White paper

Kassafraude in de horeca

Kassafraude in de horeca

Het gebeurt helaas nog te veel en voornamelijk de horeca is vaak slachtoffer: kassafraude. In deze speciale white paper van Uitgeverij PS:bv gaan we dieper in op de verschillende vormen van kassafraude, hoe kassafraude het best bestreden kan worden én welke (juridische) stappen u als horecaondernemer kunt nemen.

Vul je gegevens in om deze white paper gratis te downloaden. Naast deze white paper ontvang je ook de nieuwsbrieven van De RestaurantKrant, je kunt je in deze mail altijd afmelden.
De 7 meestvoorkomende BTW fouten in de horeca + 3 tips om het te voorkomen + 3 tips om het te voorkomen
9 heerlijke recepten van Pur Pain 9 heerlijke recepten van Pur Pain
Kassafraude in de horeca Kassafraude in de horeca
Horeca en de NVWA Horeca en de NVWA
Kalfsvlees snittenposter Kalfsvlees snittenposter
Vleesposter Rund Vleesposter Rund
Visposter Visposter
Corona checklist bij reserveringen Corona checklist bij reserveringen
Werkgeversverklaring avondklok Werkgeversverklaring avondklok
Eigen verklaring avondklok Eigen verklaring avondklok

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: