Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Rotterdams eetcafé in de Markthal

De Rotterdamse Markthal mist iets: iets typisch Rotterdams. Jeroen Ballot gaat daarom een typisch Rotterdams café openen in de Markthal. Jeroen Lees verder.

Volg de Bocuse d'Or live!

Volgende week reizen we mee naar de wereldfinale van de Bocuse d’Or. Op Facebook kun je het ‘live’ meemaken: we delen op Facebook continu de meest Lees verder.

Café-restaurant Spiekerman Meddo sluit

Het personeel van café-restaurant Spiekerman in Meddo is afgelopen weekeinde ingelicht over het aanstaande faillissement van het café-restaurant. Lees verder.

Bekijk trailer docu Sergio Herman

Fucking Perfect. Zo heet de documentaire over driesterrenchef Sergio Herman die in maart in de bioscopen verschijnt. De documentaire is Lees verder.

Nieuwe GM voor I-Dock restaurant

Hermen Nijhuis is de nieuwe General Manager van I-Dock Bar, Restaurant & Marina Terrace op het Amsterdamse IJdok. Lees verder.

Alles weten over Bocuse d’Or?

Vacature van de week:
Hoofd bediening

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll
Type onderstaande code over en klik op "stemmen" captcha


Dossiers

  Alle dossiers »

  Bierprijzen weer hoger. Onverklaarbaar!

  De grote bierbrouwers verhogen ook dit jaar hun prijzen met 3 tot 4 cent. Dat is opmerkelijk, aangezien de prijzen voor grondstoffen niet Lees verder.

  Food Truck Festivals veroveren Nederland

  TREK organiseert dit jaar zes Food Truck Festivals en is daarmee in één keer het grootste Food Truck Festival van Nederland. Na de succesvolle Lees verder.

  Restyling restaurant IDRW

  In het mondaine Kralingen, onder aan de Honingerdijk, ligt één van de best bewaarde culinaire geheimen van Rotterdam: restaurant IDRW, ook Lees verder.

  Jamie Oliver opent restaurant in Markthal

  Jamie Oliver en Italian Food Concepts kondigen met trots de opening van het eerste Jamie’s Italian restaurant in Nederland aan. Italian Food Lees verder.

  Toerisme stijgt in 2015 met 4 procent

  Voor 2015 verwacht NBTC op het gebied van buitenlandse toeristen een een bezoekersstijging van zo’n vier procent. De teller komt Lees verder.

  Koks en kelners van IHG gaan strijden

  Dankzij het enthousiasme van Holiday Inn Amsterdam en Crowne Plaza Amsterdam Schiphol gaan de beste koks en kelners van IHG branded hotels in Lees verder.

  Nieuw restaurantconcept in Bennebroek

  In november 2014 is in Bennebroek Bistro Bon Vivant geopend. In het pand waar voorheen restaurant Les Jumeaux gevestigd was, heeft ESTIDA na Lees verder.

  De Wiemsel en De Wanne worden verbouwd

  Met de komst van de nieuwe eigenaar zal Hotel De Wiemsel de komende maanden flink onder handen genomen worden. De nieuwe, Duitse, eigenaar Lees verder.

  Dak van restaurant gestolen

  In Amersfoort ontdekte eigenaar Theo Slotboom van restaurant het Bergpaviljoen afgelopen weekeinde dat dieven zijn dak hadden gestript. Zij maakten Lees verder.

  Van der Valk opent verswinkels

  Van der Valk gaat in heel Nederland winkels voor verse voedingsmiddelen openen, zo meldt De Telegraaf. De eerst Valk Versmarkt werd vorige Lees verder.

  E-mailnieuwsbrief
  Ik ben toeleverancier.

  Opleidingen Aziatische keuken voor chefs

  Het verkrijgen van werkvergunningen voor koks uit Azië is met de laatste wet- en regelgeving haast onmogelijk geworden voor de Aziatische Lees verder.

  Failliet restaurant Sarinah verhuurt pand

  Het pand van restaurant Sarinah in Den Haag staat te huur. De huurder zal een huurprijs van 5000 euro per maand moeten neerleggen en de Lees verder.

  Tapasrestaurant verwoest door brand

  Een grote brand heeft zondagochtend tapasrestaurant La Cubanita in Ouderkerk aan de Amstel volledig verwoest. Omstreeks 05.45 uur brak de Lees verder.

  Bocuse d'Or: Tegenslag voor Nederlands team

  Vlak voor de wereldfinale in Lyon heeft het Nederlands team een tegenslag te verwerken gekregen. Gisteren raakte commis Lars Aukema gewond Lees verder.

  't Jagersnest bakt lekkerste pannenkoek

  Restaurant ’t Jagersnest uit Ermelo bakte gisteren op de Horecava de lekkerste, spannendste en meest Lees verder.

  Marco van der Wijngaard beste leerling-kok

  Marco van der Wijngaard, leerling-kok in Restaurant De Hoefslag in Bosch en Duin, heeft op 15 januari 2015 het Bronzen Koksmes gewonnen. Hij Lees verder.

  Bezoekersaantal Horecava stabiel

  Ondernemingslust en investeringsbereidheid, dat typeerde de 59e editie van de Horecava, dé vakbeurs voor horecaprofessionals. Uit onderzoek onder Lees verder.

  Koen van den Hurk beste jonge kok 2015

  Koen van den Hurk, chef de partie van restaurant Wollerich in Sint-Oedenrode heeft de Zilveren Koksmes gewonnen. Gisteren kreeg hij Lees verder.

  Eetcafé De Uitgeverij Doetinchem sluit

  Eetcafé De Uitgeverij in de Grutstraat in Doetinchem is sinds dinsdag gesloten. Een deurwaarder heeft in bijzijn van onder meer de politie Lees verder.

  Chefkok trakteert op ontbijt Den Haag

  Vanmorgen rond 08.00 uur werden zakenreizigers op het Centraal Station in Den Haag verrast met heerlijke croissantjes door chefkok Edwin Lees verder.

  Nieuw interieur voor Amarone

  Gastvrijheid en gastronomie vormen de basis van het nieuwe interieur van restaurant Amarone in Rotterdam. Interieur-ontwerper Jeroen Smeele Lees verder.

  Gerard Joling Nachtburgemeester

  Op woensdag 14 januari is tijdens het Horecava-nieuwjaarsfeest ‘Mooi 2015’ de bekende Nederlandse zanger Gerard Joling tot Lees verder.