Vanaf €5,45 per gang dineren bij een sterrenrestaurant

16 maart 2017 | Thijs Jacobs

Altijd al bij een sterrenrestaurant willen eten, maar vond je het te duur? Besparingsplatform Actiecode.nl zocht uit bij welke sterrenrestaurants je het goedkoopst een menu kunt bestellen en bij welk sterrenrestaurant je per gang het voordeligst uit bent.

Goedkoop dineren bij een sterrenrestaurant

Vanaf 16 maart kun je bij verschillende sterrenrestaurants reserveren voor een diner tijdens de nationale restaurantweek. Daarmee krijg je de mogelijkheid om met korting bij verschillende toprestaurants te dineren, inclusief 11 van de 84 Nederlandse sterrenrestaurants. Je kunt voor het goedkoopste menu terecht bij Ratatouille Food & Wine in Haarlem, waar je voor slechts €29,50 kunt genieten van een twee gangen chef’s menu. Echter wanneer je kijkt naar de gemiddelde prijs per gang kun je het best reserveren bij Aubergine in Steyl, daar betaal je slechts €5,45 per gang (10-gangen voor €54,50).

In Amsterdam kun je voor slechts €49 drie gangen à la carte lunchen bij Ron Gastrobar. Buiten de acties om kun je voor een goedkoop sterrendiner al tussen €30 en €40 terecht bij HanTing Cuisine in Den Haag, Strandlodge in Winterswijk, Blok’s Restaurant in Amersfoort of Sinne en Lastage in Amsterdam. Daar komen natuurlijk nog de kosten voor een drankje bij, maar dat kun je zo gek maken als je zelf wilt.

Bib Gourmand

Een andere manier om goedkoop gastronomisch te eten is dineren bij een restaurant met een Bib Gourmand onderscheiding, het kleine broertje van Michelin. Bij deze zaken kun je voor maximaal €37 een luxe en gastronomisch driegangenmenu bestellen.

 

Overig nieuws

Regelgeving BTW
Arrangementen: voorkom problemen met de btw

"Geniet van een 3-gangenmenu inclusief uitgebreid dessertbuffet en consumpties voor slechts € 34,50. U heeft keuze uit wijn, bier of frisdrank." Een mooie aanbieding, maar wat doet u met de btw? DOWNLOAD GRATIS DE LAATSTE EDITIE VAN DE RESTAURANTKRANT Wanneer u als restaurantond...

Personalia
Topman La Place nieuwe General Manager HMSHost

HMSHost International, wereldleider in food & beverage voor reizigers, heeft Ad Willemsen aangesteld als General Manager van HMSHost Schiphol en Rotterdam. Willemsen neemt bijna 30 jaar aan management ervaring in food & beverages met zich mee. In zijn nieuwe rol is Willemsen verantwoordel...

Restaurant Mensen
Nieuw restaurant in Apollo Hotel Amsterdam

Op het kruispunt van 5 grachten, in een prachtige oase van rust, opent medio juni hét nieuwe restaurant van Amsterdam: 'Bodon, La Grande Brasserie'. Traditionele Franse keuken in een moderne verpakking. Niet gestandaardiseerd maar individueel en uniek. In Apollo Hotel Amsterdam, ge...

Inboedel Jachtslot Mookerheide wordt geveild

Jachtslot de Mookerheide wordt ingrijpend gerenoveerd door eigenaar Natuurmonumenten. Het luxe hotel-restaurant sluit tijdelijk zijn deuren en komt daarna in een totaal nieuwe vorm terug. De volledige inventaris wordt daarom geveild. Veilingmeester Teun van Leeuwen van Troostwijk Auctions & Valu...

Tech Modation
Succesvol adverteren via Adwords en Facebook, deel 2

Maarten Dries houdt zich met zijn bedrijf Modation bezig met succesvol online adverteren. In deze reeks artikelen doet hij uit de doeken hoe een succesvolle online campagne wordt vormgegeven. Voor de horeca is het immers ook belangrijk om goed gevonden te worden, maar daar hangt een kostenplaatje aa...

Chefs
Folie Culinaire pakt uit met kaaiman en mieren 

De gerenommeerde Colombiaanse chef Leonor Espinosa geeft in oktober een masterclass op Folie Culinaire, hét internationale vakevenement voor de gastronomie in Maastricht. Zij is de eerste chef uit de spectaculaire line-up van nationale en internationale chefs die de beursorganisatie bekend ma...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: