‘s Werelds eerste app-based restaurant komt naar Nederland!

18 april 2017 | Thijs Jacobs

De Zweedse restaurantketen Pinchos is van plan om uit te breiden in Nederland. Pinchos heeft een uniek concept. Gasten kunnen namelijk met de Pinchos App, beschikbaar voor iOs en Android, reserveren, bestellen en betalen. Pinchos is hiermee het eerste restaurant ter wereld dat mensen via hun mobiel laat bestellen in het restaurant.

In Zweden is Pinchos een groot succes. Sinds de oprichting in 2014 zijn er bijna 30 vestigingen geopend en staan er nog 12 op de planning om dit jaar te openen. Naast de expansie in Zweden wordt er druk gebouwd aan nieuwe restaurants in Noorwegen en Denemarken.

De keuken van Pinchos bestaat uit kleine culinaire gerechten die op hetzelfde moment geserveerd worden. Het heeft wat weg van tapas, maar bij Pinchos vind je ook Japanse sashimi, Hongaarse biefstuk en mini-hamburgers, etc. Met recht een global food circus.

Een Pinchos restaurant is in een moulin-rouge stijl ingericht, met uiteraard een verwijzing naar het circus. Naast de overheerlijke gerechten en unieke uitstraling biedt Pinchos gasten ook een uitstekende service. Pinchos wil het de consumenten zo gemakkelijk mogelijk maken

De Pinchos App beschikt over diverse mogelijkheden.  Met de Pinchos App kunnen gasten reserveren bij elk Pinchos restaurant, waarna ze deze kunnen delen met hun vrienden via Facebook. Als mensen de weg niet weten, helpt de Pinchos App met een routebeschrijving. Eenmaal in het restaurant fungeert de Pinchos App als persoonlijke ober, waarmee je zowel drank als food besteld. Aan het eind van het bezoek kan er via de Pinchos App worden betaald, waarmee tevens bonuspunten worden gespaard, die bij een volgend bezoek kunnen worden ingewisseld. De medewerkers van Pinchos lopen rond, uiteraard in circuskleding, om vragen te beantwoorden en het iedereen naar de zin te maken.

Pinchos open voor ondernemers die Master Franchisee willen worden in Nederland. Met de master licentie verkrijgt de ondernemer het alleenrecht op de expansie in Nederland.

De Pinchos Master Franchisee is een ondernemer die veel ervaring heeft met het ondernemerschap in food. Daarnaast is voldoende eigen vermogen van belang om nieuwe vestigingen te kunnen openen.

Geinteresseerden kunnen zich melden bij Customerfactory op 070 – 345 34 30 of info@customerfactory.nl.

Overig nieuws

Regelgeving BTW
Arrangementen: voorkom problemen met de btw

"Geniet van een 3-gangenmenu inclusief uitgebreid dessertbuffet en consumpties voor slechts € 34,50. U heeft keuze uit wijn, bier of frisdrank." Een mooie aanbieding, maar wat doet u met de btw? DOWNLOAD GRATIS DE LAATSTE EDITIE VAN DE RESTAURANTKRANT Wanneer u als restaurantond...

Personalia
Topman La Place nieuwe General Manager HMSHost

HMSHost International, wereldleider in food & beverage voor reizigers, heeft Ad Willemsen aangesteld als General Manager van HMSHost Schiphol en Rotterdam. Willemsen neemt bijna 30 jaar aan management ervaring in food & beverages met zich mee. In zijn nieuwe rol is Willemsen verantwoordel...

Restaurant Mensen
Nieuw restaurant in Apollo Hotel Amsterdam

Op het kruispunt van 5 grachten, in een prachtige oase van rust, opent medio juni hét nieuwe restaurant van Amsterdam: 'Bodon, La Grande Brasserie'. Traditionele Franse keuken in een moderne verpakking. Niet gestandaardiseerd maar individueel en uniek. In Apollo Hotel Amsterdam, ge...

Inboedel Jachtslot Mookerheide wordt geveild

Jachtslot de Mookerheide wordt ingrijpend gerenoveerd door eigenaar Natuurmonumenten. Het luxe hotel-restaurant sluit tijdelijk zijn deuren en komt daarna in een totaal nieuwe vorm terug. De volledige inventaris wordt daarom geveild. Veilingmeester Teun van Leeuwen van Troostwijk Auctions & Valu...

Tech Modation
Succesvol adverteren via Adwords en Facebook, deel 2

Maarten Dries houdt zich met zijn bedrijf Modation bezig met succesvol online adverteren. In deze reeks artikelen doet hij uit de doeken hoe een succesvolle online campagne wordt vormgegeven. Voor de horeca is het immers ook belangrijk om goed gevonden te worden, maar daar hangt een kostenplaatje aa...

Chefs
Folie Culinaire pakt uit met kaaiman en mieren 

De gerenommeerde Colombiaanse chef Leonor Espinosa geeft in oktober een masterclass op Folie Culinaire, hét internationale vakevenement voor de gastronomie in Maastricht. Zij is de eerste chef uit de spectaculaire line-up van nationale en internationale chefs die de beursorganisatie bekend ma...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: