Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Nieuw hospitality-beursconcept: Welcome

Met het vernieuwde beursconcept Welcome richt Evenementenhal Gorinchem zich nog nadrukkelijker op gastvrijheid en hospitality. De nieuwe Lees verder.

Bockbierseizoen van start gegaan

Vandaag, op de eerste maandag van oktober, start traditiegetrouw het bockbierseizoen in Nederland. De brouwers in Nederland Lees verder.

Restaurant Bloem krijgt EKO-keurmerk

Bloem Eten en Drinken is afgelopen vrijdag gecertificeerd voor het EKO-keurmerk Horeca. Bloem heeft het gouden certificaat ontvangen: de Lees verder.

Horeca Vlaanderen start No Food To Waste

Beroepsvereniging Horeca Vlaanderen wil voedselverspilling terugdringen en start daarom de campagne No Food To Waste. In sterrenrestaurant Lees verder.

Humphreys is eerste plofkipvrije keten

Humphrey’s heeft als eerste restaurantketen van Nederland een plofkipvrij menu. Humphrey’s serveert nu alleen nog kip die langzamer Lees verder.

Alles weten over Regelgeving

Vacature van de week:
Chef-kok Restaurant Vlaar

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Tiende editie Steinbeisser met Edwin Vinke

Al drie jaar groeit een gastronomisch experiment in het Lloyd Hotel & Culturele Ambassade genaamd Steinbeisser. Voor de tiende editie van Lees verder.

Stijging hygiëne-overtredingen in horeca

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) legde vorig jaar 9.177 maatregelen op aan de 13.619 horecabedrijven die Lees verder.

Nieuw: restaurant C draait om graden Celsius

Restaurant C opent begin oktober aan de Wibautstraat 125 in Amsterdam. In het restaurant draait alles om graden Celsius. C staat naar eigen zeggen voor Lees verder.

Sterrenkoks bereiden gezamelijke lunch

Drachten mag zich aankomende maandag voor even de gastronomische hoofdstad van Nederland noemen. Speciaal voor de prijsuitreiking Lees verder.

Grolsch introduceert Dagvers Pilsner

Ter ere van het 400-jarige jubileum introduceert bierfabrikant Grolsch een pils dat voorheen exclusief voorbehouden was Lees verder.

Video: visfileren met Arie Kuijt

Visexpert Arie Kuijt van Visfileren.nl gaf onlangs een demonstratie visfileren tijdens Gastvrij Rotterdam. Wij filmden Arie en plaatsen Lees verder.

Ron Blaauw opent tweede hotdogrestaurant

Ron Blaauw, voormalig tweesterrenchef en eigenaar van Ron Gastrobar, heeft een franchisevestiging van zijn hotdogrestaurant The Fat Dog Lees verder.

Romain Bourger wint Sommeliers Cup 2015

In het Van der Valk Hotel in Hoorn barstte onlangs de strijd los om de Châteaux & Domaines Castel Sommeliers Cup: een internationale Lees verder.

Food Inspiration Days: 19 & 20 oktober

“De grote opdracht voor de komende jaren is het herstellen van de verbinding tussen consument en foodproducent, tussen mensen en de Lees verder.

De Bodega Oss bij Euro Toques

De Bodega in Oss is onlangs lid geworden van Euro Toques. De zaak is onderdeel van drie bedrijven van horecaondernemer Gert Jordaans: De Nieuwe Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.

Huiskamer van Amsterdam: Maslow

Tweelingbroer- en zus Raoul en Rivka, voorheen jurist en lerares biologie, wilden een nieuw avontuur aangaan. En zo geschiedde. De twee Lees verder.

Schiet maar raak!

Elke horecaondernemer gaat als het goed is voor ‘kwaliteit’. Een algemene term die enorm subjectief is. Want wat is nu kwaliteit? Vraag het Lees verder.

Eerste paal voor Vista restaurant & food bar

De naam van het nieuwe restaurant van Ingrid en Henrie van der Heijden in Willemstad Noord-Brabant is Vista restaurant & food bar. Dat hebben de Lees verder.

Leestip: de nieuwe RestaurantKrant!

Goed nieuws! De nieuwe RestaurantKrant staat online! Lees het interview met tweelingbroer en -zus Raoul en Rivka van Maslow in Amsterdam, Lees verder.

KHN krijgt tweede directeur

Rob Bongenaar (51) wordt tweede directeur bij Koninklijke Horeca Nederland (KHN). Het Landelijk Bestuur van KHN en algemeen directeur Lodewijk Lees verder.

Belgische Maître vernielt eigen restaurant

In België heeft Dries Nuitten, maître van restaurant Asparaguus in Hasselt voor veel opschudding gezorgd. Hij vernielde dinsdag de inboedel en Lees verder.

De opmars van contactloos betalen

Je ziet het steeds vaker: gasten die bedragen tot en met 25 euro contactloos betalen. Even de betaalpas of mobiel tegen de betaalautomaat aanhouden Lees verder.

Horecamensen melden zich minst vaak ziek

In het tweede kwartaal van 2015 was het ziekteverzuim in de horeca met 2,1 procent het laagst van alle sectoren. Vorig jaar lag dit percentage op Lees verder.

Zilt & Zoet crowdfundde €150.000 bij elkaar

Crowdfunding is een hit en steeds meer horecaprojecten worden hiermee gerealiseerd. Zo ook de verbouwing van restaurant Zilt & Zoet. Het Euro-Toques Lees verder.

De Pier maakt programmering bekend

De Pier heeft zijn programmering bekendgemaakt. Vanaf aankomend weekend worden op de Scheveningse Pier het hele jaar door tal van festivals, events Lees verder.

ElVi behaalt derde plaats Gouden Pollepel

Restaurant ElVi in Utrecht heeft de derde plaats veroverd in de strijd om de Gouden Pollepel, de restauranttest van het AD Utrechts Lees verder.

Baba Rafi in Alkmaar is geopend

De eerste vestiging van de vernieuwende Europese kebab franchiseketen Baba Rafi heeft gisteren zijn deuren geopend in Alkmaar. De Lees verder.