gevierd
Websitesysteem voor horecabedrijven
Interview: Villa Copera, Tolkamer
MasterChef verdeeld ontvangen op twitter
'Nederlandse resto's duurder dan buitenland'
Unilever kookt met sterren
Start inschrijvingen SVH NK Horeca
Mora's Maastrichter Bitterbal in trek
Eten in het donker tijdens Heerlijk Rotterdam
Congres 'Food van 1000 kanten belicht'
Pub Britse tv-kok scoort slecht op hygiëne
Uitsmijter van de week wk28
Horeca klaar voor halve finale WK
Tourstart zorgt voor omzetverlies Den Blijker
Meer banen horeca eerste kwartaal 2010
Vandaag zamelt voor 2.550 gezinnen eten in
Kraanwater op de kaart
Let op... Verantwoord frituren
FNV reist door land met cao-apk
Let op... Frituren
Restaurant Long Island Starter van het Jaar
Duurzaam van boon tot kop
Wie de rekening betaalt, bepaalt
Nederlanders nemen massaal vrij voor WK
Nieuwe samenwerking horecaopleidingen
Culitop/Genietgala feestelijk van start
Toon Naber nieuwe voorzitter KHN
Vroeg is meer dan alleen restaurant
Een vleugje WK in Renkums restaurant
Gasten naar ziekenhuis na rook restaurant
Horecaverbod voor raddraaiers
Eerste Fairtrade Bruiloft
Sushi maakt sterke opmars door
Gilden Academie met Lindehof naar Turkije
Rookverbod verbetert gezondheid horecamedewerkers
Toon Naber kandidaat voorzitter KHN
Foursquare de toekomst voor ondernemers
Vulkaan IJsland goed als restaurantsetting
M. Moesbergen UWV HorecaHeld Arnhem
Shared dining bij Arneym in Arnhem
Rijn IJssel vriend van het Koksgilde
NY krijgt hygiëne puntensysteem
Nederlanders eten het gezondst
Gestampte coquilles
Restaurant De Machinist open in Delfshaven
Specialiteiten uit IJsland
Metamorfose voor Willem V
Prorest Catering introduceert slanke lunchformule
'Jeugd s avonds laat niet in café'
Alice Mulders wint Satelliet Design Challenge
Herman Cooijman HorecaVakPunt-leerling van het jaar
'Meedoen aan Mijn Tent is Top is overweldigend'
Arjan Broekman wint Gouden Gastvrijheid Awards
Van Der Grinten: 'Veel duurzame initiatieven in de horeca'
Biologisch friethuis opent eerste vestiging in Haarlem
'Jongeren gaan niet minder drinken in West-Friesland'
Nieuwe bestuursleden voor Dutch Coffee Promotion
Nieuwe non-food webwinkel voor horeca
VWA: 'Blijf waakzaam bij Aziatische specerijen'
Let op... Bij het kopen van stoelen
Gastvrouw van het Jaar: 'Plezier hebben en jezelf blijven'
Foie gras: ''Gatsie, moet dat nou?
Toekomstmuziek? De touchscreen menukaart
Omzet horeca stabiliseert medio 2010
Grote brand in restaurant Willemstad
Mobiele sterrenrestaurants nieuwste rage?
Branchepartijen gaan met LNV voor duurzamer voedsel
'Top-10 Lekker 2010 gelekt'
Samenwerking Sandton en MKI bezegeld
Meest gastvrije stad van ons land
Limburgse restaurants serveren streekmenu's met speciaalbier
Hotel- en restaurantgasten houden van bloemen
Oud-roerganger Sligro overleden
Bij Revolutie komt alles onder één dak
Live cooking bij Hotel-Restaurant Kinderdijk
Werkgelegenheid horeca krimpt met 28.000 banen
Horecadromen komen tot leven in Overschie
De Kromme Dissel geeft kookboek uit
Nieuwe opzet Bocuse d'Or finale
Curry met eetbaar goud
Franse wijnsector ziet export teruglopen
Pastinaeck roept fijnproevers op
Fransen kampioen in eten en slapen
Rokersvriendelijk restaurant in Stadskanaal
De echte dikmaker: emoties
Jamie Oliver kookt voor vrouwen regeringsleiders
Sligro opent binnenkort in Roermond
Buren restaurant Scharendijke klagen over overlast
Overslaan ontbijt kost Britse economie miljarden
Onderzoek naar deurloze rookruimtes
In Den Dillegaard levert Michelinster in
Bestellen via Twitter bij Dauphine?
Carnaval gaat door!
Cijferwerk
Calorieën tellen bij Brasserie Haarhuis
De wet van Hotelling
Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!