Hostelmanager Amsterdam

Stayokay heeft 22 unieke hostels op de meest bijzondere plekken van Nederland. Je vindt ons van de Achterhoek tot aan Amsterdam, elke plek heeft zijn eigen unieke verhaal. En wat je overal en altijd terugvindt is gastvrijheid, openheid en positiviteit in een fijne werkomgeving, waar duurzaamheid belangrijk is. We staan open voor vernieuwing en samen gaan we voor het beste resultaat. We hebben ambitieuze plannen voor de toekomst en hopen deze samen met jou te realiseren.

Onze hostelmanager Rob is gepromoveerd tot regiomanager binnen Stayokay, daarom is bij Stayokay Amsterdam Vondelpark & Stayokay Amsterdam Stadsdoelen de fulltime functie beschikbaar van:

Hostelmanager Stayokay Amsterdam (38 uur)

Je gaat maar liefst twee hostels leiden in het bruisende Amsterdam. Stayokay Amsterdam Vondelpark, recent gerenoveerd, is een groot internationaal stadshostel in het Vondelpark met 564 bedden (125 kamers, met allen een privébadkamer) en een gezellige living space "The 5th". Het tweede hostel is Stayokay Amsterdam Stadsdoelen, een uniek backpackershostel met 181 bedden op de Kloveniersburgwal.

Wil jij samen met een team van ca. 80 (internationale) medewerkers alle gasten in beide hostels een onvergetelijke tijd laten beleven? Lees dan vooral door..

Wat ga je doen?

Je wordt het boegbeeld, het gezicht van en de drijvende kracht achter de hostels en je bent samen met een managementteam van 4 mensen verantwoordelijk voor de exploitatie van beide hostels.

Er staat een jong en enthousiast team klaar dat goed op elkaar is ingespeeld. Je doet er alles aan om die kenmerkende en dynamische hostelsfeer in stand te houden. Je voert, in overleg met de revenue manager, een actief revenue beleid uit en je hebt goede ideeën om de omzet en kwaliteit te verbeteren in deze concurrerende markt. Je werkt samen met de collega's uit ons derde Amsterdamse hostel Stayokay Amsterdam Oost.

Voor Stayokay Amsterdam Stadsdoelen staat nog een volledige renovatie in de planning de komende jaren.

Wat zit er in je backpack?

  • HBO werk- en denkniveau en een relevante vooropleiding in de Hospitality, bijvoorbeeld Hotelschool
  • Meerdere jaren aantoonbare ervaring in een leidinggevende positie in de ho(s)tellerie
  • Je bent een echte allrounder, een ondernemer en je hebt kennis van alles wat er bij het runnen van een hostel komt kijken
  • Je gaat natuurlijk voor de beste commerciële resultaten
  • Je bent een gastheer/vrouw in hart en nieren
  • Organiseren, improviseren en tegelijkertijd het hoofd koel houden is voor jou de normaalste zaak van de wereld
  • Je zit altijd boordevol ideeën, neemt het voortouw en gaat voor kwaliteit
  • Samen met je team ga je de uitdaging aan om de doelen voor jouw hostels te behalen  
  • Duurzaam ondernemen vind je net als wij superbelangrijk en neem je ook mee in je dagelijks beleid

Wat zit er in onze backpack voor jou?

Naast twee bruisende werklocaties, een informele en sociale hostelketen waar plezier voorop staat.

Een inspirerende en leerzame omgeving met volop mogelijkheden om het beste uit jezelf te halen. Stayokay valt onder de Horeca CAO, waarbij jouw salaris valt in schaal XI, aangevuld met een Stayokay bedrijfseigen regeling. Daarnaast een pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals overnachten bij Stayokay voor supervoordelige personeelstarieven en fijne kortingen voor je familie en vrienden (ook bij Hostelling International hostels wereldwijd)| opleidingen en trainingen| een goede pensioenregeling via Pensioenfonds Horeca & Catering| korting op je zorgverzekering via een collectieve ziektekostenverzekering| een Fietsplan en  een kortingspas voor diverse sporten.

               

Enthousiast geworden om te solliciteren voor de functie hostelmanager Amsterdam?

Mail je motivatie met CV voor 18 december naar Hannah Coonen (HR adviseur): h.coonen@stayokay.com.

Meer weten? Bel of mail Peter de Beer (operations manager) via: 06-13454104 of p.debeer@stayokay.com.

 

Acquisitie stellen we niet op prijs.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: