Tommy Janssen en Vera Voorend openen restaurant Maeve in Utrecht centrum

Sven Nijenhuis opent eigen restaurant in kerkje Valkenburg

Eerste Loetje open in provincie Groningen op unieke Ibiza style locatie

Deze restaurants verloren een Michelinster in 2021

Waddengastronomie moet culinaire toerist naar waddengebied halen

Sterrenrestaurant Beluga Loves You klaar voor 2021 met nieuw interieur

13 nieuwe Bib Gourmand restaurants in de Michelingids Nederland 2021

Online tool maakt veilig uit eten gaan mogelijk

Deliveroo naar de beurs: minder verlies, delivery-only keukens en ondersteuning restaurants

Tijdelijk vegan burgerrestaurant tijdens Nationale Week Zonder Vlees 

De Loohoeve viert 5-jarig jubileum met menuboxen met gastchefs

Adriaan Visser nieuwe hoofdsommelier Harry's Maastricht

Toprestaurants doen niet mee aan horeca-protest

Franse celebrity chef aan het roer van de keuken in het Amstel Hotel

Coronapandemie geeft Restaurant Basiliek nieuwe inzichten

Eindhovens culinair bolwerk De Karpendonkse Hoeve verkocht

Nieuwste trends in eetgedrag consumenten: groter lunchmoment, take-away en maaltijdboxen

''Ons concept past binnen de coronacrisis''

Horecaondernemer Han Ji over de horecatrends in 2021

Zilte bekroond met drie sterren in de MICHELIN Gids België en Luxemburg 2021

Restaurant Bellevue sluit na bijna zestig jaar de deuren

Haags restaurant Basaal in andere handen

Sterrenchef Martijn Kajuiter aan de slag bij Relais & Châteaux Weeshuis Gouda 

Restaurantconcept Marina Lounge opent derde locatie in Scheveningen

Thuisbezorging door Van der Valk tijdens Kerst

Helft Nederlanders sinds maart niet meer uit eten geweest

Mark Captein van Orangerie De Pol is Chef van het Jaar bij JRE

Chefkok Jan Smink vertegenwoordigt Nederland bij Le Taittinger Prix Culinair

Thomas Voets nieuwe chef Benz at Kazerne

Conferentiehotel Villa Heidebad en restaurant Fizzy slaan de handen ineen

Sterrenrestaurant Calla's kookt in Boutique Hotel Corona

77 procent van de Nederlanders gaat thuis koken met Kerst

Sterrenrestaurant Lucas Rive in Hoorn staat te koop

Drive thru op sterrenniveau in Rotterdam

Lekker500 komt uit in aangepaste vorm

Chef en ondernemer Han Ji lanceert thuisbezorgplatform

Team Bocuse d’Or NL niet door naar Wereldfinale

Michelin verplaatst jaarlijkse sterrenceremonie

Jacob Jan Boerma opent nieuw restaurant in Antwerpen

Lancering Gault&Millau 2021 verplaatst

Rik Jansma en Laurens Samsen (Basiliek) in gesprek over convenience

''Natuurlijk kopen we weleens voorgesneden uitjes in''

17 deelnemers aan de Europese finale Bocuse d'Or Europe

Taiko, in het Conservatorium Hotel, heropent en serveert Hiramasa Kingfish

Peter Oreel is Nederlands enige Kampioen Oestersteken

Sterrenchef Jacob Jan Boerma keert terug op de Veluwe

Dennis Huwaë kookt bij Restaurant Hemingway

TheFork verlaagt drempel om restaurant te bezoeken

Chef-kok Vito Reekers opent restaurant in Utrecht

Leon Mazairac wordt chef-kok bij Karel V in Utrecht

Jan en Corry Gaastra openen restaurant Bisque in Groningen  

Dutch Cuisine lanceert consumentenwebsite

In memoriam: Jon Sistermans

Executive chef Schilo van Coevorden keert terug naar zijn geliefde Dubai

Restaurant La Rive is niet meer, Amstel Restaurant is geboren

Sterrenrestaurant Da Vinci lanceert eigen wijn van Limburgse wijndomeinen

Bekendste muziekrestaurant ontvangt topartiesten

Lars Albers en Randy Bouwer openen hun eigen restaurant Vigor in Vught

Mosselseizoen van start met grootste mosselpan ter wereld

Tess de Groot wint Cas Spijkers Academie Trofee

Samenwerking tussen restaurant Loetje en LOVERS Canal Cruises in Amsterdam

Hier kun je dineren in een boomhut

Topkok Jan Smink opent tweede restaurant in Giethoorn

Amersfoortse topchefs vlammen FIER in anderhalvemeterrestaurant

75 procent van Nederlanders wil in juni weer uit eten gaan

Servais Tielman opent tweede zaak in Maastricht

Wellnessboot: van badjassenparadijs naar smaakvol pop-up restaurant

Restaurant Vlaar lanceert camper dining

Tom Lamers nieuwe chef Het Koetshuis in Bennekom

Sterrenrestaurant De Nederlanden verkoopt kant-en-klaar maaltijden

Central Park Voorburg biedt 'fine dining experience' thuis aan

Jonathan Zandbergen wordt de 150ste SVH Meesterkok

Meesterkok Rudolf Bos zwaait scepter over iconisch restaurant

Timothy St. Aubeyn en Niels van de Berg winnen Zeeuwse Mossel trofee

Europa-Park-restaurant, met 2 nieuwe Michelinsterren, behoort tot 1.000 beste restaurants ter wereld

Nieuw interieur voor sterrenrestaurant Ratatouille Food & Wine Haarlem [FOTO'S]

Restaurant Amarone heeft de strijd gewonnen

Nieuwe docu-serie met Nederlandse sterrenchefs

NENI Amsterdam wint internationale Frame Award

De Librije 6 jaar op rij de beste

Mart Oude Luttikhuis wint kookwedstrijd Jeunes Chefs Rôtisseurs

Restaurant Taiko verwelkomt internationale topchefs

Chefswissel bij restaurant Bentinck

Ries en Lilian Verburgt dragen toprestaurant De Schans Montfoort over 

Jan Smink pakt derde prijs internationale kookwedstrijd Le Taittinger Prix Culinaire

Jan Smink strijdt in Le Taittinger Prix Culinaire in Parijs tegen internationale topchefs

Sterrenrestaurant De Loohoeve in Schoonloo voorlopig nog open

Wat zit er in de originele bolognesesaus?

Booking.com lanceert nieuwe pilot-app 'CityBook'

Nederlandse restaurants kunnen jaarlijks 582 miljoen euro besparen

De Zwaan Delden na twee maanden renovatie weer geopend

Wouter Denessen nieuwe maitre Restaurant Bord'Eau

In memoriam: Lucas Rive

De RestaurantKrant brengt dit jaar speciale Gault&Millau-editie uit

Verhuizing sterrenrestaurant De Rozario Helmond

December: Nederland massaal aan de garnaal

Zeeuwse toprestaurants organiseren vierdimensionaal evenement

Henrie van der Heijden wordt de 149ste SVH Meesterkok

Hutten beste cateraar in MT1000

Sterrenteam Lars Albers en Randy Bouwer opent in 2020 restaurant Vigor in Vught

Ruim 1 op de 10 Nederlanders gaat met Kerst uit eten

Restaurant Alma Oisterwijk van voormalig sterrenchef Wouter van Laarhoven geopend

Gault&Millau 2020: Soenil Bahadoer beste chef, nog 16 winnaars

Nieuwe chef Park Plaza Victoria Amsterdam

Restaurantvereniging JRE-Nederland bekroont ondernemerschap

Relais & Châteaux chefs slijpen de messen over duurzame vis

Chef Evert Thielen zoekt opvolger voor restaurant de Gertruda Hoeve in Son en Breugel

Download: de Vega-Special van De RestaurantKrant

Nedstede verwelkomt nieuwe huurder Restaurant Rust Wat

Coperto Restobar in Zwolle is erkend met een Bib Gourmand

Rising star Dennis Huwaë aangekondigd als nieuwe gast chef bij Restaurant Hemingway

17 Nederlandse restaurants verdienen een Bib Gourmand

Schilo van Coevorden en Albert Adrià verzorgen aftrap jubileumjaar

Tim Welllenberg is de beste jonge gastheer van Nederland

Griezelen bij De Beren: speciale Halloween cocktail met meelwormen en sprinkhanen

Jonge talentvolle chef verrast internationale jury met zijn Brabantse gerecht

Inauguratie Gastrobar 6 in Den Bosch

Napolitaanse pizza verovert (Hilton) Amsterdam

NK Leermeester-Leerling: deelnemers 2020 bekend

Afval op je bord. Chef-kok Gijs Kemmeren strijdt tegen voedselverspilling

Hoeve De Boogaard in Geijsteren wint Keltumprijs restaurantprijs

In beeld: Feestelijke opening Amber Garden, True Chinese Cuisine

Chris Naylor geslaagd voor Meesterproef SVH Meesterkok 

5&33 trapt truffelseizoen af

Gastronomische talenten laten hun kunsten zien

Midtown Grill Amsterdam heropend na renovatie

Prins Mauritshuis Blokzijl heeft nieuwe 'aanvoerder'

Joost Deurloo is Nederlands Kampioen Oestersteken

Dit zijn de 10 beste nieuwe restaurants in Nederland

Souschef La Provence Driebergen strijdt om prestigieuze titel

Het Kook Atelier overall winnaar Texel Culinair 2019

Ook de veeleisende gast vormt een uitdaging binnen de horeca

Sterrenchef Onno Kokmeijer kookt met topkunst uit de Gouden Eeuw

Executive Chef van Conservatorium Hotel nodigt wereldberoemde chefs uit

Gastvrij Rotterdam verrast met 'pop-up-Parkheuvel' restaurant

Ladychef Sibrecht Benning zoekt opvolger voor restaurant De Sjalot Nijmegen

Restaurant Vlaar uit ’s-Graveland viert haar 10-jarig jubileum

Iconisch restaurant Het Savarijn na ruim 35 jaar dicht

Sterrenrestaurants scoren slecht op vlak van dierenwelzijn

Zeeuwse toprestaurants organiseren culinair evenement

Snackmuur met Michelinster op Zwarte Cross 2019

Oisterwijks restaurant Wouter van Laarhoven en Malou Hagenaars krijgt de naam Alma

Geniaal bedachte patisserie in Waldorf Astoria Amsterdam

Dit zijn de 10 meest geïnstagramde regionale gerechten

Mediterrane gardenbistro Oriole opent deuren

Jonnie Boer wordt boegbeeld van de Cas Spijkers Academie

Culinair feestje tijdens jubileum Rungis

Vijfde finalist Bocuse d’Or Nederland bekend

Italianen kiezen deze pizza als de beste van Nederland

Aantal all-you-can-eat restaurants verdrievoudigd

Gerenommeerde chefs runnen pop-up snackbar

Erik van Loo verlaat Restaurant The Park

Verslag: een dag meekijken op de Cas Spijkers Academie

Imperium Jamie Oliver staat op omvallen

Nieuwe hotelkamers voor sterrenrestaurant Valuas Venlo

Remon van de Kerkhof geslaagd voor Meesterproef SVH Meestergastheer

Kom je de kandidaten live aanmoedigen tijdens de voorronde?

10 kandidaten geselecteerd voor voorronde Bocuse d’Or Nederland

Meest noordelijke lid Euro-Toques Nederland geïnaugureerd

Internationale topchefs geven masterclasses in Nederland

Sterrenchef-kok André van Doorn neemt afscheid van Kasteel Heemstede

Edger Groeneveld geslaagd voor Meesterproef SVH Wijnmeester

Duits pretpark behoudt twee Michelinsterren

Dit zijn de winnaars van de Global Restaurant Franchisor of the Year Awards

Jelle Horst wint Jeunes Chefs Rôtisseurs

IENS verdwijnt en verliest 5000 restaurants

Kookwedstrijd Slag op de Schelde 2019 open voor inschrijving

Talentvolle koks strijden in Amersfoort om prestigieuze titel

Restaurant The Gaia presenteert eerste gerechten

Kitchen Republic breidt uit met tweede locatie

Het Amsterdamse Proeflokaal maakt doorstart

BRAM’S Gourmet Frites introduceert patatje Snert  

El Bulli keert terug, maar niet als restaurant

Franse keuken wordt in het zonnetje gezet

Line-up bekend van 24 topchefs voor 24H Chefs

Cuisine on tour voor vierde jaar op rij partner Vrienden van Amstel LIVE

Eerste Nederlandse vrouwelijke sterrenchef, Ida Kleijnen, overleden

Richard Ekkebus na 33 jaar terug in de Nederlandse keuken

Jubilerend l’Atelier schenkt cheque aan KiKa

Robin Groos en Herman Cooijmans openen Restaurant Eden in Valkenswaard

Winnaar NK Jonge Koks 2019 is…

Twee Nederlandse Logis hotels onderscheiden

Restaurant Da Vinci in Maasbracht verdient Diamond Award 2019

Winnaars NK Leermeester-Leerling 2019 bekend

HMSHost winnaar ‘Lekkerste Hamburger’ wedstrijd Horecava

Deze chef maakt de lekkerste stamppot met minder zout

Trendrapport 2019: de 7 opkomende trends in de restaurantindustrie

Bijzondere dinerervaring ‘Le Petit Chef’ nieuw in Nederland

Biefstukkenrestaurant Loetje opent Loetje Leeuwarden

1 op de 5 Nederlanders is bereid meer dan €100 te betalen voor kerstdiner

Kerstmenu: Spoom en foie gras uit de gratie 

Bar-bistro geopend in voormalig DE hoofdkantoor

Het Roode Koper treedt toe tot Alliance Gastronomique

Download nu de convenience-uitgave van De RestaurantKrant

Debbie Küpers nieuwe maître-sommelier restaurant Carelshaven Delden

Pas geopend G7 Food & Drinks in Gruizenkerkje uniek voor Sittard

Meld je aan voor de Lekkerste Wedstrijden

The Uptown Meat Club introduceert nieuw menu

Pastryschool040 gaat van start

11 Sterren bij restaurant het Bosch

Drie nieuwe tweesterrenrestaurants in de MICHELIN gids België en Luxemburg 2019

Restaurant ‘t Kalkoentje Rhenen viert 30-jarig bestaan

Nieuw: private dining bij MOMO

Vier belangrijkste Chinese keukens staan centraal bij Zheng

Restaurant Sukerieje in Dalfsen onderscheidt zich met groentemenu

Oranjerie Ruurlo geïnaugureerd door Confrérie du Sabre d’Or

Ian van Vessem nieuwe chef-kok van Landgoed Huize Bergen

Bib Gourmand voor restaurant Tante Kee in Kaag

Nieuwe chef voor Villa Heidebad

Chef-kok Marcel van Zomeren al dertig jaar achter dezelfde kachel

Horeca Academie start met koksopleiding in het Engels

Cornelis Bar & Kitchen kiest voor lichte gerechten

Noordwijkse restaurants trappen culinaire 2FOR1 campagne af

Dit is de top 10 van de Lekker Top-500 2019

Harald Hovenkamp geslaagd voor Meesterproef SVH Meestergastheer 

IENS presenteert de Insider Top 2019 lijst

Opening begin 2019: Brasserie Carstens Amsterdam 

Topchefs koken 24 uur lang voor het goede doel

Restaurant Geronimo uit Hilvarenbeek toegetreden tot Euro-Toques

Nieuw restaurant voor Jonnie en Thérèse Boer

Ratatouille Food & Wine geïnaugureerd

Nieuwe naam voor Librije’s Zusje

Frank Bakkenes nieuwe sous-chef van Restaurant Bentinck

In deze sterrenzaken kun je goedkoop uit eten

Godfried van der Lugt vaart nieuwe koers met Gault&Millau

IENS introduceert met Insider een unieke selectie toprestaurants

Gault&Millau benoemt Benjamin Parth tot chefkok van het jaar 2019

Topchef Wessel Ruijmgaart opent restaurant AIM in Loosdrecht

Alice Waters wint Johannes van Damprijs 2017

Klassiek kindermenu niet meer van deze tijd

Restaurant Smink Wolvega geopend door Jonnie en Thérèse Boer

François Geurds verkoopt zaak aan Herman den Blijker

Manouk Wols (Restaurant Dell’arte) wint Young Chef Award 2018

Wedstrijdkoken met orgaanvlees, een hele uitdaging

Video: tweesterrenchef Claude Bosi van restaurant Bibendum*

Viering 25 jaar Roberto’s Restaurant met parade van pure klassiekers

Sterrenrestaurant Da Vinci Maasbracht viert 25-jarig jubileum met ladieslunch

Keltum restaurantprijs 2018 voor La Provence uit Zaltbommel

Zeewier wordt toegankelijker in een burger

Pop-up restaurant op sterrenniveau

Bilderberg Parkhotel trakteert op lekkers uit de zee

Josean Alija van Nerua gastchef RIJKS®

Sterrenchefs uit Noordwijk en Twente slaan de handen ineen

Nederlandse brouwers kondigen bockbierseizoen aan

Restaurant Zeezout Rotterdam viert jubileum met Rotterdams menu

Chefs(R)Evolution in volle gang

Restaurant Sophie in Wassenaarse Kasteel de Wittenburg geopend

Ciel Bleu verstevigt samenwerking met zusterrestaurant Elements in Bangkok

Robert Kranenborg zoekt een franchisenemer

Nieuwe topsommelier voor sterrenrestaurant Avant-Garde van Groeninge Eindhoven

Foodhallen Rotterdam geopend op Kop van Zuid

10 jaar De RestaurantKrant: Jef Schuur blikt terug

Kinderen eten gratis bij Jamie Oliver’s Diner

Sterrenchef Wim Severein opent deuren van The Millèn

Deliveroo lanceert innovatieve keukens

Ad Janssen viert dertigjarig jubileum als meesterkok

Gastronomie belangrijkste criterium voor vakantiebestemming Europeanen

10 jaar De RestaurantKrant: Paul Bocuse

De Kromme Watergang wint QL Hering Berlin Gardener’s Award

Ciel Bleu viert tweesterren-jubileum met reünie van oud-chefs

Baker’s Dough Pastries verovert Nederland

Brasserie Le Monde toegetreden tot Euro-Toques Nederland

Robèrt van Beckhoven opent bakkerij en kiosk in winkelcentrum

David Baxter wordt chef van Café Cliché

Interview: La Mangerie sluit na 39 jaar; uniek in authenticiteit

Nieuwe voorzitter Tour Culinair

Gault&Millau Theater op Folie Culinaire 2018

restaurantgast vindt parel in zijn oester

Foodhallen Rotterdam onthult eerste standhouders

Osteria Francescana is het beste restaurant ter wereld

Gert Blom draagt sterrenrestaurant Amarone Rotterdam over aan Jan van Dobben

Team sterrenrestaurant Merlet wint kookwedstrijd Slag op de Schelde 2018

Fusie De Pizzabakkers en Da Portare Via

Lekker of smerig? Domino’s komt met chocolade pizza

Chef Sidney Schutte opent brasserie

Nederland loopt finale Bocuse d'Or mis

Roy Pelgrim nieuwe maître sommelier restaurant Tribeca

Friese topkok Jan Smink maakt naam en concept eigen restaurant bekend

Recept: dessert met Nederlandse en Letse elementen

Sjors Riewald chef-kok U Parkhotel

Nieuwe culinaire ervaring in bourgondisch Maastricht

Remise47 serveert de hele maand juni verse kreeft

Gratis kalfvlees snittenposter

Sterrenchef Wim Severein maakt brigade restaurant The Millèn bekend

Topvlees van de houtskoolgrill bij de With

Culinaire carrousel in Waldorf Astoria Amsterdam

Waddengastronomie op de agenda van Ministerconferentie Leeuwarden

Sven Nijenhuis nieuwe chef van restaurant Violin

Eerste No Waste menu door Nederlandse cateraar

West-Ierse regio Galway verkozen tot ‘European Region of Gastronomy 2018’

Meinders Catering nieuwe eigenaar Studio’s Aalsmeer Evenementen

Rick Stehr van Carelshaven wint Jeunes Chefs Competitie

Euro-Toques combineert slakken met vis

Kick-off Bocuse d'Or: Lars Drost wil via Turijn naar Lyon

Vader van de Franse keuken

Promenade hotel in Den Haag organiseert Promenade Food Festivals

Amsterdams restaurant brengt gerechten van culinaire hotspot Canela, Mallorca

Restaurant Hemingway mag zich Dutch Cuisine-restaurant noemen

Aubergine, bekroond tot koning van het comfort food

Wild Grunn: vervolg pop-up met wildmenu in Kantens

Allereerste sterrendiner voor honden nu al succes

Amstel Boathouse lanceert nieuwe kaart

Patisserie de Rouw Vught steunt strijd tegen taaislijmziekte

Steinbeisser haalt sterrenchef Alexandre Gauthier naar Lloyd Hotel

Restaurant Valuas Venlo ontwikkelt knaloranje vegetarische Koningsbitterbal

Dit zijn de goedkoopste sterrenrestaurants in Nederland

Het nieuwe aspergeseizoen staat voor de deur!

Sergio Herman gaat internationaal met Frites Atelier

Masterclass Talenten Academie in kookstudio Hotel Okura Amsterdam

’t Nonnetje in Harderwijk volledig vernieuwd

Sofitel Legend The Grand Amsterdam opent pop-up restaurant

Renovatie sterrenrestaurant Bridges

Zilveren Koksmes 2018 voor Sebastiaan Schreuder

De Nederlanden wint NK Leermeester-Leerling 2018

Hoge prijs truffel schrikt restaurants niet af

Bijna de helft van de Nederlanders gaat uit eten tijdens de feestdagen

Sterrenchef Wim Severein opent nieuwe zaak in Rotterdam Marriott Hotel

Neem jij deel aan het grootste Franse diner ter wereld?

Fransen kiezen voor Boeuf Bourguignon als nationaal gerecht

Zeeuwse glorie: Mezger wint HEERLIJK10Daagse publieksprijs

44 nieuwe adressen in MICHELIN gids Bib Gourmand Benelux 2018

Big Bottle Party bij restaurant Parkheuvel

&moshik nieuwe naam voor tweesterrenrestaurant &samhoud places

Foutje van Lekker: geprezen restaurant al maanden dicht

Horecava 2018: Deelnemers HANOS Gouden Koksmuts bekend

De top 10 van de Lekker 2018

10 restaurants om voor naar New York te reizen

winnaars Cava Gramona Amuse Wedstrijd 2017 bekend

Peter Oreel winnaar NK Oestersteken 2017

Video: Lunchroom in Voorschoten serveert exclusieve vissoort

Joris Bijdendijk geslaagd voor zijn Meesterproef

Het fijnste Franse restaurant van Nederland, Bistrot Neuf Amsterdam

Flaming veggies: verkiezing 'hottest chef' in het teken van groenten

Bas van Kranen wordt Executive Chef Bord'Eau Restaurant Gastronomique

Restaurant Parkheuvel heeft nieuwe sommelier

Dit is de Nederlands kampioen oestersteken

Chef Rick May presenteert bijzondere wereldse signatuur in restaurant Fris Haarlem

Restaurant Bentinck Amerongen treedt toe tot Jeunes Restaurateurs

Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot verlaten De L'Europe

Chef-kok Edwin Takens is nieuwe eigenaar Brasserie Bakboord

Alliance Gastronomique start met Alliance College

In Nederland heerst een Thaise groene curry-gekte

Uniek 8-gangen 'Quatre Mains diner'

P’rooflokaal Veghel wordt restaurant SILLYFOX na overname

OpenTable nu ook actief in Nederland

Culinair auteur Millau van Gault&Millau overleden

Kanshebbers beste Franse en Italiaanse restaurant bekend

Rotterdams genieten: fruits de mer-festijn

Het gevecht om de kok

SVH en Sterklas slaan handen ineen voor koksopleidingen van hoogste niveau

Jonnie & Thérèse Boer presenteren 'eigen' glossy

Van fornuis naar grootkeuken

Restaurant Parkheuvel nu ook op zondag open

Vijf kandidaten finale Bocuse d’Or Nederland bekend

Veel bezoekers voor Haags sushi-festival

Interview: Merlet staat al twintig jaar aan de culinaire top

Dit zijn de steden met de meeste Michelinsterren

Martin van Bourgonje, Merlet, over bitterballen en sultans

Naam van restaurant MasterChef Bart van Berkel is bekend

Gastronomisch ‘preuvenement’ in Restaurant The Park, Rotterdam

Onderzoek: geluk gaat door de maag

Chef-kok Peter Postma over staafmixers en The Godfather

Interview: Onno Kokmeijer wil af van à la carte

Kandidaten voorronde Bocuse d’Or Nederland bekend

Peter Postma, Kaatje bij de Sluis: "Een hotel is gemakkelijker dan een restaurant"

Promoties bij Oostwegel Collection: nieuwe Chef de Cuisine

Chef Jacob Jan Boerma te gast in culinair mekka Ischgl

Eerste internationale congres over smaak en proeven: Taste Summit

Sergio Herman opent café met zelfbediening en snacks

Bocuse d’Or Nederland versterkt bestuur

Persoonlijke vragen aan Onno Kokmeijer

Team restaurant De Librije wint kookwedstrijd Slag op de Schelde

Gratis: de culinaire editie van Hotel & Food & Beverage

Groupon Culi Weken van start gegaan

Alliance 'Supernovae Dinner' spektakel om nooit meer te vergeten

Atelier Restaurant & Bar Amsterdam geopend

Sterk deelnemersveld bij wedstrijden Slag op de Schelde en Wine Making Challenge

Taiwanese kookprofessionals geven Nederlandse studenten kookles

Nederlandse scheermesjes (mesheften) mogen naar China

Video: Onno Kokmeijer wil af van à la carte

Video: Peter Postma, Kaatje bij de Sluis, over Michelinsterren en zijn hotel

Tweede voorronde van het NK Oestersteken

KRO-NCRV volgt jonge veelbelovende chefkoks en een sommelier

‘Week van het witte goud’ bij Leerhotel Het Klooster

Weesper opent het terrasseizoen met gerechten van de houtskoolgrill

Kwaliteit en verfijnde smaak van kweekkaviaar verrast topchefs

Nieuw concept in Roermond strikt sterrenchef Ron Blaauw

Video: dit zijn de 50 beste restaurants ter wereld

Australische topchef te gast in RIJKS

Inschrijving Bocuse d'Or geopend

Nederland vijfde aspergeland van Europa

MaMa Kelly viert moederdag met MaMa’s Market

Horecafamilie Ter Marsch lanceert Wiedewietsaus

Het Rotterdam Marriott Hotel presenteert Schmidt Fresh Fish Market

Wat is de beste Europese stad voor een culinaire trip?

Sterrendiner in een luchtballon: Angélique Schmeinck bereikt ongekende hoogten

Derde restaurant Sergio Herman weldra open

Topchefs vertonen kookkunsten tijdens Tafel op Zuid in Rotterdam

Chef-kok Hilton The Hague doet inkopen op De Haagse Markt

Op 21 maart eet de hele wereld Frans

Vanaf €5,45 per gang dineren bij een sterrenrestaurant

Veiling eerste Oosterscheldekreeft 2017

Talent van de Toekomst stroomt door naar internationale finale

Restaurant Karakter viert start van de zomertijd

Gambiaanse afwasser wordt eigenaar van restaurant Noma

Gratis receptenboek voor een onderscheidende menukaart

Nederlands team eindigt als elfde bij Bocuse d'Or

Jan Smink had goed gevoel over Bocuse d'Or-deelname

Bekijk hier de livestream van de Bocuse d'Or

Starbucks mikt op een Michelinster met nieuwe gerechten

Zes nieuwe leden voor JRE Nederland

Amstel Hotel heeft geen sterrenrestaurant meer

Dit zijn de nieuwe sterrenrestaurants in Nederland

Video: win een cursus vis fileren met Arie Kuijt

Restaurant Hemingway valt in de prijzen

24 uur koken voor het goede doel: 24 Cooking!

Truffelkoorts bij 5&33

Jamie’s Italian Nederland opent tweede restaurant

De MICHELIN gids Bib Gourmand Benelux 2017 selecteert 313 restaurants

Eerste masterclass umami van Food Things

Sterrenchef Mohamed el Harouchi krijgt benefietdiner

Dit is de top 10 van de Lekker 500

Jeroen Robberegt en Miele beëindigen samenwerking

Maastrichts restaurant zet gezondheidswetenschap op de kaart

Italiaanse chef Edi D’Astolto kookt de sterren van de hemel

Sterrenchefs koken in pop-up restaurant op BBB Maastricht

Restaurant Lucebert uitgeroepen tot leerbedrijf 2015-2016

Nederlands zilver bij World Championship for Chinese Cuisine 2016

CHEF® sluit exclusief partnership met Bocuse d’Or Nederland

Restaurant Wambinge treedt toe tot kwaliteitslabel Euro Toques

12 beste restaurants in regio Twente slaan handen ineen

Groot tekort aan topchefs dreigt

Galadiner levert 200.000,- op voor onderzoek speekselklierkanker

Video: Peru zet zich op de kaart als gastronomische topbestemming

Kinderen eten gratis bij Jamie’s Italian Rotterdam

Sterrenrestaurant Amarone Rotterdam viert 10-jarig jubileum met boek

Topchefs bij het Schmidt Zeevis Restaurant tijdens Gastvrij Rotterdam

Restaurant met speciaal liefdesmenu

Gegrilde kip en gezelligheid bij Café Ter Marsch

Sterrenchef André van Doorn blij met nieuwe eigenaar kasteel Heemstede Houten

Haute cuisine met ingrediënten van McDonald's

Vegetarische smaakexplosie in Waldorf Astoria Amsterdam

Aansprekende docenten bij Horeca Academie

Cuisine on tour sluit zich aan bij Dudok Groep

Culinair Peru blijft ontwikkelen

Italiaanse sterrenchefs naar Nederland

Siciliaans talent in de keuken van 5&33

Open Nederlandse Barbecue Kampioenschappen

Colombiaanse chef Barrientos op Folie Culinaire

Winnaars van het nieuwe proefboek bekend!

Rotterdam host World Championship of Chinese Cuisine

​Tweede horeca-editie Nationale Mosselweek

Jan-Willem van der Hek is beste sommelier

IJslandse topchef kookt op Folie Culinaire

Sterrenchef Pascal Barbot kookt op Folie Culinaire

Win het nieuwe proefboek van Peter Klosse!

Remon van de Kerkhof is SVH Wijnmeester

Zweed is beste sommelier ter wereld

Peru decor World Forum on Food Tourism

Frank Uphoff Executive Chef Hilton The Hague

Kookboekenschrijvers uit een ver verleden

BBB Maastricht komt met nieuw concept

Bijna 8.000 bezoekers Horeca & Food Inspiratie Venray

Nieuwe naam voor Horeca & Food Inspiratie Hardenberg

Week van het Nederlandse Bier in mei van start

Nieuw gilde: Meesters in Gastvrijheid

Nieuw gastronomisch klassement: La Liste

Peru is culinaire topbestemming

Peter Klosse ontkracht wildfabelen

Hij is er: de nieuwe RestaurantKrant!

Geen enkel restaurant verliest ster

Restaurant Toine Smulders failliet

Inzicht in Bib Gourmands 2016

Restaurant de Wanne heropend

Roeland Martens nieuwe chefkok Grand Winston

Grote namen op vakbeurs Gastronomie

Topchef verbindt zich aan NH Collection

Franse cuisine in Amerikaanse huiskamers

Nieuwe vestiging Kaldi opent via crowdfunding

The sky is the limit. Of niet? (Video)

Tiende editie Steinbeisser met Edwin Vinke

Restaurantweek voor toprestaurants

Educatief wijnprogramma tijdens Folie Culinaire

Wijnproeven met topsommelier

Den Blijker en Van Wolde koken op BBB

Strategische internationale samenwerking BBB

De Kromme Dissel aan de top

Maurice Griep terug bij Het Roode Kooper

Stan Kerckhoffs is SVH Meestergastheer

Nieuw: Van Gogh menu

Chef Boerma opent restaurant in Krasnapolsky

Zes landen willen Bocuse d'Or Europe 2018

Sommelier Ruben Kwakman naar le VIN 'x

Casper Westerveld geslaagd voor Meesterproef

Fijnste Franse restaurantverkiezing van start

Nieuw restaurant in Oegstgeest

Van der Schans beste gastvrouw (video)

Week van het Nederlandse Bier

High-end uitzendbureau voor chefs

Restaurant Joelia opent in Hilton Rotterdam

Gratis naar Internorga 2015

Nieuw interieur voor Amarone

Vol vertrouwen naar Lyon

Peru beste culinaire bestemming

Wayne Kropman Young Chef of the Year

Duits restaurantconcept geopend op station

57 nieuwe Bib Gourmand adressen

Topchef Tom Boere naar Otium

13.169 bezoekers BBB en Folie Culinaire

Laatste dag BBB en Folie Culinaire

BBB en Folie Culinaire: 10% meer bezoekers

Topgastronomie op Folie Culinaire

Storytelling op de 60e BBB

BBB horecabeurs viert feest: 60 jaar

Finalisten Euro-Toques Young Chef bekend

Ridder opent restaurant in Hilton Rotterdam

Bratwurst op Den Haag Centraal

Het Hof in Bergen viert opening

Geurds en Den Blijker op Gastvrij Rotterdam

Nieuwe thema's op Horeca Inspiratie Hardenberg

Ramsvik en NorthSeaChefs op Folie Culinaire

Zoektocht naar grootste culinaire talent

Academie voor Gastronomie feliciteert geslaagden

Topchefs treden toe tot Gilde

Jonnie Boer Honorair Meesterkok

Michelingids neemt Brazilië onder de loep

Top vijf foodfestivals in Europa

Culinaire academie in Twente

Eerste topchef Folie Culinaire bekend

Hollandse Nieuwe van de gastronomie

Haagse Belg maakt kans op trofee

Sligro rolt horecagroothandel 3.0 uit

Health Cuisine bij Cas Spijkers opleiding

Miljoenste bezoeker voor Pasta e Basta

Paul Bocuse opgenomen in ziekenhuis

Waldorf Astoria Amsterdam hotel strikt De Librije voor F&B

Paul Zwart wint titel Chef of the Year

De Leest krijgt derde Michelinster

Klosse lector hotelschool Maastricht

Michelin: gestage evolutie in België

BBB reserveert datum voor 2014

BBB Maastricht in beeld

Bierverteller te gast bij Utrechtse zaak

Interview Jef Schuur: "Weg met de afvinkcultuur"

Samenwerking Pasta e Basta en Blaauw

Kokmeijer opent schooljaar Sterklas

Crisis vreet aan Spaanse toprestaurants

Moshik Roth opent DNA-restaurant

Veel topchefs op Gastronomie 2013

Jamal Darkaoui chef bij restaurant Noara's

Olivier wint Bier en Gastronomie Award

Foodhack: technologie, design en food

Win een 'Inspiratiedoos Koken'

Ron Blaauw stopt met sterrenrestaurant

Horeca Inspiratie 18, 19 & 20 maart

Noma-baas opent restaurant in Bolivia

Erik van Loo wint Zilveren Ui 2012

Opvolger EFFF heet Folie Culinaire

Finale Bier en Gastronomie Award dichtbij

Pyromaan en Kaban beste huisbieren

W&O: Wat is lekkere wijn?

Top blijft de top in Michelingids België

Mehdi Reschok wint sauswedstrijd

W&O Smaak

Nieuwe koers voor Lambermons

Volop inspiratie voor de foodbranche

België zoekt culinaire persoonlijkheid

Lekker 2013 telt 88 nieuwe restaurants

Horeca Relatiedagen Hardenberg

&samhoud places viert pre-opening

Ferran Adrià opent Japans restaurant

Themadag over duurzame restaurants

Evolutie en revolutie in PUURST

Elena Arzak beste vrouwelijke chef

Nieuw restaurant in dak voetbalstadion

Michelin: Franse gastronomie leeft op

Kranenborg achter de kachel bij Bolenius

Arzak kookt voor Spaans Formule1-team

In beeld: van de beursvoer (3)

Bier&Gastronomie award naar Dégust

Jubileum voor restaurant De Bokkedoorns

België heeft derde driesterrenzaak

Nieuwe voorzitter Euro-Toques: Ted Janssen

Inspiratie op HORECA 2011

Cas Spijkers overleden

Finalisten Bier & Gastronomie Award bekend

Brigade Noma krijgt grill-les

Michelin Gids benoemt nieuwe directeur

Schulten Hues en Eden Zutphen gaan samen

Team Cas Spijkers Academie wint wedstrijd

Teams strijden om Talent van de Toekomst

Nieuwe chef-kok voor Villa Ruimzicht

Noma wederom beste restaurant ter wereld

Gezonde strijd om een stage bij De Librije

Francois Geurds 129e SVH Meesterkok

Peter Klosse lector bij Stenden hogeschool

Topchefs rouwen om dood Santamaria

Uncle Ben's Ring voor Sergio Herman

De 'E' in EFFF staat voor 'Europa'

Horecava 2011 heel goed bezocht

Studenten nemen kijkje bij Asian Glories

Geen derde driesterrenrestaurant erbij

Recordaantal Michelinsterren in Nederland

Uitreiking van de Lekker awards 2011

Equip’Hôtel 2010 van start

Euro-Toques prominent aanwezig op EFFF

Lunchmenu Heston Blumenthal voor 35 euro

Internationalisering centraal tijdens EFFF

Topkoks feliciteren Jeroen Bavelaar

Wie de rekening betaalt, bepaalt

Wynand Vogel geridderd

Bottles wint Zilveren Oester

Chefkoks lanceren koffielijn voor topgastronomie

Streekproducten uit Limburg op EFFF

Pieter de Ronde ontvangt Meestertitel

Thérèse Boer Bourgondiër van het Jaar

Onrust Iran verstoort aanvoer kaviaar

Chinese koks krijgen les in Franse gastronomie

De Echoput 50 jaar lid KHN

Restaurant Ivy heeft eerste geurtafel

Michelinsterren onder de Turkse zon

 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: