Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum heeft een vernieuwd restaurant

Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen

Carelshaven Delden toegetreden tot JRE-Nederland en QL Hotels & Restaurants

Prijs voor Parc Broekhuizen

Amrâth Grand Hotel de l’Empereur geeft restaurant hippe make-over

Preston Palace onthult naam nieuw hotelrestaurant 

Beachhouse Hotel Zandvoort opent Aquarama Beachclub

Hotel Jakarta Amsterdam opent pop-up restaurant in Rotterdam

Nederlandse Green Key Certificaten worden uitgereikt in NH Krasnapolsky

Sterrenchef Wim Severein opent nieuwe zaak in Rotterdam Marriott Hotel

Wat komt er in de Arnhemse Korenbeurs?

winnaars Cava Gramona Amuse Wedstrijd 2017 bekend

Top masterclasses Ducasse van start bij Middelbare Hotelschool Friesland

Mini-docu: Lars Drost van Restaurant Ciel Bleu

Omzet horeca stijgt bijna 2 procent in tweede kwartaal

Interview: Vier seizoenen druk met 75 couverts en 160 terrasplaatsen

Gemiste kansen in restaurant revenue management

Horeca verbetert in 2016 omzet en solvabiliteit

Omzet horeca groeit met 3 procent in eerste kwartaal

Zwaar tekort aan horecapersoneel in Zeeland

Samenwerking tussen Oud London Horeca en opleider KPE

Nieuw gezicht in de keuken en bediening van Wageningsche Berg

Video: Zwolse horeca inspireert!

Blog Gabriella Esselbrugge: de wittebroodsweken

Element Amsterdam lanceert nieuw restaurant

Nieuwe chef-kok voor Hotel Des Indes

Preston Palace viert 25-jarig bestaan in 2017

QL Hotels & Restaurants breidt aanbod uit

Amstel Hotel heeft geen sterrenrestaurant meer

Logis Hotels benoemt beste restaurants van 2017

Paul Dingjan nieuwe chef-kok bij Waves at the Kurhaus

Amsterdamse Houthavens is hotelpand van negen verdiepingen rijker

De Wijnberg in Sneek verkocht

Neem hier een kijkje in het vernieuwde Karel V

Marco de Wildt nieuwe Executive Chef Hilton Amsterdam

Italiaanse chef Edi D’Astolto kookt de sterren van de hemel

Albert Heijn bouwt restaurant en hotel

Hollands Glorie opent in Zutphen

Karel V in Utrecht gaat niet voor daklozen koken

Nieuwe rooftopbar in Amsterdam geopend

Aantal strandpaviljoens groeit gestaag verder

Chef Schilo van Coevorden ontvangt Japanse award

Arno Beekman Hampshire chef-kok van 2016

Gasten stellen menu samen bij Smaakmakers

Omzet horeca 7 procent hoger

De Ertepeller in Papendrecht geopend

Robèr Willemsen is nieuwe voorzitter KHN

Inschrijving Prix Culinaire Le Taittinger geopend

Nieuwbouw horecagelegenheid met hotelkamers in Ulft

Kevin Kroon is Bartender of the Year

Peter Scholte nieuwe patissier Krasnapolsky

Boompjes heropent als eventlocatie

Nieuw horecaconcept in Doetinchem

Nederlands Bocuse d'Or team geplaatst voor wereldfinale

Amsterdammer woont dichtstbij restaurants

NHTV-studenten openen poffertjeszaak in Europa Park

De beste burger van Rotterdam

Favoriete 'food-bestemmingen' van Nederlanders

Nieuwe bistro bij Landgoed Lauswolt

Wist je dit al over Koningsdag?

Sterrenzaak Boreas uit Heeze sluit deuren

Zilte zeelucht bij Waves at the Kurhaus

Tweede SVH-meestertitel voor Bij Jef

Jury's Bocuse d'Or Europe zijn bekend

Kun je nog wel zonder reserveringssite?

Naam restaurant Van der Valk Uden-Veghel bekend

Maaltijdbezorging groeit als kool

Nederlandse opent Hollands restaurant in China

Wie wordt de Meest Markante Horecaondernemer?

Frank Uphoff Executive Chef Hilton The Hague

A'DAM Toren gaat open in voormalige Shelltoren

Broodje Unox biedt de horeca omzetkansen

ING: Omzet horeca groeit in 2016 drie procent

Fris je kaaskennis op!

Oosterscheldekreeft centraal in Waves at the Kurhaus

Bagels & Beans gaat ook kleding verkopen

JRE verwelkomt VK en Ierland

Van Gansewinkel nieuwe chef Het Arresthuis

Jubilerend QL Hotels & Restaurants lanceert magazine

De beste hotelbar van Amsterdam

Foodclub haalt ruimt 12.000 euro op voor KiKa

Bier en Appelsap Restaurant Tour in Utrecht

Michelin: nu 486 sterrenzaken in Europa

Ter Marsch & Co opent in NH Carlton

Omzetgroei horeca sterkst in 15 jaar

Inauguratie Logis Hotel De Tuinkamer, Ruurlo

Londens restaurant serveert alleen desserts

Nieuw pop-up restaurant: Chicks & Coqs

Veel overtredingen schoonmaak fastfoodsector

Sligro neemt Java Foodservice over

Creditcardgegevens vragen om no-show te voorkomen

ING verwacht aanhoudende groei horeca

Topchefs koken bij Bilderberg

24 sterrenchefs koken voor goede doel in hotel

Zwitserse topchef overleden

Sensorische gastronomische tijdreis bij De Echoput

Topchef aan de slag met geconcentreerde bouillons

De Ruyghe Venne failliet

Hilton Leiden presenteert chef Jeroen Jongeneel

Lars van Galen kookt in de trein

Lars Drost Nationaal Kampioen Jonge Koks 2016

KHN lanceert hygiënecode voor de horeca

Cafés blijven achter in prestaties horeca

Gezocht: kandidaat voor horecaproject

Hotel Figi en Oud Londen werken samen

Onafhankelijke horeca beter beoordeeld

Sergio Herman start derde zaak

FNV geeft kerstdiner weg

Restaurants minder in trek voor events

Peter Klosse ontkracht wildfabelen

De Horeca 100 van 2015

Design in Berlijnse horeca

Indrukwekkende metamorfose Hotel Arena

Savarin in zee met ROC Mondriaan

Toerisme Parijs ingestort na aanslagen

Restaurant Rodenbach is failliet

Geen enkel restaurant verliest ster

Kaboom Hotel en DADAWAN geopend

Chris Naylor opent pop-up restaurant

Van der Wijngaard maakt beste varkensvleesgerecht

Top 10 Beste Leerbedrijf Horeca bekend

Horeca laat goede cijfers zien

Stenden organiseert Guests on Earth congres

Boreas nummer 1 Iens Toppers 2016

Minuut stilte in de horeca

Restaurant Toine Smulders failliet

QL Hotels & Restaurants lanceert nieuwe website

Nieuwe manier van betalen in de horeca

La Place presenteert nieuwe gerechten

Alain Rosica gastchef Hilton Garden Inn

Inzicht in Bib Gourmands 2016

Restaurant de Wanne heropend

Restaurant wereldmuseum heeft beste wijn

Roeland Martens nieuwe chefkok Grand Winston

Meer dan 500 thuischefs voor AirDnD

Eerste deelnemers Gouden Koksmuts bekend

Topchef verbindt zich aan NH Collection

Sidney Schutte in Taste of Waldorf Astoria

Meesterkok start restaurant via crowdfunding

Kasper Stiekema is nieuwe chef Bluespoon

Jacob Jan Boerma gaat voor KLM koken

Exploitanten Kasteel Broekhuizen gevonden

Restaurant Hotel New York opent deuren

Mag je zomaar flyeren?

'Horeca kan voedselverspilling verminderen'

Restaurant Pearl wint de Gouden Pollepel

Horeca staat voor uitdaging

Vichianrat wint Taittinger Benelux

Dit zijn de 5 beste bars ter wereld

Nieuw restaurant in Maastricht

Pop-up horecaconcept Amsterdam geopend

Nieuwe meestertitel in de horeca?

Nieuwe zaak in Amsterdam: Di Bruno

Nieuw hospitality-beursconcept: Welcome

Humphreys is eerste plofkipvrije keten

Tiende editie Steinbeisser met Edwin Vinke

Romain Bourger wint Sommeliers Cup 2015

Hamburgermenu in hotels Geneve het duurst

Groene pluim voor horeca Rotterdam

Dit zijn de winnaars van de Bocuse d'Or!

De Wiemsel en De Wanne heropend

Hotel, lunchroom en cafetaria thema's BBB

Educatief wijnprogramma tijdens Folie Culinaire

Fijnste Franse restaurant van Nederland

Bocuse d'Or: De ontknoping nadert!

ADVERTORIAL - Geld verdienen met uw Wi-Fi? Doe de gratis scan!

Premium Collection wijnen op Gastvrij Rotterdam

Novotel werft personeel via videosollicitatie

VIDEO: Interview Peet Hofmans

Interview Erik Stroink, BBB Maastricht

Bocuse d'Or: Het aftellen is begonnen!

FoodFest: Verse oesters voor Sergio Herman

Richard van Oostenbrugge naar Ikarus

Topjury bij Nederlandse finale Bocuse d'Or

Stephan Nijst nieuwe chef Hilton Rotterdam

Grootste omzetstijging in horeca sinds 2010

Angélique Schmeinck presenteert Bocuse d'Or

Sergio Herman organiseert Foodfest

Actiegroep wil kindervrije horeca

Rode wijn in hotels Madrid het voordeligst

Meer banen in de toerismesector

Tijdelijk horecaconcept in Amsterdam

Inschrijving Prix Culinaire sluit bijna

Nieuw platform voor thuiskoks: AirDnD

W Amsterdam opent in september

Groei horeca stabiliseert

Sheraton Hotel verrast wachtende reizigers

Gastvrouw Yf leidt jonge garde op

Blikvangers: prijswinnende cocktailbars

Beuk stopt met Restaurant Vooreenmaand

Uitreiking Michelinsterren in Amsterdam

W Amsterdam onthult restaurants

Dit zijn de 5 leukste koffiebars

Ruud Visser is nieuwe chef Hilton The Hague

Nieuw restaurant in Hotel New York

Osteria Vicini is een prachtige huiskamer

Zwarte Doos krijgt hotel en café-restaurant

Vegetarisch wereldrecord op Museumplein

De Koperen Hoogte wordt een B&B

't Goude Hooft geeft overnachting weg

Oisterwijk meest L(i)oveable gemeente

Wie heeft de beste koffie in Rotterdam?

Strategische internationale samenwerking BBB

Meer omzet door theebeleving (VIDEO)

Restaurant MOS Amsterdam op IJdock

Onno Kokmeijer wordt gastchef

Prix Culinaire Le Taittinger in Noordwijk

De Kromme Watergang: Zinderend Zeeuws

Multifunctionele Haagse hotspot geopend

Casper Westerveld is Meestergastheer

Hilton Soestduinen lanceert Sahara van Soest

Gratis kraanwater tijdens Tour Utrecht

Waar is club sandwich het duurst?

Nieuwe biergarten in Rotterdam

KHN start serie over ondernemerschap

De nalatenschap van Cas Spijkers

Rolling diner tour bij Golden Tulip

Groot Warnsborn lid Euro-Toques

Jubileum hotel-restaurant Kasteel Elsloo

Nieuw restaurant in Hotel De Bilderberg

Horeca vreest voor belastingherziening

Horecapersoneel voelt zich gezond

Uitslag voorronde Bocuse d’Or

Horecabezoeker wil meer groenten

Punt-West Hotel & Beachresort geopend

Topchef naar Bilderberg Garden Hotel

Hotel Restaurant Ruimzicht 65 jaar

Maurice Griep terug bij Het Roode Kooper

Multifunctionele Haagse hotspot geopend

Horecaopleidingen voor profs in Amersfoort

Hotel-restaurant Berg en Dal verkocht

Horeca: Meer omzet, laag groeicijfer

Voorronde Bocuse d'Or: deelnemers bekend

Indian dining hotspot in Amsterdam

Nieuw restaurant: Eastwood in Amsterdam

TripAdvisor op overnamepad

Stan Kerckhoffs is SVH Meestergastheer

Nieuw Texaans restaurant in Wageningen

De Harmonie in Didam Failliet

Chef Boerma opent restaurant in Krasnapolsky

Inschrijving Prix Culinaire Le Taittinger open

Columbus Trophy terug naar vakbeurs BBB

Dwingeloo krijgt twee nieuwe restaurants

Wijnbar in Montfoorts hotel

Nieuw Indiaas restaurant in Rotterdam

Restaurant The Park opent binnentuin

Nieuwe GM voor HMSHost Schiphol Airport

SVH neemt horeca-uitgeverij over

Casper Westerveld geslaagd voor Meesterproef

Nieuw restaurant in Oegstgeest

Harbour Club Kitchen opent in Amsterdam

Get your kicks on Route 66

Ecotap draait op volle toeren

Valet parking voor Amsterdamse horeca

Topchefs koken in Tirol

Steigenberger Airport Hotel opent Trattoria

Omzetgroei horeca valt terug

Van Gogh bewonderen bij Ciel Bleu

Grand-Café Brasserie Maximiliaan geopend

Van den Heijkant nieuwe chef Hilton Airport

Kurhaus krijgt vernieuwd restaurant

Sofitel Paris Le Faubourg gerenoveerd (FOTO'S)

Stan Kerckhoffs geslaagd voor Meesterproef

Hotel De Bilderberg verbouwt

EXCLUSIEF: FAILLISSEMENT HOTEL OVERBOSCH (2/2)

Exclusief: faillissement Hotel Overbosch (1/2)

Japans restaurant Yamazato heropend

"Ik wil Hofftrammm op de kaart zetten"

Interview: 'The Battle' van de Reserveringssites

Horeca laat goede groeicijfers zien

Waldorf Astoria opent Goldfinch Brasserie

Ideale automatiseringsoplossingen

Rookverbod horeca goed nageleefd

Nieuwe chef Bistro 't Gerecht: Henrice Dijks

Bungehuis wordt club met hotelkamers

Pasquinel Kolk geïnaugureerd

Horecatalenten strijden om kampioenschap

Nieuwe regels voor Airbnb en drank- en horecawet op komst

Hippe hamburgerzaak in Rotterdam

Redzepi kookt op grote hoogte in Japan

Restaurant Joelia opent in Hilton Rotterdam

Vooruitzichten horeca licht positief

Gratis naar Internorga 2015

Dutchplaces: locals guide to Holland

Rotterdam minst romantische bestemming

Sterrenregen in Frankrijk

Bobby van Galen F&B Professional of the Year

Groot succes ECT2015

Hotel Bieze opent weer in maart

Moeke Mooren krijgt meer kamers

Succesverhaal in Zeeland

Hotel-restaurant Victoria weer open

Hotel De Oorsprong blijft nog open

Grand Hotel Karel V heeft eigen speciaalbier

Insecten op menukaart Princess

Nieuwe GM voor I-Dock restaurant

Koks en kelners van IHG gaan strijden

Van der Valk opent verswinkels

De Wiemsel en De Wanne worden verbouwd

Primeur! De nieuwe eigenaar van de Wiemsel

Café serveert ontbijt van 8000 calorieën (video)

Zuid-Holland heeft markantste ondernemer

Feestelijke heropening Stroom Rotterdam

Ter Marsch & Co heeft beste hamburger

Chef Ingmar Ipema naar Vinkeles

Nieuw hotel en restaurant in Anna Paulowna

De Wiemsel en de Wanne verkocht

Horeca in de lift

Gratis kraanwater en populaire BN'ers

Ethiopisch restaurant in Rotterdam

Pop-up restaurant in sterrenwacht

Intensief trainen voor de Bocuse d'Or (video)

Nieuw hotel-restaurant in Didam

Nieuw lid Euro-Toques

Ischgl is culinaire hotspot

60 werknemers Koperen Hoogte verliezen baan

Sterklas-opleiding voor koks van start

Hotel Sionshof wordt Japans restaurant

Club Trouw wordt studentenhotel

10 culinaire trends voor 2015

Nieuwe exploitanten Kasteel Kerckebosch Zeist

De vijf mooiste rooftopbars

Van der Most sluit hotel en restaurant

Hotel-restaurants vol met Kerst

Apartheid-cocktail zorgt voor ophef

Nieuwe naam voor De Zwethheul

Horeca Wageningen in handen Jaap Venendaal

Mobiel betalen in hotels (VS) fors in opkomst

De Wiemsel en De Wyllandrie bijna verkocht

Lichten ontstoken in Kurhaus

2015: Omzet horeca stabiel

Visie voor gastvrijheidseconomie

Peru beste culinaire bestemming

Bespaar nu op uw loonkosten

Sergio Hermans The Jane in de prijzen

Den Haag meest gastvrije stad?

Rel om borstvoeding in Londense horeca

Hotel Pulitzer heeft beste wijnspijscombi

Nieuw Turks restaurant in Almere

Hoppakee. Zomaar een 'Top 10'

Koksgilde in de prijzen

CBS: horeca weer in de plus

Arjen Bonder nieuwe chef Mooirivier

Pasquinel Kolk is Meestergastheer

Brits Koningshuis erkent butlerschool

Nominaties Horecava Innovation Award bekend

Rob Veeger nieuwe directeur De Roode Leeuw

Mooiste terras van België

Op pad met Bocuse d'Or deelnemer

Hotel-restaurant De Beukenhof failliet

Studio Piet Boon lanceert pop-up restaurant

Passie voor Surinaamse keuken

Warme temperaturen stimulans voor horeca

Nieuw restaurant Stenden Hotel Leeuwarden

De Pier voor drie miljoen verkocht

Tantje Pietje Uden vecht sluiting brasserie aan

Topchef Tom Boere naar Otium

Zoeken naar de best passende review

Huis ten Wolde brengt wandelroutes uit

Restaurant Otium geopend in Radisson Blu

Nieuwe bedrijfsleider Brasserie DrinksandBites

Nieuw menu restaurant Hilton Rotterdam

Keurmerk voor Golden Tulip Hotel Central

Dit is de beste Belgische sommelier

Michelinchefs ontwikkelen sterrenbonbons

Ron Blaauw in restaurant-hotel

Hotel Corona heeft nieuw restaurant

67 Michelinsterren in Baden-Württemberg

Wie maakt de ultieme high tea?

Restaurants Vanille en Segugio in de prijzen

Nieuw restaurant en hotel bij Haarle

Mexicaanse topchef in Restaurant Pearl

Storytelling op de 60e BBB

Sanadome omarmt project Stadsbijen

Hotel en restaurant voor Erve Kots

Wordt Ockenburgh hotel en restaurant?

Van Galen geïnaugureerd als SVH Meesterkok

Deelnemers Gouden Koksmuts bekend

Vincent van Riet naar The Finest Grapes

De Kromme Dissel beste restaurant

Ridder opent restaurant in Hilton Rotterdam

Rotterdamse ondernemers krijgen pluim

Robert Kranenborg start academie

Rotterdam trekt meer bezoekers

Horeca heeft wind mee

Kapucijnenburger om te delen

Restaurant De Librije verhuist

Hotel Bieze gaat voor overname

De Librije deelt Boerenwijsheden

Kandidaten Columbus Trophy bekend

Hoofdkantoor Mise en Place nu in kasteel

Lobster & Gin op Scheveningen

Hotels en restaurant te koop

BADHOTEL BRUIN HEEFT EEN TOPCHEF

Horeca profiteert van lekker weer

Restaurantconcept in Conservatorium Hotel

Wandtapijten in Auberge du Bonheur

Nieuwe horecaopleiding op de Veluwe

Gasten op de vlucht voor brand

Hotel aan Rotterdamse Coolsingel?

Beste hamburger bij Ron Blaauw op kaart

Voorraadbeheerder Bevinco zoekt franchisenemers

Primeur: Vis&Seizoen Festival

Meetberry: AirBnB voor vergaderen

Toeristische sector slecht bereikbaar

Nieuw restaurant in Egmond aan Zee

Nederlander in top 16 beste bartenders ter wereld

Ex-top McDonald's opent 250 restaurants met gezonde voeding

Stormloop op vacatures Van der Valkhotel

Carelshaven in Delden is weer geopend

ING: Groeicijfers voor horeca

Google Now gaat extra hotelinformatie tonen

Achterhoeks hotel in nieuwe handen na 47 jaar

Hogere hotelprijzen door Tour de France

Tilburg krijgt Van der Valk Hotel

Lars van Galen SVH Meesterkok

Horecaondernemer verdacht in fraudezaak

Hotel Restaurant Van Balveren sluit

Nieuwe exploitanten restaurant Dintelmond

Zakelijk biologisch bestellen

Nieuwe eigenaren voor Heeren Dubbel

Hotel-restaurant Carelshaven bijna open

Summer Menu in Waldorf Astoria Amsterdam

Kok kiest het ruime sop

Gastvrijheids7daagse aanstaande

Nieuwe website over rundvlees in de lucht

Valuas brengt glutenvrije kroket

Betaalt u straks 80% belasting op onkostenvergoedingen?

Beste koffie vind je bij NIKA

Gezonde lunch bij Kapellerput

Frank van Thiel naar Beaumont Hotel

Academie voor Gastronomie feliciteert geslaagden

Groupon in zee met restaurant O Mundo

Betrokken werknemers Oud London

De Lindehof naar finale VariatieChef

Culinaire Battle in Winterswijk

Minder restaurants failliet

Vergeten Vogeltjes

Nieuw café-restaurant naast Artis

Nieuwe kindermenukaart bij Van der Valk

Japans Wagyu verkrijgbaar

Nieuw hotel-restaurant Schiermonnikoog

Nieuw restaurant van Princess Hotel Amersfoort

Meest Markante Horecaondernemer Drenthe

Betaalbaar eten in Wageningen

Topchefs treden toe tot Gilde

Meest Markante Horecaondernemer Groningen

Hotel André Zandt onterecht gesloten

Jonnie Boer Honorair Meesterkok

Even in de stemming komen

Oranjefans zorgen voor troep in horeca

Omzet horeca groeit met acht procent

Hotel en restaurant in megacomplex

Ver reizen een 'must' voor foodies

Nieuwe 'hot spot' in Eindhoven

Meest Markante Horecaondernemer

Hoogst gemeten groeistijging horeca sinds 2006

App geeft inzicht in menukaart

Pullman Eindhoven heeft eigen chocolade

Prachtige horecaconcepten Scheveningen

't Lansink bij Erfgoed Logies

Discrete restaurants voor geheime liefdes

Top vijf foodfestivals in Europa

Jaap Venendaal denkt vooruit

Hotel op plek van Heineken Hoek

De Wiemsel en De Wanne toch niet verkocht

Streekproducten voor de horeca

Wat betaal je voor een clubsandwich?

De Wanne en De Wiemsel verkocht

Bereid u vast voor op Equip'Hotel 2014

Hans Melchers koopt hotel De Roskam

Nieuwe directeur voor SVH

Veel horecabedijven over de kop

Pieter de Ronde opent zijn restaurant

Nieuwe chef voor de Wageningse Berg

En ze heet? Librije's Zusje Amsterdam

Medemblik krijgt hotel met restaurant

Pasen levert 700 miljoen op

Culinaire academie in Twente

Slapen met Johnny & Jan

Duurste restaurant ter wereld

Horecaondernemers doen speeddates

Directiewisseling Romantik Hotels & Restaurants

Bij Jef blinkt uit

Inventaris De Roskam aangeboden

Restaurant De Rusthoek weer open

Horeca en hospitality manager gezocht

Accepteert u de Nationale Horeca Cadeaukaart?

Chocolat bv failliet: hotel wel open

Nieuw restaurant bij Hotel Newport

Eerste topchef Folie Culinaire bekend

Horeca leeft op in 2014

Franse minister vindt diner walgelijk

Marketing & PR-app voor horeca

Woody Harrelson gaat de horeca in

Ootmarsumse horeca in zwaar weer

Crisis voorbij voor strandhoreca

Renovatie restaurant Grand Hotel Opduin

Nieuwe leden Euro-Toques in Limburg

Bank maakt plaats voor horeca

Een hotelkamer bij uw pannenkoek?

Toch weer meer omzet in de horeca

Vervallen villa krijgt horecabestemming

Geregistreerde kassa voorkomt fraude

Health Cuisine bij Cas Spijkers opleiding

Hotel Opduin viert 80-jarig jubileum

Van de Beld wint Wynand Vogel Bokaal

Restaurant hotel Bruin krijgt naam

Nederland kookt dag 1 Bocuse dOr

3,5% werknemers horeca vormt stel

Wayne Kooreman wint kookwedstrijd

Culinair kindermenu bij hotels IHG

Jubileum voor De Wereld en O Mundo

Columbus-prijs voor Smokey Goodness

Restaurant I-Dock opent deuren

Horeca groeit in 2014 en 2015 met 0,5%

Kooksessie Edwin Vinke en Ramon Beuk

Doet u mee in 2014?

Nieuwe gezichten bij Hotel Post-Plaza

Van Hessen doet het weer...in 2014

Meer winst door goede hygiëne

Jamie Oliver samen met Scandic Hotels

Koen Betjes wint NK Leerling-Kok 2014

Horecava in beeld (4)

Van Melick kampioen Jonge Koks

Het Roode Koper wint Gouden Koksmes

Ciel Bleu meest gastvrije restaurant

Keng Vichianrat wint Gouden Koksmuts

Nieuwe sommelier Vrienden van Jacob

Peter Gast sluit restaurant Qlump

Kanshebbers stijlawards horeca bekend

Restaurant start zelf met vroegboekactie

Happy 2014 horeca!

Club Newport 1852 opent deuren

Wat wilt u lezen?

Inschrijving Sterklas 2014 open

Dit zijn de kanshebbers op een Horecava Innovation Award 2014

Wat moet de horeca in 2014 doen?

NK voor koks op de Horecava

Dranken: hot or not in 2014

Waldorf Astoria Amsterdam hotel strikt De Librije voor F&B

Food: hot or not in 2014

Wie maakt de mooiste latte?

Barman Mystique wint cocktailcompetitie

Facebook deelt sterren uit, of u wil of niet

'Kookboek van de toekomst is een app'

Weer verwarring kwartaalomzet horeca

Google: site restaurant is visitekaartje

Koksgilde Nationaal Team in de prijzen

Klosse lector hotelschool Maastricht

Negen nieuwe sterrestaurants

Winnaar publieksprijs Heerlijk10Daagse

Hotel Heeren van Sprang failliet

Twee op de drie toiletten vies in horeca

Onstuimig najaar in de horeca

Details finale Bocuse d'Or Europe 2014

Alle awards GaultMillau 2014 bekend

Geld besparen door reductie voedselverspilling

Bier is de nieuwe wijn

FNV zorgt voor woede met 'Braboneger'

Cocottes bij Hoofdstad Brasserie

Vanhorenbeeck Vinoloog van het Jaar

Van der Valk lid Euro-Toques

Opnieuw krimp horecasector

Van Hessen viert feest in België

Lars van Galen tweede op EK voor koks

Zorgeloze automatisering met SBIT

Lead Generation? De FancyBox

Lovende reacties voor Gastvrij R'dam

Nu gratis horecavastgoed aanbieden!

Rondje Horeca voor Makro

Langste eettafel van Nederland

Kokmeijer promoot branche bij leerling

Restaurant Podium verhuist

Hotel Restaurant De Koepoort open

Innoveren op Prikkel je Zintuigen

Wentink chefkok Bilderberg Vaalsbroek

Hotelscholen gaan de strijd aan

Kokmeijer opent schooljaar Sterklas

Horeca realiseert bescheiden groei

De Burgemeester verlengt wijn-award

Er gaat een lampje branden in de horeca

Dit mag uw jongste horecawerker niet!

Nieuwe chef bij Crowne Plaza Maastricht

Amsterdam vrijer, Den Haag strenger voor horeca

Rondje Relais & Chateaux in Nederland

TripAdvisor laat fake-restaurant staan

Lucy's Inn maakt mini-pubgerechten

Restaurant 't Keerhuys wil hotelkamers

Restaurant Bolenius kookt koelkast leeg

Ducasse en Atala openen restaurant

Geen politie? Eetpiraat op Facebook!

Alle driesterrenrestaurants in half jaartje

Ook Maastricht aan pop-up restaurant

Finale Bocuse d'Or Nederland 2013 kent klinkende namen

Jamal Darkaoui chef bij restaurant Noara's

Chef kookt luxegerechten voor de poes

Ekkebus slaagt voor Meesterproef

Van der Valk beste horeca in FSIN-lijst

Restaurant Pearl bedient 600 bootgasten

Vaders gaan BBQ Battle aan

Sommelier Bridges naar WOSA

Breda opkomend als stedentrip

Toon Naber herkozen als voorzitter KHN

Kats vult posities Restaurant Noble in

FSIN: horecacijfers CBS te rooskleurig

Parkheuvel en Pincoffs voor Rotterdam

Chef Philippe Striffeler kookt bij Okura

Starten met to go? Leer van HMSHost!

Waar ergeren gasten zich aan?

Lobster Night bij Day by Day

Grand Hotel Karel V heeft nieuwe chef

De stressboog van luchtvaartreizigers

Amerikaanse families mijden restaurants

Alleenstaand en uit eten ongemakkelijk?

Brand meester? Tien tips!

Kasteel De Vanenburg opent restaurant

Meer gasten horeca op Koninginnedag

JRE viert lustrum met walking lunches

Droom van Lucas Rive komt uit

The College Hotel heeft mooiste toilet

Nieuwe gezichten Bilderberg Parkhotel

Krasnapolsky kookt van kaart uit 1887

Europa kritisch over toilethygiëne

Van Hessen feliciteert Mercure Hotel Amersfoort Centre

Gast wil niet betalen voor kraanwater

Nieuw restaurant in Hotel Beaumont

Jeroen Robberegt weg bij Karel V

Horeca in 2013 niet beter

Stadshal in Hilton Rotterdam geopend

Speelveld verandert, horeca moet mee

Duo start culinair butlerbureau Liaison

Nieuwe chef-kok bij Landgoed Avegoor

Nieuwe leden Les Patrons Cuisiniers

Evenement biedt sensationele innovaties

Martijn van de Wetering wint wedstrijd

Pakt horeca weer titel om mooiste toilet?

Themamaand Horeca & Financiën

Horeca draait 1,5 procent meer omzet

De Nederlanden verlengt Twitter-actie

Mi Dica opent in Eindhoven

De kronieken van wereldgerechten (V)

Proeverij van kleine gerechten

Meestertitel voor sommelier Parkheuvel

P&F: Hanteer het juiste btw-tarief (6/6)

Golden Tulip Heerenveen for War Child

De kronieken van wereldgerechten (IV)

'Nieuw driesterrenrestaurant Frankrijk'

Bistro 't Gerecht viert jubileum

De kronieken van wereldgerechten (III)

Erik Tas vaart naar Vlieland

Geen sticker rookverbod? Boete!

De kronieken van wereldgerechten (II)

Rekenvoorbeeld omzet kortingssite

Nog een restaurant Da Vinci

Ruisaard 16e tijdens finale Bocuse d'Or

Team Amstel Hotel wint kookwedstrijd

De kronieken van wereldspijzen (I)

Toch kritiek Michelin voor dood Loiseau

Krasnapolsky en tartaar onschuldig

Fontana lid van Euro-Toques

Finale Bier en Gastronomie Award dichtbij

Amsterdam krijgt culinair centrum

Horecava 2013 in beeld (6)

Nieuwe servet voorkomt vieze vingers

HorecaHelden 2013 bekend

Kwekkeboom wint Zilveren Koksmes

Bekendmaking van de HorecaHelden

Horecava 2013 in beeld (3)

Rondje Horeca voor Van Hessen

Gouden koksmuts gaat naar Eijkelkamp

Trends 2013: Absurdisme, eigenheid en katten

Hospitality & Style Awards 2012 bekend

Van Hessen

Caron en Van Oostenbrugge ambassadeurs Engels rundvlees

Zwolle wil meer en betere horeca

Nóg betere naleving rookverbod horeca

Meer faillissementen, horeca herstelt

Gouden Koksmuts en Verborgen Omzet

De Huiskamer is Leukste Restaurant

Lekkerste broodje en verborgen omzet

Koks toprestaurants strijden om titels tijdens NK Horeca

Stem op uw HorecaHeld

Laatste finalisten Horeca Held 2013

PUUR, nieuwe themawereld Horecava

Eerste Groupon all-in deal gestart

Van Oostenbrugge: "Ster als bekroning op al het werk"

Ietsje omzetgroei voor de horeca

'Wij zijn de Taliban van de gidsen'

Hallo media; de horeca is wel rookvrij!

Sous Hof van Cleve begint voor zichzelf

Nederland telt 20 nieuwe Bib-restaurants

De Nederlanden naar Berends

Kanshebbers horecahelden 2013

Alle awards uit de GaultMillau 2013

Buitenlandse gast stut horeca

Horeca investeert minder

Johan Kragtwijk 30e SVH Wijnmeester

Restaurant Boreas stijgt in Lekker 2013

België zoekt culinaire persoonlijkheid

Einde restaurant Ducasse in New York

Zilveren plak voor Ashley van 't Hout

Yamazato viert haar tien jaar oude ster

Vanhorenbeeck vinoloog van het jaar

PJZ Levens lanceert 'enorme innovatie'

PJZ Prikkel je Zintuigen en schrijf u in

GildenEvent12 bron van inspiratie

Start verkiezing HorecaHelden voor Restaurant en Hotel

Couverts lanceert module voor ketens

PJZ Prikkelend programma

Edwin Kats tekent voor Chalet Royal

Nieuw initiatief voor alleeneter

Nieuw hotel-restaurant aan Vrijthof

Soupier 2012 wint met pompoensoep

PJZ Inschrijven voor evenement

Taxi bestellen wordt eenvoudiger

Leden FNV Horeca akkoord met cao

Johan Drenth is Mosselchef 2012

Droom SVH Meesterkok komt uit

Nieuwe chef voor restaurant Palace Hotel

Wedstrijdje oesters openen in Ierland

Wie wordt de HorecaHeld van 2013?

Horeca heeft nieuwe cao

Hogere prijzen stuwen omzet horeca

PJZ Prikkel uw zintuigen - Bijna inschrijven!

Brasserie Schiller 100 jaar

Samenwerking Ivy en Manhattan Hotel

Personeel vroeg faillissement LN2 aan

Euromastje kopen?

Reisbureau biedt Noma-reis aan

Opmars Japanse keuken (op vakantie)

Waddengoud voor Texelse restaurants

Sterrestaurant Evo stopt door crisis

Cleuren weg bij Château Neercanne

Omzetdaling horeca verwacht

Gordon Ramsay grootverdiener in VS

Vrouwen binnen horeca sneller aan de top dan mannen

Nieuw record langste vega-tafel

Nieuwe chef-kok bij Grand Winston

Chefswissel bij Villa de Duinen

Reserveren: niet bellen, maar klikken

Kokmeijer geeft culinaire workshop

Beste terras bij restaurant Eemlust

Nieuwe sous voor De Wittenburg

Nieuwe restaurants Gordon Ramsay

Frisse doorstart Parkzicht Eindhoven

Nieuwe sommelier voor Ciel Bleu

S.Pellegrino Cooking Cup naar Australië

WinselerHof renoveert restaurant

Tour Culinair rijdt 'Elfstedentocht'

Nieuwe columnist De RestaurantKrant

Nieuwe sommelier voor Bridges

Nieuwe downloads en reeksen

Rob Hartmann maître d’hôtel bij St. Gerlach

Nieuwe uitdaging voor Bib-chef Wielinga

Horeca draait meer omzet in eerste kwartaal

Restaurant De Rechtbank in andere handen

Eerste editie Chefs (R)evolution komt eraan

The Seashell Hotel opent restaurant

La Butte aux Bois renoveert restaurant

Luuk Hoffman wint stage bij Berasategui

Hof van Cleve daalt flink in top-50

Fraai weer met Koninginnedag

Na zware jaren boekt Librije weer winst

Cijfers worden helder met HorecaManager

Nederlanders kiezen voor New York

Sociaal dineren bij FOSK

Matulessy wordt executive chef van Ramada

Martin Ruisaard: 'Wat een bijzondere dag!'

Krijtbord 2.0 deelt dagschotel met de gast

Ruisaard en Nietvelt verrassen met macaron

Kijk vanavond naar Knallen in de horeca

Gerechten team Nederland dicht bij natuur

Winnaars SVH NK Horeca 2012 bekend

Horeca scoort dikke voldoendes

Restaurant Pippijn over de kop

Team De Kromme Dissel wint award

Nieuw driesterrenrestaurant in Frankrijk

Foodtrends uit Korea: een impressie

JRE maakt wijntrip door Zuid-Afrika

Marriott hotel komt met uitserveergarantie

Kranenborg achter de kachel bij Bolenius

Jaaromzet horeca 5 procent hoger dan 2010

Albert Adrià tijdens Chefs Summit 2012

Café-restaurant Duinzicht naar Fletcher

@The Lobby wint Culinary Award

Alleeneters zijn kans voor horeca

Dochter neemt Slot Doddendael over

Den Blijker naar buitenland

Hotels strijden om European Culinary Award

Roth en Samhoud naar Oosterdokseiland

Razendsnel profileren via LinkedIn (6/6)

Wat is er te doen op de BBB?

EatCetera breidt uit in Ede

Shangri-La stopt met haaienvinnensoep

't Lansink krijgt niet zomaar nieuwe uitbaters

Kwekkeboom wint Cas Spijkers Trofee

2012 wordt het jaar van oerproducten

Carlos en Anneke Faes HorecaHelden 2012

Gouden Koksmes voor De Bloemenbeek

Van harte welkom op de BBB 2012

KHN: rem op bestedingen in horeca

Twitter: join the conversation! (4/6)

Walta wint Lekkerste Broodje Horeca

Hotel New York opent 'gesloten deuren'

2012 wordt het jaar van Jim de Jong

Angélique Schmeinck kookt boven de Alpen

Veel buitenlandse gasten in 2011

Succesvol Leger des Heils kerstdiner

Kalkoenstuntende IKEA zet kwaad bloed

Reactie Michelin op 'rapporteur Roelvink'

Deel je passie met de wereld! (1/6)

Top Nederlandse horeca aanwezig bij gala

'Inzicht geeft betere bedrijfsresultaten'

Akkoord tv-programma's in horeca

Ronald Bor nieuwe chef De Wilmersberg

SVH geeft workshops 'No Waste'

Eigen kaviaarlijn voor Onno Kokmeijer

Restaurant LOFT wordt FOSK

Twee nieuwe leden Relais & Chateaux

Fastfoodketen serveert burger topkok

MOMO beste cocktailbar van Amsterdam

Wie wordt HorecaHeld 2012?

Nieuwe leden voor Alliance Gastronomique

Nieuw restaurant met b&b in Breda

De echte magie van het restaurant

Horeca maakt zich winterklaar

Opening hoogste restaurant van Friesland

Nederland weer wat Bib Gourmands rijker

Genomineerden RestaurantHeld bekend

GaultMillau 2012: Sergio pakt weer 20 punten

Cas Spijkers overleden

Food Inspiration Days in beeld

Klachten over Groupon

Kromme Dissel beste bij Restaurant Week

Ron Blaauw opent Hotel Notting Hill

Hans Meijs Vinoloog 2012

Publieksprijs Restaurant Week voor Bling

Studenten op reis naar Sherry-streek

Nieuwe serie voor Ramsay: Hotel Hell

Jubileumlunch Restaurant de Roode Leeuw

Jon Sistermans verkoopt Wilhelminapark

Anja Vondenhoff ambassadeur Champagne

Lichte groei horeca na opleving

Kokspanel krijgt primeur nieuwe soepen

Line-up chefs Taste of Amsterdam bekend

Ga mee naar New York!

Fors hogere kwartaalomzet horeca

Eerste resto's Taste of Amsterdam bekend

Studiereis langs duurzame concepten NY

Magazine zoekt beste Italiaan van het land

Grote ketens en 'groen' gaan niet samen

Recordpoging langste 'vega-tafel'

AF&BM steunt Kimberly Thorne tijdens WK

Nieuwe koers Café Americain

Minder cafés, maar meer hotels en ijssalons

Michelingids in zwaar weer

Ritz-Carlton serveert diner in het zwembad

Blad op zoek naar beste Franse restaurant

Schulten Hues en Eden Zutphen gaan samen

Nieuwe vorm van recenseren: illucensies

De Holle Boom stapt over op 100% bio-vlees

Papendal zoekt bartenders tijdens feest

Omzet horeca maakt sprong

Nieuwe chef-kok voor Villa Ruimzicht

Mike Meijer nieuwe chef restaurant Purple

Frouckje State versterkt band met hotel

Nieuwe chef Kasteel De Hooge Vuursche

Hoofdgerecht gemiddeld 10 procent duurder

Acht restaurants ontvangen Waddengoud

Chinese machtsovername in de horeca

Zilveren Champignon-wedstrijd nieuwe stijl

Geslaagd diner topkoks voor Alpe d'HuZes

Oprichting Horeca Academie is een feit

Masterclass vlees door Robert Kranenborg

Noma wederom beste restaurant ter wereld

Oud Sluis klimt, De Librije daalt in toplijst

Topkoks organiseren diner voor goed doel

Shareatable brengt gasten samen aan tafel

Rassin nu executive chef bij Amstel Hotel

Benefietavond Okura levert twee ton op

Teller Gastvrij voor Vegetariërs op 150

Sigaretje in hotel: 11.000 dollar boete

ING: 'Lichte groei horecasector in 2011'

Chefs Okura organiseren benefietavond

'Vooral zakelijke horecamarkt trekt aan'

Hostellerie Schuddebeurs naar Hampshire

Marco Poldervaart 130e SVH Meesterkok

Ollie Schuiling wint NK Horeca leerlingkoks

Brasserie FLO viert vijfjarig bestaan

Opperste concentratie tijdens halve finale

Restaurant Divinatio trots op behaald succes

Pierre Gagnaire naar Waldorf Astoria Berlijn

Gezonde strijd om een stage bij De Librije

Helder gastkok bij The College Hotel

Congresdag Love @ First Site in beeld

Senses in The Albus open na verbouwing

Congresdag restaurants en internet succes

'Creditcardgegevens in Nederland onveilig'

Peter Klosse lector bij Stenden hogeschool

Davanti en Bretelli officieel lid JRE

Van Zuiden voorzitter af bij JRE

JRE Culifair & Culibus Vriendendag in beeld

Informatiedag restaurants en internet

Nederlander wil Hollands ontbijt op vakantie

Poldervaart elfde bij Bocuse d'Or

LN2 nieuwste hotspot in Eindhoven

Kromme Dissel viert 40 jaar Michelinster

De Roode Leeuw viert 100-jarig jubileum

Van Coevorden chef Conservatorium Hotel

Martin Hoppers benoemd tot HorecaHeld

Sheraton Schiphol Leerbedrijf van het Jaar

Van Dijk nieuwe chef-kok De Kersentuin

Horecava 2011 heel goed bezocht

Hoofd housekeeping wint vierde Horeca Quiz

Job Vos HorecaHeld 2011

Horecava 2011 in beeld

De Jager voorzitter Sector Restaurants

Gouden Koksmuts voor Lars van Galen

Gastvrijheidsaward voor In de Karkol

Vierde restaurant in Okura Hotel geopend

Vijftig inspiratiemomenten tijdens Horecava

Geen ganzenlever meer bij Eden Hotels

Gastheer-Gastvrouw nu ook op mbo2-niveau

Meer kerstreserveringen voor de horeca

'Maaltijd voor een Maaltijd' tegen honger

De nieuwe zakenreiziger is een doehetzelver

Geen derde driesterrenrestaurant erbij

Chefs Unilever presenteren desserts in 3D

Omzet horeca in 2011 weer in de plus

Inspiratie te over op Equip’Hôtel 2010

Food van duizend kanten belicht

Nieuwe zaak Jean Jacques Menanteau open

Markante horecamensen Midden-Nederland

Sergio Herman sluit deal met Delhaize

Fletcher doet overname bij nieuw hotel

GaultMillau 2011 bekend, top ongewijzigd

Blaauw en De Leeuw nieuwe Gildeleden

Thema-avonden in Librije's Wijnbar

Lunchmenu Heston Blumenthal voor 35 euro

Kwartje Koffie en GT Heiloo failliet

Nieuw restaurant geopend in Heino

Hotelstudenten winnen amusewedstrijd

Edwin Kats hangt buis aan de wilgen

Den Bosch meest Gastvrije Stad 2010

Dertig jaar SVH-Meestertitels gevierd

Maurits Harskamp vinoloog van het jaar

Websitesysteem voor horecabedrijven

Best of Amsterdam awards uitgereikt

Interview: Villa Copera, Tolkamer

Horeca wil net als bouw lagere BTW

Restaurant Reflet viert 125e verjaardag

Ontmoeten centraal tijdens Horecava 2011

Unilever kookt met sterren

Equip’Hôtel 2010: boost your ideas!

Omzetkrimp horeca neemt af

Tulip Inn Maastricht beste wegrestaurant

Jaguar vervoert gasten Librije

Congres 'Food van 1000 kanten belicht'

'Omzet horeca pas volgend jaar positief'

Brasserie FLO on tour door Nederland

Finalisten Roussillon Dessert Trophy bekend

Online restaurantreserveringen in opmars

Tourstart zorgt voor omzetverlies Den Blijker

Persoonlijk tv kanaal met LG

Let op... Verantwoord frituren

Topkoks feliciteren Jeroen Bavelaar

FNV reist door land met cao-apk

Let op... Frituren

Villa Ruimzicht zoekt chef in New York

Hotel De Lutt verkocht

Wie de rekening betaalt, bepaalt

Pierre Wind geeft smaakles in China

Toon Naber nieuwe voorzitter KHN

Hoteleigenaar stikt in steak

Restaurants grootste omzetdaling horeca

Aspergeparty in het Eden Hotel

Chef-kok Hilton klaar voor Oranje

Vrouw kiest hotel, man betaalt diner

Na hotelbon ook dinerbon van Kruidvat

Aydin wint Dutch Barista Championship 2010

Hotel Het Rechthuis is heropend

Herman maakt weer herrie in hotels

Buiten genieten bij hotel Mooirivier

Culinaire rondreis door Brabant

Eerste Fairtrade Bruiloft

Beste asperge-amuse van Sjako Minderhout

All-In Dining formule deze maand open

Wynand Vogel geridderd

Is het een hotel, café of restaurant?

Sushi maakt sterke opmars door

Slapen bij topkok Smulders

Gilden Academie met Lindehof naar Turkije

Pure C alle zaterdagen al volgeboekt

'Horeca herstelt later dan andere sectoren'

Scholteshof weer als nieuw

Toon Naber kandidaat voorzitter KHN

Foursquare de toekomst voor ondernemers

Bellevue Groothoofd hotel culinair eindelijk open

Starbucks bepaalt keuze hotel in de USA

Hotels voller met Pasen

Nieuwe directeur in WinselerHof

Nieuwe chef restaurant Klein Paardenburg

Horeca begint paasdagen optimistisch

Rijn IJssel vriend van het Koksgilde

Luppens wint halve finale sommelierwedstrijd

Boek over Amsterdamse toiletten in de maak

LEDS Rijswijk wint publieksprijs

De beste koffie van Nederland

Gestampte coquilles

Restaurant De Machinist open in Delfshaven

Restaurant LEDS wint Concours Culinair

Klassieke keukengrappen deel 3

The Peat Inn beste restaurant Schotland

Omzet horeca 2009: krimp van 5,3 procent

Omzet horeca nog onder druk, lager dan verwachtingen

Bezoekersverslag Horecava 2010

Arjan Broekman wint Gouden Gastvrijheid Awards

Brasserie EQUIPE geopend, hotel volgt

Alliance Gastronomique: foie gras blijft legaal product

Wakker Dier: diervriendelijke foie gras is bedrog

Geen derde driesterrenrestaurant

Mobiele sterrenrestaurants nieuwste rage?

Oud Sluis opnieuw beste restaurant

Nederland telt 17 nieuwe 'Bibs'

Omzet horeca valt lager uit dan verwacht

Hotel Figi ontvangt Fair Trade Horecapredicaat

Meest Markante Horecaondernemers 2009 bekend

Kromme Dissel stijgt in GaultMillau

Nieuwe Lekker telt 74 nieuwe adressen

Nationale Soepdag op 16 oktober tegen kindersterfte

Samenwerking Sandton en MKI bezegeld

Finalisten 'Meest Gastvrije Stad 2009' bekend

Bourgondisch Maastricht verwelkomt FLO

Opening grill restaurant Keizersgracht 238

Historisch kerkterras in Leiden

Omzet horeca daalt 5,8 procent in tweede kwartaal

Hotellerie straks voorop in herstel horeca

Villa Ruimzicht heeft mooiste toilet

Hotel- en restaurantgasten houden van bloemen

Live cooking bij Hotel-Restaurant Kinderdijk

Opnieuw tegenvallende omzetten horeca

Eetbare menukaart bij Carlton Ambassador

Van der Valkbedrijven winnen Leiden Culinair

Mosselseizoen feestelijk geopend in Blokzijl

De Kromme Dissel geeft kookboek uit

Nieuwe chef Hotel Holland Inn is 'mosselspecialist'

Omzetcijfers horeca dreunen na

Honderd restaurants in de ban van Elzaswijnen

Hotel Mitland sluit verbouwing af met opening restaurant

Merlet schenkt aan goed doel

Café in voormalig hotel-restaurant De Koperen Lantaarn

'Tweede zaak Blumenthal in Londens hotel'

Robberegt ontvangt Meesterkok-titel

Samenwerking sterrenrestaurant en grand hotel

Lunchen bij l'Europe: valet voor auto, fiets en boot

Pieter de Ronde slaagt voor SVH-proef

Chefswissel bij hotelrestaurant Giga's

Meer Paastoeristen verwacht dan vorig jaar

De Echoput 50 jaar lid KHN

Jamie Oliver kookt voor vrouwen regeringsleiders

Restaurant Eethuysje maakt frisse start

Restaurateur Van Eeghem overleden

Dorint's goede doelen-menu keert 6.000 euro uit

Ramsay weer naar rechter door schulden

Overslaan ontbijt kost Britse economie miljarden

Ramsay verkoopt hotelrestaurant aan hotel

Digitale marktplaats voor de horeca

Succesvol EatCetera neemt extra chef aan

Pure Passie nieuw boek van Librije-stel

Nieuwe keuken en interieur voor Het Witte Paard

Omzetvolume horeca gedaald

FLO presenteert eigen kookboek

Michelinsterren onder de Turkse zon

Restaurantbegrippen

Recessie treft restaurants en cafés sterker dan hotels

Figi team bezoekt Wereld Natuur Fonds

Cijferwerk

Calorieën tellen bij Brasserie Haarhuis

Omzet horeca onder druk

De wet van Hotelling

Van der Most sluit hotel en restaurant

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: