Imperium Jamie Oliver staat op omvallen

Amazon investeert fors in Deliveroo

IJsland en Kroatië voor het eerst in MICHELIN-gids Hoofdsteden van Europa

Europa’s eerste onderwaterrestaurant geopend aan Noorse zuidkust

Takeaway.com betaalt 930 miljoen euro voor Delivery Hero

Deliveroo gaat voor een publiek van 100 miljoen mensen

Dit zijn de winnaars van de Global Restaurant Franchisor of the Year Awards

Deense hotelketen introduceert alcoholvrij barconcept

Aziatische horeca luidt noodklok: nijpend tekort bekwame koks

Italiaanse producten onverminderd populair

Trend: bierbrood

Drie nieuwe tweesterrenrestaurants in de MICHELIN gids België en Luxemburg 2019

Hip kunst- en designrestaurant in Londense kerk

Nederland voor het eerst gastland op trendy food festival Parijs

Varende kookschool vaart langs exotische bestemmingen

Video: tweesterrenchef Claude Bosi van restaurant Bibendum*

Interview Pierre Hermé: de keizer van de macaron

Droogte funest voor Europese bierbrouwers

Duitsers zijn veel geld kwijt aan bier en fris dit jaar

StukTV en Conimex openen streetfood pop-up restaurant in Bangkok

Nederlanders grootste terrasgangers onder Europeanen

Video: volledig geautomatiseerd HEMA restaurant in China

Achtergrond: het rookverbod in een internationale context geplaatst

Mondiale koffiesector gebouwd op drijfzand

West-Ierse regio Galway verkozen tot ‘European Region of Gastronomy 2018’

Studenten leren over de Taiwanese keuken

Champignon-koffie de volgende trend?

Breaking news: Fransen eten meer burgers dan baguettes

Takeaway.com koopt BGmenu in Bulgarije en Oliviera in Roemenië

De meest bestelde gerechten wereldwijd

Michelingids Bangkok: 17 restaurants bekroond met Michelinster

Nederlandse chef behaalt Michelinster in Japan

Watertuin opent het grootste restaurant van Europa in Wenen

10 restaurants om voor naar New York te reizen

De wereld rond met de beste gin tonics

Wedstrijd Talent van de Toekomst gaat internationaal

Ierse pub krijgt Michelinster

Derde ster voor sushirestaurant in Londen

Park Plaza Hotels viert de Truffeldagen in Kroatië

Video: Franse topchef levert Michelinsterren in

'Verboden' Spaanse blauwe wijn is hit in Amerika

Video: IJslanders laten eten bezorgen met een drone

Slecht nieuws: wijn wordt echt duurder volgend jaar

Lijst van schone en vieze horeca in Frankrijk

Fontein met gratis wijn in Italië

Restaurant met operatietafel en doktoren

Restaurant deelt Instagram-kit uit voor mooie foto’s

Keukengeheimen: Pierre Marcollini, chocolatier

Ted Janssen Trésorier van Euro-Toques Internationaal

Hoe en waar maak je de beste foodfoto's?

'Eigen volk' krijgt korting in de Brugse horeca

Mexicanen boos op Heineken vanwege het woord 'tequila'

Deze bar heeft robots als personeel

Hotel laat kinderen voor hun ouders koken

Chef Jacob Jan Boerma te gast in culinair mekka Ischgl

Nieuwe eigenaar Kasteel de Wittenburg deelt internationale ambitie

Eerste Nutella-restaurant wordt geopend

Belgische restaurants krijgen 'fair-play'-label voor witte kassa

Herman wil met Frites Atelier naar Verenigd Koninkrijk

Aangepaste menu's alleen maar op doktersrecept in Iers restaurant

Meer horecaomzet in grensstreek door Dag van de Arbeid

Thailand krijgt eigen Michelingids

Minder wijn geproduceerd in 2016

Les Patrons Cuisiniers koken op de Malediven

Eleven Madison Park is beste restaurant ter wereld

Pilotproject tegen voedselverspilling hotelsector 

Prijzen Belgische horeca met 25 procent gestegen

Aziatisch restaurant heeft Emoji-menukaart

Ekkebus op plek 3 in Asia's 50 Best Restaurants

Restaurantketen Taco Mundo steunt Mexicaanse kinderen

Italiaans restaurant geeft korting aan rustige kinderen

Heineken groeit door in Brazilië

Recordregen aan Michelinsterren in Frankrijk

Dineren in een afgedankte Airbus A320

Blog Gabriella Esselbrugge: de wittebroodsweken

Rapper Ludacris opent kiprestaurant

Amerikaanse fast casual reuzen komen naar Nederland

Blog Gabriella Esselbrugge: het feestje begint!

Ballenbakrestaurant voor volwassenen geopend

Café in New York serveert miniatuurgerechten

Zo duur is een fles wijn in 65 landen

Meer gasten na WK Chinese Gastronomie

Ministerie waarschuwt: veel horeca dicht in Thailand

Chinees restaurant krijgt ster en moet direct sluiten

TGI Fridays komt naar Nederland

Interview Gabriella Esselbrugge: hoe ga je om met Chinese gasten?

Culinair Peru blijft ontwikkelen

Italiaanse sterrenchefs naar Nederland

Walgelijke video van een kikker die levend wordt opgediend

Marktkraampjes ontvangen Michelinster

New Yorks restaurant serveert 'hondenvoer'

Dader schietpartij München lokte potentiële slachtoffers naar restaurant

3D printing pop-up restaurant in Londen

Twentse wijnondernemers maken allereerste Caribische wijn ooit

Aantal strandpaviljoens groeit gestaag verder

Chef Schilo van Coevorden ontvangt Japanse award

Thijs by Dikker & Thijs: culinaire traditie

Nieuw restaurant in Den Haag opent deuren

Minimumjeugdloon in stappen afgeschaft

Alcoholrichtlijnen verschillen sterk per land

Keukengeheimen: Philippe Baranes

BBB Maastricht komt met nieuw concept

De beste hotelbar van Amsterdam

7500 bezoekers voor Bakkersvak

30-jarig bestaan Euro-Toques Nederland gevierd

Yotam Ottolenghi op bezoek bij RIJKS

U komt toch ook op ons jubileum?

Wat is het beste Nederlandse restaurant?

Peru is culinaire topbestemming

Geen enkel restaurant verliest ster

Overname Burger King en La Place op stations

Flevoland focust op toerisme

Stenden organiseert Guests on Earth congres

5 tips voor meer omzet

Chef Tim Raue gastchef in Rijks

Nieuwe foodcourt: Yada Yada Market

Wie wordt de beste barista?

Inzicht in Bib Gourmands 2016

Dutch Cuisine zet zich in voor duurzaam

McDonald's vernieuwt volop (video)

Supperclub opent deuren

Nieuwe hotspot in Veere

Restaurant MOS Amsterdam is geopend

Verovert Koreaans eten Nederlandse keuken?

Nederlandse sterrenchefs naar Ibiza

Multifunctionele Haagse hotspot geopend

Uitslag voorronde Bocuse d’Or

Multifunctionele Haagse hotspot geopend

Toprestaurant in hip Strijp-S Eindhoven

TripAdvisor op overnamepad

Chef Boerma opent restaurant in Krasnapolsky

Zes landen willen Bocuse d'Or Europe 2018

Nieuwe GM voor HMSHost Schiphol Airport

Casper Westerveld geslaagd voor Meesterproef

Rotterdam minst romantische bestemming

Nieuw lid Euro-Toques

Vol vertrouwen naar Lyon

Visie voor gastvrijheidseconomie

Peru beste culinaire bestemming

Culinair platform gaat grenzen over (video)

Dit jaar bier bij het kerstdiner?

Pop-up soja & coffee bar

Brits Koningshuis erkent butlerschool

Michelingids 2015: Wie wint en wie verliest?

Duits restaurantconcept geopend op station

57 nieuwe Bib Gourmand adressen

Toprestaurant in Rijksmuseum

Toilet vaak gebruikt voor sociale functie

Topgastronomie op Folie Culinaire

Bratwurst op Den Haag Centraal

Welke wine bar is de beste van Nederland?

Gedurfde battle op Folie Culinaire

Nederlander in top 16 beste bartenders ter wereld

Domino's pizza opent 150ste vestiging

Groupon in zee met restaurant O Mundo

Verantwoorde keuken in nieuw restaurant

Bereid u vast voor op Equip'Hotel 2014

Directiewisseling Romantik Hotels & Restaurants

Hotel The Grand breidt uit met bistro

Nieuwe Délifrance in Veldhoven

Crisis? Nederland telt meer restaurants!

De Leest krijgt derde Michelinster

Restaurant Podium verhuist

Supperclub opent restaurant in Dubai

Franse topchef Renaut op Folie Culinaire

Ekkebus slaagt voor Meesterproef

The Harbour Club viert jubileumfeest

Kats vult posities Restaurant Noble in

De stressboog van luchtvaartreizigers

Gouden speld voor drie leden Koksgilde

Jonnie Boer zoekt kooktalent

Sobere kroning of groots uitpakken?

Fontana lid van Euro-Toques

'Wij zijn de Taliban van de gidsen'

Restaurant Bretelli start Groupon actie

Arzak kookt voor Spaans Formule1-team

Ivy komt met eigen app voor iPad

Line-up chefs Taste of Amsterdam bekend

Michelin Gids benoemt nieuwe directeur

Nieuwe koers Café Americain

'Bezuinigingen tasten toerisme aan'

Van Coevorden chef Conservatorium Hotel

Alle foodtrends van 2011 op een rijtje

Vierde restaurant in Okura Hotel geopend

Vijftig inspiratiemomenten tijdens Horecava

Jamie Oliver doneert aan Serious Request

Eerste Burgerz feestelijk geopend

Studenten lanceren decoratiemal Malogo

Kortingen binnen de horeca zijn hot

Equip’Hôtel 2010: boost your ideas!

Pickwick lanceert duurzame thee

All-In Dining formule deze maand open

Shared dining bij Arneym in Arnhem

De beste koffie van Nederland

Studenten naar Italië voor kookwedstrijd

Biologisch friethuis opent eerste vestiging in Haarlem

Alliance Gastronomiquelid Kaatje bij de Sluis presenteert haar kookboek 'Koken als Kaatje'

Taste of Amsterdam in de startblokken

'Samen Gastvrij' nu ook in het Engels

Cijferwerk

 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: