Restaurant Lounge 8 opent in Arnhem

19 augustus 2013
Restaurant Lounge 8 opent in Arnhem

Vorig jaar oktober opende "in Eindhoven de eerste vestiging van Lounge 8":http://www.derestaurantkrant.nl/nieuws/restaurant-lounge-8-opent-deuren-17399/. Een klein jaar later is er ook in Arnhem een restaurant geopend. Aan het Velperplein, waar voorheen het Wokparadijs zat, is
na een complete metamorfose Lounge 8 de nieuwste aanwinst voor de stad.

*Ruim 200 couverts*
Het restaurant telt meer dan 200 zitplaatsen. Uniek in Arnhem is de sfeer, want de couverts zijn verspreid over verschillende belevingsruimtes. Zoals de typische Japanse kamers, VIP-kamers met eigen loungegedeelte, een centraal loungegedeelte met als kroonjuweel een drie meter lange doorkijk-haard.

*Kleine gerechtjes*
Gasten kunnen telkens kleine gerechtjes uitzoeken van de menukaart, welke aan tafel worden geserveerd. De keuze bestaat onder andere uit een mix van Aziatische en Europese gerechten, waaronder klassieke Franse salades, sushi, en grillgerechten. De gerechten kunnen worden gegeten als een all-in menu, maar ook per los gerecht. Men kan in de weekenden nog tot later op de avond door blijven borrelen onder gehoor van loungemuziek met eventueel nog wat hapjes.

~Door~ "~Frank Lindner~":mailto:frank.lindner@uitgeverijps.nl

Overig nieuws