Michelin verplaatst jaarlijkse sterrenceremonie
EQUIPHOTEL uitgesteld naar 2022
Landelijke dag voor de horeca op 9 oktober 2020
Horecava 2021 gaat hybride
Da Vinci Maasbracht brengt culinaire theatershows in coronatijden
Nationale Horecadag uitgesteld
Was trinken Sie?
Onno Kokmeijer, Arjan Speelman en Martin Klein koken samen
Derde editie Brabantse Gastvrijheid Award van start
Wat doe jij met Nationale Pannenkoekendag?
Horecava werd goed bezocht dit jaar
Derde editie Nationale Week Zonder Vlees
Horecava 2020: Van koffiedrap kopje tot DNA-diner
Zeeuwse toprestaurants organiseren vierdimensionaal evenement
Gault&Millau 2020: Soenil Bahadoer beste chef, nog 16 winnaars
Ontdek op Europese beurzen nieuwe trends en innovaties voor de horeca
Rising star Dennis Huwaë aangekondigd als nieuwe gast chef bij Restaurant Hemingway
Jubileumeditie BBB Maastricht groot succes
NK Leermeester-Leerling: deelnemers 2020 bekend
BBB Maastricht viert jubileum en pakt uit
Burgerbar viert vijfjarig bestaan tijdens festival in Rotterdam
Thérèse Boer en Herman den Blijker openen Gastvrij Rotterdam 2019
Erik Stroink, BBB Maastricht: "Hier zie je het allerbeste uit de branche"
Executive Chef van Conservatorium Hotel nodigt wereldberoemde chefs uit
Gastvrij Rotterdam verrast met 'pop-up-Parkheuvel' restaurant
Schiedam maakt zich op voor Jeneverfestival
Restaurant Vlaar uit ’s-Graveland viert haar 10-jarig jubileum
Wijnexperts Lars Daniëls en Birthe van Meegeren op BBB Maastricht
Populair whisky- en spiritsfestival nu ook gericht op zakelijke markt
Texel Culinair 2019 verwelkomt mystery guest in jury
Bezoek Gastvrij Rotterdam 2019: topwedstrijden en vakinformatie
FNV Horecabond organiseert event voor horecaprofessionals
Zeeuwse toprestaurants organiseren culinair evenement
Snackmuur met Michelinster op Zwarte Cross 2019
Bezoek Gastvrij Rotterdam 2019
Ruimte voor startups, scale-ups en innovatie tijdens Gastvrij Rotterdam
Horecabeurs BBB Maastricht presenteert non-food trendsetters
Kookgoot en GastRO 2019: culinair stadsfestival Rotterdam
Achtste editie Week van het Nederlandse Bier laat groei en diversiteit biersector zien
Van Hessen viert honderd jarig bestaan met speciaal event
De eerste Nationale Horecadag is in aantocht
Van Hessen kijkt terug op de afgelopen honderd jaar
SVH officieel partner eerste editie Nationale Horecadag
Internationale topchefs geven masterclasses in Nederland
Bijna 450 bieren in 5e Dutch Beer Challenge
Bakkersvak 2019 staat in de startblokken
Duurzame ondernemers in de Rotterdamse haven
Ook de horeca een week lang vleesvrij?
Food Tech Event met krekels, algae en 3D-food printing
Franse keuken wordt in het zonnetje gezet
Kookwedstrijd Jeunes Chefs Rôtisseurs op 18 februari in Amersfoort
Week van het Nederlandse Bier is in aantocht
Het Global Restaurant Investment Forum in februari in Amsterdam
Lustrumeditie Dutch Beer Challenge
Line-up bekend van 24 topchefs voor 24H Chefs
Meer bezoekers naar Horecava 2019
Sterrenkoks koken op Horecava
Wine Professional 2019: organic, Oude Wereld en Millennial
Het Global Restaurant Investment Forum komt naar Amsterdam
11 Sterren bij restaurant het Bosch
Noordwijkse restaurants trappen culinaire 2FOR1 campagne af
Peter Klosse: “Chef-koks kunnen het verschil maken”
BBB Maastricht presenteert een dag vol winnaars
Horeca en herfstvakantie
Bomvol programma BBB Maastricht 2018
Kookwedstrijden BBB Maastricht: van orgaanvlees tot duurzame vis
Wedstrijdkoken met orgaanvlees, een hele uitdaging
Tip: Formule 1 kijken in jouw horecazaak
Eerste Goede Vis festival in Amsterdam
Laatste kans om mee te doen met het NK Oestersteken 2018
Chefs(R)Evolution in volle gang
Het meest bourgondische evenement voor de horeca
Bewerkt eten oorzaak van gezondheidsproblematiek?
FNV Horeca organiseert event voor horecaprofessionals
Innovatief netwerken tijdens BBB Maastricht 2018
Zomerfestivals bij Koninklijk Instituut voor de Tropen
Gault&Millau Theater op Folie Culinaire 2018
Red Chilli wint HEERLIJK10Daagse publieksprijs
Line-up (inter)nationale sterrenchefs Folie Culinaire groeit
Bier van eigen bodem populairder dan ooit
World of Coffee Amsterdam zet koffieland Colombia in de schijnwerpers
Horecapersoneel gaat strijd met elkaar aan tijdens De Rotterdamse Kelnerrace
Grote Kerk twee avonden uitverkocht tijdens sfeervol Bierproeffestival 2018
'BBB on-tour' van start
1e editie Wine & Whisky festival BARN47
31 Michelinsterren verzamelen zich op Parc Broekhuizen
Heerlijk10Daagse voegt extra gang toe
Foodhal ongekend populair
Nederland viert het bier
BBB Maastricht en Hotel Management School Maastricht organiseren TASTE Summit
Sterkste deelnemersveld ooit voor kookwedstrijd Slag op de Schelde 2018
"Vegetarisch is in, Vegan is hot"
Tips voor de Week zonder Vlees
Euro-Toque-restaurants zetten varken weer op de kaart
Recordaantal nieuwe restaurants voor De Restaurant Week
Folie Culinaire maakt eerste sterrenchefs bekend
Groot succes voor horecavakbeurs HorecaEvenTT
Wijntrainingen bij de Horeca Academie
Slag op de Schelde geopend voor inschrijving
Joris Bijdendijk realiseert pop-up restaurant op festival Camp Moonrise
Nederland viert bier tijdens Week van het Nederlandse Bier
Foodhallen ook naar Rotterdam
Dutch Beer Challenge op 21 maart
Culinair samenspel van vier topchefs
VeggieWorld naar Jaarbeurs
Maastricht aan Tafel start 21 januari
MaMa Kelly Amsterdam organiseert hartverwarmende MaMa Cares tijdens kerst
Ter Marsch & Co lanceert de wietburger
Chiapas Taco Cartel nodigt vluchtelingen uit op Kerstavond
Estee Strooker kookt in Het Glazen Restaurant voor 3FM Serious Request
Gasten maken kans op diamant tijdens exclusief event
Restaurant Joost vol met... Joosten
Big Bottle Party bij restaurant Parkheuvel
Sterrenrestaurant De Kromme Watergang viert 25-jarig jubileum
Bakkersvak breidt in 2018 uit met ijs
De Leckere opent zijn eerste café met cook-off
Maastricht lanceert eerste nationale Dag van de Vlaai
Tweede editie Twente Culinair is in Hengelo
Restaurant Meat serveert een eigen koe in acht weken
Chefkok Bas Oonk van Restaurant Basaal uit Den Haag gastchef in Gibraltar
Bilderberg sterrenchefs koken Escoffier
Pays d’Oc pop-up wine bar voor 12 dagen in Odeon Amsterdam
Herman Cooijmans winnaar BBB kookwedstrijd Limburgse gerechten
Bram Ladage organiseert zesde editie Aardappel Oogstdag
Eerste dag BBB Maastricht vol hoogtepunten
BBB Academy gaat voor meer horecasucces
Recordaantal deelnemers HEERLIJK10Daagse
Gratis naar horecavakbeurs BBB Maastricht
Bezoek gratis BBB Maastricht
Horecabeurs Gastvrij Rotterdam groeit in omvang
Utrechts restaurant komt met filmmenu en Gouden Kalf tijdens Nederlands Film Festival
Restaurant Beluga presenteert eigen magazine
Nederlands Kampioenschap Oestersteken op 11 september
De Dag van de Horecamedewerker op 25 september in Utrecht
Gratis toegankelijk speciaalbierfestival in Grave
Pittig foodfestival in Eindhoven
5 finalisten Nationale RestaurantPITCH bekend
Unieke keuken voor Fletcher Hotel De Wageningsche Berg
Wielertocht langs Hudson restaurants voor het goede doel
Grootste mosselpan van Nederland staat in Den Haag
Papa John’s viert 1-jarig bestaan met Pizza Party
Horeca verdient aan EK Vrouwenvoetbal 2017
Duitse sterrenchef Thomas Bühner te gast in De L'Europe
Video: Hollandse Nieuwe proeven op Horeca Haringparty
Zeker Zeeuws mosselseizoen geopend met eerste baal
600 foodprofessionals eten samen
Speciaal bierfestival in Breda
Veel bezoekers voor Haags sushi-festival
Gastronomisch ‘preuvenement’ in Restaurant The Park, Rotterdam
Onderzoek: bijna de helft van het aantal foodfestivals is nieuw
Eerste internationale congres over smaak en proeven: Taste Summit
De BBB nodigt horecatoeleveranciers uit in Burgers ZOO
Grootste haringparty van Nederland op 16 juni
Burgerz en De Portare Via in Haagse Hofhouse
Alliance 'Supernovae Dinner' spektakel om nooit meer te vergeten
Speciaalbier- en wijnfestival Kannen & Kruiken breidt uit
Meer horecaomzet in grensstreek door Dag van de Arbeid
MaMa Kelly viert moederdag met MaMa’s Market
Eerste deelnemers Taste of Amsterdam Bekendgemaakt
Horeca & Food Inspiratie Venray smaakt naar meer
Tweede editie horecavakbeurs Hartelijk Horeca is aanstaande
Topchefs vertonen kookkunsten tijdens Tafel op Zuid in Rotterdam
Bakkersvak trok ruim 7700 bezoekers en gaat verhuizen
Op 21 maart eet de hele wereld Frans
Jonge Rotterdammers lanceren pop-up foodevent
Lepeltje Lepeltje breidt uit naar acht steden
Wageningse horecaondernemers laten Bevrijdingsfestival voor wat het is
Het is zover: de Amsterdam Cocktail Week
Bakkersvak 2017 in beeld: tosti-ijzer gemaakt van een putdeksel
Horecabeurs BBB Maastricht in de race voor award
Download gratis de HorecaMarketingKalender 2017!
Café Zeezicht brengt een ode aan de starters van de craft beer revolution
Online faillissementsveiling van horeca-apparatuur
Horeca Rotterdam wil wereldrecord ‘meeste mensen in foute kersttrui’
Event: Horeca & Food Inspiratie Venray komt met vernieuwd concept
Horecabeurs de Foodtrain vindt volgend jaar 20 keer plaats
Ruim 10.000 bezoekers voor Beleef – Food, drinks & more
Aandacht voor ‘De Nieuwe Nederlandse Keuken’
EquipHotel 2016: trends, innovaties, business en sfeer
Grapedistrict bestaat 10 jaar
BBB Maastricht en Folie Culinaire overtreffen verwachtingen
Wie is de beste oestersteker van Nederland?
10 oktober: Horeca Startersdag
Sterrenchefs koken in pop-up restaurant op BBB Maastricht
Gastvrij Rotterdam breekt alle records
Beursvloer van snel groeiende horecavakbeurs volledig uitverkocht
Zonnig en jubilerend Culinair Plaza doneert Є 80.000 aan de regio
Bezoek gratis horecavakbeurs BBB Maastricht
Op de foto met een T-rex in Leidense Waag
Colombiaanse chef Barrientos op Folie Culinaire
Culinair evenement in Alkmaar steunt goede doelen
Tweede editie cultureel voedselfestival Food-y-Fort Rijnauwen
Overname van formaat voor Artexis Easyfairs in Nederland
Makro werkt samen met Seats2meet
Peter Scholte nieuwe patissier Krasnapolsky
Boompjes heropent als eventlocatie
A'DAM Toren gaat open in voormalige Shelltoren
Broodje Unox biedt de horeca omzetkansen
Ideaal kassasysteem voor de horeca
Nieuw restaurant met dutch food concept
Nieuw restaurant in Hoofddorp
Bocuse d'Or: focus op Europese finale in Nederland
In Groningen: grootste bierdiner ter wereld
Nieuw: restaurant C draait om graden Celsius
De Pier maakt programmering bekend
Educatief wijnprogramma tijdens Folie Culinaire
FoodFest: Verse oesters voor Sergio Herman
Sergio Herman organiseert Foodfest
Ondernemers benedendek Pier van start
De Pier vanaf zaterdag open
De Pier in zee met Grolsch
Greg Amse kookt uit eigen kas
Veggie Event bijna van start
Chris Naylor en Henk Schouten op Veggie Event
Leer beter vegetarisch koken
Greg Amse nieuwe chefkok Madestein
Wilco Berends chef Rembrandt Tower
13.169 bezoekers BBB en Folie Culinaire
Laatste dag BBB en Folie Culinaire
BBB en Folie Culinaire: 10% meer bezoekers
Storytelling op de 60e BBB
BBB horecabeurs viert feest: 60 jaar
Koetjes en Kalfjes wint Leiden Culinair
UPDATE: Licentieplicht Videma
Trends komen samen in ode aan Pumba
LUTE Restaurant krijgt versterking
De Kookfabriek geopend met primeur
Kampioen in latte art gezocht
Koks toprestaurants strijden om titels tijdens NK Horeca
Brabantse gezelligheid op HORECA
Websitesysteem voor horecabedrijven
Chefkoks lanceren koffielijn voor topgastronomie
Nieuw culinair evenement in Rotterdam
Dorint's goede doelen-menu keert 6.000 euro uit
Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!