Uitgave

De RestaurantKrant maart 2019

De RestaurantKrant maart 2019

In deze uitgave:

Een interview met sterrenrestaurant Flicka
Interview met Michiel Korthals, over de smaakvervlakking in onze cultuur
Chefs over de meerwaarde van de amuse
De Drank- en Horecawet, hoe zit dat?
Column Fernando Jonker, autodidact in de keuken
Etiquette: Anne-Marie van Leggelo over omgangsvormen
Alles over routing en koffie in je restaurant
Win een boek!

 

Vul hier je e-mailadres in om de uitgave te downloaden. Naast deze uitgave ontvang je ook de nieuwsbrieven van De RestauranKrant, je kunt je voor deze mail altijd afmelden.
De RestaurantKrant februari 2020 De RestaurantKrant februari 2020
De RestaurantKrant december 2019 De RestaurantKrant december 2019
De RestaurantKrant Vega-Special november 2019 De RestaurantKrant Vega-Special november 2019
De RestaurantKrant oktober 2019 De RestaurantKrant oktober 2019
De RestaurantKrant juni 2019 De RestaurantKrant juni 2019
De RestaurantKrant Aardappelspecial april 2019 De RestaurantKrant Aardappelspecial april 2019
De RestaurantKrant maart 2019 De RestaurantKrant maart 2019
De RestaurantKrant december 2018 De RestaurantKrant december 2018
De RestaurantKrant convenience special 2018 De RestaurantKrant convenience special 2018
De RestaurantKrant oktober 2018 De RestaurantKrant oktober 2018
De RestaurantKrant juni 2018 De RestaurantKrant juni 2018
De RestaurantKrant: De Visspecial De RestaurantKrant: De Visspecial

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: