Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Kerstversiering: horeca gecontroleerd

De Amersfoortse brandweer controleert horecagelegenheden de komende weken op brandveiligheid. Dit gebeurt tijdens Lees verder.

Pop-up bier- en wijnwinkel in Tiel

Op vrijdag 19 december starten Myron van der Molen en Rikkert van Erp een pop-up store in bier en biologische wijn in Tiel. Tot en met 24 december is de Lees verder.

Nieuwe horecalounge op Schiphol

British Airways opent vandaag haar volledig nieuwe British Airways Lounge op Amsterdam Airport Schiphol. De lounge biedt ruimte aan Lees verder.

Van der Grinten: verplicht in horeca werken

Een dienstplicht in een modern jasje. Daarvoor pleit directeur Lodewijk van der Grinten van Koninklijke Horeca Nederland op BNR. “Ik Lees verder.

Nieuwe naam voor De Zwethheul

Restaurant De Zwethheul in Schipluiden heet vanaf 8 januari Aan de Zweth. De naamsverandering houdt verband met het vertrek van Lees verder.

Alles weten over Bocuse d’Or?

Vacature van de week:
Chef de partie

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll
Type onderstaande code over en klik op "stemmen" captcha


Dossiers

  Alle dossiers »

  Horeca Wageningen in handen Jaap Venendaal

  De Wageningse horecagelegenheden Hotel de Wereld, Restaurant OMundo, Drinks and Bites en Koekoekpizza-pannenkoek Lees verder.

  Chef Joris Bijdendijk creatief met Oreo's (video)

  Freddy Tratlehner, de rapper van de Jeugd van Tegenwoordig, gaat op bezoek bij zijn jeugdvriend Joris Bijdendijk en geeft Lees verder.

  Kleinere porties bij McDonald's Japan

  Fastfoodketen McDonald’s verkoopt in Japan vanaf woensdag geen middelgrote en grote porties meer. Het besluit heeft te maken Lees verder.

  Geen nieuw restaurant in Grand Café 1741

  De koper van het failliete Grand Café 1741 in Schagen is niet van plan om binnenkort weer een restaurant in het pand te openen. Dit blijkt uit Lees verder.

  Gin & tonic bars rukken verder op

  Amsterdam en Rotterdam kennen al een gin & tonic bar, nu is er dan ook zo’n hippe zaak in Tilburg. Aanstaande zaterdag is de opening. De naam van de Lees verder.

  Mobiel betalen in hotels (VS) fors in opkomst

  30 procent van de consumenten in de Verenigde Staten verwacht tijdens de kerstinkopen mobiele betaalmogelijkheden, zoals Apple Pay of Google Lees verder.

  Michelinzaken doen diner in uitverkoop

  Het lekkere eten en drinken is een onmisbaar element rondom de feestdagen. Zeven op de tien Nederlanders vindt dat het kerstdiner wel echt bij de Kerst Lees verder.

  De Wiemsel en De Wyllandrie bijna verkocht

  Eindelijk lijkt er schot te komen rond de verkoop van Hotel de Wiemsel in Ootmarsum. De Wiemsel en De Wyllandrie zouden bijna verkocht Lees verder.

  Fijne feestdagen!

  Beter te vroeg dan te laat en, nog belangrijker, welgemeend. Uitgeverij PS: bv wenst alle lezers, adverteerders, medewerkers en relaties Lees verder.

  Nieuwe columnist: Mark Tamsma!

  Er zijn grenzen..! Ik mag mij gelukkig prijzen dat ik beroepsmatig veel in het buitenland verblijf om trends en consumentengedrag in de Lees verder.

  E-mailnieuwsbrief
  Ik ben toeleverancier.

  Meer 'lichte horeca' in Bussum

  De gemeente Bussum mag meer lichte horeca zoals lunchrooms en koffiezaakjes toelaten in het centrumgebied. De Raad van State Lees verder.

  Restaurant Bord'O alweer overgenomen

  Na zo’n twee maanden is de exploitatie van het Oisterwijkse restaurant Bord’O overgenomen door Monique Rombouts en Jerry van der Pluijm. Zij werkten Lees verder.

  Lichten ontstoken in Kurhaus

  Met het ontsteken van de lichtjes van de ruim tien meter hoge kerstboom in de Kurzaal luidde Amrâth afgelopen vrijdag een nieuw tijdperk in Lees verder.

  Anne & Max Utrecht geopend

  Na de ‘soft opening’ vanaf 3 december, is op vrijdag 12 december de eerste Utrechtse vestiging van Anne & Max geopend. Franchisenemers Sander en Lees verder.

  Grote controle horeca in Tiel

  In Tiel is op vrijdag 12 december een integrale horecacontrole uitgevoerd. Het doel van de controle: verbeteren van de veiligheid. Bij diverse Lees verder.

  SVO behaalt goede waardering

  Het Centrum Hoger Onderwijs Informatie (CHOI) heeft vandaag de jaarlijkse Keuzegids MBO-studies uitgebracht. Deze gids bevat een uitgebreid Lees verder.

  Visie voor gastvrijheidseconomie

  Gisteren heeft de voorzitter van het topteam Gastvrijheidseconomie, Theo Ruijs, de eindrapportage ‘Actieagenda’s en Lees verder.

  Nieuwe leden vereniging horeca stad enschede?

  Frans Koolhoven, Ronald Scholten en Peter Ruseler trekken zich mogelijk terug uit het bestuur van de Vereniging Horeca Stad Enschede (VHSE) Lees verder.

  Peru beste culinaire bestemming

  De wereldwijde editie van het prestigieuze World Travel Awards (WTA) heeft Peru uitgeroepen tot ‘Beste culinaire bestemming in de wereld’. Lees verder.

  Eerste ontbijtgranencafé geopend

  In Londen heeft onlangs The Cereal Killer Cafe de deuren geopend. Het café serveert 120 verschillende soorten ontbijtgranen Lees verder.

  Chinees restaurant geeft korting aan dikkerds

  Het concept is bepaald niet onomstreden, maar een Chinees restaurant in de stad Chongqing vaart er wel bij. Hoe dikker de mannelijke bezoeker, Lees verder.

  2015: Omzet horeca stabiel

  De omzet in de horeca zal zich in 2015 naar verwachting stabiliseren. De sterke groei van de verkopen in 2014 (+3%) krijgt nog geen vervolg. Lees verder.