Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

"Ik wil Hofftrammm op de kaart zetten"

In het Tobacco Theater in Amsterdam werd tijdens het jaargala van de AF&BM eind januari bekend wie zich F&B Professional Lees verder.

150.000 aanmeldingen voor Restaurant Week

Op dit moment hebben meer dan 150.000 mensen zich aangemeld om uiteten te gaan tijdens de Nationale Restaurant Week, die vanaf vandaag Lees verder.

Spaanse bar neemt alleen 50+ aan

Door gasten wordt in Nederland vaak geklaagd over te jong en te onervaren personeel. Een Spaanse bareigenaar is het daarmee eens en Lees verder.

Crowdfunding voor vestiging Coffecompany

De financiering voor de start van een franchise van de Coffeecompany in Amsterdam-West is van start gegaan. De Coffeecompany is een bewezen Lees verder.

Restaurant failliet door diefstal?

Restaurant La Pasta di Marko, gevestigd in Nijmegen, is failliet. Het restaurant aan de Waalkade is al 25 jaar een bekende naam in Nijmegen. In juni Lees verder.

Alles weten over Regelgeving

Vacature van de week:
Zelfstandig werkend kok (32 uur)

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll


Dossiers

  Alle dossiers »

  Vraag naar gezonde lunch groeit

  Ruim de helft (58%) van de Nederlandse werkgevers doet er niets aan om gezond eten op de werkvloer te stimuleren. Dit terwijl 36 procent Lees verder.

  Kookwedstrijd op de Schelde

  Sterrenrestaurant Katseveer en chef Hans Everse organiseren op 18 mei 2015 de kookwedstrijd ‘Slag op de Schelde’ op het water van de Lees verder.

  Samenwerking Brienen aan de Maas en Groupon

  Michelinster-restaurant Brienen aan de Maas in het Limburgse Well is een samenwerking aangegaan met Groupon. De deal wordt zowel Lees verder.

  Waarom die dubbele deuren?

  Heb je je ooit weleens afgevraagd waarom in een stad als Utrecht in bijna alle horecazaken dubbele deuren zijn? Kijk maar eens Lees verder.

  Schrappen btw-tarief kost 55.000 banen

  Het schrappen van het btw-tarief van 6 procent leidt tot een verlies van 55.000 banen in de gastvrijheidssector. Dat blijkt uit onderzoek van Lees verder.

  Horeca laat goede groeicijfers zien

  De Nederlandse horeca als geheel heeft weer eens reden om tevreden te zijn, en dat is een unicum sinds 2008. Dat jaar was immers het beste jaar tot Lees verder.

  Hondenrestaurant in Berlijn

  In Berlijn vind je de Grünewaldsee, een prachtige omgeving om de hond uit te laten. Het is er dan ook vaak erg druk, en dan met name in het Lees verder.

  Waldorf Astoria opent Goldfinch Brasserie

  Het wereldberoemde puttertje is neergestreken in Waldorf Astoria Amsterdam en vestigt zich als Goldfinch Brasserie in de fraaie ruimte beneden, Lees verder.

  Ideale automatiseringsoplossingen

  Van Hessen biedt additionele gebruiksvriendelijke automatiseringsoplossingen en een bonus- en loyaliteitssysteem. “Met Lees verder.

  De opkomst van superfoods

  Superfoods worden steeds populairder. De groenteboer op de hoek promoot de gojibessen als perfect voedingsmiddel vol anti-oxidanten Lees verder.

  E-mailnieuwsbrief
  Ik ben toeleverancier.

  Rookverbod horeca goed nageleefd

  Nederlandse horecaondernemers houden zich steeds beter aan het rookverbod. Dat blijkt uit onderzoek in opdracht van de Nederlandse Voedsel- Lees verder.

  Nieuwe chef Bistro 't Gerecht: Henrice Dijks

  NH Hotel De Ville en Bistro ’t Gerecht in Groningen krijgen een nieuwe executive chef. Henrice Dijks gaat per 1 maart 2015 leidinggeven Lees verder.

  Bungehuis wordt club met hotelkamers

  Nu wordt duidelijk waarom de mobiele eenheid het Bungehuis in Amsterdam zo snel ontruimde. De protesterende studenten moesten Lees verder.

  Veel animo voor café met uilen

  Dieren zijn booming in de caféwereld. Berichtten we eerder al over een café met schapen, nu zijn het uilen die de kroeggangers Lees verder.

  Vogelnest in je koffie?

  Wie iets bijzonder wil eten, is in Azië aan het goede adres. Zo wordt er snoep, pudding en zelfs koffie verkocht met verwerkte vogelnestjes. Deze Lees verder.

  Gratis proefpakket van Maître Olivier

  Bieze Foodservice presenteerde onlangs haar nieuwe merk Maître Olivier. Het assortiment van Maître Olivier is een mooie aanvulling op de producten Lees verder.

  Leer beter vegetarisch koken

  Op 18 mei organiseert de Vegetariërsbond, in samenwerking met het Koksgilde, een evenement voor jonge chefs over vegetarisch koken. Tijdens Lees verder.

  Betalen via social media mogelijk

  Visa Europa breidt de wereldwijde betaalmogelijkheden uit met Visa Direct en gaat een samenwerking met fastacash aan om betalingen via social media Lees verder.

  Wagamama haalt 177.500 euro op

  Wagamama, het succesvolle Japanse noodlerestaurant met drie locaties in Amsterdam, heeft afgelopen vrijdag in 2,5 uur tijd via crowdfunding 177.500 euro Lees verder.

  Rotterdamse horeca donderdag dicht

  Restaurants en café’s in Rotterdam overwegen om donderdag de deuren gesloten te houden. Dit omdat zij vrezen dat de Italiaanse fans van Lees verder.

  Sergio Herman wordt bierambassadeur

  Sterrenchef Sergio Herman is vandaag door het Belgische Biergenootschap der Lage Landen uitgeroepen tot ‘Beer & Gastronomy Ambassadeur’ Lees verder.

  De 5 meest bijzondere restaurants

  Meestal is lekker eten dé reden om een (nieuw) restaurant te bezoeken. Beleving is anno 2015 echter ook erg belangrijk. Graag presenteren Lees verder.