Uitsmijter van de week - ronde 46

18 januari 2012 |

Tsja, zo is het wel heel makkelijk fooi vangen. De suggesties op deze bon kloppen helemaal voor geen meter. Voor de snelle rekenaars onder ons. Die 15 procent van 19,43 dollar is niet 4,15, maar 2,91.

Overig nieuws

LEON breidt uit met tweede vestiging op Schiphol

De naturally fast food keten LEON uit Engeland heeft in juli haar deuren geopend op Amsterdam Airport Schiphol midden op de Plaza. Hiermee zette de Britse formule voor het eerst voet aan het vasteland van Europa. De succesvolle introductie van de eerste vestiging krijgt meteen een vervolg. In het ee...

trends Restaurant
App moet voedselverspilling in restaurants tegengaan

Rotterdammers Christian Spaargaren en Ralph de Groot hebben een app ontwikkeld om voedselverspilling tegen te gaan. Via de app Restoranto kunnen restaurants overgebleven gerechten tegen korting aanbieden. Inmiddels hebben 55 restaurants zich aangesloten bij de app, die vorige maand online is gegaan....

Internationaal Restaurant
New Yorks restaurant serveert 'hondenvoer'

Het New Yorkse restaurant Blue Hill bereidt gerechten die zijn gemaakt van voedselafval. Zo wil Dan Barber, chef en mede-eigenaar van Blue Hill, voedselverspilling tegengaan. “We verspillen 40 procent van al het voedsel dat in de Verenigde Staten wordt geproduceerd”, zegt Barber in een v...

Internationaal
Dader schietpartij München lokte potentiële slachtoffers naar restaurant

De dader van de schietpartij in München heeft naar alle waarschijnlijkheid een Facebookaccount gehackt om potentiële slachtoffers naar het McDonald's-restaurant te lokken waar hij het vuur opende. Dat heeft de Duitse minister van Binnenlandse Zaken Thomas de Maizière bevestigd. ...

Economie Research
Laagste loonkosten in de horeca

De gemiddelde loonkosten per gewerkt uur waren vorig jaar het hoogst bij de financiële instellingen (55 euro) en het laagst in de horeca (18 euro), meldt het CBS vandaag in haar onderzoek naar de loonontwikkeling in 2015. Bij de financiële instellingen werken relatief veel meer hoger opgel...

Personeel Restaurant
Nieuwe gezichten bij restaurant De Beejekurf in Venray

De Beejekurf heeft een nieuwe wind in huis gehaald met de komst van Ivo van der Wijst en Miranda Cox. Van der Wijst wordt toegevoegd aan het keukenteam van chef-kok Mathijs Jacobs en Cox versterkt de zwarte brigade van gastvrouw Hanneke Verstappen. Ivo van der Wijst (24) werkte eerder onder ander...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Lees Nu
Account
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2016 - Uitgeverij PS

Uitgave door: