Checklist naheffingsaanslag btw helpt ondernemers na gemiste btw-deadline

Startende ondernemer in de horeca: is de btw-aangifte al vakantieklaar?

De belastingdienst geeft vier belastingtips voor horecaondernemers

Lage btw-tarief gaat van 6% naar 9%

Crowdfunding record: 400.000 euro in een dag

Interview: Vier seizoenen druk met 75 couverts en 160 terrasplaatsen

Tips voor een lekker sapje

'Uitbreiden naar twee zaken is het moeilijkste wat er is'

Aantal strandpaviljoens groeit gestaag verder

Restaurants moeten meer groenten op het bord leggen

Onderzoek: horeca investeert meer in 2015

Cafés blijven achter in prestaties horeca

Prachtige food foto's in nieuw boek

Makro richt zich meer op horecaondernemers

Danny Meyer schaft fooien af in restaurant

Baba Rafi in Alkmaar is geopend

Horeca in Paleis Soestdijk?

Belastingplannen kabinet desastreus voor horeca

Kebab-franchiseketen naar Nederland

SVH neemt horeca-uitgeverij over

Exclusief: faillissement Hotel Overbosch (1/2)

Wwz: betere rechtspositie flexwerkers

De vijf mooiste rooftopbars

De Snippert na half jaar failliet

Voorraadbeheerder Bevinco zoekt franchisenemers

Hotel-restaurant Carelshaven bijna open

Urban Bakery in Amersfoort?

Voordringen kost Obama veel geld

Afrika groeit op biermarkt

SVH maakt doorstart in 2014

Beslaglegging bij restaurant Beluga

Blycolin neemt Womitex over

Ondernemers horeca somberen flink

Gast wil niet betalen voor kraanwater

Crowdfunding in de horeca (5/6)

Ron Blaauw: bijklussen noodzakelijk

Alleen pinnen levert besparing op

Helft horecastarters binnen drie jaar failliet

Cijfers worden helder met HorecaManager

KHN over Prinsjesdag: 'let op en innoveer'

Henri best geleide onderneming van het land

Fifteen over op duurzame ledverlichting

Vandaag zamelt voor 2.550 gezinnen eten in

Nieuwe bestuursleden voor Dutch Coffee Promotion

Hotellerie straks voorop in herstel horeca

Onrust Iran verstoort aanvoer kaviaar

Banken kritischer, maar financieringen komen wel gewoon rond

Recessie treft restaurants en cafés sterker dan hotels

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: