Uitgave

De RestaurantKrant maart 2019

De RestaurantKrant maart 2019

In deze uitgave:

Een interview met sterrenrestaurant Flicka
Interview met Michiel Korthals, over de smaakvervlakking in onze cultuur
Chefs over de meerwaarde van de amuse
De Drank- en Horecawet, hoe zit dat?
Column Fernando Jonker, autodidact in de keuken
Etiquette: Anne-Marie van Leggelo over omgangsvormen
Alles over routing en koffie in je restaurant
Win een boek!

 

Vul hier je e-mailadres in om de uitgave te downloaden. Naast deze uitgave ontvang je ook de nieuwsbrieven van De RestauranKrant, je kunt je voor deze mail altijd afmelden.
De RestaurantKrant maart 2019 De RestaurantKrant maart 2019
De RestaurantKrant december 2018 De RestaurantKrant december 2018
De RestaurantKrant convenience special 2018 De RestaurantKrant convenience special 2018
De RestaurantKrant oktober 2018 De RestaurantKrant oktober 2018
De RestaurantKrant juni 2018 De RestaurantKrant juni 2018
De RestaurantKrant: De Visspecial De RestaurantKrant: De Visspecial
De RestaurantKrant maart 2018 De RestaurantKrant maart 2018
De RestaurantKrant: Kalfsvleesspecial De RestaurantKrant: Kalfsvleesspecial
De RestaurantKrant december 2017 De RestaurantKrant december 2017
De RestaurantKrant oktober 2017 De RestaurantKrant oktober 2017
De RestaurantKrant juni 2017 De RestaurantKrant juni 2017
De RestaurantKrant maart 2017 De RestaurantKrant maart 2017

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: