Veggies On Fire, eerste vega-restaurant in Den Haag met EKO-keurmerk

Eerste Goede Vis festival in Amsterdam

10 jaar De RestaurantKrant: de opkomst van bio-groenten

Nederlandse Green Key Certificaten worden uitgereikt in NH Krasnapolsky

Nominaties Horecava Innovation Award 2018 bekend

Margo Reuten, Da Vinci Maasbracht: 'Waar blijven de vrouwen?'

Eerste vertical farm in Nederland opent de deuren

Duurzaamheidsbeleid Grolsch werpt zijn vruchten af

Kwalitaria start ombouw locaties naar nieuwste generatie

Nieuw restaurant Sukade in Meppel

Noordzeevis als regionaal product

Lepeltje Lepeltje naar Amersfoort

NHTV-studenten openen poffertjeszaak in Europa Park

Robert Kranenborg krijgt lintje

Jury's Bocuse d'Or Europe zijn bekend

Rotterdam serieuze kandidaat Bocuse d’Or

Schijf van Vijf: Brood mag weer en alcohol is not done

Restaurants minder in trek voor events

Overname Burger King en La Place op stations

Stenden organiseert Guests on Earth congres

Sidney Schutte in Taste of Waldorf Astoria

De horeca in 2016

Nieuw restaurant in Maastricht

Ketens scoren slecht op duurzaamheid

Landelijke actie duurzaam eten van start

Wijnproeven met topsommelier

Tweede EXKi opent op Amsterdam Centraal

Multifunctionele Haagse hotspot geopend

Horecabezoeker wil meer groenten

Multifunctionele Haagse hotspot geopend

Restaurant Joelia opent in Hilton Rotterdam

Marco van der Wijngaard beste leerling-kok

Koen van den Hurk beste jonge kok 2015

Winnaars Gouden Koksmes

De Leuf wint Gouden Koksmuts 2015

IBM's Watson wint Horecava Innovation Award

Jérôme Bocuse over de Bocuse d'Or

Keurmerk voor Golden Tulip Hotel Central

Euro-Toques inspireert

Blycolin doet haute couture

Storytelling op de 60e BBB

Rotterdamse ondernemers krijgen pluim

Utrechtse ondernemers krijgen Groene Pluim

AF&BM schudt leden waker

Nederlandse chefs verdedigen BBQ-titel

Meest Markante Horecaondernemer

Torres meest gewaardeerde wijnhuis

Kwaliteitsvlees in kroket

Columbus-prijs voor Smokey Goodness

Het Roode Koper wint Gouden Koksmes

6 trends die toekomst horeca bepalen

Winnaars van Innovation Award 2014

Dit zijn de kanshebbers op een Horecava Innovation Award 2014

Horecava: Innoveer, ontmoet en beleef

Jonnie Boer benoemt Variatiechef 2013

Bolenius wint duurzaamheidsprijs

Unilever zet in op duurzame groei

Visvrije tonijn in Diergaarde Blijdorp

KHN wil aandacht voor duurzaam

Green Key voor deKleineBaron

La Place wint Rank a Brand award

Jarige De Kweker trakteert met ei

Ook Green Key voor restaurants

PUUR, nieuwe themawereld Horecava

Kanshebbers Innovation Award bekend

Deli XL meest transparante foodservice

GaultMillau: overleven door focussen

'Groene' Sligro Zwolle opent deuren

Kwaliteitsaward voor Pepijn Schmeink

Winnaar Variatiegerecht 2012 uit Deventer

Foodspecialist van het jaar: Samuel Levie

Duizend restaurants tonen duurzaamheid

Top-10 restauranttrends volgens chef-koks

Horecaondernemer vindt collega behoudend

Fresh 'n Fast duurzaamste restaurant Leiden

Gezocht: horeca voor Diemerbos

Duurzaamheid van restaurant op op Iens.nl

Ga mee naar New York!

Studiereis langs duurzame concepten NY

De Holle Boom stapt over op 100% bio-vlees

Dinnersite.nl toont MSC-restaurants

Akoestische Zaken wint innovatieprijs

Librije meest vega-vriendelijke toprestaurant

Fifteen over op duurzame ledverlichting

Mis het niet: de Deli XL Foodservice Fair

Equip’Hôtel 2010: boost your ideas!

Bries Noordwijk Beste Strandpaviljoen 2010

Duurzaam van boon tot kop

Wie de rekening betaalt, bepaalt

Pickwick lanceert duurzame thee

Terrasverwarming op tijdschakelaar

Deli XL wil duurzame toekomst

Angst voor bestrijdingsmiddelen

Eten in horeca is meer dan prijs en smaak

Duurzaamheid sleutelwoord op Horecava 2010

Van Der Grinten: 'Veel duurzame initiatieven in de horeca'

Duurzaamheid rode draad bij innovatieprijs

Hotel Figi ontvangt Fair Trade Horecapredicaat

De BEWUST Food Innovatie Dagen 2009

BEWUST Food Innovatiedagen komen eraan

Innovatie in horeca stimuleren met subsidie

Duurzaamheid in horeca loont

Figi team bezoekt Wereld Natuur Fonds

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: