Peter Goossens toe aan professionele hulp

20 maart 2012 |
Peter Goossens toe aan professionele hulp<

Vorige week is top-chef Peter Goossens helemaal ingestort. Dit melden diverse Belgische media. Al eerder moest de sterrenchef gas terugnemen Er wordt nu gehint op professionele hulp.
Totale inzinking
Bronnen rond de chef melden dat Goossen kampt met een zware depressie. Vorige week heeft hij een totale inzinking gehad en onder meer met zijn auto vlak bij huis in volle vaart een paaltje geramd. Thuis is hij in elkaar gezakt. Na een paar dagen in het ziekenhuis is Goossens weer thuis.

Meer dan een sterrenchef
Afgelopen jaren nam Goossens veel hooi op zijn vork. Hij is jurylid bij diverse televisieprogramma's, heeft zijn driestettenrestaurant, is adviseur en voorzitter van de jury van Bocuse d'Or Europe.

Vervanging tijdens Bocuse d'Or Europe
Deze dagen, 20 en 21 maart, staan nota bene in het teken van de Europese finale om de Bocuse d'Or. Goossens is inmiddels teruggetreden als voorzitter. Zijn taken worden opgepakt door Yves Mattagne, bekend van het Brusselse tweesterrenrestaurant Sea Grill.

Frank Lindner

Overig nieuws

Drinks
Mitra drankenspeciaalzaak maakt doorstart

De doorstart van de drankenspeciaalzaakketen Mitra is een feit. Mitra, voorheen dochteronderneming van de Koninklijke Distilleerderij Dirkzwager, is door De Monnik Dranken te Oldenzaal samen met de Mitra ondernemers overgenomen. Sinds juni 2015 heeft Mitra reeds een goede samenwerking met De Monni...

Restaurant
Uitbuiting en diefstal van Chinese kok door restauranthouders

Een Amsterdams echtpaar met een restaurant is vrijdag in hoger beroep veroordeeld wegens uitbuiting van een kok, de vrouw bovendien van diefstal van zijn geld. Twee Arnhemse restauranthouders, een moeder en zoon, zijn alleen veroordeeld wegens diefstal van diezelfde kok. Zij zijn vrijgesproken van u...

Domino’s in top 20 meest innovatieve groeiende bedrijven volgens Forbes

Het Amerikaanse zakentijdschrift Forbes heeft Domino’s Pizza Enterprises (DPE) opgenomen in de top 20 lijst van ‘Most Innovative Growth Companies’. 'Het hoofddoel van Domino’s is natuurlijk het snel leveren van een goede, handgemaakte en warme pizza. Toch staat Domino&...

SVH lanceert nieuwe Meestertitel

Meesterkok, Meestergastheer, Wijnmeester, Meesterschenker en Meesterijsbereider, aan dit rijtje van ambachtelijke meestertitels wordt een nieuwe toegevoegd: Meester Horecaondernemer. Op de Horecava 2017 wordt de nieuwe SVH Meestertitel officieel gelanceerd. In deze nieuwe meestertitel moet de hoo...

Opening
Antivoedselverspillings-restaurant Instock opent in Den Haag

Vandaag is de tweede vestiging van Instock aan het Buitenhof in Den Haag geopend. In het restaurant worden gerechten geserveerd die het resultaat zijn van onder meer onverkochte producten van Albert Heijn. Het gaat hierbij om producten als groente en fruit met een schoonheidsfoutje of vlees en vis w...

Research
Goedkoopste terrasrondje in Breda

Amsterdam mag zich wederom de duurste 'terrasstad' van Nederland noemen. Het goedkoopste rondje geef je weg in Breda. Dat blijkt uit het jaarlijkse terrasonderzoek van horeca-adviesbureau Van Spronsen & Partners. De onderzoekers van Van Spronsen bestelden afgelopen maand overal dezelf...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Lees Nu
Account
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2016 - Uitgeverij PS

Uitgave door: