Franchising in horeca neemt toe in Nederland

Beste hamburgermaker van Nederland wil prijzen winnen met kipburger

Grootste haringparty van Nederland op 16 juni

De Bossche Bol is er nu in 5 smaken!

Burgerz en De Portare Via in Haagse Hofhouse

Einde Aziatisch sprookje Wim Markwat

Voedselverspilling in Nederland neemt nauwelijks af

Staatssecretaris Van Dam lanceert ‘European Agri&Food Startup of the Year Challenge’

Niven Kunz maakt sterrengerecht van Franse frietjes McDonalds

Cloud Eggs, dé eiertrend van 2017?

La Place in alle Nederlandse warenhuizen van Hudson's Bay

Zou jij de frikandel speciaal pannenkoek lusten?

Nederland importeert gigantisch veel avocado's

Aangepaste menu's alleen maar op doktersrecept in Iers restaurant

NPO 3 komt in mei met Foodweken

Vlaams-Nederlands initiatief focust op plantaardige nevenstromen in agro-voedingsindustrie

Horecahotspot: Bierfabriek Almere is geopend

Wiedewietsaus van Ter Marsch daadwerkelijk in productie

'Uitbreiden naar twee zaken is het moeilijkste wat er is'

Eerste Oosterscheldekreeft voor recordbedrag van 41.000 geveild

Je kunt nu eten bestellen met spraakcommando's

Pilotproject tegen voedselverspilling hotelsector 

Deli XL verandert naam in Bidfood

Dit is de beste ijssalon van Nederland

Op bezoek bij STOOM beer&food Nijmegen

Jonge Rotterdammers lanceren pop-up foodevent

Lepeltje Lepeltje breidt uit naar acht steden

Dit zijn de food trends volgens Google

De Twentsche Foodhal zoekt ondernemers

Aziatische concepten hebben de toekomst

Restaurant komt met veganistische burger die smaakt naar 'echt' vlees

Masterclass voor chefs: haal meer uit groenten

Doggybag wint aan populariteit

Voedseltop: Nederland koploper gezonde en duurzame voeding

Het lekkerste cateringbroodje: Vy Vieu

Hier eet je de lekkerste en gezondste maaltijdsalade van Nederland

Uit eten met virtual reality

Eten buitenshuis steeds populairder

Trend: de luxe tosti

Begin 2017 goed met deze recepten

Honderden vluchtelingen genieten van eindejaarsdiner in Hilton

Cursus stressvrij kerstdiner door Hotelschool The Hague

Hema zet minder om met eten en drinken

Een zee vol ideeën voor een afwisselend menu

Dunkin' Donuts opent eerste vestiging in Nederland in 2017

Dit zijn de 10 lunchtrends voor 2017

Event: Horeca & Food Inspiratie Venray komt met vernieuwd concept

Gourmetten bezig met comeback: razend populair onder jongeren

Trend: Streetfood verovert de Nederlandse horeca

Oude postkantoor tijdelijk restaurant, café en winkel

Dit restaurant serveert alleen gerechten met chocolade

Lunchroom Carrousel heeft de lekkerste gehaktbal van Tilburg

Iedereen een Happy Meal op McHappy Day

Chef-koks vertellen wat gasten beter niet kunnen bestellen in een restaurant

Europese finale Bocuse'or 2018 is in Turijn

Tilburgse horeca strijdt om titel ‘Lekkerste Gehaktbal van Tilburg’

Te weinig gezond lunchaanbod in pretparken

Pizzahut keert terug naar Nederland

Trends gespot: Gezondheidswetenschap op het menu

Amerikaanse fast casual reuzen komen naar Nederland

Nijmegen krijgt Jumbo met veel horeca

Chinese cafetariahouders hebben het goed gedaan

Eten bij halal restaurants met speciaal platform

Deelnemers Gouden Koksmuts bekend

Eerste masterclass umami van Food Things

Goud en zilver voor Nederlands culinair team

Eigen serie voor TV-kok Julius Jaspers

Burger King trekt meer klanten

Taco Bell wil restaurant in Eindhoven

La Place opent vernieuwd restaurant in Eindhoven

Omroep MAX: te veel bacteriën in thuisbezorgmaaltijden

Glazen Kalf voor talent Arjan Kuipers

Omroep MAX onderzoekt thuisbezorgmaaltijden

'Gouden Gard 2016' naar Lotte van De Patissier

Nieuwe Subway met bezorgservice in Rijssen

Q-Point wint de Food Valley Award 2016

Keukengeheimen: Christophe Adam

Koken met wild: voor elk wat wilds

Internationale trend: Mexican lunch

Lebo Kaas bestaat 25 jaar

Kookboek van zanger Guus Meeuwis en sterrenchef Dick Middelweerd

Meer met soep met de Soup Rebels

Trend: de allerlekkerste gerechten in een kom

Friethoes opent ambachtelijke FrietFabriek voor horeca

Deli XL opent nieuwste Foodyard in Amsterdam

Eerste oogst Zeeuwse Platte Oesters met Herman den Blijker

Kinderen eten gratis bij Jamie’s Italian Rotterdam

Recordgroei voor Domino’s Pizza

Resultaten uit studie over F&B-sector gepubliceerd

Tweede editie cultureel voedselfestival Food-y-Fort Rijnauwen

Video: eetkraampje met Michelinster in Singapore

Instock opent restaurant in Utrecht

Nettowinst Sligro Food Group neemt toe

‘Reconnect to nature’ centrale thema bij nieuw restaurant & bar Bistronoom Woerden

Domino's laat klanten bestellen via SMS

Waar staat het beste strandpaviljoen van Nederland?

Tentoonstelling over de keukengeheimen van Rotterdam

Actie: Ontvang een GRATIS HOTPOT van Unox!

Nieuw restaurant Hilton Rotterdam voert seizoenswisseling op alle fronten door

Eurest introduceert groente-seizoenburgers van &samhoud food

McDonald's Singapore heeft een saladebar, Belgische wafels en VR-brillen

Gastronomie van Hollandse bodem in boek From Farm to Fork in the Netherlands

Amicitia Food Village Amersfoort nu al failliet verklaard

Central in Peru wederom verkozen tot beste restaurant van Latijns-Amerika

Rijksmuseum lanceert kookboek

Voorzorgsmaatregelen mosselen en oesters Oosterschelde

Verhoog je omzet door aanbod van snacks

Food & Trends: Vegan is hot!

Chefs maken kennis met bijzondere groenten

De Ertepeller in Papendrecht geopend

Umami by Han krijgt metamorfose

Ontdek de 7 theedrinktrends

Festival DORST trekt ruim 12.500 bezoekers

Opening restaurant en foodbar in Muiderberg

Gasten bestellen bij Burger King via Facebook

Nieuwe horecazaak opent in Rotterdam

Stijn Rotthier wint Slag op de Schelde

Osteria keuken in Rotterdam

Ralph van Dongen wint The Ultimate Bite

Online veiling horeca- en cateringapparatuur

Bijzonder evenement van ijsmaker en restaurateur

Ook Ter Marsch & Co Amsterdam heeft beste burger

Franchise steeds groter binnen de horeca

Haagse koffiebar lanceert picknickbox

Duits alcoholvrij bier bevat toch alcohol

Eerste glutenvrije foodfestival is een feit

Britse fastfoodketen opent zaak op Schiphol

Programma Taste of Amsterdam is bekend

Horeca grote stijger in aantal contactloze betalingen

McDonald's lanceert interactieve placemats

Lepeltje Lepeltje naar Amersfoort

New York Times gaat eten bezorgen

Nieuw veganistisch restaurant opent deuren

NHTV-studenten openen poffertjeszaak in Europa Park

Favoriete 'food-bestemmingen' van Nederlanders

Vista restaurant en food bar opent deuren

Eerste west-afrikaanse eetcafé geopend

Advertorial: Aviko presenteert Oer-Hollandse friet

Maaltijden chef Moshik Roth worden thuisbezorgd

Derde Seafood bar is geopend

KFC en Pizza Hut in Chinese handen?

McDonald's breidt tafelbediening verder uit

Julius Jaspers opent nieuwe zaak

Jury's Bocuse d'Or Europe zijn bekend

Thuisbezorgd.nl start eigen bezorgdienst

Peru decor World Forum on Food Tourism

Taco Bell werkt aan bestelrobot

Aspergeseizoen 2016 is geopend

Studio 54: Burgerzaak met een biologisch hart

Frank Uphoff Executive Chef Hilton The Hague

Broodje Unox biedt de horeca omzetkansen

ING: Omzet horeca groeit in 2016 drie procent

Chefs leren bij op Food Professional Day

Worden sushihamburgers een nieuwe trend?

Café Ter Marsch opent deuren

Trailer fooddocu Ants on a Shrimp

Turks franchiseconcept komt naar Utrecht

Oosterscheldekreeft centraal in Waves at the Kurhaus

BBB Maastricht komt met nieuw concept

Bijna 8.000 bezoekers Horeca & Food Inspiratie Venray

Festival DORST trekt langs enkele steden

Rotterdam serieuze kandidaat Bocuse d’Or

Eerste Popsicle Bar in Nederland

Wordt Belgisch restaurant beste Europese nieuwkomer?

Inventaris La Place onder de virtuele hamer

Foodclub haalt ruimt 12.000 euro op voor KiKa

Ter Marsch & Co opent in NH Carlton

Nieuwe naam voor Horeca & Food Inspiratie Hardenberg

Yotam Ottolenghi op bezoek bij RIJKS

Rabobank: horeca verliest grip op consument

Nieuw foodtruckfestival: Yummya

Chef Moshik Roth maakt broodje voor Shell

Londens restaurant serveert alleen desserts

Foodfestival Lepeltje Lepeltje breidt uit

Nieuw restaurant met dutch food concept

McDonald's reageert op campagne Wakker Dier

Yada Yada Zaandam opent in april

Makro gaat nieuwe koers varen

Chefs zetten zich in voor KiKa

Nieuw restaurant in Hoofddorp

Veel overtredingen schoonmaak fastfoodsector

Doe mee aan 'The Ultimate Bite'

Sligro neemt Java Foodservice over

Bocuse d'Or: focus op Europese finale in Nederland

KFC wil meer restaurants openen

Burger King heeft nieuwe eigenaar

Topchef aan de slag met geconcentreerde bouillons

Jumbo koopt La Place

Kunstenaars creëren bier- en kunstparadijs

Takeaway.com neemt Duitse branchegenoot over

18 nieuwe ambassadeurs Dutch Cuisine

Beste Cocktailbar van Nederland staat in Rotterdam

Food Professional Day 2016

Onderzoek: horeca investeert meer in 2015

Nieuw gilde: Meesters in Gastvrijheid

Boekentip: Inside Chef's Fridges

Amsterdamse ijssalon wordt burgerbar

Militair foodfestival bij Nationaal Militair Museum

Croque Madame

McDonald's bedient aan tafel

Op bezoek bij Amicitia Food Village, Amersfoort

Topchef Han Ji maakt sambal

Onafhankelijke horeca beter beoordeeld

Prachtige food foto's in nieuw boek

Makro richt zich meer op horecaondernemers

Chinese horecaondernemers en KHN werken samen

Encore Bar & Grill opent deuren in Rotterdam

Peter Klosse ontkracht wildfabelen

Bouzy is de beste wine bar van Nederland

Foodbranche loopt digitaal achter

De Horeca 100 van 2015

Amicitia Food Village opent deuren

McDonald's test biometrische kassa's

Keukengeheimen: Sébastien Gaudard

Vegetarische burgers zijn een hit

Brussel checkt belastingdeals McDonald's

Overname Burger King en La Place op stations

Suicide Club meest vernieuwende horecaconcept

Van der Wijngaard maakt beste varkensvleesgerecht

Lunchzaak Lokaal 12 geopend

Eerste MichelinKids-lunch een succes

Nominaties Horecava Innovation Awards bekend

Schiphols restaurant beste van Nederlandse vliegvelden

Gouden Schalen voor wildplukrestaurants

Nieuwe foodcourt: Yada Yada Market

La Place wil internationaal uitbreiden

Dit zijn de perfecte hoeveelheden wijn

La Place presenteert nieuwe gerechten

Nieuw event: Hartelijk Horeca

Inzicht in Bib Gourmands 2016

Restaurant Foodsy bleek een grap

PostNL focust op foodbezorging

Prijswinnend restaurant failliet

Nieuwe formule en naam voor Le Bistroquet

Eerste deelnemers Gouden Koksmuts bekend

Grote namen op vakbeurs Gastronomie

McDonald's vernieuwt volop (video)

Omzet McDonald's in VS gestegen

Nieuwe horecaconcepten op Utrecht CS

Restaurant zonder personeel in Amsterdam

Alpro speciaal voor professionals

McDonalds China lanceert grijze burger

Ons panel over wild op het menu

Topkoks delen hun recepten in Good Food Book

GIN Neo Bistro & Wines opent deuren

Franse cuisine in Amerikaanse huiskamers

De horeca in 2016

Horeca staat voor uitdaging

Nieuw restaurant in Maastricht

Vernieuwde Makro's in Breda en Groningen

Manuela de Munck wint NK Oestersteken

Nieuw hospitality-beursconcept: Welcome

Horeca Vlaanderen start No Food To Waste

Food Inspiration Days: 19 & 20 oktober

Eerste paal voor Vista restaurant & food bar

De Pier maakt programmering bekend

Baba Rafi in Alkmaar is geopend

Nieuwe horecazaak in Den Haag geopend

Gastvrij Rotterdam in beeld

Altijd verse kreeft met de Kreeft Express

Waarom restaurants rood zijn?

Educatief wijnprogramma tijdens Folie Culinaire

Albert Heijn organiseert eigen foodfestival

35.000 bezoekers Food Truck Festival

Gemeenten weten het niet meer

Interview Erik Stroink, BBB Maastricht

Interactie met kok via livestream La Place

Maaltijdbezorger Hungry actief in Nederland

SVH en Foodstep gaan samenwerken

Coffee Award voor Doppio Espresso?

FoodFest: Verse oesters voor Sergio Herman

Foodyard gaat on tour

Restaurant serveert eten zonder personeel

IKEA zoekt topchef voor nieuw gerecht

Wijnproeven met topsommelier

Aziatische formule Enoki op Utrecht Centraal

Komen fastfoodketens VS naar Nederland?

Erik van Loo en Calvé dagen jou uit!

La Place komt met wijnbar en avondhoreca

Sergio Herman organiseert Foodfest

Tweede EXKi opent op Amsterdam Centraal

Roze burger bij KFC China

Nieuwe foodbar opent deuren in Rotterdam

Ondernemers benedendek Pier van start

Recordomzet voor Domino's

Derde La Place in Duitsland

Deze horecaondernemers staan op De Pier

'Google investeert fors in burgerfabrikant'

550.000 leden voor La Place Extra's

Gezond menu redding McDonald's?

Ruud Visser is nieuwe chef Hilton The Hague

Osteria Vicini is een prachtige huiskamer

De Pier vanaf zaterdag open

De Pier in zee met Grolsch

BLOG: DE START VAN ONZE BRASSERIE (3)

Barcelona favoriet bij sterrenchefs

Wie heeft de beste koffie in Rotterdam?

Meer omzet door theebeleving (VIDEO)

Restaurantactie IENS en Albert Heijn gestart

Gratis de lekkerste thee proeven

Onno Kokmeijer wordt gastchef

Multifunctionele Haagse hotspot geopend

Casper Westerveld is Meestergastheer

McDonald's vergroot Quarter Pounder

Culinair centrum World of Food opent deuren

Rolling diner tour bij Golden Tulip

Driegangenmenu bij muziekfestival

Culi festival tijdens Nijmeegse Vierdaagse

Prijzen voor koken met wildpluk-ingrediënten

Kebab-franchiseketen naar Nederland

Nieuwe Italiaanse trattoria in Amsterdam

Omzet McDonald's daalt opnieuw

Programma Food Festival Food Unplugged

Hollandse keuken een succes in Milaan

Multifunctionele Haagse hotspot geopend

Food Truck festival TREK groot succes

Zeeuwse horeca smacht naar koks

McDonald's lanceert de Etenweter

Nieuw: Hellmann's Burger Route (video)

35.000 bezoekers Food Truck Festival TREK

Stan Kerckhoffs is SVH Meestergastheer

Jelle Conijn wint Slag op de Schelde

Nieuw Texaans restaurant in Wageningen

Den Blijker presenteert nieuw kookboek

Ook in Amsterdam: Food Truck Festival

McDonalds zoekt franchisers in Nederland

Columbus Trophy terug naar vakbeurs BBB

Jonge ondernemers winnen 2 jaar gratis huur

Nieuw Indiaas restaurant in Rotterdam

Casper Westerveld geslaagd voor Meesterproef

Superfood? Brainfood!

Makro is vriend van het Koksgilde

NS stopt exploitatie Burger King

Nieuw: Streetfood app

Get your kicks on Route 66

Nieuw: Burger King Parfum

Topchefs koken in Tirol

Paling Peeling is je reinste onzin

Minimaal een miljoen euro omzet per jaar

Van den Heijkant nieuwe chef Hilton Airport

Nieuwe exotische food hall in Amsterdam

Nieuwe horeca op Amsterdam CS

Stan Kerckhoffs geslaagd voor Meesterproef

Fries Food Festival op komst

Overtredingen schoonmaakbedrijven fastfoodketens

Nieuwe foodtrend uit Japan: Kawaii

Superfood uit Peru

Onrust V&D remt uitbreiding La Place

Food Truck Festival Trek naar Enschede (video)

De opkomst van superfoods

Gratis proefpakket van Maître Olivier

Restaurant Joelia opent in Hilton Rotterdam

Bier is goed voor de hersenen

Restaurant 't Raadhuis verhuist

Columbus Trofee voor Zweedse innovatie

Zaak verkoopt hamburger voor 35 cent

Julius Jaspers opent nieuw restaurant

Insecten op menukaart Princess

Food Truck Festivals veroveren Nederland

Jamie Oliver opent restaurant in Markthal

Opleidingen Aziatische keuken voor chefs

Holland Culinary House op Sirha 2015

IBM's Watson wint Horecava Innovation Award

10 culinaire trends voor 2015

McDonald's lanceert nieuwe restaurants

Vlaanderen 20% duurder dan Nederland

Kleinere porties bij McDonald's Japan

SVO behaalt goede waardering

Resttomaten en oesterzwamburgers

Nieuw Street Food Festival Den Haag

SVO organiseert wedstrijden Horecava

Koksgilde in de prijzen

Meer plantaardige producten in horeca

Pop-up soja & coffee bar

De beste wine bar van 2014 is...

Euro-Toques en Regioproduct werken samen

Overzicht Nederlandse michelinsterren

Nominaties Horecava Innovation Award bekend

Michelingids 2015: Wie wint en wie verliest?

Focus op kinderen en ouders

Bah, regels...

Nieuwe voorzitter college van bestuur SVO

Warme temperaturen stimulans voor horeca

Nieuw franchise-lunchconcept

Eerste VegFest in Amsterdam

Imposante visafdeling in Vianen

Ondernemers tegen restaurant Neudeflat

Zoeken naar de best passende review

Toprestaurant in Rijksmuseum

Restaurant Otium geopend in Radisson Blu

Mc Donald's ziet winst verdampen

13.169 bezoekers BBB en Folie Culinaire

Nieuw horecaconcept op Schiphol

Wie maakt de ultieme high tea?

Panesco krijgt veel positieve reacties

Topgastronomie op Folie Culinaire

Storytelling op de 60e BBB

BBB horecabeurs viert feest: 60 jaar

Ridder opent restaurant in Hilton Rotterdam

Nieuw in Amsterdam: Salsa Shop

Programma Veggie Fair bekend

Rotterdams Kooktalent 2014 bekend

Bratwurst op Den Haag Centraal

Damn Food Waste in Zwolle

Kandidaten Columbus Trophy bekend

Vers 24/7 breidt uit met 100 Nederlandse bieren

Nieuw kookboek van chefkok Jacob-Jan Boerma

Geurds en Den Blijker op Gastvrij Rotterdam

22 t/m 24 september: Gastvrij Rotterdam

Brand treft restaurant Marmara Food Utrecht

Food Trucks en entertainment in Den Haag

Nieuwe thema's op Horeca Inspiratie Hardenberg

Ramsvik en NorthSeaChefs op Folie Culinaire

Mobiele keukens op nieuw festival Den Haag

Beste hamburger bij Ron Blaauw op kaart

KHN en SVO starten met Asian Food Academy

Primeur: Vis&Seizoen Festival

Asian Food Academy van start

Inschrijving Horecava Innovation Award

Wéér twee Beren eetcafés erbij!

Urban Bakery in Amersfoort?

Voordringen kost Obama veel geld

Festival Leeuwarden krijgt eigen restaurant

Culinaire Battle in Winterswijk

Vergeten Vogeltjes

Awards voor fastservice formules

Discosoep in Groningen

Twee gratis saladerecepten

AF&BM schudt leden waker

Gratis lunch tegen voedselverspilling

Oranjefans zorgen voor troep in horeca

Ver reizen een 'must' voor foodies

100 miljoen voor Belgische horeca?

Duurzame toekomst Nederlands voedsel

Oudste cocktailbar van Amsterdam

Franchise in horeca stijgt

Michelingids neemt Brazilië onder de loep

Top vijf foodfestivals in Europa

Horeca moet zich onderscheiden

Foodfilms in de prijzen

MasterChef-finalist misschien landelijke uitblinker

Minder verspilling in de keuken

Broccoli krijgt gelikte campagne

Minder cafetaria's, meer lunchrooms

Amsterdam in de top vijf Food Festivals

Alternatief voor Michelingids in Korea

&Samhoud gunt gasten wereldreis

Paasbier met chocolade. Hips!

Horeca en hospitality manager gezocht

Nieuw restaurant bij Hotel Newport

Vlees in de hoofdrol

Gemarineerd vlees gezonder op BBQ

Vernieuwd restaurant in Ede

Horeca Campus Eindhoven breidt uit

Doorstart Kruidenier in Meppel

Tarwegrasshots en bijenpollen

Hollandse Nieuwe van de gastronomie

Heropening restaurant En Pluche

UPDATE: Kruidenier Foodservices

Weg met afval en verspilling

Horecanota Rotterdam onder de loep

Bob Hutten meest invloedrijke cateraar

Pannenkoekdag bijna van start

Gaat u ondernemen in 'foodwalhalla'?

Foodfoto's Beluga voor aan de muur

Zacht weer doet horeca goed

Saladerestaurant geopend in Den Haag

Sligro rolt horecagroothandel 3.0 uit

Health Cuisine bij Cas Spijkers opleiding

Hotel Opduin viert 80-jarig jubileum

Wayne Kooreman wint kookwedstrijd

Columbus-prijs voor Smokey Goodness

Van Hessen doet het weer...in 2014

FG Food Labs klaar voor experiment

Sligro neemt Deli XL Sluis over

Winnaars van Innovation Award 2014

Horeca moet inspelen op bewuste gast

Trends komen samen in ode aan Pumba

Sligro neemt groothandel in horeca over

Jaaromzet Sligro 1,5% hoger

Horecava: Innoveer, ontmoet en beleef

Ethnic Foods Europe op Horecava

Dit zijn de kanshebbers op een Horecava Innovation Award 2014

Gratis verpakking Knorr Demi-Glace

Vrouw oordeelt strenger over horeca

Food: hot or not in 2014

Horecava: Innoveer, ontmoet en beleef

Gratis recept voor kwarktaartjes

Weer verwarring kwartaalomzet horeca

Koksgilde Nationaal Team in de prijzen

Klosse lector hotelschool Maastricht

Inspiratie voor Horeca in Gorinchem

DNA-restaurant Moshik Roth is hoax

Van Oostenbrugge en Caron presenteren vleesboek

Meesterkok De Ronde opent restaurant

Geurds start met FG Food Labs

Vegetarische bal bijna beste gehaktbal

Succes en feest bij restaurant 't Ailand

GRATIS vleesglace van Knorr

Actie tegen voedselverspilling

Restaurant Sergio Herman heet The Jane

Stijging aantal Italiaanse restaurants

Lovende reacties voor Gastvrij R'dam

Ron Blaauw kookt bij Metos

Restaurantgast eet bord niet leeg

Rondje Horeca voor Makro

Nieuw horecanetwerk LAG op BBB

Wijnkennis opdoen op de BBB

Restaurant Podium verhuist

Beeldimpressie Deli XL

EXKi opent in New York

Deli XL klaar voor Foodservice Fair

Foodboosters op menu DNA-restaurant

TripAdvisor laat fake-restaurant staan

Moshik Roth opent DNA-restaurant

Meer groente = meer marge

Nieuwe foodtrend: Taughetti

Meer omzet en winst bij Sligro

GaultMillau strijkt neer in RAI

Convenience: veel meer dan 'snel klaar'

Satebar breidt uit met nieuwe vestiging

Van der Valk beste horeca in FSIN-lijst

Eerste vaatje haring 2013: 66.550 euro

Unilever zet in op duurzame groei

Uitslag Nationale Open-Wijncompetitie

FSIN: horecacijfers CBS te rooskleurig

App voor culinair publiek

Foodhack: technologie, design en food

Starten met to go? Leer van HMSHost!

Spaar nu bij Sligro voor leuke extra's

De stressboog van luchtvaartreizigers

Meer gasten horeca op Koninginnedag

Topchefs koken voor Leger des Heils

Europa kritisch over toilethygiëne

Win een 'Inspiratiedoos Koken'

Eerste diervriendelijke snackbar opent

Horeca-rivaal Jumbo Foodmarkt open

Horeca in 2013 niet beter

Horeca Inspiratie 18, 19 & 20 maart

Het succes van de foodtruck

Kwaliteitsburgers in Rotterdam

Boerma en De Boer maken kookboek

Horeca draait 1,5 procent meer omzet

McDonald's investeert in toekomst

Restaurant in supermarkt Jumbo

Creatief koken tijdens jamsessie

Klant koopt doe-het-zelf gerecht

'Restaurants moeten fors goedkoper'

Opvolger EFFF heet Folie Culinaire

Nieuwe naam Variatie op de Kaart

Frankrijk wint World Cup of Pastry

Afzetmarkt van groothandels verandert

Digitaal leren over hulpbehoevendheid

Amsterdam krijgt culinair centrum

Trend 2013: Jeugd on the move

Horecava 2013 in beeld (6)

Horecava reikt innovatie-awards uit

Zuinige gast vraagt om creatieve horeca

Efteling en New York pizza gaan gezond

Omzet van Sligro stijgt

Zwolle wil meer en betere horeca

Groothandel VerServer failliet verklaard

Chef-kok Tavella wint prijs voor boek

Joke zegt Horecava vaarwel!

PUUR, nieuwe themawereld Horecava

Kanshebbers Innovation Award bekend

Bieze Biologisch: lekker en puur!

Deli XL meest transparante foodservice

Mehdi Reschok wint sauswedstrijd

Sligro neemt onderdeel Van Oers over

Volop inspiratie voor de foodbranche

Impressie Food Inspiration Days 2012

België zoekt culinaire persoonlijkheid

Sergio Herman pimpt studentenvoer

Restaurant HanTing start medisch menu

Rabobank: restaurants moeten gasten voor zich winnen

Niven is Beste Groenterestaurant 2013

GildenEvent12 bron van inspiratie

Edwin Kats tekent voor Chalet Royal

Soupier 2012 wint met pompoensoep

PJZ Zintuigen doen het werk

Eten buiten huis hoort bij levenswijze

Nieuwe restaurantformule in Amsterdam

Impressie beurs Deli XL

Broodstaart valt in de prijzen

Wedstrijdje oesters openen in Ierland

De Worst Day of The Year

Horeca Relatiedagen Hardenberg

No waste gazpacho ziet levenslicht

Panesco wordt PANESCOFOOD.COM

Deli XL zoekt aansluiting bij Maxxam

Kokmeijer blikt terug op Dance Valley

Film over Jamie Oliver in de maak

Fastfoodexpert start keten biorestaurants

Festivalfood bezig aan revival

Groen, Groener, Groenten!

Nettowinst Sligro onderuit

McDonald's geeft zich over in frietoorlog

Nieuw record langste vega-tafel

'Geen kindermenu meer voor mij!'

Restaurant Ramon Beuk op herhaling

Foodtrucks voor Efteling

Scelta nieuwe vriend Koksgilde

Uitsmijter van de week - ronde 56

De Bonte Wever komt met culinair spel

Rijn IJssel Vakschool wint kookwedstrijd

Uitsmijter van de week - ronde 53

Stroming ontvangt Waddengoud-certificaat

Na zware jaren boekt Librije weer winst

Urban Food thema Utrecht Uitgekookt 2012

Nieuwe ideeëngenerator voor chef-koks

Ron Blaauw ambassadeur Tabasco

Den Blijker veilt Oosterscheldekreeften

Foodspecialist van het jaar: Samuel Levie

Britse pizza blijkt zoutbommetje

Horeca scoort dikke voldoendes

Keukentextiellijn mengt fashion en food

Uitsmijter van de week - ronde 49

Foodtrends uit Korea: een impressie

Wedstrijd om beste soepmaker van Benelux

Vijf oplossingen tegen voedselproblematiek

Librije serveert driesterren-koek-en-zopie

Impressie horecavakbeurs BBB 2012

Duurzaam initiatief op BBB

Wat is er te doen op de BBB?

Shangri-La stopt met haaienvinnensoep

Deli XL breidt bio-aanbod uit met 1.000 items

Volop leveranciers op de BBB

In beeld: van de beursvoer (3)

Restaurants worden dit jaar prijsstunters

FSIN: horeca blijft onder druk staan

IceFondue wint Innovation Award

Meer omzet voor Sligro

Proef de tentoonstelling

Succes voor Foodies

'Weg van wijn' beste wijnboek van 2011

Tweede keer Food Film Festival

Nieuwe site Robert Kranenborg in 360?

Kunstobjectboek voor Sergio Herman

Nieuwe methode tegen voedselverspilling

Food Inspiration Days in beeld

Gebruik convenienceproducten daalt

Start inschrijving Horecava Innovation Award

CEO Schultz over gevecht Starbucks

Horecagast zoekt goedkope alternatieven

Koks! Innovatie Trofee 2011 uitgereikt

Bier proeven op HORECA 2011

Line-up chefs Taste of Amsterdam bekend

Ga mee naar New York!

Trend: huisgemaakte convenience

Studiereis langs duurzame concepten NY

Fat Duck blijft beste restaurant van Engeland

AF&BM steunt Kimberly Thorne tijdens WK

Burger King komt met mini-burgers

Sligro ziet winst stijgen

Schulten Hues en Eden Zutphen gaan samen

Nieuwe vorm van recenseren: illucensies

Pierre Wind laat mensen naar fruit 'snacken'

Hoofdgerecht gemiddeld 10 procent duurder

Chinese machtsovername in de horeca

Zilveren Champignon-wedstrijd nieuwe stijl

Gezicht Heart Attack Grill (261 kg) overleden

Duits pretpark lanceert loopingrestaurant

Pierre Gagnaire naar Waldorf Astoria Berlijn

Dinnersite.nl toont MSC-restaurants

Ivy investeert in HACCP en veiligheid eten

Gezocht: de beste koksinnovatie van 2011

Culinaire uitspattingen op de BBB en EFFF

De 'E' in EFFF staat voor 'Europa'

Van Coevorden chef Conservatorium Hotel

Chefs zien vertegenwoordiger graag komen

Horecava 2011 in beeld

Akoestische Zaken wint innovatieprijs

Alle foodtrends van 2011 op een rijtje

Sligro draait 28 miljoen meer omzet

Kookboeken steeds extremer

Vijftig inspiratiemomenten tijdens Horecava

Meer kerstreserveringen voor de horeca

Overtredingen Amsterdamse horecazaken

Chefs Unilever presenteren desserts in 3D

Euro-Toques prominent aanwezig op EFFF

Food van duizend kanten belicht

Waar gaat de horeca naar toe?

Wie heeft de beste eetkraam van Taiwan?

Edwin Kats hangt buis aan de wilgen

In België kan het: roken in resto (voor leden)

Mis het niet: de Deli XL Foodservice Fair

Unilever kookt met sterren

Equip’Hôtel 2010: boost your ideas!

Via Twitter je hamburger samenstellen

Congres 'Food van 1000 kanten belicht'

Smaak centraal tijdens Foodservice Fair

'Omzet horeca pas volgend jaar positief'

Internationalisering centraal tijdens EFFF

La Grande Bouffe echt voor Britse vrouw

Brasserie FLO on tour door Nederland

Elektrische boot voor grachttransport A'dam

Vandaag zamelt voor 2.550 gezinnen eten in

Topkoks feliciteren Jeroen Bavelaar

Food fight in fastfoodrestaurant

Wie de rekening betaalt, bepaalt

Op safari met Deli XL

Vermaire wint Dilmah NK Thee Sommelier

All-In Dining formule deze maand open

Steenbergen 'foodwatcher' van het jaar

Koken met tabak

Klassieke keukengrappen deel 5

Nieuwe directeur in WinselerHof

Shared dining bij Arneym in Arnhem

Bewust zaken doen op de Food Innovatiedagen 2010

Let op... bij het kopen van een oven

Deli XL wil duurzame toekomst

Open dag Horecawerf Amsterdam

Giphart schrijft boek over restaurantleven in De Librije en Oud Sluis

Eten in horeca is meer dan prijs en smaak

Taco Bell oprichter (86) overleden

Nederlandse gast verlegt zijn grenzen

Streekproducten uit Limburg op EFFF

Bezoekersverslag Horecava 2010

Paneldiscussie in Studio DE: 'Creëer koffie en theemomenten'

Duurzaamheid sleutelwoord op Horecava 2010

Van Der Grinten: 'Veel duurzame initiatieven in de horeca'

Unilever Foodsolutions lanceert 'essentieel' boek

Foodservice ziet omzet flink dalen

Jamie Oliver geëerd om strijd tegen obesitas

Maastricht aan Tafel: eten voor het goede doel

Sergio Herman ambassadeur van Maldon zoutvlokken

Brasserie EQUIPE geopend, hotel volgt

Nieuwe non-food webwinkel voor horeca

AGF-leverancier Stavasius overgenomen door Deli XL

Nieuwe culinaire hotspot: Wereldmuseum Rotterdam

Mobiele sterrenrestaurants nieuwste rage?

Duurzaamheid rode draad bij innovatieprijs

Vernieuwd opleidingstraject gestart bij Horeca Schiphol

De BEWUST Food Innovatie Dagen 2009

Levens lanceert nieuwe ovenlijn

Nationale Soepdag op 16 oktober tegen kindersterfte

BEWUST Food Innovatiedagen komen eraan

Rose van Asten wint opnieuw Cuptasting Championship

Dineren in oude verkeerstoren

Food Fantasies opent restaurant Latulip

Jubilerend Heinz introduceert programma voor horeca

Impuls voor Britse pubs: schooljeugd

Restaurant Diner schenkt deel omzet aan onderzoek

Sterren en nieuwe smaken in line-up Heerlijk Rotterdam

Moederbedrijf Deli XL op overnamepad

Mosselseizoen feestelijk geopend in Blokzijl

Taste of Amsterdam in de startblokken

Markt van 1001 Smaken op het Food Center Amsterdam

Strandtenten in de lift

De echte dikmaker: emoties

Eerste paal Food Spot Utrecht gaat grond in

Digitale marktplaats voor de horeca

Restaurant op Amersfoort CS heeft primeur

Duurzaamheid in horeca loont

Restaurantbegrippen

Koks gaan voor Maggi soep

Nieuwsbrief

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: