Samenwerking tussen Oud London Horeca en opleider KPE

18 april 2017 | Thijs Jacobs

KPE, specialist in opleidingen, trainingen en cursussen voor de bouw- en vastgoedbranche, heeft de ambitie om dit jaar vele duizenden cursisten te trainen en/of op te leiden. Een hoge kwaliteit dienstverlening op bijzondere locaties verspreid over Nederland is daarbij een belangrijke eis. De kwaliteit van de accommodatie heeft immers een positief effect op de kwaliteit van de training.


“Bij KPE Morel, onderdeel van KPE en aanbieder van opleidingen en cursussen voor de vastgoedbranche, is door de enorme groei in het aantal cursussen de behoefte ontstaan om te focussen op de kernactiviteit en zodoende het reserveren van de cursuslocaties en de operationele afstemming uit te besteden”, aldus Joël Scherrenberg, directeur van KPE Morel. “Ook wilden we de beleving vergroten door vaker voor bijzondere cursuslocaties te kiezen. De locaties zijn immers onze visitekaartje.”

Onlangs is KPE een unieke samenwerking aangegaan met Oud London Meetings & Events, onderdeel van Hotel Restaurant Oud London. Het locatiebeheer van alle cursussen van KPE Morel is uitbesteed aan Oud London. Het gaat hier om minimaal 300 cursussen op jaarbasis waarvoor afspraken worden gemaakt met locaties door heel Nederland. Een bijzondere en innovatieve samenwerking voor de hotel- en vergaderbranche.

“De wens van KPE past precies bij de ambities van Oud London Horeca, namelijk het ontzorgen van de klant, ook als dit verder gaat dan de mogelijkheden binnen onze eigen organisatie”, aldus Erik van Dijk, directeur van Oud London. “Er is veel expertise binnen onze bedrijven en wij spreken dezelfde taal als de horeca ondernemers in het land”. Ons grote netwerk kan worden ingezet om de gewenste kwaliteitsverbetering bij KPE te realiseren. De samenwerking gaat dus veel verder dan het bieden van een boekingsplatform. De kwaliteit van de bijeenkomst staat centraal en niet het proces. KPE heeft heel bewust gekozen op een sturing op basis van de klanttevredenheid in de afspraken tussen Oud Londen en KPE.

De toegevoegde waarde voor de opleider ten opzichte van een intermediair is de directe betrokkenheid van Oud London met de locatie, de trainer en de cursist. Dit draagt bij aan het behalen van de kwaliteitsdoelstelling.

Ondertussen heeft Oud London voor 2017 alle cursuslocaties voor KPE Morel geselecteerd. De meeste locaties waren aangenaam verrast om gebeld te worden door een branchegenoot die zelf met haar bedrijven in de regio Utrecht één van de grootste aanbieders is van vergader- en evenementenlocaties. De cursussen die gepland staan in het midden van het land zullen uiteraard plaatsvinden bij Oud London in Zeist.

Overig nieuws

Regelgeving BTW
Arrangementen: voorkom problemen met de btw

"Geniet van een 3-gangenmenu inclusief uitgebreid dessertbuffet en consumpties voor slechts € 34,50. U heeft keuze uit wijn, bier of frisdrank." Een mooie aanbieding, maar wat doet u met de btw? DOWNLOAD GRATIS DE LAATSTE EDITIE VAN DE RESTAURANTKRANT Wanneer u als restaurantond...

Personalia
Topman La Place nieuwe General Manager HMSHost

HMSHost International, wereldleider in food & beverage voor reizigers, heeft Ad Willemsen aangesteld als General Manager van HMSHost Schiphol en Rotterdam. Willemsen neemt bijna 30 jaar aan management ervaring in food & beverages met zich mee. In zijn nieuwe rol is Willemsen verantwoordel...

Restaurant Mensen
Nieuw restaurant in Apollo Hotel Amsterdam

Op het kruispunt van 5 grachten, in een prachtige oase van rust, opent medio juni hét nieuwe restaurant van Amsterdam: 'Bodon, La Grande Brasserie'. Traditionele Franse keuken in een moderne verpakking. Niet gestandaardiseerd maar individueel en uniek. In Apollo Hotel Amsterdam, ge...

Inboedel Jachtslot Mookerheide wordt geveild

Jachtslot de Mookerheide wordt ingrijpend gerenoveerd door eigenaar Natuurmonumenten. Het luxe hotel-restaurant sluit tijdelijk zijn deuren en komt daarna in een totaal nieuwe vorm terug. De volledige inventaris wordt daarom geveild. Veilingmeester Teun van Leeuwen van Troostwijk Auctions & Valu...

Tech Modation
Succesvol adverteren via Adwords en Facebook, deel 2

Maarten Dries houdt zich met zijn bedrijf Modation bezig met succesvol online adverteren. In deze reeks artikelen doet hij uit de doeken hoe een succesvolle online campagne wordt vormgegeven. Voor de horeca is het immers ook belangrijk om goed gevonden te worden, maar daar hangt een kostenplaatje aa...

Chefs
Folie Culinaire pakt uit met kaaiman en mieren 

De gerenommeerde Colombiaanse chef Leonor Espinosa geeft in oktober een masterclass op Folie Culinaire, hét internationale vakevenement voor de gastronomie in Maastricht. Zij is de eerste chef uit de spectaculaire line-up van nationale en internationale chefs die de beursorganisatie bekend ma...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: