The Seashell Hotel opent restaurant

10 mei 2012 |
The Seashell Hotel opent restaurant<

The Seashell Hotel in Zandvoort heeft onlangs inpandig een eigen restaurant geopend. The Seashell Restaurant & Bar, zoals de eetgelegenheid heet, heeft plek voor 70 couverts.

Het restaurant is gekomen op de plek waar tot voor kort restaurant Breeze by Walter zat.

Bar en restaurant
Hotelgasten nuttigen 's ochtends het ontbijt in de nieuw ingerichte ruimte en van woensdag tot en met zondag is het restaurant open voor diner. Het bargedeelte is zeven dagen per week open. De keuken biedt gevarieerde internationale gerechten.

The Seashell hotel opende één jaar geleden de deuren.

Frank Lindner

Overig nieuws

trends Bier
Dit zijn de biertrends voor deze lente

The Seashell Hotel in Zandvoort heeft onlangs inpandig een eigen restaurant geopend. The Seashell Restaurant & Bar, zoals de eetgelegenheid heet, heeft plek voor 70 couverts. Het restaurant is gekomen op de plek waar tot voor kort restaurant Breeze by Walter zat. Bar en restaurant Hotelgaste...

Awards Snacks
Goud voor eigengemaakte kroket Vlaams friteshuis van Gogh

The Seashell Hotel in Zandvoort heeft onlangs inpandig een eigen restaurant geopend. The Seashell Restaurant & Bar, zoals de eetgelegenheid heet, heeft plek voor 70 couverts. Het restaurant is gekomen op de plek waar tot voor kort restaurant Breeze by Walter zat. Bar en restaurant Hotelgaste...

Video Achtergronden KHN
Video: Zwolse horeca inspireert!

The Seashell Hotel in Zandvoort heeft onlangs inpandig een eigen restaurant geopend. The Seashell Restaurant & Bar, zoals de eetgelegenheid heet, heeft plek voor 70 couverts. Het restaurant is gekomen op de plek waar tot voor kort restaurant Breeze by Walter zat. Bar en restaurant Hotelgaste...

Vis Culinair
Het Rotterdam Marriott Hotel presenteert Schmidt Fresh Fish Market

The Seashell Hotel in Zandvoort heeft onlangs inpandig een eigen restaurant geopend. The Seashell Restaurant & Bar, zoals de eetgelegenheid heet, heeft plek voor 70 couverts. Het restaurant is gekomen op de plek waar tot voor kort restaurant Breeze by Walter zat. Bar en restaurant Hotelgaste...

Toerisme Culinair
Wat is de beste Europese stad voor een culinaire trip?

The Seashell Hotel in Zandvoort heeft onlangs inpandig een eigen restaurant geopend. The Seashell Restaurant & Bar, zoals de eetgelegenheid heet, heeft plek voor 70 couverts. Het restaurant is gekomen op de plek waar tot voor kort restaurant Breeze by Walter zat. Bar en restaurant Hotelgaste...

Groenten Recepten
Hoe bereid je asperges? Asperges bereiden is echt niet zo moeilijk

The Seashell Hotel in Zandvoort heeft onlangs inpandig een eigen restaurant geopend. The Seashell Restaurant & Bar, zoals de eetgelegenheid heet, heeft plek voor 70 couverts. Het restaurant is gekomen op de plek waar tot voor kort restaurant Breeze by Walter zat. Bar en restaurant Hotelgaste...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: