De Gouden Reael: al 200 jaar een begrip in Amsterdam

Makro is partner van MICHELIN Nederland

Een op zes Nederlanders schaamt zich voor tafelmanieren partner

Hersenen merken niet dat bier alcoholvrij is

René Eijsink neemt gepersonaliseerd boek in ontvangst

Overname Van Hessen is rond

Vier belangrijkste Chinese keukens staan centraal bij Zheng

Oranjerie Ruurlo geïnaugureerd door Confrérie du Sabre d’Or

Feestdagen in de horeca, wees voorbereid!

Beachclub maakt zich nu al op voor de zomer

Hof van Saksen start samenwerking met Drenthe College

Harald Hovenkamp geslaagd voor Meesterproef SVH Meestergastheer 

Verouderd pand Grote Markt Bergen op Zoom wordt horecahotspot

Vierde SUGO-vestiging in een maand tijd voor succesvolle ondernemers

Horeca griezelt tijdens Halloween

Nieuwe cocktailselectie voor Twenty Third Bar

Horeca update: groei hotelovernachtingen neemt af, fastservice positieve uitschieter

Voormalige poptempel Utrecht wordt horecazaak

Drie tips voor het op tijd doen van de btw-aangifte

Topchefs koken 24 uur lang voor het goede doel

Horecasector betaalt facturen het snelst

Gekweekte vis dikwijls op inhumane wijze gedood

Directeur Horeca Stichting Nederland in de race voor succesvolste vrouwelijke ondernemer

Onderzoek personeel & horeca: 'De horecaondernemer heeft geen plan'

Top 10 brandoorzaken bij bedrijven

Terrasonderzoek: Oslo het duurst, Amsterdam goedkoop

Dit is wel een heel duur wijntje!

Restaurant Geronimo uit Hilvarenbeek toegetreden tot Euro-Toques

Startende horecaondernemers onbekend met aftrekposten

THE ENTOURAGE GROUP viert 10-jarig bestaan

Pizza met boerenkool en rookworst?

Horeca en herfstvakantie

Is het 'Eet Geen Dierendag' in jouw zaak?

Halloweentips voor horecaondernemers

Zwarte burgers tijdens Halloween

Maaltijdbezorgers bezorgen 140 miljoen maaltijden

Deliveroo wil nu al voldoen aan wetgeving handheld telefoongebruik

Varende kookschool vaart langs exotische bestemmingen

Klassiek kindermenu niet meer van deze tijd

Deliveroo for Business biedt roomservice in hotels

Nederlands Oesterseizoen 2018-2019 officieel geopend

Grand Café Moeke Enschede flink verbouwd

McDelivery rolt uit naar Haarlem en Groningen

Sterrenrestaurant Da Vinci Maasbracht viert 25-jarig jubileum met ladieslunch

Training: hoe maak je jouw horecazaak onderscheidend?

Affligem introduceert Patersvat in Nederlandse horecazaken

Josean Alija van Nerua gastchef RIJKS®

Sterrenchefs uit Noordwijk en Twente slaan de handen ineen

Uber Eats van start in Haarlem 

Deliveroo groeit verder: nieuwe steden en restaurants in Nederland

Vinoloog Lotte Wolf plotseling overleden

Hotel Paleiskwartier Den Bosch krijgt restaurant op het dak

Het meest bourgondische evenement voor de horeca

Training: meer gasten door ijzersterke social media content

Bewerkt eten oorzaak van gezondheidsproblematiek?

Omzet horeca steeg in tweede kwartaal opnieuw

Job de Swart Nederlands derde Master of Wine

Onderzoek naar personeelstekorten binnen de horeca

Gast betaalt per ongeluk 3800 euro voor een glas wijn

Video: vastgoedeigenaar verlengt contracten horecazaken niet

Purmerendse horecazaak heeft zwembad en terras in één!

Blauwe bessen blijken enorm populair

Geen foodhal in synagoge Deventer

Terrasonderzoek: Amsterdam de duurste, Zwolle het goedkoopst

Kinderen eten gratis bij Jamie Oliver’s Diner

Controles Inspectie SZW bij fastfoodketens en hotels

Ad Janssen viert dertigjarig jubileum als meesterkok

Horeca wordt gewaarschuwd voor acrylamide in gerechten

Column: een glimlach is gratis

Baker’s Dough Pastries verovert Nederland

Brasserie Le Monde toegetreden tot Euro-Toques Nederland

ARTWORK Claudy Jongstra hoogtepunt transformatie Restaurant ONE

Horecazaken Oisterwijk moeten sluiten

30 procent omzet hotels en restaurants komt door millennials

Bizar: de 'Regenboog Eetbare Glitter Eenhoorn Pizza'

Ed Sheeran bezoekt restaurant per fiets

Nederlanders grootste terrasgangers onder Europeanen

Startup bouwt virtuele restaurants voor de bezorgmarkt

Horeca cao door minister SZW algemeen verbindend verklaard 

Onderzoek: wat kost een drankje in een strandpaviljoen?

Nieuwe voorzitter Tour Culinair

Achtergrond: het rookverbod in een internationale context geplaatst

restaurantgast vindt parel in zijn oester

Lekker of smerig? Domino’s komt met chocolade pizza

Vrouwen genieten meer van wijn dan mannen

Franchise groeit sneller dan Nederlandse economie

Deliveroo laat restaurants met eigen bezorgers werken

Domino's grootste QSR (quick service restaurant) in Nederland

Restaurants serveren massaal niet-duurzame vis

Zelfstandige koks slecht verzekerd tegen aansprakelijkheidsrisico's

Op bezoek bij Kookhuis Jantrus in Gouda

Bier van eigen bodem populairder dan ooit

Een sterk F&B-concept vertelt een sterk verhaal

Gratis kalfvlees snittenposter

KRO-NCRV lanceert de eerste voice-controlled kookassistant

Kwaliteit en service belangrijkste bij beoordeling cateringbedrijven

Sterrenchef Wim Severein maakt brigade restaurant The Millèn bekend

Rotterdams visrestaurant stoeit met gemeente en provincie over vergunning

Phuket en Phang Nga in Michelingids Thailand 2019

KHN pleit voor noodfonds horecazaken na gedwongen sluiting

Onderzoek: horeca laat sterke winstontwikkeling zien

Waddengastronomie op de agenda van Ministerconferentie Leeuwarden

Vakantieganger waardeert horeca in Gelderland als beste

Eerste No Waste menu door Nederlandse cateraar

Meinders Catering nieuwe eigenaar Studio’s Aalsmeer Evenementen

Wat doet de horeca aan Moederdag?

Nieuwe maître-sommelier voor Restaurant Da Vinci Maasbracht

Koningslunch voor Rotterdamse daklozen

NLVVM: omzetstijging van ruim 200 procent tijdens Koningsdag

Bezorgservice Deliveroo opent meldpunt ‘Koninklijke Katers’

FNV Horeca en Huis van Eemnes sluiten cao

Leg de rode wijn maar in de koelkast 

Genomineerden Gaia Green Awards 2018 bekendgemaakt

Sterrenrestaurant ML Haarlem verhuisd en uitgebreid met hotel

Restaurants in Flevoland het best bereikbaar

Trendy bowlingbaan met classy restaurant

Grolsch realiseert in 2017 het laagste energie- en waterverbruik ooit

Twee nieuwe horecazaken in Almere Centrum

65 winnende bieren bij Dutch Beer Challenge

Café Van Zanten trakteert gasten op Rokjesdag

Grolsch/De Klok Dranken en Brouwersnös gaan samenwerking aan

Interview: lunchroom en tapasbar in historisch luchthavengebouw

Engelsen massaal aan de kalkoen tijdens Pasen

Restaurant Hemingway mag zich Dutch Cuisine-restaurant noemen

Interview Sander Overweg, De Houtloods Tilburg

LEF mixstore werkt aan investeringsronde

5 tips om online meer succes te hebben

Weer een kortingsactie? KHN geeft tips.

Unieke aanbieding: Training e-mailmarketing voor horecaondernemers

Nieuw Amsterdams restaurant verkoopt gebakken lucht

Nederland is grote invoerder van Champagne

Download gratis de nieuwe editie van De RestaurantKrant

Wild Grunn: vervolg pop-up met wildmenu in Kantens

Video: pannenkoekenmachine maakt 360 pannenkoeken per uur

Team NL door naar Europese finale Bocuse d’Or

Allereerste sterrendiner voor honden nu al succes

Vergeten we Pasen niet?

Exclusief interview Ad Schaap, De Beren: “Onze franchisenemers komen in een gespreid bedje terecht”

Amstel Boathouse lanceert nieuwe kaart

Patisserie de Rouw Vught steunt strijd tegen taaislijmziekte

Interview HEMA: "Onze werknemers moeten nu écht koken"

Inauguratie Brasserie Le Nord in Bilthoven door Paul Fagel en wethouder Rost van Tonningen

Bistro Croquant zet culinaire kroket centraal

Nationale Week Zonder Vlees succesvol afgesloten

Restaurant Herberg de Pater compleet vernieuwd

FIOD sluit zaken Jacqueline Terberg

Betty Koster benoemd tot Croatian Wine Ambassador 2018

Hulp bij belastingaangifte horecaondernemers

Restaurant Valuas Venlo ontwikkelt knaloranje vegetarische Koningsbitterbal

Hudson Bar & Kitchen lanceert Schnitzelburger

Restaurant dicht vanwege lekkages

Groot succes voor horecavakbeurs HorecaEvenTT

Nieuw: Koreaans streetfood in Twentsche Foodhal

Rookruimtes in horeca niet meer toegestaan

Het nieuwe aspergeseizoen staat voor de deur!

CBS: relatief meeste faillissementen in de horeca

Fiona de Lange met Cicerone® -bierprofessor- de enige in Nederland met drie biertitels

Snackbar populairste eetgelegenheid tijdens carnaval

Gratis kraanwater in de horeca wordt niet verplicht

Rabobank: positieve vooruitzichten horeca

Duncan Stutterheim neemt Westergasfabriek over

Restaurant Landgoed Groenendaal mag zich voortaan ‘Hofleverancier’ noemen

Sterrenrestaurant Wolfslaar Restaurant en Landhuis Wolfslaar ter overname aangeboden

Download nu gratis de HorecaMarketingKalender 2018

Tekort aan bourbonvaten zorgt voor problemen vatgerijpte whiskeybieren

Voor versgeperste sappen moet je naar provincie Utrecht

Eerste restaurant in Nederland met winstdeling voor personeel

Gezonder eten stijgt meer in prijs dan ongezonder eten

Konijn gevonden in Chinees restaurant

Restaurant moet bezorgers missen vanwege verkeersovertredingen

Horeca gebruikt steeds meer groenten en fruit

Een week zonder vlees

Zo wordt de inkoop goedkoop

Voorkom autodiefstal bij je gasten tijdens de feestdagen

Betaalinnovaties voor de horeca

Dit drankje bestelt de consument liever niet in de horeca

Lichaam chef-kok Edwin Takens gevonden

Interview: Waarom je geen eurotekens op de menukaart moet plaatsen

Leidse Restaurantweek in januari

Mensen zijn kerstmenu een beetje zat

Supermarktketen Lidl opent restaurants in Spanje

Restaurant moet leden motorclub weren van burgemeester

De RestaurantKrant: interview Restaurant Blauw, Horeca 100 en inkooptips

Klacht tegen campagne 'Neuken Liqueur'

De Haven van Huizen organiseert inzamelactie voor Speelgoedbank Hilversum

Top 10 best gelezen artikelen op derestaurantkrant.nl

Horeca Den Bosch beperkt geluidsoverlast tijdens carnaval

Goedkope wijn van de Lidl één van de beste ter wereld

Turks restaurant moet alcohol schenken van huisbaas

Stormloop op horeca tijdens Kerst

Mensheid drinkt al langer wijn dan werd aangenomen

Fransen kiezen voor Boeuf Bourguignon als nationaal gerecht

Bib Gourmand voor Landgoed de Uitkijk een complete verrassing

MANNA en Blue Nijmegen springen over Sinterklaas heen naar de Kerst

&moshik nieuwe naam voor tweesterrenrestaurant &samhoud places

Gratis eten voor alle 'Joosten' in Amsterdams restaurant

FNV Horeca verbaasd over opstelling KHN bij cao-onderhandelingen

Cao-overleg horeca gestrand

Rabobank: Horeca profiteert van hoge consumptiegroei

Slim afrekenen: Haal meer omzet uit piekuren

25 jaar Luigi's eten & drinken

Iens komt met eigen festival

De wereld rond met de beste gin tonics

Horeca koploper met contactloos betalen

Wild op het menu: doen of niet? 

Zichtlocatie levert horecazaak forse omzetgroei op

Gordon Ramsay wil dramaserie ontwikkelen voor tv

Arnhems restaurant weert telefonerende gasten

Tekort horecapersoneel niet terug te zien in de uitzendbranche

Foutje van NVWA: Schnitzelgate ‘groot misverstand’

Tips voor de beste after dinner koffie

Nederlanders willen beveiligingscamera's in de horeca

Groot personeelstekort in de horeca: personeelsbehoud van belang

Melkweg opent podium voor street food: The Food Stage

Krakers bezetten voormalig restaurant Van der Valk in Zwolle

De RestaurantKrant: Margo Reuten, bier en spijscombinaties en een wildposter

Ruim 1200 restaurants aangesloten aan bij het nieuwe reserveringsplatform BookDinners

Steeds meer duurzaam voedsel in de horeca

Gratis naar horecavakbeurs BBB Maastricht

Ter Marsch & Co zoekt naam voor prijswinnende hamburger

Bistrobar Berlin organiseert 'Expeditie Kreuzberg'

Horeca Apeldoorn vreest oneerlijke concurrentie van gemeente

Park Plaza Hotels viert de Truffeldagen in Kroatië

Horecacampagne Nederlandse Coeliakie Vereniging

Hema zet meer in op horecafunctie

Horeca helpt Sint-Maarten

Horeca heeft weinig last van ICT-incidenten

Slim Inkopen: Kassadata wijzen de weg

Overvaltraining helpt om criminaliteit in de horeca voor te zijn

Eerste mandje nieuwe oogst platte Zeeuwse oester overhandigd

Bierbeleving met vintage bockbier

Belgische chef beklaagt zich over onbeschofte gasten

Nederlanders consumeren vaker onderweg en op kantoor

Horecazaak geeft fooien aan Sint Maarten

Restaurantketen fietst voor goed doel

‘Boost je omzet!’ daagt horecaondernemers uit op Gastvrij Rotterdam

Restaurant stuurt hoogzwangere vrouw weg

Man verliest zijn hoofd in Zeeuws restaurant

Gratis waterkaraffen voor Haagse horeca

Steeds meer vrouwen kiezen voor franchise

Vacature: Accountmanager cross media (v/m) 24-32 uur

Restaurantmanager dertig jaar in dienst bij Hajé

15 ergernissen van restaurantgasten

Oproep aan horeca: lichten uit tijdens Nacht van de Nacht

Onderzoek: Nederlanders drinken minder frisdrank

Start-up Cold1 zorgt voor koud bier in 2 kwartier!

Pannenkoekenhuis scoort met frikandel speciaal pannenkoek

NVWA publiceert resultaten inspecties

Haagse Bistrot De La Place verhuist naar nieuwe locatie

Popocatepetl: een leven lang gratis nacho's

Deel wijnvoorraad Château Neercanne vernietigd door brand in mergelgrotten

Actie borstvoeding geven in het openbaar: is dat nog nodig?

Looddief actief in Helmondse horeca

Horeca draait overuren tijdens Sneekweek

Culinair auteur Millau van Gault&Millau overleden

Hippe Rotterdamse snackbar viert verjaardag

Uitbreiding: Zo begin je een tweede zaak (en een derde, of vierde...)

Meer informatie over besmette eieren in Nederland

Het gevecht om de kok

Online reviews, vloek of zegen?

Niet één kip is de beste

Nieuw seizoen Koken met Van Boven

Interview: Vier seizoenen druk met 75 couverts en 160 terrasplaatsen

Video: laagste ziekteverzuim in de horeca

Sigarettenautomaten verdwijnen uit de horeca

Video: chefs werken samen met kunstenaars

Brabants restaurant serveert kleine porties voor mensen met maagverkleining

Stadion PEC Zwolle inclusief hotel en horeca verkocht

Tapautomatisering verdient zichzelf terug

Grote fraudezaak met bier

Kosten besparen met een goede boekhouding

'Eigen volk' krijgt korting in de Brugse horeca

Deze bar heeft robots als personeel

Jonnie & Thérèse Boer presenteren 'eigen' glossy

Vijf tips om kinderen groenten te laten eten

Hoteleigenaar woest vanwege diefstal van een menselijke teen

Hotel laat kinderen voor hun ouders koken

Kreeft van 132 jaar oud vrijgelaten door restauranteigenaar

Vijf tips om water te verkopen

Tips voor een lekker sapje

Gestreste Nederlander flink aan de koffie

Burgers voor 71 cent bij Hard Rock Café

Onderzoek: geluk gaat door de maag

Chef-kok Peter Postma over staafmixers en The Godfather

Goed voedsel wordt gesubsidieerd vergist

Onderzoek: Restaurants blijken meest gastvrij

De Bossche Bol is er nu in 5 smaken!

Gemiste kansen in restaurants: 10 revenue management tips

Voedselverspilling in Nederland neemt nauwelijks af

Hoge kwaliteit Nederlands betalingsverkeer goed nieuws voor horeca

Ronnie Herman, de vader van Sergio Herman, op 69-jarige leeftijd overleden

Zijn dit de tien grootste horeca-ergernissen?

Den Haag presenteert zich als foodparadijs tijdens Hemelvaart en Pinksteren

De beste restaurants 10 dagen voor een prikkie

Cactussen ontvreemd uit grand-café

NPO 3 komt in mei met Foodweken

Video: Met de BBB naar de Jopenkerk

Aspergeseizoen 2017 geopend door Niven Kunz

Slim! Boekhouden: Het grootboek als gids voor de ondernemer

Voorjaarswijnen: Het terrasseizoen is geopend!

Reserveringssites zijn een kans, geen must

Nederland vijfde aspergeland van Europa

Beachclub Bries start strandseizoen met wervelend openingsfeest

Horecafamilie Ter Marsch lanceert Wiedewietsaus

Video: Zwolse horeca inspireert!

Horeca & Food Inspiratie Venray smaakt naar meer

Sterrendiner in een luchtballon: Angélique Schmeinck bereikt ongekende hoogten

Vloggers slapen gratis in Librije's Hotel

Video: Stemmen in het restaurant

Veiling eerste Oosterscheldekreeft 2017

Meer horeca in Nijmegen, maar onder het landelijk gemiddelde

De Beren restaurant Rotterdam gaat verhuizen

Nederlander houdt van zijn stukje vlees

11 tips om je zaak te verbouwen

Café in Leeuwarden heeft de kroegpoes weer terug

Gambiaanse afwasser wordt eigenaar van restaurant Noma

Italiaans restaurant geeft korting aan rustige kinderen

Gratis wifi voor horeca een verplichting?

Mysterieuze beller jaagt Utrechtse horecaondernemers op kosten

Alcoholvrij bier en speciaalbier sterk in opkomst

Dineren in een afgedankte Airbus A320

Aantal contactloze betalingen in Nederland fors gestegen

Social Media Horeca-Overzicht van vandaag

Download gratis de HorecaMarketingKalender 2017!

Het horeca social media overzicht van vandaag

45-jarige kok jarenlang uitgebuit en bedreigd

We presenteren je de Horeca-Elfstedentocht!

Donald Trump leeft zich uit op culinaire recensent

Jongeren drinken minder alcohol

Nederlandse restaurants telefonisch goed bereikbaar

In de horeca wordt het meest gelachen!

Gastheer schrijft handboek voor de bediening

Joop Braakhekke op 75-jarige leeftijd overleden

Uitbuiting en misstanden in de horeca aangekaart

Bouwplan: nieuwe hotspot met horeca in Amsterdam

Sterrenchef Mohamed el Harouchi krijgt benefietdiner

Landgoedcafé in pop-up store Leiden

Café in New York serveert miniatuurgerechten

Restaurants zamelen geld in voor eenzame ouderen

Overname Couverts door IENS

Jeroen Robberegt en Miele beëindigen samenwerking

Ondernemer wil Nederlandse fastservice hervormen

Angélique Schmeinck maakt eetbare schilderijen

Bitcoingulden nieuwste horecahype?

Omroep MAX: te veel bacteriën in thuisbezorgmaaltijden

Omroep MAX onderzoekt thuisbezorgmaaltijden

Maastrichts restaurant zet gezondheidswetenschap op de kaart

Geen ontslag vanwege roken van joint

Coalitie tegen voedselverspilling in de foodsector

Weetje: spruitjes zijn vitaminenbommen!

Je Goed Recht: Proeftijd… Smaakt het?

UberEats gaat de strijd aan met andere bezorgdiensten in Amsterdam

Officiële opening Nederlands Oesterseizoen 2016-2017

Italiaans naaktrestaurant: zelfs de onderbroek blijft buiten

Galadiner levert 200.000,- op voor onderzoek speekselklierkanker

Video: Peru zet zich op de kaart als gastronomische topbestemming

In welke regio kun je het beste een horecabedrijf starten?

Blog Gabriella Esselbrugge: Thuiskomen in twee werelden

Wet DBA: driekwart overeenkomsten afgekeurd door Belastingdienst

Restaurant met speciaal liefdesmenu

Sterrenchef André van Doorn blij met nieuwe eigenaar kasteel Heemstede Houten

Dagzaken vullen leegtes in winkelstraten op

Wat is de ideale bedrijfsnaam voor een horecazaak?

Enschedeërs maken voor 5 euro maand lang kennis met restaurants

Jamie's Italian helpt slachtoffers aardbeving Italië

Barry Hamstra neemt restaurant Tollius over

Uniek pop-up restaurant in de Betuwe

Eindelijk. We kunnen struisvogels knuffelen in de horeca

Twee op de vijf sterrenrestaurants door NVWA op de vingers getikt

Duurdere restaurants laten AH restaurantactie links liggen

Consumptie mineraalwater met een smaakje stijgt sterk

Ruziënd stel verlaat restaurant zonder te betalen

Winnaars van het nieuwe proefboek bekend!

Tentoonstelling ‘Eten in oorlogstijd’ in Verzetsmuseum

Zet jij Pokémon Go al in om traffic te genereren?

Nationale Bierbank breidt uit naar Midden-Nederland met particuliere bierkelder

Wat doe jij als horecaondernemer met de Pokémon Go hype?

De meest geteelde zomergroenten in Nederland

Video: wat doet de horeca met de vergrijzing?

McDonald's Singapore heeft een saladebar, Belgische wafels en VR-brillen

Voorzorgsmaatregelen mosselen en oesters Oosterschelde

Alles wat je moet weten over frisdranken

Verhoog je omzet door aanbod van snacks

Kun je nog wel zonder reserveringssite?

IKEA-restaurants hebben geen winstoogmerk. Hoe kan dat?

Serveerster morst wijn op kleding gast. Wie is aansprakelijk?

Mag je zomaar flyeren?

Vichianrat wint Taittinger Benelux

Prachtig boek: Knofappel Aardlook

De beste Franse en Italiaanse restaurants

Convenience is geen zakje opentrekken

Doet u mee in 2014?

Restaurant Nescio viert jubileum

Ella Vogelaar voorzitter Resto VanHarte

Themamaand Horeca & Financiën

Toch kritiek Michelin voor dood Loiseau

Nieuwe website voor DeRestaurantKrant

Magazine zoekt beste Italiaan van het land

Alle foodtrends van 2011 op een rijtje

Congres 'Food van 1000 kanten belicht'

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: