Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

In Groningen: grootste bierdiner ter wereld

De Martinikerk in Groningen is april volgend jaar het decor van het grootste bierdiner ter wereld. In de kerk wordt de tafel gedekt Lees verder.

STAN&CO Arnhem geopend

Van vrienden heb je er nooit genoeg en daarom is STAN&CO in Arnhem onlangs geopend. Een knooppunt en hangout tegelijk. Een perfecte plaats voor Lees verder.

Drank- en Horecawet massaal genegeerd

In Zaanstad blijkt tweederde van horeca, sportkantines, slijterijen en supermarkten die drank verkopen zich niet te houden aan de Drank- en Lees verder.

Stenden organiseert Guests on Earth congres

Het jaarlijkse Stenden AIHR congres vindt volgende week dinsdag en woensdag plaats. Het congres wordt georganiseerd door onderzoeksinstituut Lees verder.

Flevoland focust op toerisme

Provincie Flevoland heeft gisteren een nieuw strategisch marketingplan gepresenteerd waarbij toerisme centraal staat. Meer dan 130 ondernemers Lees verder.

Alles weten over Regelgeving

Vacature van de week:
Gastvrouw/gastheer

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Gratis proefpakket macarons!

Een chique-hippe lekkernij met veel gastvrije mogelijkheden. De Macaron kan prima ingezet worden tijdens een high tea of het dessertbuffet. klik op deze link voor gratis monsters! Lees verder.

Samenwerking McDonald's & FC Twente

Robin Veldt, franchisenemer van vijf McDonald’s vestigingen in Enschede en Hengelo, Marco Behrens, manager commerciële zaken en Jakko Slot, Lees verder.

Nominaties Horecava Innovation Awards bekend

Maar liefst 124 inzendingen mocht de vakjury van de Horecava Innovation Award dit jaar beoordelen. Sfeer, Lees verder.

Pop-up cocktail bar opent in Rotterdam

Nieuw in Rotterdam: Bar Vicini. Gasten kunnen er terecht voor een mooie cocktail of een echt goede whiskey. In de ruimte waar Lees verder.

Ruim baan voor vernieuwing Haagse horeca

Den Haag gaat de komende jaren meer ruimte bieden aan vernieuwende concepten in de horeca. In Scheveningen worden kansen Lees verder.

Boreas nummer 1 Iens Toppers 2016

Online restaurantgids Iens heeft onlangs de Iens Toppers 2016 bekendgemaakt. Volgens de bezoekers van de website is restaurant Boreas Lees verder.

Schiphols restaurant beste van Nederlandse vliegvelden

Het restaurant Bubbles Seafood & Winebar, dat zich bevindt op het vliegveld Schiphol, is uitgeroepen tot het beste Nederlandse restaurant Lees verder.

Hertog Jan lanceert ageing bier

Na de hoptrend is een nieuwe biertrend vanuit de Verenigde Staten overgewaaid: het agen, oftewel rijpen van bier op vaten. Hertog Jan zag deze Lees verder.

Gastvrij ondernemen

‘Gastvrij ondernemen’; onder die titel is door de NBA, de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants, in september Lees verder.

5 tips voor meer omzet

Jochum Jarigsma is auteur van het boek ‘De nieuwe weg – in 7 stappen naar meer omzet. Speciaal voor horecaondernemers heeft Jochum 5 tips Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.

Gouden Schalen voor wildplukrestaurants

Lekker Landschap reikt op 18 november voor de tweede maal Gouden Schalen uit aan restaurants die gebruikmaken van wildpluk-ingrediënten. De Lees verder.

Brasserie Brut presenteert ice dome

Een echte ijskoude winter maken we in Nederland niet snel mee. Brasserie Brut haalt daarom op 11 december de winter naar Den Haag met een Lees verder.

Minuut stilte in de horeca

De Franse Vereniging van Hotels Restaurants Café’s en Traiteurs (SYNHORCAT) roept op tot ‘Tous au bistrot’: een minuut stilte op horecaterrassen Lees verder.

Arbeidsongeschiktheid: Hoe zit het met doorbetalen?

Een werknemer heeft tijdens arbeidsongeschiktheid wegens ziekte gedurende maximaal 104 weken recht op doorbetaling van het loon. De Lees verder.

Social media: Drank 'hot topic' op vrijdag

Op vrijdag worden in Nederland de meeste berichten op social media geplaatst over drank. Vooral over alcoholische dranken wordt op Lees verder.

Jarno Eggen geïnaugureerd tot SVH Meesterkok

Jarno Eggen, eigenaar en chef-kok van Restaurant De Groene Lantaarn in Zuidwolde, is gisteren officieel geïnaugureerd als 141ste Lees verder.

Vermaarde chef komt naar le Garage

De huidige chef van Paul Bocuse, sinds 1995, Christophe Muller, gaat bij het Amsterdamse Le Garage enkele typische Bocusegerechten Lees verder.

Heel Nederland geschikt voor wijnteelt

Goed nieuws voor wijnbouwers: bijna alle Nederlandse bodems zijn geschikt voor druiventeelt. Uit onderzoek van TNO blijkt dat Lees verder.

100 miljoenste contactloze betaling een feit

Bij Forum Sport in Voorburg vond afgelopen zaterdag een nieuwe mijlpaal voor contactloos betalen plaats: de 100 miljoenste contactloze Lees verder.

Chef Tim Raue gastchef in Rijks

De succesvolle Duitse topchef Tim Raue is op 18, 19 en 20 maart 2016 te gast in RIJKS, het restaurant van het Rijksmuseum. Samen Lees verder.

Nieuwe foodcourt: Yada Yada Market

Yada Yada Market, een naar eigen zeggen internationale foodcourt, gelegen aan het Noordzeekanaal in Amsterdam opende gisteren voor Lees verder.

Restauranteigenaar verrast eenzame zielen

De Amerikaanse restaurantuitbater George Dimopoulos heeft iets leuks in petto voor mensen die Thanksgiving alleen moeten doorbrengen. Met Lees verder.