Restaurantactie Albert Heijn en IENS van start

14 april 2017 | Thijs Jacobs

 Aanstaande dinsdag gaat de derde editie van de restaurantactie van Albert Heijn en IENS van start. De komende vier weken kunnen klanten van Albert Heijn sparen voor een gratis 2edriegangenmenu bij meer dan 1.000 restaurants in Nederland. Bij iedere €10,- aan boodschappen ontvangen klanten van Albert Heijn een AH Restaurantzegel en bij 10 zegels is de spaarkaart vol.

Met een volle spaarkaart kunnen klanten vervolgens online reserveren op ahrestaurantactie.nl voor een gratis 2e driegangenmenu of een 2e lunch. De spaaractie duurt 4 weken, van 18 april tot en met 14 mei. Volle spaarkaarten kunnen worden verzilverd tot en met 29 oktober 2017.

Na het succes van de afgelopen jaren, met vorig jaar ruim 1 miljoen reserveringen, werkt Albert Heijn ook dit jaar met IENS en meer dan 1.000 restaurateurs samen, om haar klanten te laten profiteren van de grootste restaurantactie van Nederland.

Er is dit jaar gekozen voor een nieuwe ‘look & feel’. Zo zijn er 12 verschillende ‘provincie’ spaarkaarten. Op iedere spaarkaart staat een selectie van 12 deelnemende restaurateurs uit de betreffende provincie. Ook is er een online spaarkaart die door klanten kan worden geprint.

"De AH Restaurantactie nodigt mensen uit om op laagdrempelige wijze kennis te maken met de vele geweldige restaurants die ons land rijk is. Voor restaurateurs is het daarnaast een uitgelezen kans om hun restaurant te presenteren aan nieuwe gasten, wij zijn dankbaar dat ook dit jaar weer zoveel restaurants een gratis 2e driegangenmenu aanbieden. We verwachten dan ook dat heel veel gasten dit jaar weer door de AH Restaurantactie gaan genieten van een culinair avondje uit", aldus Niels Keizer, algemeen directeur IENS.

Overig nieuws

Regelgeving BTW
Arrangementen: voorkom problemen met de btw

"Geniet van een 3-gangenmenu inclusief uitgebreid dessertbuffet en consumpties voor slechts € 34,50. U heeft keuze uit wijn, bier of frisdrank." Een mooie aanbieding, maar wat doet u met de btw? DOWNLOAD GRATIS DE LAATSTE EDITIE VAN DE RESTAURANTKRANT Wanneer u als restaurantond...

Personalia
Topman La Place nieuwe General Manager HMSHost

HMSHost International, wereldleider in food & beverage voor reizigers, heeft Ad Willemsen aangesteld als General Manager van HMSHost Schiphol en Rotterdam. Willemsen neemt bijna 30 jaar aan management ervaring in food & beverages met zich mee. In zijn nieuwe rol is Willemsen verantwoordel...

Restaurant Mensen
Nieuw restaurant in Apollo Hotel Amsterdam

Op het kruispunt van 5 grachten, in een prachtige oase van rust, opent medio juni hét nieuwe restaurant van Amsterdam: 'Bodon, La Grande Brasserie'. Traditionele Franse keuken in een moderne verpakking. Niet gestandaardiseerd maar individueel en uniek. In Apollo Hotel Amsterdam, ge...

Inboedel Jachtslot Mookerheide wordt geveild

Jachtslot de Mookerheide wordt ingrijpend gerenoveerd door eigenaar Natuurmonumenten. Het luxe hotel-restaurant sluit tijdelijk zijn deuren en komt daarna in een totaal nieuwe vorm terug. De volledige inventaris wordt daarom geveild. Veilingmeester Teun van Leeuwen van Troostwijk Auctions & Valu...

Tech Modation
Succesvol adverteren via Adwords en Facebook, deel 2

Maarten Dries houdt zich met zijn bedrijf Modation bezig met succesvol online adverteren. In deze reeks artikelen doet hij uit de doeken hoe een succesvolle online campagne wordt vormgegeven. Voor de horeca is het immers ook belangrijk om goed gevonden te worden, maar daar hangt een kostenplaatje aa...

Chefs
Folie Culinaire pakt uit met kaaiman en mieren 

De gerenommeerde Colombiaanse chef Leonor Espinosa geeft in oktober een masterclass op Folie Culinaire, hét internationale vakevenement voor de gastronomie in Maastricht. Zij is de eerste chef uit de spectaculaire line-up van nationale en internationale chefs die de beursorganisatie bekend ma...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: