Roel Oostrum nieuwe executive chef van Blooming in Bergen

Nederlandse 'ruige' koks achter het fornuis in Parijs

Sidney Schutte in de vegetarische maand

24H Chefs haalt 55.600 euro op voor het Rode Kruis

Jelle Horst wint Jeunes Chefs Rôtisseurs

Opleiding van topkok Ron Blaauw erkend als SVH-brancheopleiding

Gordon Ramsy opent eerste Hell's Kitchen restaurant

Sergio Herman gaat internationaal met Frites Atelier

Top chefs koken samen in uniek pop-up restaurant

Sterrenkoppel Boreas opent nieuwe zaak in Roermond

Zeeuwse koks Marc Everse en Niek Traas openen restaurant Kale & de Bril in Goes

Michelingids Bangkok: 17 restaurants bekroond met Michelinster

Video: Jannis Brevet, Inter Scaldes: 'We kunnen deze ster dragen'

Deze restaurants verloren een ster

Kookboek brengt ode aan Joop Braakhekke

’t Amsterdammertje en Noble nieuwe leden Alliance Gastronomique

Post-Plaza kiest voor kwaliteit met nieuwe Chef

Jorrit van der Bos is Hottest Chef 2017

Nieuwe eigenaar restaurant Hartenstein

Joris Bijdendijk brengt kookboek uit

De L'Europe presenteert nieuw culinair team 2018

Beluga-chef Van Wolde over daling in Lekker 500: 'Geen Ramp'

Margo Reuten, Da Vinci Maasbracht: 'Waar blijven de vrouwen?'

Patrick Kessler nieuwe chef-kok De Kersentuin in Amsterdam

Chefkok Bas Oonk van Restaurant Basaal uit Den Haag gastchef in Gibraltar

Bilderberg sterrenchefs koken Escoffier

Sterrenchefs geven gerechten prijs in kookboek voor voedselbank

Panenka breidt met nieuwe chef-kok de kaart uit

Eric Elzinga nieuwe Chef-kok Hotel Mennorode

Amarone kookt met ERU kazen in pop-up-restaurant op Gastvrij Rotterdam 

Sterrenchef Jacob Jan Boerma naar Landgoed Parc Broekhuizen

Nieuwe chef-kok en maître restaurant O Mundo

Nordic Cuisine en Oostenrijks-Oosterse gastronomie op Folie Culinaire

Beste vrouwelijke chef van Latijns-Amerika komt koken in RIJKS

Nieuwe Executive Chef voor Hilton Royal Parc Soestduinen

Yuri Hovius nieuw chef Rosarium Amstelpark en Parker's restaurant Amsterdam

Chef Jan van Dobben mede-eigenaar van sterrenrestaurant Amarone Rotterdam

Duitse sterrenchef Thomas Bühner te gast in De L'Europe

Michiel van der Kroon nieuw Chef Floor17

Nederlandse chefs maken kennis met Filipijnse keuken

Maarten Camps viert 10 jarig jubileum als SVH Meesterkok 

Gerenommeerde chefs en sexy patisserie op Folie Culinaire 2017

Meesterkok Marcel de Leeuw naar Nestlé Professional

Hanting lanceert menu van de vijf seizoenen

Koken met convenience: zo kan het ook

Inschrijving Gouden Koksmuts geopend

Tweesterren-chef Edwin Vinke wil Kromme Watergang culinaire boost geven

Marten Verelst nieuwe chef-kok de KASerne 

KRO-NCRV volgt jonge veelbelovende chefkoks en een sommelier

Folie Culinaire pakt uit met kaaiman en mieren 

Zes Nederlandse Chefs genomineerd voor JRE-Award

Aziatisch restaurant heeft Emoji-menukaart

Aan de Poel viert 10-jarige jubileum

Ivan Beusink nieuwe keukenchef Rijks

Twee nieuwe chefs voor De Kas in Amsterdam

Schaafsma blij met JRE-nominatie: ‘Dit sluit goed aan bij wat we doen’

Eelke Plasmeijer en Ray Adriansyah gastchefs bij RIJKS

Masterclass voor chefs: haal meer uit groenten

Menno Post geïnaugureerd als 144ste Meesterkok

Nieuwe chef-kok voor Hotel Des Indes

Marco Helsloot Nationaal Kampioen Jonge Koks 2017

Gediplomeerd keukenpersoneel niet voor het oprapen

Sterrenchef naar nieuw restaurant Bentinck in Amerongen

Interview: JeanMarie bereidt sterrendiners aan huis

Ciel Bleu presenteert nieuw boek: Guestronomy

Grommes is beste vrouwelijke chef van het jaar

Gastrobar Ron Blaauw gaat on tour

Arno Beekman Hampshire chef-kok van 2016

Chefs maken kennis met bijzondere groenten

Restaurants moeten meer groenten op het bord leggen

Inschrijving Prix Culinaire Le Taittinger geopend

IJslandse topchef kookt op Folie Culinaire

Opening restaurant en foodbar in Muiderberg

Stijn Rotthier wint Slag op de Schelde

Thijs by Dikker & Thijs: culinaire traditie

Diner in het teken van zout en wijn

AirDnD.nl doet overname branchegenoot

Sterrenchef Pascal Barbot kookt op Folie Culinaire

Programma Taste of Amsterdam is bekend

Voorselectie NK Oestersteken in Villa Westend

Eerste west-afrikaanse eetcafé geopend

Convenience is geen vies woord meer

Jury's Bocuse d'Or Europe zijn bekend

Jamie Oliver opent kookschool

Chefs leren bij op Food Professional Day

Convenience is geen vies woord meer

Rotterdam serieuze kandidaat Bocuse d’Or

JRE verwelkomt VK en Ierland

Is Euro-Toques klaar voor de toekomst?

Foodclub haalt ruimt 12.000 euro op voor KiKa

Chefs willen eigen bierbrouwerij openen

Yotam Ottolenghi op bezoek bij RIJKS

Topchefs bereiden de perfecte burger

Chefs zetten zich in voor KiKa

Bocuse d'Or: focus op Europese finale in Nederland

Bocuse viert 90e verjaardag

Topchefs koken bij Bilderberg

24 sterrenchefs koken voor goede doel in hotel

Topchef aan de slag met geconcentreerde bouillons

Leidse Restaurantweek bijna van start

Wat is het beste Nederlandse restaurant?

Food Professional Day 2016

Boekentip: Inside Chef's Fridges

Dit is het duurste rundvlees ter wereld

Minister wil AirDnD de ruimte geven

Benefiet galadiner Cas Spijkers Academie

Nieuw gastronomisch klassement: La Liste

Jonnie Boer opent restaurant in Dubai

Peter Klosse ontkracht wildfabelen

Bocuse d'Or Europe: 20 chefs doen mee

De Horeca 100 van 2015

Sergio Herman ontwerpt eigen bierflesje

Geen enkel restaurant verliest ster

Chris Naylor opent pop-up restaurant

Chef Tim Raue gastchef in Rijks

DWDD opent restaurant met vergeten gerechten

KHN: 10-puntenplan voor duurzame horeca

Hobbykoks worden sterrenchefs voor een dag

Dutch Cuisine zet zich in voor duurzaam

Nederlandse chef bij chocoladewedstrijd Parijs

Meer dan 500 thuischefs voor AirDnD

Grote namen op vakbeurs Gastronomie

Topchef verbindt zich aan NH Collection

Sidney Schutte in Taste of Waldorf Astoria

Restaurant Karakter serveert Griekse wijn

Jacob Jan Boerma gaat voor KLM koken

Restaurant Breda opent in Amsterdam

Franse cuisine in Amerikaanse huiskamers

Vichianrat wint Taittinger Benelux

The sky is the limit. Of niet? (Video)

Horeca Vlaanderen start No Food To Waste

Tiende editie Steinbeisser met Edwin Vinke

Sterrenkoks bereiden gezamelijke lunch

Sterrenchefs inspireren tijdens A Day to Amuse

Bizasu Restaurant Academy van start

SVH ondersteunt Bocuse d'Or als partner

Interview Erik Stroink, BBB Maastricht

Ron Blaauw gaat naar Tel Aviv

FoodFest: Verse oesters voor Sergio Herman

Café-restaurant In de Doelen is geopend

Richard van Oostenbrugge naar Ikarus

Topchef André Chiang kookt in RIJKS

Erik van Loo en Calvé dagen jou uit!

Nieuw: The French Connection Amsterdam

Sergio Herman organiseert Foodfest

Inschrijving Prix Culinaire sluit bijna

Nieuw platform voor thuiskoks: AirDnD

Den Blijker en Van Wolde koken op BBB

Nederlandse sterrenchefs naar Ibiza

Barcelona favoriet bij sterrenchefs

Strategische internationale samenwerking BBB

Restaurant Karakter viert verjaardag groots

Onno Kokmeijer wordt gastchef

Prix Culinaire Le Taittinger in Noordwijk

De Kromme Watergang: Zinderend Zeeuws

Bocuse d'Or: Opdracht finale bekend

Dit zijn de Bocuse d'Or finalisten!

Protest topkoks tegen verbod plezierjacht

Dit zijn de 5 beste restaurants ter wereld

Voorronde Bocuse d'Or: deelnemers bekend

Update: Bocuse d'Or

Zeeuwse horeca smacht naar koks

Nieuw: Hellmann's Burger Route (video)

Acht kandidaten bij voorronde Bocuse d'Or

Jelle Conijn wint Slag op de Schelde

Sidney Schutte ontvangt Zilveren Ui

Veggie Event bijna van start

Chef Boerma opent restaurant in Krasnapolsky

Inschrijving Prix Culinaire Le Taittinger open

Pop-up restaurant 'Blijf Eten' geopend

Gemaksproducten? Onmisbaar!

Topchefs koken in Tirol

Paling Peeling is je reinste onzin

Wil jij meedoen aan de Bocuse d'Or?

Chris Naylor en Henk Schouten op Veggie Event

Kookwedstrijd op de Schelde

Leer beter vegetarisch koken

All-inclusive concept in meubelboulevard

High-end uitzendbureau voor chefs

Marktplaats voor thuisdiners en tours

Vichianrat wint Wynand Vogel 2015

Groot succes ECT2015

Nederland 9e in Bocuse d'Or Finale

De Librije Beste Restaurant van Nederland

Meer groenten in Nederlandse horeca

Koks en kelners van IHG gaan strijden

Vader van de Franse keuken

Bevriende chefs rijden kookbus naar Lyon

Ischgl is culinaire hotspot

Vol vertrouwen naar Lyon

Vlaanderen 20% duurder dan Nederland

De ware motivatie van Michelin

Culinair platform gaat grenzen over (video)

Naar de Bocuse d'Or finale in Lyon?

Bocuse d'Or: Dit staat Smink te wachten...(video)

Hulp bij allergenenwetgeving

Jérôme Bocuse over de Bocuse d'Or

Wil jij naar de Bocuse d'Or finale in Lyon?

Jan Smink vol vertrouwen naar Bocuse d'Or

Op pad met Bocuse d'Or deelnemer

Tips voor heerlijke wildgerechten

Passie voor Surinaamse keuken

57 nieuwe Bib Gourmand adressen

Eerste VegFest in Amsterdam

Toprestaurant in Rijksmuseum

Voorzitters jury's Bocuse d'Or 2015 bekend

Franse sterrenkoks: ortolaan op menu

Prachtig boek: Knofappel Aardlook

13.169 bezoekers BBB en Folie Culinaire

Laatste dag BBB en Folie Culinaire

Wie maakt de ultieme high tea?

BBB en Folie Culinaire: 10% meer bezoekers

Topgastronomie op Folie Culinaire

Restaurant l'Elephant is vernieuwd

Restaurant Buddha sluit door gebrek aan koks

Roberto's Hilton Amsterdam bestaat 20 jaar

Deelnemers Gouden Koksmuts bekend

Ridder opent restaurant in Hilton Rotterdam

Rotterdams Kooktalent 2014 bekend

Restaurant De Librije verhuist

Imposante culinaire tentoonstelling (+video)

BADHOTEL BRUIN HEEFT EEN TOPCHEF

Geurds en Den Blijker op Gastvrij Rotterdam

De Lindenhof en Mazie VariatieChef 2014

Joop Braakhekke en culinaire geheimen

Ramsvik en NorthSeaChefs op Folie Culinaire

Beste hamburger bij Ron Blaauw op kaart

Zoektocht naar grootste culinaire talent

Restaurant Voor een maand

Summer Menu in Waldorf Astoria Amsterdam

Gastvrijheids7daagse aanstaande

Kijkje in de keuken van kasteel

Nieuwe website over rundvlees in de lucht

Waalse topchefs op Folie Culinaire

Welke idioot heeft de pizza shoarma bedacht?

Gezonde lunch bij Kapellerput

Restaurant Spoon lid Euro-Toques

Festival Leeuwarden krijgt eigen restaurant

De Lindehof naar finale VariatieChef

Dineren met Rembrandt

Japans Wagyu verkrijgbaar

Horecainterieur: de missers van 2014

Euro-Toques en Gastvrij Rotterdam

Twee gratis saladerecepten

Topchefs treden toe tot Gilde

Nieuwe 'hot spot' in Eindhoven

Oudste cocktailbar van Amsterdam

Michelingids neemt Brazilië onder de loep

'Pulled Pork & Beers' in Envy

Bocuse d'Or van start gegaan

Amsterdam in de top vijf Food Festivals

Chefkok pleit voor gezonder menu

Moeten Aziatische chefs weg?

Gezonde uitdaging Landal Parks

Grenzen vervagen: café en restaurant

Finalisten bier aan tafel trofee bekend

Ster kwijt door insecten

Hollandse Nieuwe van de gastronomie

Heropening restaurant En Pluche

Rondje Rotterdamse tweesterrenchefs

Hotel Opduin viert 80-jarig jubileum

Inspiratie: zeewier in restaurantkeuken

Chef maakt Valentijnsdiner van €73.400

Kooksessie Edwin Vinke en Ramon Beuk

Koksgilde lanceert Dutch Cuisine

Dutch Cuisine nieuw initiatief Koksgilde

Tweede editie Glazen Restaurant

Chef-kok kan nu reageren op iens.nl

Koksgilde Nationaal Team in de prijzen

Van Heije wint met 'Buddha tomaat'

Zweedse restaurantgasten beetgenomen

26 topchefs koken 24 uur voor 3FM

Hiep, hiep we hebben één Bib

Van Oostenbrugge en Caron presenteren vleesboek

Chefs koken Limburgs konijn

Heropening restaurant Mirabelle

Cocottes bij Hoofdstad Brasserie

Inter Scaldes op één in nieuwe Lekker

GRATIS vleesglace van Knorr

Gratis najaarsrecepten downloaden!

Record: veertig gangen vega

Lovende reacties voor Gastvrij R'dam

Indonesisch restaurant lid Euro-Toques

Nieuwe topchefs bekend Folie Culinaire

Eerste finalisten VariatieChef bekend

Restaurant Bo Cinq heropend

Innoveren op Prikkel je Zintuigen

Bier en spijs op Gastvrij Rotterdam

Hotelscholen gaan de strijd aan

Dutch BBQ Team pakt opnieuw prijzen

Horeca Inspiratie Hardenberg

Nieuwe chef bij Crowne Plaza Maastricht

Culinaire frikandel op Zwarte Cross

Ducasse en Atala openen restaurant

Crisis vreet aan Spaanse toprestaurants

GaultMillau strijkt neer in RAI

Finale Bocuse d'Or Nederland 2013 kent klinkende namen

Veel topchefs op Gastronomie 2013

Franse topchef Renaut op Folie Culinaire

Unilever zet in op duurzame groei

App voor culinair publiek

Den Blijker en Kranenborg samen TV

Restaurants delen gratis gerechtjes uit

Pop-up restaurant Inter Scaldes

Thomas Bühner kookt op Folie Culinaire

De Kromme Watergang naar Amerongen

De Kookfabriek geopend met primeur

Topchefs koken voor Leger des Heils

Eco-prijs voor Restaurant Scherp

Interview: Tamara de Borst

Voortaan Nederlandse kok bij Chinees

Gebruik minder bekende vissoorten

Kookfabriek nu ook in Rotterdam

Horeca Inspiratie 18, 19 & 20 maart

Global Gastronomy Award voor Acurio

Creatief koken tijdens jamsessie

'Nieuw driesterrenrestaurant Frankrijk'

Opvolger EFFF heet Folie Culinaire

Nieuwe naam Variatie op de Kaart

Frankrijk wint Bocuse d'Or 2013

Gerechten verlegen voor de camera

European 50 Best Restaurants is onzin

Caron en Van Oostenbrugge ambassadeurs Engels rundvlees

Let's 'eat' for the babies

Gouden Koksmuts en Verborgen Omzet

Franse topchefs op Horecava 2013

Niven krijgt pop-up in Amsterdam

Record: spitskool op 103 manieren

EK Chinese keuken bij Wok de Mallejan

Japan: land van rijzende Michelinsterren

Inter Scaldes wint deelfinale Copa Jerez

'Wij zijn de Taliban van de gidsen'

Presentatie Michelingids in beeld

Chefs The Fat Duck dood na botsing

Ron Blaauw: bijklussen noodzakelijk

Einde restaurant Ducasse in New York

Bokkedoorns ziet Rive vertrekken

Niven is Beste Groenterestaurant 2013

Zandbergen wint opnieuw Prix Taittinger Benelux

Miljoenen dahlia's voor Alliance chefs

Meeloopdag bij Niven via Groupon

Boerma en Veldman slaan vleugels uit

Kokmeijer blikt terug op Dance Valley

Opmars Japanse keuken (op vakantie)

Gordon Ramsay grootverdiener in VS

Ferran Adrià opent Japans restaurant

Georges Blanc opent vleesrestaurant

Chefswissel bij Villa de Duinen

Topchefs maken nieuwe sauzen Heinz

VS krijgt datingshow voor chefs

Lekker steak eten naast opgezette koe

Moeder chef Comme chez Soi kruipt achter de kachel

S.Pellegrino Cooking Cup naar Australië

Alain Passard te gast bij Vork & Mes

Sergio Herman presenteert Sergiology

Sterrendemo Wagyu bij Taste of Okura

Winnaar Variatiegerecht 2012 uit Deventer

Evolutie en revolutie in PUURST

Chefs(R)Evolution in Zwolle in beeld

Eerste editie Chefs (R)evolution komt eraan

Noorwegen wint Global Chefs Challenge

Amerika omarmt Koreaanse kimchi

Californië doet foie gras in de ban

Eerste allergievrij restaurant in Frankrijk

Oproep Wynand Vogel: Kom naar Erfurt

Guido Panjer naar WK chef-koks in Korea

Geurds juryvoorzitter Variatie op de Kaart

Urban Food thema Utrecht Uitgekookt 2012

Nieuwe ideeëngenerator voor chef-koks

Chefswissel Mijn Keuken en Basiliek

Michelin: Franse gastronomie leeft op

Supperclub komt met eigen kookbijbel

Kranenborg achter de kachel bij Bolenius

Albert Adrià tijdens Chefs Summit 2012

Topchef-winnaar Tim Ringers naar Ivy

Lustrumeditie voor HorecaEvenTT

Wat is er te doen op de BBB?

'Weg van wijn' beste wijnboek van 2011

Reactie Michelin op 'rapporteur Roelvink'

Wynand Vogel stopt bij Lekker

Top Nederlandse horeca aanwezig bij gala

Magazzino start met de Keukenbende

Ruim 2.800 bezoekers HORECA 2011

Werner Loens: "Sentiment begrijpelijk"

Inspirerende jamsessie JRE

Food Inspiration Days in beeld

Guerrilla-actie: Lekker onthult top-10

Wat schaft de pot vandaag Ferran?

Interview: Michiel Deenik

Den Blijker en Westmaas trots op 'petatje'

Line-up chefs Taste of Amsterdam bekend

Levende garnalen, hoe origineel

Culibus ontvangt cheque van Tour Culinair

Schulten Hues en Eden Zutphen gaan samen

Teams strijden om Talent van de Toekomst

JRE Jamsessie in teken van 'whisky & beef'

Geslaagd diner topkoks voor Alpe d'HuZes

Kijkje in keuken bij Restaurant Open Dagen

Benefietavond Okura levert twee ton op

Chefs Okura organiseren benefietavond

Francois Geurds 129e SVH Meesterkok

Topchefs rouwen om dood Santamaria

Wim Klerks wint Wynand Vogel Bokaal

Culinaire uitspattingen op de BBB en EFFF

De 'E' in EFFF staat voor 'Europa'

Chefs zien vertegenwoordiger graag komen

Alle foodtrends van 2011 op een rijtje

Chefs Unilever presenteren desserts in 3D

Inspiratie te over op Equip’Hôtel 2010

Uitreiking van de Lekker awards 2011

Euro-Toques prominent aanwezig op EFFF

Sergio Herman sluit deal met Delhaize

Wie heeft de beste eetkraam van Taiwan?

56 restaurants niet meer in nieuwe Lekker

Dertig jaar SVH-Meestertitels gevierd

Fifteen over op duurzame ledverlichting

Interview: Villa Copera, Tolkamer

Nieuw Adrià-restaurant opent in Barcelona

Dinnersite.nl support Streekweken

Unilever kookt met sterren

Equip’Hôtel 2010: boost your ideas!

Sparkling zoekt Kookkunstenaar

Eten in het donker tijdens Heerlijk Rotterdam

Internationalisering centraal tijdens EFFF

Topchefs lanceren Mnu: barbecue box

Culitop/Genietgala feestelijk van start

Kabeljauw op? Gaan we aan de cobia!

Vermaire wint Dilmah NK Thee Sommelier

Beste asperge-amuse van Sjako Minderhout

Bellevue Groothoofd hotel culinair eindelijk open

Unilever Foodsolutions lanceert 'essentieel' boek

Nieuw culinair evenement in Rotterdam

Alliance Gastronomique: foie gras blijft legaal product

Pieter de Ronde ontvangt Meestertitel

Onder de loep: Domaine Jean-Paul Schmitt

Inspirerend Broodspektakel bij Carl Siegert

Jonge Chinese chefs willen innoveren

Nieuwe machine bakt 200 pannenkoeken per uur

Sterren en nieuwe smaken in line-up Heerlijk Rotterdam

Eetbare menukaart bij Carlton Ambassador

De Kromme Dissel geeft kookboek uit

Topchefs koken tijdens Koninginnebal in Vietnam

Chefswissel bij hotelrestaurant Giga's

Chinese koks krijgen les in Franse gastronomie

De Fuik trekt Ralph Drost aan

Michelinsterren onder de Turkse zon

 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: