Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen

Eerste diploma's SVH Gastronomie uitgereikt

De Librije terug in mondiale top 50

Rosalie Theunissen winnaar Klasbak Trofee 2019

Ter Marsch & Co bezorgt burger per drone

Willem-Jan Klomp geslaagd voor Meesterproef SVH Meestergastheer

Patrick Beijk Meest Markante Horecaondernemer van Groningen

Red Chilli wint HEERLIJK10Daagse publieksprijs

Michel Kloeg nieuw bestuurslid KHN

Pascal Jalhay vertrekt alweer bij Bourgainville

Jan Smink opent eigen(wijs) restaurant

Raymond Strikker wint Paul Fagel Gastvrijheidsprijs

Interview Henk van Hees: De grote familie van Restaurant Blauw

Papa John's doet iets terug voor de gemeenschap

Wat komt er in de Arnhemse Korenbeurs?

Pannenkoekenrestaurants starten actie voor mensen met verstandelijke beperking

McDonald’s wint met McHappy Day SponsorRing 2017

Jorrit van der Bos is Hottest Chef 2017

McDonald's maakt 10.358 overnachtingen mogelijk voor ouders met zieke kinderen

Sander Agterberg is 'Beste ambassadeur koksvak en leerbedrijf'

Restaurants Meyer Beheer sluiten zich aan bij BookDinners

Margo Reuten, Da Vinci Maasbracht: 'Waar blijven de vrouwen?'

winnaars Cava Gramona Amuse Wedstrijd 2017 bekend

Gouden jubileum voor HMSHost op Schiphol

Restaurant De Wachter is beste Euro-Toques Restaurant van Nederland

Twentse kok wint zilver bij Young Chefs Competition

Horecaketen De Beren haalt 15.000 euro op voor Daniel den Hoed

Sligro in Tiel heropend

Nederlander Erik Kuiper wint Europese finale Gelato World Tour

McDonald’s Heerde, Kampen en Zwolle heet 500e medewerker welkom

Innovatieve horeca in het Westland

Euro-Toques Inaugureert De Molenaar in Onderdendam

Interview: Vier seizoenen druk met 75 couverts en 160 terrasplaatsen

Amsterdamse hotels en restaurants koken tegen diabetes

Restaurant Vroeg verkozen tot leerbedrijf van het jaar van ROC Midden Nederland

Tips voor een lekker sapje

Van fornuis naar grootkeuken

Aandacht voor wijn bij horecaopleidingen verschilt sterk

Gemiste kansen in restaurant revenue management

Soigné wint publieksprijs HEERLIJK10Daagse

Hanting lanceert menu van de vijf seizoenen

Jopen brouwt bier voor KiKa

Harold Kok wint Zilveren Botermes 2017

Marten Verelst nieuwe chef-kok de KASerne 

Nieuw restaurant in Apollo Hotel Amsterdam

ROC Mondriaan toegetreden tot Euro-Toques Nederland

Winnaars Talent van de Toekomst 2017 bekend

Nathan Burggraaf winnaar Gouden Slagersring 2017

'Uitbreiden naar twee zaken is het moeilijkste wat er is'

Eerste Oosterscheldekreeft voor recordbedrag van 41.000 geveild

Kampioenen horeca & hospitality sector gehuldigd 

Hilton Amsterdam voor vijfde keer decor chocoladediner

Ekkebus op plek 3 in Asia's 50 Best Restaurants

Blog Gabriella Esselbrugge: de wittebroodsweken

Aantal strandpaviljoens groeit gestaag verder

Nieuwbouw horecagelegenheid met hotelkamers in Ulft

Nieuwe horecazaak opent in Rotterdam

Bijzonder evenement van ijsmaker en restaurateur

Bowery Restaurant heeft ludieke publieksactie

AirDnD.nl doet overname branchegenoot

Restaurantconcept MaMa Kelly breidt uit

De Beren neemt restaurant De Hofnar Maassluis over

Restaurant treedt op tegen 'no-show'

Grote barbeque van Resto VanHarte Amersfoort

Michelinrestaurant lanceert theemenu

Lepeltje Lepeltje naar Amersfoort

De beste burger van Rotterdam

Nieuwe uitbater restaurant Freddy's Doetinchem

Knoflookrestaurant Garlic Queen heropend

Moederdag is een goede dag voor de horeca

Jamie Oliver is invloedrijkste voedingsexpert

Europese economie groeit flink

Wist je dit al over Koningsdag?

Robert Kranenborg krijgt lintje

Ontbijtmenu's McDonalds steeds populairder

Eerste west-afrikaanse eetcafé geopend

Minimumjeugdloon in stappen afgeschaft

Naaktrestaurant opent deuren in Londen

Hoe zit het nu met terrassen?

Keukengeheimen: Philippe Baranes

'Thuisbezorgd.nl gaat naar beurs'

Aspergeseizoen 2016 is geopend

Sergio Herman opent frietzaak in Den Haag

Maaltijdbezorging groeit als kool

DLC Restaurant Amersfoort geopend

Yada Yada officieel geopend

Trailer fooddocu Ants on a Shrimp

Bagels & Beans gaat ook kleding verkopen

Hard Rock Amsterdam in de prijzen

De beste hotelbar van Amsterdam

Populariteit online eten bestellen blijft groeien

Standpunt KHN over borstvoeding in de horeca

Restaurant Week laat gasten betalen via PayPal

Pittige burgers voor heethoofden

De waarheid: lonen in horeca veel te laag

Cooqing laat hobbykoks koken in professionele keuken

Nieuw restaurant met dutch food concept

Thuisbezorgd.nl start Europese campagne

Chefs zetten zich in voor KiKa

7 misverstanden over mosselen

Escape rooms de trend in leisure-land

Nieuw restaurant KFC in Rijswijk

Eten in het vliegtuig is echt anders

Horeca moet toegankelijk worden voor gehandicapten

Takeaway.com neemt Duitse branchegenoot over

Nederlandse sommelier valt in de prijzen

Beste Cocktailbar van Nederland staat in Rotterdam

Supermarktduo heropent Subway flagshipstore

Vlees blijft favoriet in restaurant

Biologisch varkensvlees ongekend populair

Broodjeszaak Sal Meijer leeft voort

Topchef Han Ji maakt sambal

Paling toch niet met uitsterven bedreigd?

Restaurant geeft kerstdiner weg

Van loodgieter naar eigenaar restaurantketen

Peter Klosse ontkracht wildfabelen

Nieuwe horecaclub in Amsterdam: De School

Bouzy is de beste wine bar van Nederland

Horecagasten testen straks zelf hun eten

Vegetarische burgers zijn een hit

Nieuwe brouwerij start met crowdfunding

Nieuw horecaconcept in Zwolle

Suicide Club meest vernieuwende horecaconcept

Lunchzaak Lokaal 12 geopend

5 tips voor meer omzet

Restaurant had in geheim gluten- en lactosevrij menu

Nieuwe foodcourt: Yada Yada Market

Restauranteigenaar verrast eenzame zielen

Restaurant Foodsy bleek een grap

Hobbykoks worden sterrenchefs voor een dag

2000 bezoekers voor VegFestNL

Dag van de Indische Keuken

Zo'n 60 procent wil meer betalen voor vers

Twee illegale Chinezen in restaurant gevonden

GIN Neo Bistro & Wines opent deuren

Vernieuwde Makro's in Breda en Groningen

Food Inspiration Days: 19 & 20 oktober

De Bodega Oss bij Euro Toques

Zilt & Zoet crowdfundde €150.000 bij elkaar

Restaurantweek voor toprestaurants

App om telefoongebruik aan tafel te beperken

Tafel voor één, alstublieft!

Waarom restaurants rood zijn?

Bocuse d'Or: De ontknoping nadert!

Landelijke actie duurzaam eten van start

Interview Erik Stroink, BBB Maastricht

Interactie met kok via livestream La Place

SVH en Foodstep gaan samenwerken

Coffee Award voor Doppio Espresso?

FoodFest: Verse oesters voor Sergio Herman

Half miljoen reserveringen AH-restaurantactie

We drinken steeds meer alcoholvrij bier

Tijdelijk horecaconcept in Amsterdam

In de rij voor wijngaard Amsterdam

Verovert Koreaans eten Nederlandse keuken?

Ook in Nederland tekort aan koks

Paniek in keukens Frankrijk!

550.000 leden voor La Place Extra's

Beuk stopt met Restaurant Vooreenmaand

'De vegetarische keuken is een blijvertje'

Dit zijn de 5 leukste koffiebars

De Pier vanaf zaterdag open

Roosendaal wil bruisende horecastad worden

Zwarte Doos krijgt hotel en café-restaurant

Vegetarisch wereldrecord op Museumplein

Barcelona favoriet bij sterrenchefs

't Goude Hooft geeft overnachting weg

Minder wespen op het terras (VIDEO)

Horeca in Paleis Soestdijk?

Prachtig nieuw restaurant in Aalsmeer

Restaurantactie IENS en Albert Heijn gestart

Klasbak Trofee voor restaurant Het Seminar

De Kromme Watergang: Zinderend Zeeuws

Gratis kraanwater tijdens Tour Utrecht

Raak wegwijs in de nieuwe regels

Voor jou: 11 tafelschikkingtips

Nieuwe Italiaanse trattoria in Amsterdam

Gemeentelijke belastingen stegen enorm

Hollandse keuken een succes in Milaan

Hotel Restaurant Ruimzicht 65 jaar

Vleesloos barbecueën op 6 juni

VIDEO: Grootste restaurant ter wereld

Crowdfund succes: Brownies en downieS

Nog een crowdfunding succes

Wet werk en zekerheid: nieuwe regels

Koffie- en saladebar Utrecht start crowdfundingcampagne

Stan Kerckhoffs is SVH Meestergastheer

Nieuw Texaans restaurant in Wageningen

Sterrenzaken doen mee aan Culi Weken

Nieuw: Van Gogh menu

Mensenvlees in Nigeriaans restaurant?

De kosten gaan voor de baten uit!

Samwers investeren 16,5 miljoen in Travelbird

Trend: Lobster & Burger Bars

Vrouwen gestresst door toiletlucht

De AD Friettest onder de loep

Horecabaan voor 250 werkzoekenden Utrecht

iBeacon laat horeca berichten sturen

Superfood? Brainfood!

Nieuw restaurant in Oegstgeest

Steigenberger Airport Hotel opent Trattoria

Paling Peeling is je reinste onzin

Minimaal een miljoen euro omzet per jaar

Grand-Café Brasserie Maximiliaan geopend

Nieuwe exotische food hall in Amsterdam

Stan Kerckhoffs geslaagd voor Meesterproef

McDonald's introduceert de McKibbeling

Ice Bakery franchise is een hit

Week van het Nederlandse Bier

Exclusief: faillissement Hotel Overbosch (1/2)

Onrust V&D remt uitbreiding La Place

150.000 aanmeldingen voor Restaurant Week

"Ik wil Hofftrammm op de kaart zetten"

Interview: 'The Battle' van de Reserveringssites

Vraag naar gezonde lunch groeit

Crowdfunding voor vestiging Coffeecompany

Spaanse bar neemt alleen 50+ aan

Waarom die dubbele deuren?

Rookverbod horeca goed nageleefd

Pasquinel Kolk geïnaugureerd

De meest bestelde snack in 2014?

Uber gaat ook eten bezorgen

High-end uitzendbureau voor chefs

Redzepi kookt op grote hoogte in Japan

Valentijn bij McDonald's

Restaurant en scheepswerf werken samen

Britse chef verklapt grillen van rijkelui

Marktplaats voor thuisdiners en tours

Nieuw in restaurants: Week van de Liefde

Krijgt horeca Valkenswaard nachtvergunning?

Wordt je website straks nog goed gevonden?

Moeke Mooren krijgt meer kamers

Succesverhaal in Zeeland

Restyling restaurant IDRW

Jamie Oliver opent restaurant in Markthal

Chefkok trakteert op ontbijt Den Haag

Café serveert ontbijt van 8000 calorieën (video)

Knappe gasten eten gratis in restaurant China

De Wiemsel en de Wanne verkocht

150.000 euro opgehaald in 8 uur

Nieuw: Horeca Select tomatenpouches

Nieuwe lunchroom in Breda

Duitsers gaan bier drinken uit 'kleintjes'

Vlaanderen 20% duurder dan Nederland

Van der Grinten: verplicht in horeca werken

Gin & tonic bars rukken verder op

Michelinzaken doen diner in uitverkoop

Nieuwe columnist: Mark Tamsma!

SVO behaalt goede waardering

Resttomaten en oesterzwamburgers

Robots runnen restaurant (video)

Den Haag meest gastvrije stad?

De ware motivatie van Michelin

Kerstdiner door velen gehaat

SVO organiseert wedstrijden Horecava

Altena verhuist van Oosterhout naar Nijmegen

Aan de slag met wilde paddenstoelen

Meer plantaardige producten in horeca

Nieuw: De Bosatlas van het voedsel

Shop-in-shop in opkomst

Duits restaurantconcept geopend op station

Horecawerf Noord Nederland geopend

Restaurant overspoeld door bellers

Ultieme beleving in koffiecorner

Restaurant De Gulle Gans Assen is failliet

Eerste VegFest in Amsterdam

Imposante visafdeling in Vianen

De Pier voor drie miljoen verkocht

Zoeken naar de best passende review

Huis ten Wolde brengt wandelroutes uit

Bakkerswinkel gaat ook open voor diner

Restaurant Otium geopend in Radisson Blu

Chefs Sanadome nu ook voedingsdeskundigen

Nieuw concept: chef-kok kookt bij mensen thuis

Toilet vaak gebruikt voor sociale functie

Worst wijncafé serveert nu ook lunch

Nieuwe commercial van Ketel1

Sanadome omarmt project Stadsbijen

Ridder opent restaurant in Hilton Rotterdam

Robert Kranenborg start academie

Samen eten bij VanHarte

Bratwurst op Den Haag Centraal

Welke wine bar is de beste van Nederland?

Nieuw in lochem: Rob's Gastrobar

Texel Culinair was een succes

Werk moet weer lonend worden

Chef Han Ji vernieuwt social dining restaurants

Kom naar de Makro Horecadag Vianen

Valuas introduceert nieuw menuconcept

Restaurantconcept in Conservatorium Hotel

't Vlasbloemeken werkt samen met Groupon

Gasten op de vlucht voor brand

Alcohol is goed voor conditie

Beste hamburger bij Ron Blaauw op kaart

Voorraadbeheerder Bevinco zoekt franchisenemers

Vegetarische beurs op landgoud Olmenhorst

Japans restaurant in Zwolse kerk

Den Haag vegetarische hoofdstad van Nederland

Toeristische sector slecht bereikbaar

Signs: dove obers en bestellen in gebarentaal

Wijnbar voor terminale patiënten in Frans ziekenhuis

Horeca Doetinchem gaat toegang van klanten in 'colors' motorclubs weigeren

Korting voor biddende klanten

Domino's pizza opent 150ste vestiging

Hogere hotelprijzen door Tour de France

Lars van Galen SVH Meesterkok

Airbnb stapt in zakelijke reismarkt

Christoffel Weissen favoriete witbier

Wereldwijde primeur: Kweekvlees Kookboek

Brownies & Downies gaat landelijk

Een recensie onder de loep

Ex-leerling Jamie Oliver opent winkel

1750 gasten eten vegetarische maaltijd

WW-ers aan de slag in de Haagse horeca

Welke idioot heeft de pizza shoarma bedacht?

Academie voor Gastronomie feliciteert geslaagden

De Lindehof naar finale VariatieChef

Koetjes en Kalfjes wint Leiden Culinair

Wet werk en zekerheid. Hoe zit dat?

Alcoholvrij bier in opmars

Discosoep in Groningen

Nieuw restaurant van Princess Hotel Amersfoort

Nederlandse biercultuur leeft

Gratis lunch tegen voedselverspilling

Oranjefans zorgen voor troep in horeca

Leroy Soumokil Bartender of the Year

100 miljoen voor Belgische horeca?

Horeca pakt weinig mee van WK

Verantwoorde keuken in nieuw restaurant

Discrete restaurants voor geheime liefdes

Top vijf foodfestivals in Europa

Jaap Venendaal denkt vooruit

Horeca moet zich onderscheiden

Foodfilms in de prijzen

MasterChef-finalist misschien landelijke uitblinker

Sterrenzaak Basiliek en Dolfinarium werken samen

Hogeropgeleiden de horeca in

Minder verspilling in de keuken

Jaren 30 herleven in Brasserie Waalhaven

Broccoli krijgt gelikte campagne

FNV Horeca wil einde aan onderbetaling horeca

Culinaire academie in Twente

&Samhoud gunt gasten wereldreis

Slapen met Johnny & Jan

Robot vervangt chef en ober

Horecaondernemers doen speeddates

Bij Jef blinkt uit

Je kunt beter vakken gaan vullen

Chefkok pleit voor gezonder menu

Aansprakelijkheid voedselallergie bij horecaondernemer

Wandeltocht langs toprestaurants

Ziekteverzuim laagst in horeca

Bier met geitenhersenen

Crisis voorbij voor strandhoreca

Onrust in horeca door kerntop

Renovatie restaurant Grand Hotel Opduin

Hutten opent Smaaklokaal in Den Bosch

Bob Hutten meest invloedrijke cateraar

Terrassen voller bij warm weer!

Foodfoto's Beluga voor aan de muur

Feest en Bierplankje bij café Mereboer

Bakermat van tiramisu gaat sluiten

Amerikaanse invloed in Noordwijkerhout

Voorjaarsvakantie: doe er wat mee!

Kerk wordt restaurant met b&b

Tesink officieel Meestergastheer

Jos Grootscholten: "Groot succes"

Inspiratie: zeewier in restaurantkeuken

Koopjesjager gul in restaurant

Restaurant I-Dock opent deuren

Deur overleg horeca-cao zit potdicht

Jamie Oliver samen met Scandic Hotels

Koksgilde lanceert Dutch Cuisine

Restaurant start zelf met vroegboekactie

Belgische chef wint serie The Taste

Wat moet de horeca in 2014 doen?

Vrouw oordeelt strenger over horeca

10 tips bij inkopen

'Kookboek van de toekomst is een app'

Google: site restaurant is visitekaartje

Loket voor actuele horecawetgeving

Horeca verdient minste loon van het land

Pak de crisis aan met super personeel

Nieuw grandcafé in Diemen-Zuid

BBB Maastricht in beeld

Waar zitten m'n gasten? Op social media!

Cappuccinodrinker is controlfreak

8 tips voor een goede huiswijn

Eerste dag voor Gastvrij Rotterdam

Makro organisator Drechtse borrel

Sofa 'beste van Maastricht aan Tafel'

Tweede restaurant Tydloos gaat open

Tips! Hoe pak ik een vol terras aan?

Twitter-tool toont gore restaurants

Foodies verslikken zich in diepvriespizza

Terrassen Utrecht: gast betaalt vooraf

Langste vega-tafel weer stukje langer

Convenience: veel meer dan 'snel klaar'

Satebar breidt uit met nieuwe vestiging

Aboutaleb opent Rotterdamse vakbeurs

Verbond Koksgilde en Gastronomixs

Spaans restaurant biedt eten voor werk

Sergio Herman stopt met Oud Sluis

Jean Beddington stopt met restaurant

Meuffels interim directeur SVH

Kats vult posities Restaurant Noble in

Parkheuvel en Pincoffs voor Rotterdam

Ella Vogelaar voorzitter Resto VanHarte

Nieuw biljet van 5 euro is nog wennen

Horeca kan gratis aan de vleesvervanger

Restaurant met ridders wordt verfilmd

De stressboog van luchtvaartreizigers

Alleenstaand en uit eten ongemakkelijk?

Meer gasten horeca op Koninginnedag

Erik van Loo: "Investeer in je loopbaan"

Lunch en diner bij Opera Prima

Noble nieuwe naam Chalet Royal

Nieuw restaurant in Hotel Beaumont

Voedselprijzen dalen, prijzen blijven hoog

Nieuwe namen Antwerpen Proeft

De Horeca Academie organiseert benefietdiner

ZuiderSchinkel viert haar jubileum

Ontwikkeling in ziekenhuisgerechten

Handig: 10 tips bij inkopen doen

Duo start culinair butlerbureau Liaison

Lekkerste aspergeham uit Maarssen

Ondernemer schrijft over vergunningen

Klant koopt doe-het-zelf gerecht

Crowdfunding werkt voor restaurateur

Sfeerimpressie HorecaEvenTT

'Restaurants moeten fors goedkoper'

Sobere kroning of groots uitpakken?

Beatrix is een pannenkoek

Village Gastronomique op horecabeurs

P&F: Vast of flexibel personeel? (2/6)

Proevers gezocht voor Italiaanse cuisine

Trend 2013: Jeugd on the move

HorecaHelden 2013 bekend

Bekendmaking van de HorecaHelden

Douane en Belastingdienst tegen fraude

Trends 2013: Absurdisme, eigenheid en katten

Uitsmijter van de week - ronde 71

Restaurant Ume nu ook in Roermond

Caron en Van Oostenbrugge ambassadeurs Engels rundvlees

W&O: clichés in de wijnwereld

Boreas beste restaurant in actieweek

Deze gasten wil je niet binnen

Groothandel VerServer failliet verklaard

Menukaart voor smartphone is must

Restaurant Korianders wint wedstrijd

Resto VanHarte organiseert kerstdiners

Stem op uw HorecaHeld

Japan: land van rijzende Michelinsterren

Te weinig Michelinsterren? Zuurpruimen!

'Wij zijn de Taliban van de gidsen'

Ron Blaauw: bijklussen noodzakelijk

Sous Hof van Cleve begint voor zichzelf

Kanshebbers horecahelden 2013

'Van niets, iets kunnen maken'

Gemoedelijke sfeer in Culinair Pretpark

Kom langs bij Prikkel je Zintuigen

Zet uw zintuigen tactisch in!

Durf te ondernemen en kom langs!

Restaurant Bretelli start Groupon actie

Volop inspiratie voor de foodbranche

Restaurant De Molen start Groupon-actie

Rabobank: restaurants moeten gasten voor zich winnen

PJZ Prikkel je Zintuigen en schrijf u in

Just Eat koopt Spaanse concurrent

Blaauw vindt koper voor restaurant

Facebook-actie Pixels tegen bankroet

Nu of nooit: het ministerie van Horeca

Start verkiezing HorecaHelden voor Restaurant en Hotel

PJZ Wessels laat bezoekers verrassen

PJZ Prikkelend programma

Edwin Kats tekent voor Chalet Royal

Nieuw initiatief voor alleeneter

Roelstoelvriendelijke restaurants op site

Impressie beurs Deli XL

Karpendonkse Hoeve kiest weer Groupon

Programma GildenEvent12 bekend

Johan Drenth is Mosselchef 2012

Nieuwe chef voor restaurant Palace Hotel

Wedstrijdje oesters openen in Ierland

De Zwaan serveert oesters uit automatiek

Wie wordt de HorecaHeld van 2013?

Horeca Academie neemt Leermeester.nu over

De Worst Day of The Year

Horeca Relatiedagen Hardenberg

Horeca heeft nieuwe cao

Nespresso partner Restaurant Week

&samhoud places viert pre-opening

'Wij uw mobieltje, u wat korting'

Panesco wordt PANESCOFOOD.COM

Kokmeijer blikt terug op Dance Valley

Moshik Roth wil betere voeding in zorg

Patatje gezond in ontwikkeling

Gordon Ramsay grootverdiener in VS

Nieuw record langste vega-tafel

Nieuwe chef-kok bij Grand Winston

Reserveren: niet bellen, maar klikken

Thema GildenEvent12 is 'meesterlijk'

'Culinair sporten' tijdens Zomerspelen

Tour Culinair rijdt 'Elfstedentocht'

Sergio Herman presenteert Sergiology

Uit eten tussen de koeien

Just-Eat trakteert op gratis maaltijden

Dubbel jubileum Duin & Kruidberg

Na zware jaren boekt Librije weer winst

Restaurant Beerenkuil wordt Brasserie Vink

Minder paastoeristen, meer mensen uit eten

PINT tegen nieuwe accijnsverhoging bier

Sociaal dineren bij FOSK

Interview: Joost Flink

Martin Ruisaard: 'Wat een bijzondere dag!'

Ook Oud Sluis in greep van 'weiger-envelop'

Sluiszicht lanceert private dining concept

Vijf oplossingen tegen voedselproblematiek

Kokkie wordt franchiseformule

Bordewin wint Columbus Trofee 2012

Alleeneters zijn kans voor horeca

Nieuw tv-programma helpt zwarte brigades

Restaurant BINNEN mikt op bruiloftsmarkt

Den Blijker naar buitenland

Roth en Samhoud naar Oosterdokseiland

Razendsnel profileren via LinkedIn (6/6)

Mart Visser ontwerpt bedrijfskleding

Gin wordt de drank van 2012

2012 wordt het jaar van oerproducten

Sluis en Zwolle profiteren van tophoreca

FSIN: horeca blijft onder druk staan

Walta wint Lekkerste Broodje Horeca

Wegens succes meer social dining

Verleid 5 miljoen smartphone-users (3/6)

Succes voor Foodies

Kweek uw eigen ambassadeurs (2/6)

Project KrachtCatering is succesvol

Reactie Michelin op 'rapporteur Roelvink'

Het worden drukke kerstdagen voor de horeca

Nederlander wil graag op vakantie met kerst

Mobiele website voor De Eeterij

FNV Horeca gebruikt crowdsourcing

Nieuwe bierbeleving in Budel

Hit voor tweede GildenEvent

Doden explosie Chinees restaurant

Nederlanders willen gezonder eten

Carlos en Anneke Faes RestaurantHeld 2011

Nieuwe voorzitter Euro-Toques: Ted Janssen

Ramsay en Blumenthal helpen daklozen

Kraanwater lekkerder dan merkwater

'Daling Ron Blaauw in Lekker door vete'

Week van veiligheid en gezond werken

Den Bosch meest gastvrij door horeca

Eet-Geen-Dieren-Dag

KHN over Prinsjesdag: 'let op en innoveer'

Horecagast zoekt goedkope alternatieven

Lichte groei horeca na opleving

Gilden on Tour, inspirerende vakdagen

Miljoenste Facebook-fan Chili's gevierd

Studiereis langs duurzame concepten NY

Recordpoging langste 'vega-tafel' geslaagd

Nieuw boek Vinke hommage aan Zeeland

Recordpoging langste 'vega-tafel'

Topchef op de bres voor Meatless Monday

Onvriendelijke bediening grootste ergernis

Eindelijk een lekker dieet

Slapen op het werk mag niet

Winnaar Herrie XXL: Isa's Trattoria

Zevende HorecaFair loopt vol

Pierre Wind laat mensen naar fruit 'snacken'

Papendal zoekt bartenders tijdens feest

Zeeuwse restaurants vrezen EHEC-bacterie

Team Cas Spijkers Academie wint wedstrijd

Den Blijker komt met nieuw programma

Jamie Oliver figureert in Facebook-spel

Oprichting Horeca Academie is een feit

Zandvoorts restaurant overvallen

Shareatable brengt gasten samen aan tafel

Teller Gastvrij voor Vegetariërs op 150

Crème Crue zet in op doe-het-zelfmenu

ING: 'Lichte groei horecasector in 2011'

Gezicht Heart Attack Grill (261 kg) overleden

Interview: Restaurant De Gaffel, Valthe

Gezonde strijd om een stage bij De Librije

Congresdag Love @ First Site in beeld

Congresdag restaurants en internet succes

Wijnconsumptie stabiel op 26 miljard liter

Informatiedag restaurants en internet

SVH NK Horeca aanstaande

Brand in keuken De Postkoets

247e ondernemer voor Mijnhoreca.nl

De Stadskantine open voor een goede hap

RateBeer.com verkiest Zweeds bier tot beste

De 'E' in EFFF staat voor 'Europa'

Koken op je eigen fornuis? Levensgevaarlijk!

Akoestische Zaken wint innovatieprijs

Verleid vijf miljoen smartphone-gebruikers

Alle foodtrends van 2011 op een rijtje

Raad de portretten tijdens de Horecava

Horeca verantwoordelijk bij besmet wild

Meer kerstreserveringen voor de horeca

Interview: Restaurant Fris, Haarlem

De Eetstee doet mee aan Serious Request

IENS maakt Toppers 2011 bekend

Verzekeraar biedt alcoholtest aan in horeca

Kortingen binnen de horeca zijn hot

De nieuwe zakenreiziger is een doehetzelver

Librije meest vega-vriendelijke toprestaurant

Chefs Unilever presenteren desserts in 3D

Food van duizend kanten belicht

Weet wat je gast werkelijk beleeft

Wie heeft de beste eetkraam van Taiwan?

Holland Casino promoot de oester

Hotelstudenten winnen amusewedstrijd

Dertig jaar SVH-Meestertitels gevierd

Websitesysteem voor horecabedrijven

Interview: Villa Copera, Tolkamer

MasterChef verdeeld ontvangen op twitter

'Nederlandse resto's duurder dan buitenland'

Unilever kookt met sterren

Start inschrijvingen SVH NK Horeca

Mora's Maastrichter Bitterbal in trek

Eten in het donker tijdens Heerlijk Rotterdam

Congres 'Food van 1000 kanten belicht'

Pub Britse tv-kok scoort slecht op hygiëne

Uitsmijter van de week wk28

Horeca klaar voor halve finale WK

Tourstart zorgt voor omzetverlies Den Blijker

Meer banen horeca eerste kwartaal 2010

Vandaag zamelt voor 2.550 gezinnen eten in

Kraanwater op de kaart

Let op... Verantwoord frituren

FNV reist door land met cao-apk

Let op... Frituren

Restaurant Long Island Starter van het Jaar

Duurzaam van boon tot kop

Wie de rekening betaalt, bepaalt

Nederlanders nemen massaal vrij voor WK

Nieuwe samenwerking horecaopleidingen

Culitop/Genietgala feestelijk van start

Toon Naber nieuwe voorzitter KHN

Vroeg is meer dan alleen restaurant

Een vleugje WK in Renkums restaurant

Gasten naar ziekenhuis na rook restaurant

Horecaverbod voor raddraaiers

Eerste Fairtrade Bruiloft

Sushi maakt sterke opmars door

Gilden Academie met Lindehof naar Turkije

Rookverbod verbetert gezondheid horecamedewerkers

Toon Naber kandidaat voorzitter KHN

Foursquare de toekomst voor ondernemers

Vulkaan IJsland goed als restaurantsetting

M. Moesbergen UWV HorecaHeld Arnhem

Shared dining bij Arneym in Arnhem

Rijn IJssel vriend van het Koksgilde

NY krijgt hygiëne puntensysteem

Nederlanders eten het gezondst

Gestampte coquilles

Restaurant De Machinist open in Delfshaven

Specialiteiten uit IJsland

Metamorfose voor Willem V

Prorest Catering introduceert slanke lunchformule

'Jeugd ’s avonds laat niet in café'

Alice Mulders wint Satelliet Design Challenge

Herman Cooijman HorecaVakPunt-leerling van het jaar

'Meedoen aan Mijn Tent is Top is overweldigend'

Arjan Broekman wint Gouden Gastvrijheid Awards

Van Der Grinten: 'Veel duurzame initiatieven in de horeca'

Biologisch friethuis opent eerste vestiging in Haarlem

'Jongeren gaan niet minder drinken in West-Friesland'

Nieuwe bestuursleden voor Dutch Coffee Promotion

Nieuwe non-food webwinkel voor horeca

VWA: 'Blijf waakzaam bij Aziatische specerijen'

Let op... Bij het kopen van stoelen

Gastvrouw van het Jaar: 'Plezier hebben en jezelf blijven'

Foie gras: ''Gatsie, moet dat nou?

Toekomstmuziek? De touchscreen menukaart

Omzet horeca stabiliseert medio 2010

Grote brand in restaurant Willemstad

Mobiele sterrenrestaurants nieuwste rage?

Branchepartijen gaan met LNV voor duurzamer voedsel

'Top-10 Lekker 2010 gelekt'

Samenwerking Sandton en MKI bezegeld

Meest gastvrije stad van ons land

Limburgse restaurants serveren streekmenu's met speciaalbier

Hotel- en restaurantgasten houden van bloemen

Oud-roerganger Sligro overleden

Bij Revolutie komt alles onder één dak

Live cooking bij Hotel-Restaurant Kinderdijk

Werkgelegenheid horeca krimpt met 28.000 banen

Horecadromen komen tot leven in Overschie

De Kromme Dissel geeft kookboek uit

Nieuwe opzet Bocuse d'Or finale

Curry met eetbaar goud

Franse wijnsector ziet export teruglopen

Pastinaeck roept fijnproevers op

Fransen kampioen in eten en slapen

Rokersvriendelijk restaurant in Stadskanaal

De echte dikmaker: emoties

Jamie Oliver kookt voor vrouwen regeringsleiders

Sligro opent binnenkort in Roermond

Buren restaurant Scharendijke klagen over overlast

Overslaan ontbijt kost Britse economie miljarden

Onderzoek naar deurloze rookruimtes

In De’n Dillegaard levert Michelinster in

Bestellen via Twitter bij Dauphine?

Carnaval gaat door!

Cijferwerk

Calorieën tellen bij Brasserie Haarhuis

De wet van Hotelling

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: