Interview: tijd voor meer vrouwen in de sterrenkeuken?

Horecarapport ABN AMRO: relatief weinig faillissementen, ondernemersvertrouwen historisch laag

Etiquette-expert Anne-Marie van Leggelo over gastvrijheid in coronatijd

Koffiekennis: alles over koffievarianten

Utrechtse horecaondernemers: "De run op de horeca blijft uit"

Restaurant Amarone heeft de strijd gewonnen

Godfried van der Lugt: “We willen met Gault&Millau benaderbaar zijn”

Moeder en zoon beginnen samen pasta & wijnbar in Gorinchem

'Als de chef niet Italiaans is, dan is het geen Italiaans restaurant'

Plantaardig eten en lekker bier: bij Oproer Brouwerij vind je het

Horeca-etiquette: gedragsregels bij gebruik van e-mail en social media

Perron 22 Enschede: ''Horeca is hard werken, je moet er liefde voor hebben''

Je horecazaak financieren zonder banken en beleggers

Van fietskar naar bomvol restaurant

Interview Rick Gresnigt, Restaurant Simple Utrecht

We vonden een supergave ontbijtbar in Rotterdam: Breakfast in Rotterdam

''Mexicaans eten bestaat niet uit alleen maar vlees''

Restaurant Andermaal Culemborg: "Ik merk weinig van de opmars van vega"

Horeca-etiquette: restaurantgasten willen privacy

Op bezoek bij een authentiek Indiaas restaurant

Nederlanders ontbijten vaker en 'uitdagender' buiten de deur

Bierkenner Thomas Wijns over tapverlies en speciaalbieren

Dit stel bouwde een lunchroom en B&B in een modern kasteel

Interview Peter Klosse: "Vegetarisch is geen vleesgerecht zonder vlees"

Interview oprichters Social Deal: ''Van lege tafels naar meer winst''

Interview: de mooiste strandtent van Nederland

Interview Rik Jansma, Basiliek*: "Een goeie kok is nog geen goeie ondernemer"

Zo gaat de NVWA te werk

Exclusief interview met horecakeizer Casper Reinders: "Veel van wat je over mij leest is niet waar"

Verslag: een dagje mee met de horeca-inspectie van de NVWA

Terras-etiquette: sta jij terrasterreur toe?

Zo zit je ineens in een Vlaams restaurant in de Achterhoek

Reportage: Op bezoek bij een aardappelboer

Interview: drie chefs zijn weg van de aardappel

Ook jij kunt morgen al bezorgen, maar let wel op deze zaken

Waarom toch die lange wijnverhalen aan tafel?

Jan-Paul Kroese, Amstel Hotel, over het sterverlies, omzet uit F&B en (di)eetwensen van gasten

Verslag: een dag meekijken op de Cas Spijkers Academie

Reportage: Verse Boerderij Friet uit de Hoeksche Waardse klei

De voor- en nadelen van kaas

Interview Jitse Groen, oprichter Takeaway.com: "Wij zijn een goudmijn voor restaurants"

Interview: Flicka in Kerkdriel in eerste jaar bekroond met Michelinster

Upselling in de horeca, zo pak je het aan

Charles Sampers, directeur Bufkes: "Straks kent men ons ook boven de grote rivieren"

Achtergrond: het imagoprobleem van de Videma

Horeca-etiquette: ''Ga er nooit vanuit dat de heer betaalt!''

Interview: "We zijn ten prooi gevallen aan smaakvervlakking"

Interview nieuwe directeur KHN: ''Meer zichtbaarheid in politiek Den Haag''

Cash verdwijnt voorlopig nog niet uit de horeca

Achtergrond: Koffie is complex, maar de moeite waard

Interview: dit restaurant draait al 34 jaar mee in de top

Interview: Humphrey's werkt met centrale productiekeuken

Als horecaondernemer onverzekerd zonder NEN 3140?

Interview: culinair inspirator van Debuut aan het woord

Convenience: een vloek en een zegen

Interview: De Drie Wijzen uit Oost openen 19 horecazaken in ruim 10 jaar

Etiquette bij netwerkborrels: Netwerken is net werken

Interview: Verhage worstelt met cafetariaverleden

Interview: deze vrouw bouwt een restaurant en hotel in een kerk

Achtergrond: de kracht van de wisseltap

Interview Castell Zaandam: Bistro met een topchef achter de pannen

Achtergrond: alcoholarm bier in opkomst, alcoholvrije wijn nog niet populair

Interview: 'eighties breakfast-hotspot' in Den Haag geopend

Kleding-etiquette in de horeca: leg alles vast!

Gratis download: alles over de NVWA en de horeca

Horecaondernemer Bas Hoebink: ''De horeca moet een betere werkgever worden''

Interview Miljuschka Witzenhausen: ''De Nederlandse horeca is goed bezig''

Interview ML in Haarlem: "Opeens van tien naar zestig werknemers"

Een dag meelopen in Leerhotel Het Klooster, Amersfoort

Interview: op bezoek bij een 100 procent vegan lunchroom

Interview: Yoghurt Barn wil fors uitbreiden

Interview: thee wordt steeds belangrijker

(On)gerechtvaardigd vertrouwen in de overheid

Mentale gezondheid en stress: de millennial in de hospitality-industrie

Interview Broodhuys, Leeuwarden: “De lunchpiek van vroeger is er niet meer"

Een sterk F&B-concept vertelt een sterk verhaal

CityTrip Roermond: interview brasserie ver'Koch

Interview: waarom het woord 'gratis' niet werkt in de horeca

Joost Flink: het leven van een freelance kok

Interview HEMA: "Onze werknemers moeten nu écht koken"

Nico Boreas: “Als het beter kan, laat het maar zien dan”

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: