White paper

Kalfsvlees snittenposter

Kalfsvlees snittenposter

De haas, de dikke lende, de platte bil... Deze termen komen je vast bekend voor, maar waar komt het stuk nu eigenlijk vandaan?

Met deze poster bij de hand weet je altijd welk stuk kalf je op de kaart zet. Niet alleen leuk om te weten, maar eigenlijk is het gewoon basiskennis voor iedere keukenprofessional.

Vul je gegevens in om deze white paper gratis te downloaden. Naast deze white paper ontvang je ook de nieuwsbrieven van De RestaurantKrant, je kunt je in deze mail altijd afmelden.
De 7 meestvoorkomende BTW fouten in de horeca + 3 tips om het te voorkomen + 3 tips om het te voorkomen
9 heerlijke recepten van Pur Pain 9 heerlijke recepten van Pur Pain
HorecaMarketingKalender 2020 HorecaMarketingKalender 2020
Kassafraude in de horeca Kassafraude in de horeca
Horeca en de NVWA Horeca en de NVWA
Kalfsvlees snittenposter Kalfsvlees snittenposter
Vleesposter Rund Vleesposter Rund
Visposter Visposter
Corona checklist bij reserveringen Corona checklist bij reserveringen

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: