Restaurant Vlaar komt met nieuw concept: Chef's Table

Auteur: Roy Spijker
27 februari 2017
Restaurant Vlaar komt met nieuw concept: Chef's Table

Restaurant Vlaar uit ’s-Graveland introduceert Chef’s Table, een nieuw cateringconcept in het Gooi dat zich richt op het verzorgen van een aangeklede borrel, walking lunch of walking dinner bij mensen thuis of op de zaak. Vlaar biedt hiermee live cooking op locatie met een hoge vers beleving.

Online menukaart

Eigenaar Arlo Vlaar: "Wij krijgen van onze gasten vaak de vraag of we bij hen thuis of tijdens bedrijfsevenementen kunnen cateren met de culinaire kwaliteit en service die ze van ons gewend zijn. Ik ben heel blij dat we deze wens vanaf nu kunnen invullen. We hebben gekozen voor een helder en toegankelijk concept voor bedrijven en particulieren met een scherpe prijs kwaliteitsverhouding. Via de online menukaart krijg je direct inzicht in de mogelijkheden en kosten. Kies voor het soort evenement, vul het aanvraagformulier in en ontvang direct een vrijblijvende offerte."

Eén van de topkoks uit het Vlaar team komt de hapjes en gerechten ter plaatse aan de Chef’s Table (een luxe mobiele werktafel) bereiden en uit serveren. Dit kan naar wens worden aangevuld met een drankarrangement, gastvrije bediening, statafels en meer chef’s tables. Het assortiment onderscheidt zich op versheid, smaak en presentatie en biedt keuze uit een aantal heerlijke gastronomische hapjes en gerechten van een vergelijkbare culinaire kwaliteit die men van restaurant Vlaar is gewend.

Overig nieuws