Uitsmijter van de week - ronde 46

18 januari 2012 |

Tsja, zo is het wel heel makkelijk fooi vangen. De suggesties op deze bon kloppen helemaal voor geen meter. Voor de snelle rekenaars onder ons. Die 15 procent van 19,43 dollar is niet 4,15, maar 2,91.

Overig nieuws

Culinair
Aansprekende docenten bij Horeca Academie

Nieuw schooljaar, nieuwe gezichten bij de Horeca Academie. Maar liefst 3 nieuwe koksdocenten zijn aangesteld, zodat de studenten onder de bezielende en bekwame leiding van deze culinaire horcaliefhebbers hun kennis kunnen vergroten. Severine Meijer is oprichtster van Opscheppen met Severine: ...

Regelgeving Drinks Politiek
Burgemeester Nieuwegein blijft schenken van alcohol in retail gedogen

Kappers, bloemisten, boekenwinkels en andere middenstanders in Nieuwegein mogen hun klanten voorlopig nog gewoon alcohol aanbieden in hun winkel. Burgemeester Frans Backhuijs heeft dit vrijdag besloten, tot afgrijzen van de lokale horecaondernemers. Een maand geleden besliste de voorzieningenrech...

Culinair
Cuisine on tour sluit zich aan bij Dudok Groep

Dudok Groep is erin geslaagd om haar cateringtak uit te breiden met een opvallend merk: Cuisine on tour. Dit cateringlabel heeft naam en faam verworven door haar culinaire en innovatieve maatwerkconcepten en sluit hiermee feilloos aan bij de Rotterdamse horecagroep. Algemeen directeur Dennis Rens is...

Diner Achtergronden Restaurant
Jamie's Italian helpt slachtoffers aardbeving Italië

Een week lang serveert Jamie’s Italian Rotterdam de pasta all’Amatriciana als special om de slachtoffers van de aardbeving in Italië te helpen. 2 euro per verkochte pasta wordt gedoneerd aan het Italiaanse Rode Kruis. Italiaanse restaurants wereldwijd is gevraagd om voor elk bord...

Regelgeving Amsterdam Horeca
Amsterdamse horeca mag terrassen uitbreiden bij tropisch weer

Het tropische weer is zeker voor Amsterdamse horecaondernemers een uitkomst. Normaal mag er bijna niets in de hoofdstad, maar met dit buitengewoon hete weer mogen de terrassen in het centrum 'uitwaaieren'. Cafés, restaurants, lunchrooms en hotels mogen meer tafels en stoelen neerzette...

Achtergronden Restaurant
Barry Hamstra neemt restaurant Tollius over

Chef-kok Barry Hamstra heeft per 1 juli restaurant Tollius in Amersfoort overgenomen, nadat het bedrijf 23 jaar onder leiding van Peter Gertenbach en Caroline van der Vlies heeft gestaan. 'Tollius restaurant en catering' is de nieuwe naam. Barry werkte onder andere voor Basiliek in Harder...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2016 - Uitgeverij PS

Uitgave door: