Op 13 oktober maakte premier Mark Rutte bekend dat de horeca opnieuw de deuren moest sluiten. Het is inmiddels ruim vier maanden geleden en nog altijd...
Wie bewust onderneemt binnen de horeca, heeft zich vast al verdiept in de verschillende keurmerken en het energielabel van zijn of haar horecabedrijf....
“Financieel is het een waardeloos jaar, maar op ondernemersvlak was het bijzonder mooi.” Een jaar geleden hoorde horecaondernemer Frits Gr...
De horeca heeft het bijzonder zwaar. Noodlijdende ondernemers zijn naarstig op zoek naar perspectief, besparingen en nieuwe omzetstromen. Interne ener...
Heb je inzicht in het energieverbruik van je horecazaak en inzichtelijk of je gebruik kunt maken van fiscale voordelen? In dit artikel bieden we je in...
De horeca heeft het zwaar en moet op de uitgaven letten. De energierekening verlagen is dan zeer wenselijk, maar liefst staat daar op korte termijn ge...
De keuken is het hart van iedere horecazaak. Het epicentrum waar alle processen samenkomen. De verbouwing van de keuken is dan ook een intensief traje...