Afgelopen maand stond De RestaurantKrant in het teken van betalen. De reeks biedt waardevolle inzichten en praktische tips voor restaurateurs die op z...
Omdat er ingewikkelde wet- en regelgeving is voor het uitbetalen van horecapersoneel, zoals de cao, belastingen en sociale premies, is het belangrijk...
De customer journey in de horeca veranderde helemaal. De QR-code maakte een comeback, reviews zijn de standaard en reserveren gebeurt digitaal. Hoe op...
Als horecaondernemer kan je kiezen voor verschillende betaalmogelijkheden, met ieder zijn voor- en nadelen. Je wilt het uiteraard de gast en jezelf zo...
Kassasystemen voor de horeca bieden tegenwoordig veel meer dan alleen het bijhouden van bestellingen. Softwaretoepassingen kunnen het de uitbater en h...
Betalen doe je niet alleen aan personeel en leveranciers, ook aan jezelf. Geert Leijen is directeur van IBEO, een boekhoudkantoor voor horecaonderneme...
De huidige inflatie zorgt voor veel frustratie bij menig horecaondernemer. Halverwege februari nog, maakte Heineken bekend het bier dit jaar nog duurd...
Fooi is en blijft een heet hangijzer binnen de horeca. Want wat zijn als werkgever je rechten en plichten omtrent het fenomeen fooi. Ben je als werkge...
Uit recente cijfers van ABN Amro blijkt dat ruim 620.000 Nederlandse huishoudens geregistreerde problematische schulden hebben. Dat is 7,6 procent van...
Belasting betalen is geen ondernemer vreemd. Omzetbelasting, inkomstenbelasting en loonheffing zijn belastingen die iedere horecaondernemer wel kent....
De maand maart staat bij De RestaurantKrant in het teken van betalen. Betalingen worden iedere dag en 24/7 onnoemelijk veel gedaan. Afrekenen met gast...