Diego’s opent nog een 'vestiging' in Rotterdam
Nationale Pannenkoekendag; hoe pannenkoekt Nederland?
Deze restaurants worden gerund door vrouwen
Utrechtse Lijnmarkt blijft in trek: ook speciaalzaak Strovaii opent haar deuren
Restaurant Taiko start curry pop-up concept
De Chinese community biedt meer dan alleen Foe Yong Hai
Franse taco-keten betreedt de Nederlandse markt
Compass Group verkozen tot nummer 2 'meest bewonderde bedrijven'
Veganuary: 1 op 3 Nederlanders wil vegan maar heeft teveel twijfels
Noodlot slaat toe bij Doetinchems restaurant: 300 kerstbestellingen geannuleerd
Vanwege corona zijn dit de 10 foodtrends voor 2021
Makro staakt tijdelijke verkoop niet-food gerelateerde non-food
Foodtrends van 2020: alcoholvrije drankjes, vleesvervangers en zelfgemaakte pasta
Vion maakt varkensvleesketens transparant door middel van blockchaintechnologie
Vleesconsumptie stijgt in 2019
Peter Klosse: ''Geef groente en fruit smaak terug''
De Dessertclub creëert eerste zoete bitterbal van Nederland
Poké Perfect lanceert als eerste in Nederland warme poké bowls
De foodtrends tijdens Koningsdag: dit bestelt Nederland
Voedselverspilling in horeca kan 50 procent minder
Onderzoek: gebruik jij convenience in de keuken?
Food Waste Challenge: Best Practice
Amsterdams hamburgerrestaurant Lombardo’s ondersteunt Villa Joep met speciale burger
Fotoreportage: Van stoffige afhaalchinees naar ultieme hotspot
Soup & Bakery by De Verspillingsfabriek wint ABN AMRO Best Newcomer Retail Award
Relais & Châteaux zet zich in voor goed, gezond en duurzaam eten
Sterrenchef Onno Kokmeijer kookt met topkunst uit de Gouden Eeuw
Uniek concept met foodtruck in Amsterdam
Nu ook een vegan groente hotdog te koop bij de HEMA
Texel Culinair 2019 verwelkomt mystery guest in jury
Groeiend aanbod in horecaconcepten die bijdragen aan gezonde en bewuste levensstijl
Paprikapoeder, kaneel en ketjap manis: dit gebruikt de Nederlander in de keuken
De culinaire trends van het moment
Winnaars Amsterdam Food Pitch 2019 bekend
Prijs voeding fors gestegen, vooral vlees en vis veel duurder
Chef Han Ji introduceert Chinees streetfoodconcept in Nederland
Makro kondigt nieuw seizoen van barbecue wedstrijd ‘Baas BBQ’ aan
Populariteit vlees- en visvrije thuisbezorgmaaltijden stijgt
Japanse restaurants in Hotel Okura ontvangen primeur uit Japan
Opleiding tot pizzabakker erkend door de SVH
Leerlingen bedenken ve-GO burger
Gastronomisch Gilde gaat nieuwe samenwerking aan
Nieuw bezorgconcept voor friet
Food Trends 2019: we checkten onze glazen bol!
Bewerkt eten oorzaak van gezondheidsproblematiek?
Foodora stopt in Nederland
Blauwe bessen blijken enorm populair
PostNL breidt foodbezorging uit naar ochtend
StukTV en Conimex openen streetfood pop-up restaurant in Bangkok
Bizar: de 'Regenboog Eetbare Glitter Eenhoorn Pizza'
Winnaars Amsterdam Food Pitch bekend
Noordzeevis op de kaart op festival
Ministers: voedselveiligheid verder versterken urgent
GRATIS Aviko Oerfriet Proefpakket!
Foodhal ongekend populair
Engelsen massaal aan de kalkoen tijdens Pasen
5 food trends die je binnenkort overal ziet
Hudson Bar & Kitchen lanceert Schnitzelburger
Nieuw: Koreaans streetfood in Twentsche Foodhal
Foodhallen ook naar Rotterdam
Gezonder eten stijgt meer in prijs dan ongezonder eten
Lekkerste maaltijdsalade komt uit Veghel
Lekkerste 'Finest Hamburger' komt uit Arnhem
Handel in quinoa afgelopen vier jaar verdrievoudigd
Interview Ricardo Eshuis, SVH, deel 1: ‘Er zijn veel baanwisselingen in de horeca'
Sligro Food Group behaalt 2.696 miljoen euro omzet in 2017
Wat komt er in de Arnhemse Korenbeurs?
Dit zijn de foodtrends voor 2018 volgens Waitrose
Hier koopt Nederland zijn eten en drinken
Melkweg opent podium voor street food: The Food Stage
Steeds meer duurzaam voedsel in de horeca
Horecacampagne Nederlandse Coeliakie Vereniging
Ellis Gourmet Burger presenteert The New Meatlover
Glutenvrije consumenten willen meer vegetarische opties
Omzet horeca stijgt bijna 2 procent in tweede kwartaal
Donutshop Amsterdam lanceert eigenwijs herfstmenu
Culinaire hulpactie voor RotterZwam
Nieuwe fastserviceformule WOK& vernieuwt fastservice
Pannenkoekenhuis scoort met frikandel speciaal pannenkoek
Pittig foodfestival in Eindhoven
Niet één kip is de beste
Dé trendgroente van 2017: bloemkool
Driekwart van de Nederlanders gelooft dat suiker verslavend is
Hanos opent vestiging in Maastricht
Eetwinkel maakt gezond eten bereikbaar voor iedereen
Hoe en waar maak je de beste foodfoto's?
Zeker Zeeuws mosselseizoen geopend met eerste baal
Osteria Vicini opent ijssalon
De ultieme hamburgerbol is geboren
IKEA gaat strijd aan tegen voedselverspilling
Dit zijn de beste culinaire bestemmingen
Verse bowls veroveren hart treinreiziger op Utrecht CS
Interview: Onno Kokmeijer wil af van à la carte
Onderzoek: bijna de helft van het aantal foodfestivals is nieuw
Goed voedsel wordt gesubsidieerd vergist
App helpt Amsterdamse horeca in strijd tegen voedselverspilling
Persoonlijke vragen aan Onno Kokmeijer
Franchising in horeca neemt toe in Nederland
Beste hamburgermaker van Nederland wil prijzen winnen met kipburger
Grootste haringparty van Nederland op 16 juni
De Bossche Bol is er nu in 5 smaken!
Burgerz en De Portare Via in Haagse Hofhouse
Einde Aziatisch sprookje Wim Markwat
Voedselverspilling in Nederland neemt nauwelijks af
Staatssecretaris Van Dam lanceert ‘European Agri&Food Startup of the Year Challenge’
Niven Kunz maakt sterrengerecht van Franse frietjes McDonalds
Cloud Eggs, dé eiertrend van 2017?
La Place in alle Nederlandse warenhuizen van Hudson's Bay
Zou jij de frikandel speciaal pannenkoek lusten?
Nederland importeert gigantisch veel avocado's
Aangepaste menu's alleen maar op doktersrecept in Iers restaurant
NPO 3 komt in mei met Foodweken
Vlaams-Nederlands initiatief focust op plantaardige nevenstromen in agro-voedingsindustrie
Horecahotspot: Bierfabriek Almere is geopend
Wiedewietsaus van Ter Marsch daadwerkelijk in productie
'Uitbreiden naar twee zaken is het moeilijkste wat er is'
Eerste Oosterscheldekreeft voor recordbedrag van 41.000 geveild
Je kunt nu eten bestellen met spraakcommando's
Pilotproject tegen voedselverspilling hotelsector
Deli XL verandert naam in Bidfood
Dit is de beste ijssalon van Nederland
Op bezoek bij STOOM beer&food Nijmegen
Jonge Rotterdammers lanceren pop-up foodevent
Lepeltje Lepeltje breidt uit naar acht steden
Dit zijn de food trends volgens Google
De Twentsche Foodhal zoekt ondernemers
Aziatische concepten hebben de toekomst
Restaurant komt met veganistische burger die smaakt naar 'echt' vlees
Masterclass voor chefs: haal meer uit groenten
Doggybag wint aan populariteit
Voedseltop: Nederland koploper gezonde en duurzame voeding
Het lekkerste cateringbroodje: Vy Vieu
Hier eet je de lekkerste en gezondste maaltijdsalade van Nederland
Uit eten met virtual reality
Eten buitenshuis steeds populairder
Trend: de luxe tosti
Begin 2017 goed met deze recepten
Honderden vluchtelingen genieten van eindejaarsdiner in Hilton
Cursus stressvrij kerstdiner door Hotelschool The Hague
Hema zet minder om met eten en drinken
Een zee vol ideeën voor een afwisselend menu
Dunkin' Donuts opent eerste vestiging in Nederland in 2017
Dit zijn de 10 lunchtrends voor 2017
Event: Horeca & Food Inspiratie Venray komt met vernieuwd concept
Gourmetten bezig met comeback: razend populair onder jongeren
Trend: Streetfood verovert de Nederlandse horeca
Oude postkantoor tijdelijk restaurant, café en winkel
Dit restaurant serveert alleen gerechten met chocolade
Lunchroom Carrousel heeft de lekkerste gehaktbal van Tilburg
Iedereen een Happy Meal op McHappy Day
Chef-koks vertellen wat gasten beter niet kunnen bestellen in een restaurant
Europese finale Bocuse'or 2018 is in Turijn
Tilburgse horeca strijdt om titel ‘Lekkerste Gehaktbal van Tilburg’
Te weinig gezond lunchaanbod in pretparken
Pizzahut keert terug naar Nederland
Trends gespot: Gezondheidswetenschap op het menu
Amerikaanse fast casual reuzen komen naar Nederland
Nijmegen krijgt Jumbo met veel horeca
Chinese cafetariahouders hebben het goed gedaan
Eten bij halal restaurants met speciaal platform
Deelnemers Gouden Koksmuts bekend
Eerste masterclass umami van Food Things
Goud en zilver voor Nederlands culinair team
Eigen serie voor TV-kok Julius Jaspers
Burger King trekt meer klanten
Taco Bell wil restaurant in Eindhoven
La Place opent vernieuwd restaurant in Eindhoven
Omroep MAX: te veel bacteriën in thuisbezorgmaaltijden
Glazen Kalf voor talent Arjan Kuipers
Omroep MAX onderzoekt thuisbezorgmaaltijden
'Gouden Gard 2016' naar Lotte van De Patissier
Nieuwe Subway met bezorgservice in Rijssen
Q-Point wint de Food Valley Award 2016
Keukengeheimen: Christophe Adam
Koken met wild: voor elk wat wilds
Internationale trend: Mexican lunch
Lebo Kaas bestaat 25 jaar
Kookboek van zanger Guus Meeuwis en sterrenchef Dick Middelweerd
Meer met soep met de Soup Rebels
Trend: de allerlekkerste gerechten in een kom
Friethoes opent ambachtelijke FrietFabriek voor horeca
Deli XL opent nieuwste Foodyard in Amsterdam
Eerste oogst Zeeuwse Platte Oesters met Herman den Blijker
Kinderen eten gratis bij Jamie’s Italian Rotterdam
Recordgroei voor Domino’s Pizza
Resultaten uit studie over F&B-sector gepubliceerd
Tweede editie cultureel voedselfestival Food-y-Fort Rijnauwen
Video: eetkraampje met Michelinster in Singapore
Instock opent restaurant in Utrecht
Nettowinst Sligro Food Group neemt toe
‘Reconnect to nature’ centrale thema bij nieuw restaurant & bar Bistronoom Woerden
Domino's laat klanten bestellen via SMS
Waar staat het beste strandpaviljoen van Nederland?
Tentoonstelling over de keukengeheimen van Rotterdam
Actie: Ontvang een GRATIS HOTPOT van Unox!
Nieuw restaurant Hilton Rotterdam voert seizoenswisseling op alle fronten door
Eurest introduceert groente-seizoenburgers van &samhoud food
McDonald's Singapore heeft een saladebar, Belgische wafels en VR-brillen
Gastronomie van Hollandse bodem in boek From Farm to Fork in the Netherlands
Amicitia Food Village Amersfoort nu al failliet verklaard
Central in Peru wederom verkozen tot beste restaurant van Latijns-Amerika
Rijksmuseum lanceert kookboek
Voorzorgsmaatregelen mosselen en oesters Oosterschelde
Verhoog je omzet door aanbod van snacks
Food & Trends: Vegan is hot!
Chefs maken kennis met bijzondere groenten
De Ertepeller in Papendrecht geopend
Umami by Han krijgt metamorfose
Ontdek de 7 theedrinktrends
Festival DORST trekt ruim 12.500 bezoekers
Opening restaurant en foodbar in Muiderberg
Gasten bestellen bij Burger King via Facebook
Nieuwe horecazaak opent in Rotterdam
Stijn Rotthier wint Slag op de Schelde
Osteria keuken in Rotterdam
Ralph van Dongen wint The Ultimate Bite
Online veiling horeca- en cateringapparatuur
Bijzonder evenement van ijsmaker en restaurateur
Ook Ter Marsch & Co Amsterdam heeft beste burger
Franchise steeds groter binnen de horeca
Haagse koffiebar lanceert picknickbox
Duits alcoholvrij bier bevat toch alcohol
Eerste glutenvrije foodfestival is een feit
Britse fastfoodketen opent zaak op Schiphol
Programma Taste of Amsterdam is bekend
Horeca grote stijger in aantal contactloze betalingen
McDonald's lanceert interactieve placemats
Lepeltje Lepeltje naar Amersfoort
New York Times gaat eten bezorgen
Nieuw veganistisch restaurant opent deuren
NHTV-studenten openen poffertjeszaak in Europa Park
Favoriete 'food-bestemmingen' van Nederlanders
Vista restaurant en food bar opent deuren
Eerste west-afrikaanse eetcafé geopend
Advertorial: Aviko presenteert Oer-Hollandse friet
Maaltijden chef Moshik Roth worden thuisbezorgd
Derde Seafood bar is geopend
KFC en Pizza Hut in Chinese handen?
McDonald's breidt tafelbediening verder uit
Julius Jaspers opent nieuwe zaak
Jury's Bocuse d'Or Europe zijn bekend
Thuisbezorgd.nl start eigen bezorgdienst
Peru decor World Forum on Food Tourism
Taco Bell werkt aan bestelrobot
Aspergeseizoen 2016 is geopend
Studio 54: Burgerzaak met een biologisch hart
Frank Uphoff Executive Chef Hilton The Hague
Broodje Unox biedt de horeca omzetkansen
ING: Omzet horeca groeit in 2016 drie procent
Chefs leren bij op Food Professional Day
Worden sushihamburgers een nieuwe trend?
Café Ter Marsch opent deuren
Trailer fooddocu Ants on a Shrimp
Turks franchiseconcept komt naar Utrecht
Oosterscheldekreeft centraal in Waves at the Kurhaus
BBB Maastricht komt met nieuw concept
Bijna 8.000 bezoekers Horeca & Food Inspiratie Venray
Festival DORST trekt langs enkele steden
Rotterdam serieuze kandidaat Bocuse dOr
Eerste Popsicle Bar in Nederland
Wordt Belgisch restaurant beste Europese nieuwkomer?
Inventaris La Place onder de virtuele hamer
Foodclub haalt ruimt 12.000 euro op voor KiKa
Ter Marsch & Co opent in NH Carlton
Nieuwe naam voor Horeca & Food Inspiratie Hardenberg
Yotam Ottolenghi op bezoek bij RIJKS
Rabobank: horeca verliest grip op consument
Nieuw foodtruckfestival: Yummya
Chef Moshik Roth maakt broodje voor Shell
Londens restaurant serveert alleen desserts
Foodfestival Lepeltje Lepeltje breidt uit
Nieuw restaurant met dutch food concept
McDonald's reageert op campagne Wakker Dier
Yada Yada Zaandam opent in april
Makro gaat nieuwe koers varen
Chefs zetten zich in voor KiKa
Nieuw restaurant in Hoofddorp
Veel overtredingen schoonmaak fastfoodsector
Doe mee aan 'The Ultimate Bite'
Sligro neemt Java Foodservice over
Bocuse d'Or: focus op Europese finale in Nederland
KFC wil meer restaurants openen
Burger King heeft nieuwe eigenaar
Topchef aan de slag met geconcentreerde bouillons
Jumbo koopt La Place
Kunstenaars creëren bier- en kunstparadijs
Takeaway.com neemt Duitse branchegenoot over
18 nieuwe ambassadeurs Dutch Cuisine
Beste Cocktailbar van Nederland staat in Rotterdam
Food Professional Day 2016
Onderzoek: horeca investeert meer in 2015
Nieuw gilde: Meesters in Gastvrijheid
Boekentip: Inside Chef's Fridges
Amsterdamse ijssalon wordt burgerbar
Militair foodfestival bij Nationaal Militair Museum
Croque Madame
McDonald's bedient aan tafel
Op bezoek bij Amicitia Food Village, Amersfoort
Topchef Han Ji maakt sambal
Onafhankelijke horeca beter beoordeeld
Prachtige food foto's in nieuw boek
Makro richt zich meer op horecaondernemers
Chinese horecaondernemers en KHN werken samen
Encore Bar & Grill opent deuren in Rotterdam
Peter Klosse ontkracht wildfabelen
Foodbranche loopt digitaal achter
De Horeca 100 van 2015
Amicitia Food Village opent deuren
McDonald's test biometrische kassa's
Keukengeheimen: Sébastien Gaudard
Vegetarische burgers zijn een hit
Brussel checkt belastingdeals McDonald's
Overname Burger King en La Place op stations
Suicide Club meest vernieuwende horecaconcept
Van der Wijngaard maakt beste varkensvleesgerecht
Lunchzaak Lokaal 12 geopend
Eerste MichelinKids-lunch een succes
Nominaties Horecava Innovation Awards bekend
Schiphols restaurant beste van Nederlandse vliegvelden
Gouden Schalen voor wildplukrestaurants
Nieuwe foodcourt: Yada Yada Market
La Place wil internationaal uitbreiden
Dit zijn de perfecte hoeveelheden wijn
La Place presenteert nieuwe gerechten
Nieuw event: Hartelijk Horeca
Inzicht in Bib Gourmands 2016
Restaurant Foodsy bleek een grap
PostNL focust op foodbezorging
Prijswinnend restaurant failliet
Nieuwe formule en naam voor Le Bistroquet
Eerste deelnemers Gouden Koksmuts bekend
Grote namen op vakbeurs Gastronomie
McDonald's vernieuwt volop (video)
Omzet McDonald's in VS gestegen
Nieuwe horecaconcepten op Utrecht CS
Restaurant zonder personeel in Amsterdam
Alpro speciaal voor professionals
McDonalds China lanceert grijze burger
Ons panel over wild op het menu
Topkoks delen hun recepten in Good Food Book
GIN Neo Bistro & Wines opent deuren
Franse cuisine in Amerikaanse huiskamers
De horeca in 2016
Horeca staat voor uitdaging
Nieuw restaurant in Maastricht
Vernieuwde Makro's in Breda en Groningen
Manuela de Munck wint NK Oestersteken
Nieuw hospitality-beursconcept: Welcome
Horeca Vlaanderen start No Food To Waste
Food Inspiration Days: 19 & 20 oktober
Eerste paal voor Vista restaurant & food bar
De Pier maakt programmering bekend
Baba Rafi in Alkmaar is geopend
Gastvrij Rotterdam in beeld
Altijd verse kreeft met de Kreeft Express
Waarom restaurants rood zijn?
Educatief wijnprogramma tijdens Folie Culinaire
Albert Heijn organiseert eigen foodfestival
35.000 bezoekers Food Truck Festival
Gemeenten weten het niet meer
Interview Erik Stroink, BBB Maastricht
Interactie met kok via livestream La Place
Maaltijdbezorger Hungry actief in Nederland
SVH en Foodstep gaan samenwerken
Coffee Award voor Doppio Espresso?
FoodFest: Verse oesters voor Sergio Herman
Foodyard gaat on tour
Restaurant serveert eten zonder personeel
IKEA zoekt topchef voor nieuw gerecht
Wijnproeven met topsommelier
Aziatische formule Enoki op Utrecht Centraal
Komen fastfoodketens VS naar Nederland?
Erik van Loo en Calvé dagen jou uit!
La Place komt met wijnbar en avondhoreca
Sergio Herman organiseert Foodfest
Tweede EXKi opent op Amsterdam Centraal
Roze burger bij KFC China
Nieuwe foodbar opent deuren in Rotterdam
Ondernemers benedendek Pier van start
Recordomzet voor Domino's
Derde La Place in Duitsland
Deze horecaondernemers staan op De Pier
'Google investeert fors in burgerfabrikant'
550.000 leden voor La Place Extra's
Gezond menu redding McDonald's?
Ruud Visser is nieuwe chef Hilton The Hague
Osteria Vicini is een prachtige huiskamer
De Pier vanaf zaterdag open
De Pier in zee met Grolsch
BLOG: DE START VAN ONZE BRASSERIE (3)
Barcelona favoriet bij sterrenchefs
Wie heeft de beste koffie in Rotterdam?
Meer omzet door theebeleving (VIDEO)
Restaurantactie IENS en Albert Heijn gestart
Gratis de lekkerste thee proeven
Onno Kokmeijer wordt gastchef
Multifunctionele Haagse hotspot geopend
Casper Westerveld is Meestergastheer
McDonald's vergroot Quarter Pounder
Culinair centrum World of Food opent deuren
Rolling diner tour bij Golden Tulip
Driegangenmenu bij muziekfestival
Culi festival tijdens Nijmeegse Vierdaagse
Prijzen voor koken met wildpluk-ingrediënten
Kebab-franchiseketen naar Nederland
Nieuwe Italiaanse trattoria in Amsterdam
Omzet McDonald's daalt opnieuw
Programma Food Festival Food Unplugged
Hollandse keuken een succes in Milaan
Food Truck festival TREK groot succes
Zeeuwse horeca smacht naar koks
McDonald's lanceert de Etenweter
Nieuw: Hellmann's Burger Route (video)
35.000 bezoekers Food Truck Festival TREK
Stan Kerckhoffs is SVH Meestergastheer
Jelle Conijn wint Slag op de Schelde
Nieuw Texaans restaurant in Wageningen
Den Blijker presenteert nieuw kookboek
Ook in Amsterdam: Food Truck Festival
McDonalds zoekt franchisers in Nederland
Columbus Trophy terug naar vakbeurs BBB
Jonge ondernemers winnen 2 jaar gratis huur
Nieuw Indiaas restaurant in Rotterdam
Casper Westerveld geslaagd voor Meesterproef
Superfood? Brainfood!
Makro is vriend van het Koksgilde
NS stopt exploitatie Burger King
Nieuw: Streetfood app
Get your kicks on Route 66
Nieuw: Burger King Parfum
Topchefs koken in Tirol
Paling Peeling is je reinste onzin
Minimaal een miljoen euro omzet per jaar
Van den Heijkant nieuwe chef Hilton Airport
Nieuwe exotische food hall in Amsterdam
Nieuwe horeca op Amsterdam CS
Stan Kerckhoffs geslaagd voor Meesterproef
Fries Food Festival op komst
Overtredingen schoonmaakbedrijven fastfoodketens
Nieuwe foodtrend uit Japan: Kawaii
Superfood uit Peru
Onrust V&D remt uitbreiding La Place
Food Truck Festival Trek naar Enschede (video)
De opkomst van superfoods
Gratis proefpakket van Maître Olivier
Restaurant Joelia opent in Hilton Rotterdam
Bier is goed voor de hersenen
Restaurant 't Raadhuis verhuist
Columbus Trofee voor Zweedse innovatie
Zaak verkoopt hamburger voor 35 cent
Julius Jaspers opent nieuw restaurant
Insecten op menukaart Princess
Food Truck Festivals veroveren Nederland
Jamie Oliver opent restaurant in Markthal
Opleidingen Aziatische keuken voor chefs
Holland Culinary House op Sirha 2015
IBM's Watson wint Horecava Innovation Award
10 culinaire trends voor 2015
McDonald's lanceert nieuwe restaurants
Vlaanderen 20% duurder dan Nederland
Kleinere porties bij McDonald's Japan
SVO behaalt goede waardering
Resttomaten en oesterzwamburgers
Nieuw Street Food Festival Den Haag
SVO organiseert wedstrijden Horecava
Koksgilde in de prijzen
Meer plantaardige producten in horeca
Pop-up soja & coffee bar
De beste wine bar van 2014 is...
Euro-Toques en Regioproduct werken samen
Overzicht Nederlandse michelinsterren
Nominaties Horecava Innovation Award bekend
Michelingids 2015: Wie wint en wie verliest?
Focus op kinderen en ouders
Bah, regels...
Nieuwe voorzitter college van bestuur SVO
Warme temperaturen stimulans voor horeca
Nieuw franchise-lunchconcept
Eerste VegFest in Amsterdam
Imposante visafdeling in Vianen
Ondernemers tegen restaurant Neudeflat
Zoeken naar de best passende review
Toprestaurant in Rijksmuseum
Restaurant Otium geopend in Radisson Blu
Mc Donald's ziet winst verdampen
13.169 bezoekers BBB en Folie Culinaire
Nieuw horecaconcept op Schiphol
Wie maakt de ultieme high tea?
Panesco krijgt veel positieve reacties
Topgastronomie op Folie Culinaire
Storytelling op de 60e BBB
BBB horecabeurs viert feest: 60 jaar
Ridder opent restaurant in Hilton Rotterdam
Nieuw in Amsterdam: Salsa Shop
Programma Veggie Fair bekend
Rotterdams Kooktalent 2014 bekend
Bratwurst op Den Haag Centraal
Damn Food Waste in Zwolle
Kandidaten Columbus Trophy bekend
Vers 24/7 breidt uit met 100 Nederlandse bieren
Nieuw kookboek van chefkok Jacob-Jan Boerma
Geurds en Den Blijker op Gastvrij Rotterdam
22 t/m 24 september: Gastvrij Rotterdam
Brand treft restaurant Marmara Food Utrecht
Food Trucks en entertainment in Den Haag
Nieuwe thema's op Horeca Inspiratie Hardenberg
Ramsvik en NorthSeaChefs op Folie Culinaire
Mobiele keukens op nieuw festival Den Haag
Beste hamburger bij Ron Blaauw op kaart
KHN en SVO starten met Asian Food Academy
Primeur: Vis&Seizoen Festival
Asian Food Academy van start
Inschrijving Horecava Innovation Award
Wéér twee Beren eetcafés erbij!
Urban Bakery in Amersfoort?
Voordringen kost Obama veel geld
Festival Leeuwarden krijgt eigen restaurant
Culinaire Battle in Winterswijk
Vergeten Vogeltjes
Awards voor fastservice formules
Discosoep in Groningen
Twee gratis saladerecepten
AF&BM schudt leden waker
Gratis lunch tegen voedselverspilling
Oranjefans zorgen voor troep in horeca
Ver reizen een 'must' voor foodies
100 miljoen voor Belgische horeca?
Duurzame toekomst Nederlands voedsel
Oudste cocktailbar van Amsterdam
Franchise in horeca stijgt
Michelingids neemt Brazilië onder de loep
Top vijf foodfestivals in Europa
Horeca moet zich onderscheiden
Foodfilms in de prijzen
MasterChef-finalist misschien landelijke uitblinker
Minder verspilling in de keuken
Broccoli krijgt gelikte campagne
Minder cafetaria's, meer lunchrooms
Amsterdam in de top vijf Food Festivals
Alternatief voor Michelingids in Korea
&Samhoud gunt gasten wereldreis
Paasbier met chocolade. Hips!
Horeca en hospitality manager gezocht
Nieuw restaurant bij Hotel Newport
Vlees in de hoofdrol
Gemarineerd vlees gezonder op BBQ
Vernieuwd restaurant in Ede
Horeca Campus Eindhoven breidt uit
Doorstart Kruidenier in Meppel
Tarwegrasshots en bijenpollen
Hollandse Nieuwe van de gastronomie
Heropening restaurant En Pluche
UPDATE: Kruidenier Foodservices
Weg met afval en verspilling
Horecanota Rotterdam onder de loep
Bob Hutten meest invloedrijke cateraar
Pannenkoekdag bijna van start
Gaat u ondernemen in 'foodwalhalla'?
Foodfoto's Beluga voor aan de muur
Zacht weer doet horeca goed
Saladerestaurant geopend in Den Haag
Sligro rolt horecagroothandel 3.0 uit
Health Cuisine bij Cas Spijkers opleiding
Hotel Opduin viert 80-jarig jubileum
Wayne Kooreman wint kookwedstrijd
Columbus-prijs voor Smokey Goodness
Van Hessen doet het weer...in 2014
FG Food Labs klaar voor experiment
Sligro neemt Deli XL Sluis over
Winnaars van Innovation Award 2014
Horeca moet inspelen op bewuste gast
Trends komen samen in ode aan Pumba
Sligro neemt groothandel in horeca over
Jaaromzet Sligro 1,5% hoger
Horecava: Innoveer, ontmoet en beleef
Ethnic Foods Europe op Horecava
Dit zijn de kanshebbers op een Horecava Innovation Award 2014
Gratis verpakking Knorr Demi-Glace
Vrouw oordeelt strenger over horeca
Food: hot or not in 2014
Gratis recept voor kwarktaartjes
Weer verwarring kwartaalomzet horeca
Koksgilde Nationaal Team in de prijzen
Klosse lector hotelschool Maastricht
Inspiratie voor Horeca in Gorinchem
DNA-restaurant Moshik Roth is hoax
Van Oostenbrugge en Caron presenteren vleesboek
Meesterkok De Ronde opent restaurant
Geurds start met FG Food Labs
Vegetarische bal bijna beste gehaktbal
Succes en feest bij restaurant 't Ailand
GRATIS vleesglace van Knorr
Actie tegen voedselverspilling
Restaurant Sergio Herman heet The Jane
Stijging aantal Italiaanse restaurants
Lovende reacties voor Gastvrij R'dam
Ron Blaauw kookt bij Metos
Restaurantgast eet bord niet leeg
Rondje Horeca voor Makro
Nieuw horecanetwerk LAG op BBB
Wijnkennis opdoen op de BBB
Restaurant Podium verhuist
Beeldimpressie Deli XL
EXKi opent in New York
Deli XL klaar voor Foodservice Fair
Foodboosters op menu DNA-restaurant
TripAdvisor laat fake-restaurant staan
Moshik Roth opent DNA-restaurant
Meer groente = meer marge
Nieuwe foodtrend: Taughetti
Meer omzet en winst bij Sligro
GaultMillau strijkt neer in RAI
Convenience: veel meer dan 'snel klaar'
Satebar breidt uit met nieuwe vestiging
Van der Valk beste horeca in FSIN-lijst
Eerste vaatje haring 2013: 66.550 euro
Unilever zet in op duurzame groei
Uitslag Nationale Open-Wijncompetitie
FSIN: horecacijfers CBS te rooskleurig
App voor culinair publiek
Foodhack: technologie, design en food
Starten met to go? Leer van HMSHost!
Spaar nu bij Sligro voor leuke extra's
De stressboog van luchtvaartreizigers
Meer gasten horeca op Koninginnedag
Topchefs koken voor Leger des Heils
Europa kritisch over toilethygiëne
Win een 'Inspiratiedoos Koken'
Eerste diervriendelijke snackbar opent
Horeca-rivaal Jumbo Foodmarkt open
Horeca in 2013 niet beter
Horeca Inspiratie 18, 19 & 20 maart
Het succes van de foodtruck
Kwaliteitsburgers in Rotterdam
Boerma en De Boer maken kookboek
Horeca draait 1,5 procent meer omzet
McDonald's investeert in toekomst
Restaurant in supermarkt Jumbo
Creatief koken tijdens jamsessie
Klant koopt doe-het-zelf gerecht
'Restaurants moeten fors goedkoper'
Opvolger EFFF heet Folie Culinaire
Nieuwe naam Variatie op de Kaart
Frankrijk wint World Cup of Pastry
Afzetmarkt van groothandels verandert
Digitaal leren over hulpbehoevendheid
Amsterdam krijgt culinair centrum
Trend 2013: Jeugd on the move
Horecava 2013 in beeld (6)
Horecava reikt innovatie-awards uit
Zuinige gast vraagt om creatieve horeca
Efteling en New York pizza gaan gezond
Omzet van Sligro stijgt
Zwolle wil meer en betere horeca
Rogér Rassin van La Rive werkt samen met de voedselbank
Groothandel VerServer failliet verklaard
Chef-kok Tavella wint prijs voor boek
Joke zegt Horecava vaarwel!
PUUR, nieuwe themawereld Horecava
Kanshebbers Innovation Award bekend
Bieze Biologisch: lekker en puur!
Deli XL meest transparante foodservice
Mehdi Reschok wint sauswedstrijd
Sligro neemt onderdeel Van Oers over
Volop inspiratie voor de foodbranche
Impressie Food Inspiration Days 2012
België zoekt culinaire persoonlijkheid
Sergio Herman pimpt studentenvoer
Restaurant HanTing start medisch menu
Rabobank: restaurants moeten gasten voor zich winnen
Niven is Beste Groenterestaurant 2013
GildenEvent12 bron van inspiratie
Edwin Kats tekent voor Chalet Royal
Soupier 2012 wint met pompoensoep
PJZ Zintuigen doen het werk
Eten buiten huis hoort bij levenswijze
Nieuwe restaurantformule in Amsterdam
Impressie beurs Deli XL
Broodstaart valt in de prijzen
Wedstrijdje oesters openen in Ierland
De Worst Day of The Year
Horeca Relatiedagen Hardenberg
No waste gazpacho ziet levenslicht
Panesco wordt PANESCOFOOD.COM
Deli XL zoekt aansluiting bij Maxxam
Kokmeijer blikt terug op Dance Valley
Film over Jamie Oliver in de maak
Fastfoodexpert start keten biorestaurants
Festivalfood bezig aan revival
Groen, Groener, Groenten!
Nettowinst Sligro onderuit
McDonald's geeft zich over in frietoorlog
Nieuw record langste vega-tafel
'Geen kindermenu meer voor mij!'
Restaurant Ramon Beuk op herhaling
Foodtrucks voor Efteling
Scelta nieuwe vriend Koksgilde
Uitsmijter van de week - ronde 56
De Bonte Wever komt met culinair spel
Rijn IJssel Vakschool wint kookwedstrijd
Uitsmijter van de week - ronde 53
Stroming ontvangt Waddengoud-certificaat
Na zware jaren boekt Librije weer winst
Urban Food thema Utrecht Uitgekookt 2012
Nieuwe ideeëngenerator voor chef-koks
Ron Blaauw ambassadeur Tabasco
Den Blijker veilt Oosterscheldekreeften
Foodspecialist van het jaar: Samuel Levie
Britse pizza blijkt zoutbommetje
Horeca scoort dikke voldoendes
Keukentextiellijn mengt fashion en food
Uitsmijter van de week - ronde 49
Foodtrends uit Korea: een impressie
Wedstrijd om beste soepmaker van Benelux
Vijf oplossingen tegen voedselproblematiek
Librije serveert driesterren-koek-en-zopie
Impressie horecavakbeurs BBB 2012
Duurzaam initiatief op BBB
Wat is er te doen op de BBB?
Shangri-La stopt met haaienvinnensoep
Deli XL breidt bio-aanbod uit met 1.000 items
Volop leveranciers op de BBB
In beeld: van de beursvoer (3)
Restaurants worden dit jaar prijsstunters
FSIN: horeca blijft onder druk staan
IceFondue wint Innovation Award
Meer omzet voor Sligro
Proef de tentoonstelling
Succes voor Foodies
'Weg van wijn' beste wijnboek van 2011
Tweede keer Food Film Festival
Nieuwe site Robert Kranenborg in 360?
Kunstobjectboek voor Sergio Herman
Nieuwe methode tegen voedselverspilling
Food Inspiration Days in beeld
Gebruik convenienceproducten daalt
Start inschrijving Horecava Innovation Award
CEO Schultz over gevecht Starbucks
Horecagast zoekt goedkope alternatieven
Koks! Innovatie Trofee 2011 uitgereikt
Bier proeven op HORECA 2011
Line-up chefs Taste of Amsterdam bekend
Ga mee naar New York!
Trend: huisgemaakte convenience
Studiereis langs duurzame concepten NY
Fat Duck blijft beste restaurant van Engeland
AF&BM steunt Kimberly Thorne tijdens WK
Burger King komt met mini-burgers
Sligro ziet winst stijgen
Schulten Hues en Eden Zutphen gaan samen
Nieuwe vorm van recenseren: illucensies
Pierre Wind laat mensen naar fruit 'snacken'
Hoofdgerecht gemiddeld 10 procent duurder
Chinese machtsovername in de horeca
Zilveren Champignon-wedstrijd nieuwe stijl
Gezicht Heart Attack Grill (261 kg) overleden
Duits pretpark lanceert loopingrestaurant
Pierre Gagnaire naar Waldorf Astoria Berlijn
Dinnersite.nl toont MSC-restaurants
Ivy investeert in HACCP en veiligheid eten
Gezocht: de beste koksinnovatie van 2011
Culinaire uitspattingen op de BBB en EFFF
De 'E' in EFFF staat voor 'Europa'
Van Coevorden chef Conservatorium Hotel
Chefs zien vertegenwoordiger graag komen
Horecava 2011 in beeld
Akoestische Zaken wint innovatieprijs
Alle foodtrends van 2011 op een rijtje
Sligro draait 28 miljoen meer omzet
Kookboeken steeds extremer
Vijftig inspiratiemomenten tijdens Horecava
Meer kerstreserveringen voor de horeca
Overtredingen Amsterdamse horecazaken
Chefs Unilever presenteren desserts in 3D
Euro-Toques prominent aanwezig op EFFF
Food van duizend kanten belicht
Waar gaat de horeca naar toe?
Wie heeft de beste eetkraam van Taiwan?
Edwin Kats hangt buis aan de wilgen
In België kan het: roken in resto (voor leden)
Mis het niet: de Deli XL Foodservice Fair
Unilever kookt met sterren
EquipHôtel 2010: boost your ideas!
Via Twitter je hamburger samenstellen
Congres 'Food van 1000 kanten belicht'
Smaak centraal tijdens Foodservice Fair
'Omzet horeca pas volgend jaar positief'
Internationalisering centraal tijdens EFFF
La Grande Bouffe echt voor Britse vrouw
Brasserie FLO on tour door Nederland
Elektrische boot voor grachttransport A'dam
Vandaag zamelt voor 2.550 gezinnen eten in
Topkoks feliciteren Jeroen Bavelaar
Food fight in fastfoodrestaurant
Wie de rekening betaalt, bepaalt
Op safari met Deli XL
Vermaire wint Dilmah NK Thee Sommelier
All-In Dining formule deze maand open
Steenbergen 'foodwatcher' van het jaar
Koken met tabak
Klassieke keukengrappen deel 5
Nieuwe directeur in WinselerHof
Shared dining bij Arneym in Arnhem
Bewust zaken doen op de Food Innovatiedagen 2010
Let op... bij het kopen van een oven
Deli XL wil duurzame toekomst
Open dag Horecawerf Amsterdam
Giphart schrijft boek over restaurantleven in De Librije en Oud Sluis
Eten in horeca is meer dan prijs en smaak
Taco Bell oprichter (86) overleden
Nederlandse gast verlegt zijn grenzen
Streekproducten uit Limburg op EFFF
Bezoekersverslag Horecava 2010
Paneldiscussie in Studio DE: 'Creëer koffie en theemomenten'
Duurzaamheid sleutelwoord op Horecava 2010
Van Der Grinten: 'Veel duurzame initiatieven in de horeca'
Unilever Foodsolutions lanceert 'essentieel' boek
Foodservice ziet omzet flink dalen
Jamie Oliver geëerd om strijd tegen obesitas
Maastricht aan Tafel: eten voor het goede doel
Sergio Herman ambassadeur van Maldon zoutvlokken
Brasserie EQUIPE geopend, hotel volgt
Nieuwe non-food webwinkel voor horeca
AGF-leverancier Stavasius overgenomen door Deli XL
Nieuwe culinaire hotspot: Wereldmuseum Rotterdam
Mobiele sterrenrestaurants nieuwste rage?
Duurzaamheid rode draad bij innovatieprijs
Vernieuwd opleidingstraject gestart bij Horeca Schiphol
De BEWUST Food Innovatie Dagen 2009
Levens lanceert nieuwe ovenlijn
Nationale Soepdag op 16 oktober tegen kindersterfte
BEWUST Food Innovatiedagen komen eraan
Rose van Asten wint opnieuw Cuptasting Championship
Dineren in oude verkeerstoren
Food Fantasies opent restaurant Latulip
Jubilerend Heinz introduceert programma voor horeca
Impuls voor Britse pubs: schooljeugd
Restaurant Diner schenkt deel omzet aan onderzoek
Sterren en nieuwe smaken in line-up Heerlijk Rotterdam
Moederbedrijf Deli XL op overnamepad
Mosselseizoen feestelijk geopend in Blokzijl
Taste of Amsterdam in de startblokken
Markt van 1001 Smaken op het Food Center Amsterdam
Strandtenten in de lift
De echte dikmaker: emoties
Eerste paal Food Spot Utrecht gaat grond in
Digitale marktplaats voor de horeca
Restaurant op Amersfoort CS heeft primeur
Duurzaamheid in horeca loont
Restaurantbegrippen
Koks gaan voor Maggi soep
Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!