Creëer je eigen unieke dessert

Interview Pierre Hermé: de keizer van de macaron

Keukengeheimen: Pierre Marcollini, chocolatier

Interview: Hidde de Brabander, Banketbakkers zijn kunstenaars

De Ertepeller in Papendrecht geopend

Opening restaurant en foodbar in Muiderberg

Peter Scholte nieuwe patissier Krasnapolsky

Vista restaurant en food bar opent deuren

7500 bezoekers voor Bakkersvak

Londens restaurant serveert alleen desserts

Bocuse viert 90e verjaardag

Boekentip: Inside Chef's Fridges

Lazy sunday wafels

Chocoladeganachetaart met zeezout

Vanille Kroon met vers fruit

Perentaart

Mangotaart

Kwarktaart met frambozen

Cookie-karamelijs nut explosion

Appeltaartjes van brood

Eclairs

Chocoladetaartje met kers

Taartjes met eigen touch

Wentelteefjes 2.0: kaneelfingers

Keukengeheimen: Sébastien Gaudard

Gratis proefpakket macarons!

Gratis proefpakket Icecream Macaron

Gastvrij Rotterdam in beeld

Restaurant Burgers' Zoo krijgt make-over

Café-restaurant In de Doelen is geopend

Osteria Vicini is een prachtige huiskamer

Nieuwe biergarten in Rotterdam

Toprestaurant in hip Strijp-S Eindhoven

Vader van de Franse keuken

Wayne Kropman Young Chef of the Year

Michelinchefs ontwikkelen sterrenbonbons

Storytelling op de 60e BBB

Nieuw lunchconcept in Den Haag

Wie is de beste patissier?

Bijenkorf breidt horecaconcept uit

Nederlandse chefs verdedigen BBQ-titel

Pullman Eindhoven heeft eigen chocolade

Bijenkorf opent nieuw horecaconcept

En ze heet? Librije's Zusje Amsterdam

La Place schiphol open

Van Wolde presenteert chocoladebox

Nieuw restaurantconcept Paul de Wit

Lunch en diner bij Opera Prima

Proef, ruik en beleef!

Restaurant Noma renoveert keuken

Zilveren plak voor Ashley van 't Hout

Panesco wordt PANESCOFOOD.COM

Asian Pastry Cup prooi voor Australië

Food Inspiration Days in beeld

Winnaar Gouden Gard 2011 bekend

Calorie-arme high tea dankzij nieuwe zoetstof

Chefs Unilever presenteren desserts in 3D

All-In Dining formule deze maand open

Bewust zaken doen op de Food Innovatiedagen 2010

Nieuwe culinaire hotspot: Wereldmuseum Rotterdam

Sligro opent binnenkort in Roermond

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: