Uitgave

De RestaurantKrant Aardappelspecial april 2019

De RestaurantKrant Aardappelspecial april 2019

Een unieke (extra dikke) uitgave! Deze editie van De RestaurantKrant omvat alles van het meest Hollandse product: aardappel. Interviews met chefs, die hun visies geven op de aardappel, we gingen op bezoek bij een aardappellaboratorium in het Friese Metslawier en waren getuigen van het poten van aardappelen in De Hoeksche Waard. Welke kooktechnieken kan je loslaten op de aardappel en hoe ziet de aardappel er over twintig jaar uit? We hebben het allemaal uitgezocht en zo goed mogelijk opgeschreven. En wat voor rol kan de aardappel spelen in het terugdringen van food waste? Doe er je voordeel mee, download deze unieke 'aardappelspecial'. 

Vul hier je e-mailadres in om de uitgave te downloaden. Naast deze uitgave ontvang je ook de nieuwsbrieven van De RestauranKrant, je kunt je voor deze mail altijd afmelden.
De RestaurantKrant oktober 2019 De RestaurantKrant oktober 2019
De RestaurantKrant juni 2019 De RestaurantKrant juni 2019
De RestaurantKrant Aardappelspecial april 2019 De RestaurantKrant Aardappelspecial april 2019
De RestaurantKrant maart 2019 De RestaurantKrant maart 2019
De RestaurantKrant december 2018 De RestaurantKrant december 2018
De RestaurantKrant convenience special 2018 De RestaurantKrant convenience special 2018
De RestaurantKrant oktober 2018 De RestaurantKrant oktober 2018
De RestaurantKrant juni 2018 De RestaurantKrant juni 2018
De RestaurantKrant: De Visspecial De RestaurantKrant: De Visspecial
De RestaurantKrant maart 2018 De RestaurantKrant maart 2018
De RestaurantKrant: Kalfsvleesspecial De RestaurantKrant: Kalfsvleesspecial
De RestaurantKrant december 2017 De RestaurantKrant december 2017

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: