The Seashell Hotel opent restaurant

10 mei 2012 |
The Seashell Hotel opent restaurant<

The Seashell Hotel in Zandvoort heeft onlangs inpandig een eigen restaurant geopend. The Seashell Restaurant & Bar, zoals de eetgelegenheid heet, heeft plek voor 70 couverts.

Het restaurant is gekomen op de plek waar tot voor kort restaurant Breeze by Walter zat.

Bar en restaurant
Hotelgasten nuttigen 's ochtends het ontbijt in de nieuw ingerichte ruimte en van woensdag tot en met zondag is het restaurant open voor diner. Het bargedeelte is zeven dagen per week open. De keuken biedt gevarieerde internationale gerechten.

The Seashell hotel opende één jaar geleden de deuren.

Frank Lindner

Overig nieuws

Culinair
Vegetarische smaakexplosie in Waldorf Astoria Amsterdam

Goldfinch Brasserie in Waldorf Astoria Amsterdam serveert eind september gedurende drie dagen een gastronomisch 7-gangen vegetarisch menu op topniveau. Amsterdam ontmoet Azië tijdens deze exclusieve diners op vrijdag 30 september, zaterdag 1 oktober en zondag 2 oktober, waarvoor executive chef ...

Culinair
Aansprekende docenten bij Horeca Academie

Nieuw schooljaar, nieuwe gezichten bij de Horeca Academie. Maar liefst 3 nieuwe koksdocenten zijn aangesteld, zodat de studenten onder de bezielende en bekwame leiding van deze culinaire horcaliefhebbers hun kennis kunnen vergroten. Severine Meijer is oprichtster van Opscheppen met Severine: ...

Regelgeving Drinks Politiek
Burgemeester Nieuwegein blijft schenken van alcohol in retail gedogen

Kappers, bloemisten, boekenwinkels en andere middenstanders in Nieuwegein mogen hun klanten voorlopig nog gewoon alcohol aanbieden in hun winkel. Burgemeester Frans Backhuijs heeft dit vrijdag besloten, tot afgrijzen van de lokale horecaondernemers. Een maand geleden besliste de voorzieningenrech...

Culinair
Cuisine on tour sluit zich aan bij Dudok Groep

Dudok Groep is erin geslaagd om haar cateringtak uit te breiden met een opvallend merk: Cuisine on tour. Dit cateringlabel heeft naam en faam verworven door haar culinaire en innovatieve maatwerkconcepten en sluit hiermee feilloos aan bij de Rotterdamse horecagroep. Algemeen directeur Dennis Rens is...

Diner Achtergronden Restaurant
Jamie's Italian helpt slachtoffers aardbeving Italië

Een week lang serveert Jamie’s Italian Rotterdam de pasta all’Amatriciana als special om de slachtoffers van de aardbeving in Italië te helpen. 2 euro per verkochte pasta wordt gedoneerd aan het Italiaanse Rode Kruis. Italiaanse restaurants wereldwijd is gevraagd om voor elk bord...

Regelgeving Amsterdam Horeca
Amsterdamse horeca mag terrassen uitbreiden bij tropisch weer

Het tropische weer is zeker voor Amsterdamse horecaondernemers een uitkomst. Normaal mag er bijna niets in de hoofdstad, maar met dit buitengewoon hete weer mogen de terrassen in het centrum 'uitwaaieren'. Cafés, restaurants, lunchrooms en hotels mogen meer tafels en stoelen neerzette...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2016 - Uitgeverij PS

Uitgave door: