Vanaf €5,45 per gang dineren bij een sterrenrestaurant

16 maart 2017 | Thijs Jacobs

Altijd al bij een sterrenrestaurant willen eten, maar vond je het te duur? Besparingsplatform Actiecode.nl zocht uit bij welke sterrenrestaurants je het goedkoopst een menu kunt bestellen en bij welk sterrenrestaurant je per gang het voordeligst uit bent.

Goedkoop dineren bij een sterrenrestaurant

Vanaf 16 maart kun je bij verschillende sterrenrestaurants reserveren voor een diner tijdens de nationale restaurantweek. Daarmee krijg je de mogelijkheid om met korting bij verschillende toprestaurants te dineren, inclusief 11 van de 84 Nederlandse sterrenrestaurants. Je kunt voor het goedkoopste menu terecht bij Ratatouille Food & Wine in Haarlem, waar je voor slechts €29,50 kunt genieten van een twee gangen chef’s menu. Echter wanneer je kijkt naar de gemiddelde prijs per gang kun je het best reserveren bij Aubergine in Steyl, daar betaal je slechts €5,45 per gang (10-gangen voor €54,50).

In Amsterdam kun je voor slechts €49 drie gangen à la carte lunchen bij Ron Gastrobar. Buiten de acties om kun je voor een goedkoop sterrendiner al tussen €30 en €40 terecht bij HanTing Cuisine in Den Haag, Strandlodge in Winterswijk, Blok’s Restaurant in Amersfoort of Sinne en Lastage in Amsterdam. Daar komen natuurlijk nog de kosten voor een drankje bij, maar dat kun je zo gek maken als je zelf wilt.

Bib Gourmand

Een andere manier om goedkoop gastronomisch te eten is dineren bij een restaurant met een Bib Gourmand onderscheiding, het kleine broertje van Michelin. Bij deze zaken kun je voor maximaal €37 een luxe en gastronomisch driegangenmenu bestellen.

 

Overig nieuws

trends Bier
Dit zijn de biertrends voor deze lente

De terrassen stromen vaak vol zodra de eerste lentezon zich laat zien. Na alle winterse dagen willen Nederlanders weer genieten van de buitenlucht en daarbij mag een lekker glas bier of pils in veel gevallen niet ontbreken. Het aanbod aan verschillende bieren is de afgelopen tijd ex...

Awards Snacks
Goud voor eigengemaakte kroket Vlaams friteshuis van Gogh

Het keuren en bekronen van ambachtelijke producten. Slagers en bakkers doen het al meer dan een eeuw. Vakvereniging ProFri en het Nederlands Frituurcentrum doen het nu ook voor het frituurambacht. Arn Zuyderduin van Vlaams friteshuis van Gogh in Amersfoort kreeg als eerste in zijn regio drie oorkond...

Video Achtergronden KHN
Video: Zwolse horeca inspireert!

Op dinsdag 21 maart gingen 36 horecaondernemers uit het hele land op inspiratietour in Zwolle. Onder het motto van ontmoeten en inspireren maakten zij kennis met een aantal bijzondere horecazaken in Zwolle, zoals De Librije, Waanders In De Broeren, Hier en Daar, Bapas en Bij Hartje. ...

Vis Culinair
Het Rotterdam Marriott Hotel presenteert Schmidt Fresh Fish Market

’s Werelds grootste hotelketen Marriott Hotels opent in het Paasweekend in Rotterdam de allereerste Fresh Fish Market. Hiermee heeft het Rotterdam Marriott Hotel een wereldwijde primeur en heeft de havenstad er weer een nieuwe (zee)parel bij. Vanaf 16 april opent de Schmidt Fresh Fish Market h...

Toerisme Culinair
Wat is de beste Europese stad voor een culinaire trip?

Op zoek naar een plek om even te ontsnappen? Met zoveel bruisende steden binnen handbereik is het niet eenvoudig om uw stedentrip te plannen. HomeToGo en GoEuro , een reisplatform dat reizigers helpt met het zoeken en boeken van treinen, bussen en vluchten, hebben 2.000 Europese steden geanalyseerd ...

Groenten Recepten
Hoe bereid je asperges? Asperges bereiden is echt niet zo moeilijk

Het aspergeseizoen is aanstaande en daarom laten we je in samenwerking met het Nederlands Aspergecentrum zien hoe je de overheerlijke seizoensgroenten bereidt. Door bijnamen als 'Het Witte Goud' en 'Koningin der Groenten' lijkt het alsof asperges bereiden alleen is weggelegd...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: