Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Nieuw: De Bosatlas van het voedsel

Vandaag verschijnt De Bosatlas van het voedsel, een atlas die een veelzijdig beeld schetst van de Nederlandse voedselvoorziening. Zo Lees verder.

Nieuw: glutenvrij witbier

Mongozo Buckwheat White is wereldwijd het eerste biologische, glutenvrije en fairtrade gecertificeerde witbier op Lees verder.

Euro-Toques en Regioproduct werken samen

De restaurants van Euro-Toques Nederland maken graag gebruik van streek- en seizoensgebonden producten. De 170 lokale ondernemers, verzameld Lees verder.

Jérôme Bocuse over de Bocuse d'Or

Jérôme Bocuse, zoon van topchef en levende legende Paul Bocuse, vertelde tijdens de Bocuse d’Or bijeenkomst in Parijs volop over Lees verder.

Overzicht Nederlandse michelinsterren

De stofwolken zijn opgetrokken, verschillende wonden worden gelikt en de de champagnekurken zijn opgeruimd. De winnaars en verliezers van de Lees verder.

Alles weten over topchefs?

Vacature van de week:
F&B instructor

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll
Type onderstaande code over en klik op "stemmen" captcha


De Beren eetcafé in Amersfoort

Het zal veel inwoners van Amersfoort niet ontgaan zijn. Sinds enkele weken is er eindelijk activiteit in het laatste pand dat nog leeg stond aan het Eemplein. De Lees verder.

Nominaties Horecava Innovation Award bekend

Het gaat goed op innovatief gebied in de horeca. Maar liefst 151 innovaties werden ingestuurd om kans te maken op de felbegeerde Horecava Lees verder.

Restaurant-cocktailbar Riva Nijmegen failliet

Het bekende Nijmeegse restaurant annex cocktailcafé Riva is failliet. De zaak aan de Nijmeegse Waalkade was tientallen jaren populair Lees verder.

Toiletten in horeca het schoonst

De toiletten in openbare gebouwen en de horeca zijn, beiden met 38 procent goed, het schoonst. Dat blijkt uit het door vakblad Service Lees verder.

Lekker lezen: JachtWildKookBoek

Op 14 november 2014 verschijnt het nieuwe JachtWildKookBoek, het boek over de jacht in Nederland en wildrecepten/gerechten Lees verder.

Michelingids 2015: Wie wint en wie verliest?

De Nederlandse restauranthouders zaten vandaag in spanning. Wie zou er een Michelinster krijgen en wie zou er misschien een verliezen? In Lees verder.

Rob Veeger nieuwe directeur De Roode Leeuw

Per 1 december 2014 zal Rob Veeger bij Hotel-Café-Restaurant De Roode Leeuw in Amsterdam in dienst treden als Algemeen Directeur. Hij Lees verder.

Wil jij naar de Bocuse d'Or finale in Lyon?

Op 27 en 28 januari 2015 wordt de wereldfinale van de Bocuse d’Or gehouden in Lyon tijdens de SIRHA. Makro maakt het mogelijk om de Lees verder.

Jan Smink vol vertrouwen naar Bocuse d'Or

Chef Jan Smink is vol vertrouwen over zijn deelname aan de wereldfinale van de Bocuse D’Or. Dat vertelt de chef vandaag tijdens de Bocuse d’Or Lees verder.

De pide. Wordt het dé nieuwe trend?

Vergeet de bagel en de muffin. Ook het stokbrood, de croissant en het zachte of harde bolletje kennen je gasten allemaal en de Flammeküche krijgt al Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.

Shop-in-shop in opkomst

Shop-in-shop. Een winkel in een andere winkel. Niets meer dan dat. Niet zo heel erg nieuw meer, maar het lijkt wel alsof het fenomeen een vlucht Lees verder.

Het kelderluik...

Er zijn uitspraken die iedereen met een afgeronde studie Nederlands Recht voorbij heeft zien komen. Een van deze uitspraken is het befaamde Lees verder.

Op pad met Bocuse d'Or deelnemer

Onze Christel is in Parijs. Niet om te shoppen (denken we), maar om de lezers op de hoogte te houden van de gebeurtenissen omtrent de Lees verder.

Mooiste terras van België

Het terras van Restaurant La Source in La Butte aux Bois is door de inspecteurs van Gault&Millau verkozen tot het ‘Mooiste Terras Lees verder.

Duits restaurantconcept geopend op station

Een nieuw restaurantconcept viert zijn wereldpremière op het Centraal Station in Den Haag: Käfer German Kitchen. Franz Josef Kremp, de Duitse Lees verder.

Eerste Subway Café geopend

De eerste vestiging van Subway Café in Nederland is geopend. Rotterdam heeft de primeur. Er is een verschil met de traditionele Subway-vestigingen: Lees verder.

Horecawerf Noord Nederland geopend

In Oosterwolde werd maandag 3 november, in het bijzijn van de deelnemende ondernemers en genodigden, Horecawerf Noord Nederland geopend. Lees verder.

Wayne Kropman Young Chef of the Year

Wayne Kropman (22) uit Den Bosch is de Young Chef of the Year 2014. Hij won de door Euro- Toques uitgeschreven wedstrijd tijdens de Lees verder.

Horecaondernemer wil zaak openen in kerk

Eetcafé de ‘s Limmerick in Vught gaat waarschijnlijk in nieuwe handen komen. Verschillende gegadigden hebben zich al gemeld. De eigenaar is van Lees verder.

Hotel-restaurant De Beukenhof failliet

Hotel-Restaurant De Beukenhof in Oegstgeest is failliet. Eerder was al uitstel van betaling aangevraagd en op dit moment wordt er Lees verder.

Tips voor heerlijke wildgerechten

De dagen worden korter, de temperaturen beginnen te dalen en de sierverlichting wordt in de meeste steden al opgehangen. Dit alles leidt tot Lees verder.

Bespaar fors met de bespaarcalculator

Hodi presenteert de bespaarcalculator. Dat is een handige ‘tool’, waarmee je snel berekent wat je besparing is op bestekzakjes. Het in Veenendaal Lees verder.