Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Ook in Nederland tekort aan koks

Waar vorige week nog het bericht kwam dat Frankrijk kampt met een tekort aan koks, blijkt nu ook dat Nederland te weinig koks heeft. Vooral in de Lees verder.

Restaurant biedt $10.000 voor naam Quinoa

BJ’s Restaurant & Brewhouse, een Amerikaanse keten, daagt ouders uit om hun pasgeboren baby ‘Quinoa’ te noemen. De eerste ouder die zijn kind zo noemt, wint Lees verder.

100.000 bezoekers voor De Pier Scheveningen

Vanmiddag heeft De Pier in Scheveningen zijn 100.000ste bezoeker mogen verwelkomen. Marion en Harm uit Groesbeek werden door het team van De Pier in het Lees verder.

Paniek in keukens Frankrijk!

In Frankrijk dreigt een groot tekort aan koks. Er zijn meer dan 16.000 mensen, vooral koks, nodig om de Franse keukens weer soepel te laten draaien. Lees verder.

Vliegend genieten van tweesterrendiner

De First Class passagiers van Emirates kunnen vanaf nu uitkijken naar het drinken van de Dom Pérignon Vintage 2005 en de Dom Pérignon Vintage Rosé 2003 op Lees verder.

Alles weten over Regelgeving

Vacature van de week:
Junior Sous Chef

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Modehuis Gucci opent restaurant in Shanghai

Het Italiaanse modehuis Gucci gaat zijn eerste restaurant openen in Shanghai. In het restaurant, dat 1921 Gucci Café gaat heten, kunnen gasten tijdens een Lees verder.

Plafondlamp veroorzaakt brand café Emmen

Grandcafé & Restaurant Markant in Emmen kwam gisteravond vol rook te staan nadat een plafondlamp in de keuken vlam vatte. Rond half tien kreeg de Lees verder.

Wasbar wil Europa veroveren

Top Brands, eigenaar van de Pizza Hut-filialen in België en Frankrijk, heeft Wasbar overgenomen. Wasbar is een wasserette waar gasten tijdens het Lees verder.

Kwalitaria gaat Earth Water verkopen

Ferri Somogyi, bekend van Goede Tijden Slechte Tijden, serveerde gisteren het eerste flesje Earth Water bij cafetariamerk Kwalitaria de Daltons in Lees verder.

App Domino's geschikt voor smartwatch

Pizzaketen Domino’s heeft zijn Nederlandse app geschikt gemaakt voor de Apple Watch. Hiermee zien klanten de status van hun bestelling Lees verder.

550.000 leden voor La Place Extra's

Foodketen La Place is erg populair. Dit blijkt uit de maar liefst 550.000 mensen die zich hebben aangemeld voor het loyaltyprogramma van deze keten. Dit, Lees verder.

'Google investeert fors in burgerfabrikant'

Internetgigant Google zou 200 tot 300 miljoen hebben geboden op burgerbedrijf Impossible Foods dat zich richt op duurzame hamburgers gemaakt Lees verder.

Restaurant Noma gaat naar Sydney

Het Deense toprestaurant Noma heeft aangekondigd dat het een tijdelijk restaurant in Sydney opent. Vanaf begin volgend jaar zal het restaurant in Lees verder.

Blikvangers: prijswinnende cocktailbars

De Tales of the Cocktails Spirited Awards 2015 zijn vorige week uitgereikt aan de beste cocktailbars van de wereld. De bars zijn plaatjes om te Lees verder.

Beuk stopt met Restaurant Vooreenmaand

Eind augustus stopt televisiekok Ramon Beuk na de vijfde editie met het concept Restaurant Vooreenmaand. Hij vindt het namelijk tijd voor iets nieuws, maar Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.

Keltum restaurantprijs: 3 genomineerden

Restaurant Zilt en Zoet uit Maartensdijk, restaurant de Oranjerie uit Barneveld en Restaurant Basaal uit Den Haag zijn de drie genomineerden Lees verder.

Uitreiking Michelinsterren in Amsterdam

Onze hoofdstad is dit jaar de plaats waar restaurateurs vol spanning afwachten of ze een Michelinster hebben gewonnen. De Bourgonische stad Lees verder.

Gezond menu redding McDonald's?

Fastfoodketen McDonald’s in Australië heeft mogelijk de succesformule gevonden om uit de rode cijfers te komen. In de restaurants wordt Lees verder.

Dit zijn de 5 leukste koffiebars

Het weekend staat voor de deur: een goede tijd om eens kritisch te kijken naar je interieur. Laat je inspireren door deze 5 leuke, hippe koffiebars! Lees verder.

'De vegetarische keuken is een blijvertje'

Terry Priem van restaurant Allure in Rotterdam merkt dat er het afgelopen jaar steeds meer vraag is naar vegetarische gerechten. “Behalve Lees verder.

W Amsterdam onthult restaurants

W Hotels Worldwide opent in september W Amsterdam. Dit creëert een nieuwe uitgaansgelegenheid waar gasten en locals op drie verschillende plekken Lees verder.

50.000 tekenen petitie 'Overal kraanwater'

De discussie over kraanwater in de horeca is nog niet ten einde. Eerder deze week tekenden al meer dan Lees verder.

Dineren in een rijdende trein

Bobby van Galen, F&B Professional of the Year 2015, blijkt een grote inspiratie voor velen. Met Hoftrammm zette hij een origineel concept op Lees verder.

Is in China alles groter?

Of in China alles groter is, dat weten we niet. Dat één van de grootste restaurants ter wereld zich in dit land bevindt, dat weten we wel. Het Lees verder.

Waar of niet waar? Test je kennis!

Wat weet jij als horecaondernemer van eten, drinken en andere zaken die met onze branche te maken hebben? Test het in onze ‘waar of niet waar?’ quiz. Lees verder.

Rotterdam verwelkomt reizend restaurant

Het reizende restaurant Asian BBQ toert sinds acht jaar rond en keert na een jaar België weer terug in zijn hometown. Voor de editie van 2015 heeft Lees verder.

Vlaamse goededoelhamburger kost 299 euro

Japans rundvlees, een crumble van kwarteleieren en een toef truffelmayonaise: dit zijn een paar van de ingrediënten die chef Patrick Van Herck Lees verder.