Interview: Vier seizoenen druk met 75 couverts en 160 terrasplaatsen

Onderzoek: 30 procent van Nederlanders gaat twee keer per jaar uit eten

Tips voor een lekker sapje

Eerste Cookie Dough Bar van Nederland is een succes

Restaurant A Beautiful Mess opent in wasserette van Bijlmerbajes

Gemiste kansen in restaurant revenue management

KFC start met bezorging via Thuisbezorgd.nl

Thrill Grill beefburgers gemaakt van weidevlees

Onderzoek: geluk gaat door de maag

Burgerz en De Portare Via in Haagse Hofhouse

Nieuw lunchconcept voor restaurant Roots, Rotterdam

Eerste Nutella-restaurant wordt geopend

Eetcafé Refter opent in Utrecht

Zou jij de frikandel speciaal pannenkoek lusten?

Interview: Ton de Jonge, Bakkerswinkel Den Haag

Deliveroo bezorgt bij steeds meer bedrijven

Video: Zwolse horeca inspireert!

McDonald's: eerder open en later dicht blijkt een succes

Transformatie restaurant Popocatepetl Rotterdam: nu ook lunch

Wok to go klaargestoomd voor kwalitatieve expansie in Nederland

Nieuw restaurant Sukade in Meppel

Taco Bell opent eerste vestiging in Nederland

Volkorenbrood is populairste broodsoort

Blog Gabriella Esselbrugge: de wittebroodsweken

We presenteren je de Horeca-Elfstedentocht!

Trend: de zoete lunch

Nieuw all day breakfast concept opent in Delft

Hutten uitgeroepen tot beste bedrijfscateraar

Nu al 250 winkels in de Benelux voor Domino's

Zelf gesmeerde boterham populairste werklunch

Thuisbezorgd.nl gaat lunch bezorgen

Fotoverslag: inspiratielunch Hanos, Bresc, Bussing en Molco

Nieuw: DOOR in Dordrecht

McDonald’s bereikt mijlpaal van 50ste restaurant met Table Service

Bekende hamburgerketen vindt toplocatie

Elektrische auto opladen, snacken en lunchen

Uitbreiding van opleidingsaanbod sector Fastservice

Restaurant Gin Neo gaat een stapje verder

Hoe zit het met de horeca? Aantal lunchrooms neemt toe

Eurest introduceert groente-seizoenburgers van &samhoud food

Gasten stellen menu samen bij Smaakmakers

Wijnbar geopend in Citymall Almere

Koffiebranderij met restaurant in Den Haag

Omzet horeca 7 procent hoger

De Ertepeller in Papendrecht geopend

Ontdek de 7 theedrinktrends

Opening restaurant en foodbar in Muiderberg

Nieuwe horecazaak opent in Rotterdam

Thijs by Dikker & Thijs: culinaire traditie

Bagels & Beans opent in Heerhugowaard

Osteria keuken in Rotterdam

Ralph van Dongen wint The Ultimate Bite

Online veiling horeca- en cateringapparatuur

KEES eten & drinken opent in Poortugaal

Bowery Restaurant heeft ludieke publieksactie

HEERLIJK10Daagse bijna van start

Anne&Max opent to-go locatie in Den Haag

Haagse koffiebar lanceert picknickbox

Restaurantconcept MaMa Kelly breidt uit

Horeca grote stijger in aantal contactloze betalingen

Nieuwe falafel- en speciaalbierbar in Amsterdam

De beste burger van Rotterdam

Nieuwe uitbater restaurant Freddy's Doetinchem

Knoflookrestaurant Garlic Queen heropend

Pop-up proeflokaal De Swarte Leeuw is weer open

Uitnodiging: KHN Inspiratiesessie op 17 mei

Vista restaurant en food bar opent deuren

Moederdag is een goede dag voor de horeca

Chef Jermain de Rozario opent eigen zaak

Bar Bistro Joseph krijgt nieuwe look

Wist je dit al over Koningsdag?

Ontbijtmenu's McDonalds steeds populairder

Eerste west-afrikaanse eetcafé geopend

Moederbedrijf KFC en Pizza Hut boekt winst

Den Helder gaat stap verder met blurring

Nieuwe eigenaren voor Subway Hoenderstraat Maastricht

Aspergeseizoen 2016 is geopend

ING: Omzet horeca groeit in 2016 drie procent

Brasserie Beekink & Co geopend in Den Haag

Restaurant Gustafson lanceert groot terras

Fris je kaaskennis op!

Café Ter Marsch opent deuren

Turks franchiseconcept komt naar Utrecht

Bagels & Beans gaat ook kleding verkopen

Schijf van Vijf: Brood mag weer en alcohol is not done

Hard Rock Amsterdam in de prijzen

Ideaal kassasysteem voor de horeca

Ter Marsch & Co opent in NH Carlton

CBS: Lunchrooms presteren uitstekend

Standpunt KHN over borstvoeding in de horeca

Nieuwe naam voor Horeca & Food Inspiratie Hardenberg

Nieuw restaurant geopend in Losser

West-Indisch Huis verwelkomt horeca

Restaurant Yoepz opent in Amsterdam

Doe mee aan 'The Ultimate Bite'

Gezonde keten Freshii naar Nederland

ING verwacht aanhoudende groei horeca

Nieuw restaurant KFC in Rijswijk

Topchefs koken bij Bilderberg

Is carnaval goed voor de horeca?

Topchef aan de slag met geconcentreerde bouillons

Leidse Restaurantweek bijna van start

Food Professional Day 2016

Keukengeheimen: Maison Plisson

Gratis kraanwater. Daar gaan we weer

Ruim 2300 afhaal- en bezorgrestaurants in Nederland

Horeca gaat massaal bezorgen in 2016

Dit is het duurste rundvlees ter wereld

Onafhankelijke horeca beter beoordeeld

FNV geeft kerstdiner weg

Queens krijgt schadevergoeding gemeente

Encore Bar & Grill opent deuren in Rotterdam

Nieuwe horecaclub in Amsterdam: De School

De Horeca 100 van 2015

Zakelijk diner reserveren via Couverts

Keukengeheimen: Sébastien Gaudard

Kaboom Hotel en DADAWAN geopend

Nieuw horecaconcept in Zwolle

Lunchzaak Lokaal 12 geopend

Eerste MichelinKids-lunch een succes

Ruim baan voor vernieuwing Haagse horeca

Gouden Schalen voor wildplukrestaurants

Restaurant had in geheim gluten- en lactosevrij menu

La Place presenteert nieuwe gerechten

Restaurant de Wanne heropend

Verkoop jij nog geen hotdogs?

Zo'n 60 procent wil meer betalen voor vers

Horeca staat voor uitdaging

De GRATIS Lunchroom Marktverkenning 2016

Nieuw: de tunasteak burger

Manuela de Munck wint NK Oestersteken

Nieuwe zaak in Amsterdam: Di Bruno

Sterrenkoks bereiden gezamelijke lunch

Huiskamer van Amsterdam: Maslow

Eerste paal voor Vista restaurant & food bar

Baba Rafi in Alkmaar is geopend

Nieuwe horecazaak in Den Haag geopend

Restaurantweek voor toprestaurants

Nieuwe hotspot in Veere

Hotel, lunchroom en cafetaria thema's BBB

Interview Erik Stroink, BBB Maastricht

Coffee Award voor Doppio Espresso?

Café-restaurant In de Doelen is geopend

Restaurant MOS Amsterdam is geopend

Grootste omzetstijging in horeca sinds 2010

Grand Café Central Gouda wordt honderd

BLOG: DE START VAN ONZE BRASSERIE (4)

Nieuwe foodbar opent deuren in Rotterdam

W Amsterdam opent in september

Den Blijker en Van Wolde koken op BBB

Deze horecaondernemers staan op De Pier

100.000 bezoekers voor De Pier Scheveningen

Modehuis Gucci opent restaurant in Shanghai

W Amsterdam onthult restaurants

Nieuw horecaconcept in Leiden opent deuren

BLOG: DE START VAN ONZE BRASSERIE (3)

Hygiëne Parijse restaurants geopenbaard

Wie heeft de beste koffie in Rotterdam?

De Doelen krijgt nieuwe horecazaak

De Kromme Watergang: Zinderend Zeeuws

Multifunctionele Haagse hotspot geopend

Mosselwijn 2015: Albarino Pionero Maccerato

Hilton Soestduinen lanceert Sahara van Soest

Voor jou: 11 tafelschikkingtips

Ondernemers kiezen beste mosselwijn

Jubileum hotel-restaurant Kasteel Elsloo

Den Haag wil meer horeca in winkelgebied

Kebab-franchiseketen naar Nederland

Nieuwe Italiaanse trattoria in Amsterdam

Nieuw filiaal Anne&Max in Arnhem

Multifunctionele Haagse hotspot geopend

Horeca: Meer omzet, laag groeicijfer

Crowdfund succes: Brownies en downieS

Nog een crowdfunding succes

Indian dining hotspot in Amsterdam

Update: Bocuse d'Or

Nieuw restaurant: Eastwood in Amsterdam

Toprestaurant in hip Strijp-S Eindhoven

De kosten gaan voor de baten uit!

Chef Boerma opent restaurant in Krasnapolsky

Heerlijk10daagse van start

De AD Friettest onder de loep

Harbour Club Kitchen opent in Amsterdam

Betalen met mobiel in Zeeuws restaurant

Minimaal een miljoen euro omzet per jaar

Kurhaus krijgt vernieuwd restaurant

Nieuw concept voor toprestaurant

Starbucks presenteert lentekoffies

Nieuw Beren eetcafé in Zoetermeer

Nieuwe snack: kikkerburger

Onrust V&D remt uitbreiding La Place

Food Truck Festival Trek naar Enschede (video)

Vlaardingen krijgt nieuw Thais restaurant

150.000 aanmeldingen voor Restaurant Week

Interview: 'The Battle' van de Reserveringssites

Vraag naar gezonde lunch groeit

Waldorf Astoria opent Goldfinch Brasserie

Vogelnest in je koffie?

Nieuwe regels voor Airbnb en drank- en horecawet op komst

Starbucks serveert nu ook wijn en bier

Restaurant Joelia opent in Hilton Rotterdam

Sterrenchefs maken Sterren Sandwich

Columbus Trofee voor Zweedse innovatie

Délifrance terug in Bussum

Moeke Mooren krijgt meer kamers

Nieuw interieur voor Amarone

Holland Culinary House op Sirha 2015

150.000 euro opgehaald in 8 uur

Horeca in de lift

Nieuwe lunchroom in Breda

Wilco Berends chef Rembrandt Tower

Nieuwe horecalounge op Schiphol

Michelinzaken doen diner in uitverkoop

Anne & Max Utrecht geopend

Meer 'lichte horeca' in Bussum

NVWA zet verkeerde beoordeling in app

SVO organiseert wedstrijden Horecava

Meer plantaardige producten in horeca

Brasserie Waalhaven Rotterdam geopend

De Beren eetcafé in Amersfoort

Shop-in-shop in opkomst

Nieuwe eigenaar lunchroom Scherpenzeel

Focus op kinderen en ouders

Gratis handreiking nieuwe wetgeving

57 nieuwe Bib Gourmand adressen

Wil je meer weten over vis?

Ultieme beleving in koffiecorner

Lezing en white paper over wetswijzigingen

Nieuw franchise-lunchconcept

Masterclass kaas door Wil Leppers

Volledig programma Makro Horecadag Vianen

Imposante visafdeling in Vianen

Topchef Tom Boere naar Otium

Toprestaurant in Rijksmuseum

Bakkerswinkel gaat ook open voor diner

Restaurant Otium geopend in Radisson Blu

Nederlander doet zuinig tijdens de lunch

Personeel. Wat zijn je rechten?

Compleet programma Makro Horecadag bekend!

Mc Donald's ziet winst verdampen

Masterclasses op Makro Horecadag

Makro Horecadag: nieuwe spreker bekend!

Nieuw in Laren: Gastrobar Anton

Koffieverslaving zit in de genen

Worst wijncafé serveert nu ook lunch

Flevoland: genomineerde horecaondenemers

Personeel: faal-of succesfactor

Sprekers bekend: 3 november Makro horecadag

Mexicaanse topchef in Restaurant Pearl

Roberto's Hilton Amsterdam bestaat 20 jaar

Makro doet een Rondje Horeca

Amerikaans eten in Zoetermeer

Nieuwe saladebar in Nijmegen

Nieuw lunchconcept in Den Haag

Bratwurst op Den Haag Centraal

Damn Food Waste in Zwolle

BADHOTEL BRUIN HEEFT EEN TOPCHEF

Nieuw kookboek van chefkok Jacob-Jan Boerma

Valuas introduceert nieuw menuconcept

Pickwick lanceert nieuw theeconcept

't Vlasbloemeken werkt samen met Groupon

Champagneglas lijkt op borst Kate Moss

Rotterdam heeft nieuwe en inspirerende bar

Ex-top McDonald's opent 250 restaurants met gezonde voeding

Febo opent restaurant bij Amsterdam Arena

Lars van Galen SVH Meesterkok

Brownies & Downies gaat landelijk

Bijenkorf breidt horecaconcept uit

Summer Menu in Waldorf Astoria Amsterdam

Valuas brengt glutenvrije kroket

Keuteltje? Oranje kleur!

Betaalt u straks 80% belasting op onkostenvergoedingen?

Beste koffie vind je bij NIKA

Ontbreekt je zaak op de Horeca Inspectiekaart? Vul de verklaring in!

Gezonde lunch bij Kapellerput

Nieuwe cocktailbar Rotterdam open

Frank van Thiel naar Beaumont Hotel

Academie voor Gastronomie feliciteert geslaagden

Inspectieresultaten NVWA online

NVWA publiceert inspectieresultaten

Japans Wagyu verkrijgbaar

Discosoep in Groningen

Nieuw hotel-restaurant Schiermonnikoog

Nieuw restaurant van Princess Hotel Amersfoort

Internationaal: NYC Restaurant Week

Nieuwe trend: lunch met Zalm

Nederlandse biercultuur leeft

Gratis lunch tegen voedselverspilling

Ivory beste bij HEERLIJK10Daagse

Omzet horeca groeit met acht procent

Niven Kunz: Nederland moet aan de groenten

Verantwoorde keuken in nieuw restaurant

App geeft inzicht in menukaart

Pop-up-aspergerestaurant in Brabant

Koksgilde onthaalt 3000ste lid

Rootz heeft beste bier-spijscombinaties

Sterrenzaken bij HEERLIJK10Daagse

Horeca moet zich onderscheiden

Dat is een dure lunch!

Minder verspilling in de keuken

Jaren 30 herleven in Brasserie Waalhaven

Sushi Lunch & Lounge Bar in Velp

Minder cafetaria's, meer lunchrooms

Nieuw restaurant bij Hotel Newport

Grenzen vervagen: café en restaurant

Complete restyling Magneet Poortugaal

Starbucks gaat bier en wijn verkopen

Hollandse Nieuwe van de gastronomie

Lunch valt in de prijzen

Edwin Vinke te gast bij Michael Wolf

Afschaffen drank- en horecavergunning

Pannenkoekdag bijna van start

Rondje Rotterdamse tweesterrenchefs

Nieuwe Délifrance in Veldhoven

Toch weer meer omzet in de horeca

Ook België denkt aan openbaren resultaten horeca-inspecties

Let op! NVWA zet het online!

Woodstone opent derde vestiging

Restaurant I-Dock opent deuren

Doet u mee in 2014?

Nieuwe gezichten bij Hotel Post-Plaza

Het Alternatief viert feest

Café Kleyn aanwinst voor Rotterdam

Van Hessen doet het weer...in 2014

FG Food Labs klaar voor experiment

Horeca groeit hardst in pinbetalingen

Uitgeverij PS: klaar voor de Horecava!

Crowdfunding (in de horeca) werkt

Happy 2014 horeca!

Wat moet de horeca in 2014 doen?

Tweede editie Glazen Restaurant

Wie maakt de mooiste latte?

Gratis recept voor kwarktaartjes

Facebook deelt sterren uit, of u wil of niet

Google: site restaurant is visitekaartje

Nieuw tapasrestaurant in Rotterdam

Restaurant en afslankstudio bundelen krachten

Proef en Beleef in Breda failliet

Onstuimig najaar in de horeca

Geurds start met FG Food Labs

Lead Generation? De FancyBox

Nu gratis horecavastgoed aanbieden!

Ron Blaauw kookt bij Metos

Rondje Horeca voor Makro

Eerste dag voor Gastvrij Rotterdam

Kokmeijer promoot branche bij leerling

Nieuw restaurant ROAST bij A'dam RAI

Restaurantweek voor Guatemala

Bier en spijs op Gastvrij Rotterdam

BN'ers ambassadeur Heerlijk10Daagse

Kokmeijer opent schooljaar Sterklas

Dit mag uw jongste horecawerker niet!

MINT Dinner & Drinks opent deuren

Foodboosters op menu DNA-restaurant

Bonheur knipoogt naar Tilburge kermis

GaultMillau strijkt neer in RAI

Ekkebus slaagt voor Meesterproef

'De knoflookpuree is bij ons favoriet'

Twee SVH Meesterkoks in één restaurant

Spaar nu bij Sligro voor leuke extra's

Restaurants delen gratis gerechtjes uit

Amerikaanse families mijden restaurants

Mijn Keuken start Groupon-deal

JRE viert lustrum met walking lunches

Topchefs koken voor Leger des Heils

Erik van Loo: "Investeer in je loopbaan"

Lunch en diner bij Opera Prima

Noble nieuwe naam Chalet Royal

Eerste diervriendelijke snackbar opent

At Sea in surseance, maakt doorstart

Van Waarden sluit restaurant

ZuiderSchinkel viert haar jubileum

Nieuwe horecazaak in Utrecht

Evenement biedt sensationele innovaties

Themamaand Horeca & Financiën

Horeca draait 1,5 procent meer omzet

Mi Dica opent in Eindhoven

Proeverij van kleine gerechten

Lunch Garden komt naar Nederland

Horecavergunning: van 28 tot 2.395 euro

Nog een restaurant Da Vinci

Wim Klerks opent eigen brasserie

Rondje Horeca voor Van Hessen

Horecava reikt innovatie-awards uit

Uitgeverij PS: is klaar voor de Horecava

Digitaal Horecava magazine via app

Let's 'eat' for the babies

Lekkerste broodje en verborgen omzet

Ietsje omzetgroei voor de horeca

Horeca nipt tegen eigen ministerie

Het wordt een groot prikkelend succes!

Restaurant Bretelli start Groupon actie

Volop inspiratie voor de foodbranche

Restaurant De Molen start Groupon-actie

Altijd alles weten? Volg ons!

Eten bij kanshebbers op Michelinster

Nieuw hotel-restaurant aan Vrijthof

PJZ Zintuigen op scherp in Culinair Pretpark

Kromme Dissel en Lindenhof 9.3 waard

Londense horeca zit in de lift

BED opent vestiging in Breda

Broodstaart valt in de prijzen

Karpendonkse Hoeve kiest weer Groupon

Horeca heeft nieuwe cao

PJZ Prikkel uw zintuigen - Bijna inschrijven!

Ron Blaauw kookt in ArenA

Film over Jamie Oliver in de maak

Ondertussen in Spanje: een all in driegangenlunch voor 10,40 euro

Leenders viert jubileum en ontvangt predicaat Hofleverancier

'Culinair sporten' tijdens Zomerspelen

Publieksprijs voor De Lindehof

Nieuwe website voor DeRestaurantKrant

Brasserie Doppler stopt per 1 augustus

Nieuwe downloads en reeksen

Nieuwe Drank- en Horecawet aangenomen

Eten op Michelinniveau tijdens Zwarte Cross

Restaurant Beerenkuil wordt Brasserie Vink

De Zwaan pakt crisis aan door te 'verluxen'

Bedrijfschap Horeca over nieuw programma

Concept Fitch&Shui moet handel bevorderen

Café-restaurant Duinzicht naar Fletcher

@The Lobby wint Culinary Award

Sneller reserveren bij Restaurantweek

Hotels strijden om European Culinary Award

Razendsnel profileren via LinkedIn (6/6)

Hof van Cleve stopt met lunch op dinsdag

Eerste kookboek Pure C in de maak

Carlos en Anneke Faes HorecaHelden 2012

Verleid 5 miljoen smartphone-users (3/6)

Twee nieuwe leden Relais & Chateaux

Wie wordt HorecaHeld 2012?

Koken voor Cas en KWF

Reservering Dining With The Stars van start

Kromme Dissel beste bij Restaurant Week

Cateraars zetten honger op de kaart

Winnaars Zilveren Champignon bekend

Jubileumlunch Restaurant de Roode Leeuw

Ga mee naar New York!

Trend: huisgemaakte convenience

Landgoed Beeckestijn krijgt restaurant

Chique! werkt aan culinair niveau Alphen

Enoteca bij Manor Hotel geopend

Culibus ontvangt cheque van Tour Culinair

Horecapaar ontvangt HorecaHelden Award

Succesvolle meesterproef Jan Marrees

Zeeuwse restaurants vrezen EHEC-bacterie

Mike Meijer nieuwe chef restaurant Purple

Dertien sterrenzaken bij IENS DinerDagen

Lunch- en dinercafé NUL73 opent deuren

IENS DinerDagen aanstaande

Crème Crue zet in op doe-het-zelfmenu

Eindelijk de lucht in

Ollie Schuiling wint NK Horeca leerlingkoks

Opperste concentratie tijdens halve finale

Restaurant Divinatio trots op behaald succes

Congresdag Love @ First Site in beeld

Congresdag restaurants en internet succes

Informatiedag restaurants en internet

Benelux Restaurant Week aanstaande

De Stadskantine open voor een goede hap

LN2 nieuwste hotspot in Eindhoven

Restaurant Ron Blaauw naar Amsterdam

Kromme Dissel viert 40 jaar Michelinster

Chefs zien vertegenwoordiger graag komen

Job Vos HorecaHeld 2011

Verleid vijf miljoen smartphone-gebruikers

Alle foodtrends van 2011 op een rijtje

Vierde restaurant in Okura Hotel geopend

'Maaltijd voor een Maaltijd' tegen honger

Equip’Hôtel 2010 van start

Food van duizend kanten belicht

Waarmaken is dé trend voor 2011

Waar gaat de horeca naar toe?

Lunchmenu Heston Blumenthal voor 35 euro

Nieuw restaurant geopend in Heino

'City chic' bij restaurant Citroen

Den Bosch meest Gastvrije Stad 2010

Interview: Villa Copera, Tolkamer

Zomers tafelen tijdens 8e Restaurant Week

Let op... Verantwoord frituren

Woods mooiste terras van Zuid-Holland

Vroeg is meer dan alleen restaurant

Restaurant Vandaag in Utrecht geopend

Restaurant lanceert Twittermenu

Buiten genieten bij hotel Mooirivier

All-In Dining formule deze maand open

Koken met tabak

Giro wakkert creativiteit De Engel aan

Klassieke keukengrappen deel 5

Shared dining bij Arneym in Arnhem

Studenten bedenken gezondste kroket

Gestampte coquilles

Mineraalwater als ideale tafelpartner

Ton Poppes nieuwe voorzitter KHN Amsterdam

Chefkoks lanceren koffielijn voor topgastronomie

Omzet horeca nog onder druk, lager dan verwachtingen

Let op... Het nieuwe pinnen

Drie gemeenten ontvangen Aanmoediging van Heemskerk

Giphart schrijft boek over restaurantleven in De Librije en Oud Sluis

Pilot gezamenlijke facturering Buma en Sena van start

Couverts wint Columbus Trofee 2010

Eten in horeca is meer dan prijs en smaak

Prorest Catering introduceert slanke lunchformule

Taco Bell oprichter (86) overleden

Mozarella in kwaad daglicht door fraude

Alice Mulders wint Satelliet Design Challenge

Horecava 2010 in foto's: donderdag 14 januari

Horecava 2010 in foto's: woensdag 13 januari

Horecava 2010 in foto's: dinsdag 12 januari

Rookverbod: Klink moet duidelijkheid scheppen

Biologisch friethuis opent eerste vestiging in Haarlem

Vlaams rookverbod ongeldig door taalfout

Controleurs checken rookverbod Belgische horeca

Nederlander eet meeste biovarken van Europa

Jamie Oliver geëerd om strijd tegen obesitas

Maastricht aan Tafel: eten voor het goede doel

Sergio Herman ambassadeur van Maldon zoutvlokken

Levenslang korting op een tosti

Gemeenten versoepelen regels voor horeca

Nieuwe bestuursleden voor Dutch Coffee Promotion

Nieuwe non-food webwinkel voor horeca

AGF-leverancier Stavasius overgenomen door Deli XL

Let op... Bij het kopen van stoelen

Albert Heijn stopt verkoop van paling

Toekomstmuziek? De touchscreen menukaart

Wakker Dier: diervriendelijke foie gras is bedrog

Ondernemers optimistischer over toekomst

Nieuwe culinaire hotspot: Wereldmuseum Rotterdam

Alcohol in verkeer verder uitgebannen

Vier finalisten Columbus Troffee bekend

Kolibrie en Heineken Brouwerijen slaan handen ineen

Jubileumdag wokketen smaakt naar meer

Onder de loep: Domaine Jean-Paul Schmitt

Duurzaamheid rode draad bij innovatieprijs

Barista Claudie Donderwinkel wint Dutch Latte Art Championship

Omzet horeca valt lager uit dan verwacht

Meest Markante Horecaondernemers 2009 bekend

Vernieuwd opleidingstraject gestart bij Horeca Schiphol

Branchepartijen gaan met LNV voor duurzamer voedsel

Meer kwalitatieve horeca in De Baarsjes

Let op... Bij het kopen van een espressomachine

De BEWUST Food Innovatie Dagen 2009

Lipton Ice Tea Summer Chase 2009

Levens lanceert nieuwe ovenlijn

Winnaars 'Mijn culinaire droom in Overschie' bekend

Nationale Soepdag op 16 oktober tegen kindersterfte

Haarlem meest gastvrije stad van Nederland

'Rookverbod zorgt voor forse daling hartaanvallen'

BEWUST Food Innovatiedagen komen eraan

Samenwerking Sandton en MKI bezegeld

Finalisten 'Meest Gastvrije Stad 2009' bekend

Rose van Asten wint opnieuw Cuptasting Championship

Zilveren Ui uitgereikt aan Margo Reuten

Inspirerend Broodspektakel bij Carl Siegert

Historisch kerkterras in Leiden

KHN werkt samen met Marktplaats.nl

Jubilerend Heinz introduceert programma voor horeca

Omzet horeca daalt 5,8 procent in tweede kwartaal

Innovatie in horeca stimuleren met subsidie

Impuls voor Britse pubs: schooljeugd

Oud-roerganger Sligro overleden

Bij Revolutie komt alles onder één dak

Nieuwe machine bakt 200 pannenkoeken per uur

Moederbedrijf Deli XL op overnamepad

Opnieuw tegenvallende omzetten horeca

Let op... Bij het kopen van een oven

Koala wordt nieuwe spokesman van Australian Homemade

Werkgelegenheid horeca krimpt met 28.000 banen

Ook horeca in Turkije nu rookvrij

Opnieuw rechtszaak om smiley-koekjes

Horecadromen komen tot leven in Overschie

De Kromme Dissel geeft kookboek uit

Eén loket voor strandexploitanten

Mijn Thee is Top

Eerste vaatje haring onder de hamer

Strandtenten in de lift

Monaco doet bedreigde tonijnsoort in de ban

Enschede krijgt grootste wokrestaurant van Twente

Lunchen bij l'Europe: valet voor auto, fiets en boot

Pieter de Ronde slaagt voor SVH-proef

Restaurant Eethuysje maakt frisse start

Kaatje 20 jaar 'politiek actief'

Sligro opent binnenkort in Roermond

Eerste paal Food Spot Utrecht gaat grond in

Gezocht: meest gastvrije stad van Nederland

Importeur waarschuwt voor terrasverwarmers

Hollandse kost favoriet

Doesburg trots op komst Gasthuis du Soleil

Restaurant op Amersfoort CS heeft primeur

Restaurantbegrippen

Luxe dineren voor weinig

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: