Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

De Lindenhof en Mazie VariatieChef 2014

Vandaag heeft Jonnie Boer twee chefs ex aequo bekroond met de titel VariatieChef van het Jaar 2014. Zowel restaurant Mazie in Den Haag als restaurant De Lindehof in Nuenen sleepten de hoofdprijs Lees verder.

Valuas introduceert nieuw menuconcept

Sterrenrestaurant Valuas in Venlo heeft een nieuw menuconcept geïntroduceerd: het Valuasmenu, een flexibel menu van drie tot negen gangen, waarvan de gerechten afzonderlijk te bestellen zijn voor Lees verder.

Pincobar De Zwarte Vosch Utrecht geopend

Afgelopen donderdag is Pinchobar De Zwarte Vosch aan de Oudegracht 48 in Utrecht geopend. De Zwarte Vosch is een bar waarbij je, net als in Noord-Spanje, vanuit de vitrine op de bar pincho’s kunt uitkiezen die Lees verder.

Brand treft restaurant Marmara Food Utrecht

In de nacht van maandag 25 op dinsdag 26 augustus heeft er brand gewoed in het Turkse restaurant Marmara Food aan de Steenweg in Utrecht. Rond 01.30 Lees verder.

22 t/m 24 september: Gastvrij Rotterdam

Gastvrij Rotterdam heeft zich vorig jaar meteen bewezen als nieuw hoogstaand gastronomisch platform voor de horecabranche. Ruim 250 Lees verder.

Alles weten over reserveringen?

Heb je nieuws?
Stuur het ons!

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll

Column Mariëlle Bordewijk

Restaurantconcept in Conservatorium Hotel

Taiko by Schilo, is het langverwachte nieuwe Aziatisch geïnspireerd restaurant van chef-kok Schilo van Coevorden in Lees verder.

Pickwick lanceert nieuw theeconcept

Van Green Tea Pure tot Rooibos Vanilla en Forest Fruit. Douwe Egberts Professional lanceert een nieuw theeconcept exclusief voor de horeca genaamd Lees verder.

Wijninstituut VS verzamelt info na aardbeving

Het California Wine Institute, de belangenvereniging van Californische wijnhuizen, is momenteel bezig met het verzamelen van Lees verder.

't Vlasbloemeken werkt samen met Groupon

Groupon start deze week haar samenwerking met Michelinster-restaurant ’t Vlasbloemeken in Koewacht, Zeeuws-Vlaanderen. Dit is de 23e samenwerking voor Groupon met een Lees verder.

Nieuw Chinees restaurant in Roelofarendsveen?

Voormalig restaurant De Drie Eenen wordt genoemd als nieuwe locatie voor een Chinees restaurant. Steeds hardnekkiger wordende geruchten geven aan dat restaurant De Drie Eenen, Lees verder.

Vandalen gaan los bij Sergio Herman's The Jane

The Jane, het Antwerpse restaurant van sterrenchef Sergio Herman, is ten prooi gevallen aan vandalen. Het terras van het etablissement werd behoorlijk beschadigd. De vandalen sloopten een tafeltje, Lees verder.

Henk Westbroek kwaad om graffiti in zaak

De jongeman die afgelopen zaterdag graffiti spoot op een van de splinternieuwe toiletten van café Stairway to Heaven in Utecht, krijgt van eigenaar Henk Westbroek een Lees verder.

Food Trucks en entertainment in Den Haag

Van vrijdag 12 september tot en met zondag 14 september reist Food Truck Festival TREK voor het eerst af naar het Westbroekpark in Den Haag. De organisatie biedt tijdens dit Lees verder.

Zakken gevuld met boetes horeca

Dat de overheid geld nodig heeft, is bekend. De Omgevingsdienst West-Holland zet daarom buitengewoon opsporings-ambtenaren (BOA’s) Lees verder.

Joop Braakhekke en culinaire geheimen

Kasteel de Haar Utrecht presenteert van 9 september tot en met 30 november 2014 de tentoonstelling ‘Culinaire geheimen van De Haar’. Chef Joop Braakhekke verricht de feestelijke Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.

Wandtapijten in Auberge du Bonheur

Na weken van renovatie wordt hotel en restaurant Auberge du Bonheur in Tilburg op 25 augustus feestelijk heropend. Alle 36 kamers zijn grondig vernieuwd. Met de verbouwing is een bedrag van bijna Lees verder.

Champagneglas lijkt op borst Kate Moss

Een restaurant in Londen heeft een champagneglas gecreëerd in de vorm van de linkerborst van topmodel Kate Moss. Restaurant 34 in de Lees verder.

Restaurant in watertoren Rotsoord Utrecht

Het plan om een restaurant in de watertoren op Rotsoord in Utrecht te vestigen gaat door. Er komen in het 37 meter-hoge monument aan de Vaartsche Rijn een interieurontwerpbureau met Lees verder.

Nieuwe thema's op Horeca Inspiratie Hardenberg

Op 22, 23 & 24 september vindt in Evenementenhal Hardenberg de Horeca & Food Inspiratie 2014 plaats. In totaal 265 exposanten verdeeld over 10.000m2 presenteren je alles voor de Lees verder.

Ramsvik en NorthSeaChefs op Folie Culinaire

De Noorse topchef Even Ramsvik van restaurant Ylajali uit Oslo presenteert de Nordic Cuisine op Folie Culinaire 2014. NorthSeaChefs delen op hun beurt hun passie voor duurzame vis uit de Noordzee. Zij Lees verder.

Butleropleiding in Antwerpen (met video!)

Kan uw personeel nog wat bijscholing gebruiken? Stuur ze dan naar de ‘School for Butlers and Hospitality’. De school verhuist vanaf Lees verder.

Gasten op de vlucht voor brand

Op de Markt in Sittard heeft gisterenavond een hevige brand gewoed. Een woonhuis werd verwoest en restaurant De Limbourg, Chinees Lees verder.

De rookruimte. Hoe zit dat?

De wetgever staat roken binnenkort helemaal niet meer toe in de kroeg. Maar hoe zit dat dan nu nog met de rookruimte? Aan welke eisen moet deze voldoen en hoe moet je Lees verder.

Nieuwe horecaopleiding op de Veluwe

Het bedrijfsleven op de Veluwe heeft een nieuwe horecaopleiding in het leven geroepen. De naam van de vakopleiding is Hospitality4you. Tijdens de Lees verder.

Tongstrelend notitieboekje

Reclamefotograaf Jan Willem Scholten droeg op zijn jarenlange wereldreizen altijd een Moleskine boekje met zich mee. Het was volgeschreven met simpele, doch appetijtelijke recepten. Waar Lees verder.

Alcohol is goed voor conditie

Oudere mensen die regelmatig alcohol drinken zijn fitter en hebben minder moeite met bewegen. Dat blijkt uit een nieuw Brits onderzoek. Mensen van middelbare leeftijd of ouder die helemaal nooit alcohol drinken Lees verder.

Mobiele keukens op nieuw festival Den Haag

Van vrijdag 12 tot en met zondag 14 september komt het rondreizende Food Truck Festival TREK! voor het eerst naar Den Haag. Na een succesvolle eerste editie in het Zocherpark in Utrecht wordt nu het Lees verder.