Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Sarinah in Den Haag sluit deuren

Restaurant Sarinah aan het Goudenregenplein in Den Haag sluit zijn deuren. Volgens eigenaar Ruud Davids heeft het restaurant een nare zomer Lees verder.

Masterclasses op Makro Horecadag

Op 3 november vindt de Makro Horecadag plaats in de vernieuwde vestiging in Vianen. Niet alleen de sprekers (vanaf 13.00 uur) zorgen voor een gevarieerd Lees verder.

Keurmerk voor Golden Tulip Hotel Central

Golden Tulip Hotel Central heeft deze week het nieuwe hygiënekeurmerk ‘De Keus van Rob Geus’ uitgereikt gekregen door keurmeester Rob Geus, Lees verder.

Urban Espresso Bar wint AD Koffietest

De AD Koffietest 2014 is gewonnen door de Rotterdamse Urban Espresso Bar. Opmerkelijk: de twee zaken van UEB zijn nog maar vijf maanden geleden Lees verder.

Franse sterrenkoks: ortolaan op menu

Het eten van het piepkleine vogeltje ortolaan is verboden maar vier Franse sterrenchefs, onder wie de beroemde Alain Ducasse, willen daar Lees verder.

Alles weten over topchefs?

Vacature van de week:
F&B instructor

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll
Type onderstaande code over en klik op "stemmen" captcha

Voorzitters jury's Bocuse d'Or 2015 bekend

Op 27 en 28 januari 2015 vindt de Bocuse d’Or 2015 plaats in Lyon. De internationale jury, bestaande uit 24 chefs uit 24 landen, zal de Lees verder.

Makro Horecadag: nieuwe spreker bekend!

Tijdens de Makro Horecadag op 3 november in Vianen zal Joyce de Graas (Bagels & Beans) vertellen over het opleiden van personeel. Joyce Lees verder.

Nieuw in Laren: Gastrobar Anton

Direct naast het bekende restaurant Mauve wordt op donderdag 23 oktober Gastrobar Anton geopend. Een hippe horecagelegenheid waar Lees verder.

Prachtige belevenis in Vianen

Gisteren opende het zojuist verbouwde Makro-filiaal in Vianen haar deuren. Wij gingen vandaag op bezoek. Het resultaat mag er wezen: met prachtige Lees verder.

Chefs Sanadome nu ook voedingsdeskundigen

Executive chef Albert van Rheede en chef-kok Jacco Beck van Sanadome hebben de HBO opleiding Voedingsdeskundige succesvol Lees verder.

Bergen op Zoom krijgt nieuw restaurant

Er komt een sushi-restaurant aan de Boulevard 65 in Bergen op Zoom. Enkele bezwaarschriften tegen de vestiging van het restaurant zijn Lees verder.

Restaurant De Kookerij in Oss failliet

Restaurant De Kookerij aan de Molenstraat in Oss is door de rechtbank in Den Bosch failliet verklaard. De Kookerij was ongeveer negen jaar Lees verder.

Eerste iPub geopend in Swansea

Kroegeigenaar Mark Lingwood uit Wales heeft de eerste iPub van Groot-Brittannië geopend. Bezoekers van de pub in Swansea bestellen via een Lees verder.

Nieuw concept: chef-kok kookt bij mensen thuis

Eminence grise van de Nederlandse horeca Jasper van Almenkerk is trots op een nieuw horeca-initiatief genaamd ChefPlaza. Samen met Lees verder.

De 10 beste restaurants volgens reizigers

Beoordelingssite Tripadvisor vroeg aan reizigers welke Europese restaurants tot hun favorieten behoren. Op basis van hun antwoorden, Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.

Dit is de beste Belgische sommelier

Antoine Lehebel van restaurant ‘La Villa Lorraine’ uit Ukkel is zondag verkozen tot beste sommelier van België. De finale voor de verkiezing van Lees verder.

Koffieverslaving zit in de genen

Iedereen die elke dag naar koffie en cafeïne verlangt, heeft dat in de genen zitten. Dat zegt een nieuwe studie gepubliceerd Lees verder.

Meest markante horecaondernemer Zeeland

Het regiobestuur van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) Zeeland heeft Robbert Roggeband (39 jaar) van Café de Gekroonde Suikerbiet (Zierikzee) en Lees verder.

Toilet vaak gebruikt voor sociale functie

Op 15 oktober is het weer Global Handwashing Day: de dag waarop de wereld stilstaat bij het belang van goede handhygiëne. Na een toiletbezoek de handen wassen Lees verder.

Michelinkoks ontwikkelen sterrenbonbons

Tien Michelin Sterrenkoks uit Nederland en België hebben samen met één meesterchocolatier tien verschillende bonbons ontwikkeld. Na Lees verder.

Worst wijncafé serveert nu ook lunch

Worst wijncafé in Amsterdam gaat vanaf morgen ook open voor de lunch. Naar eigen zeggen gelooft Worst wijncafé dat mensen willen ontsnappen Lees verder.

Makro pakt uit op BBB Maastricht

Makro Nederland presenteerde op de BBB Maastricht niet alleen haar fantastische versproducten voor de horeca, maar ook een nieuwe werknemer. Babette Kind is Lees verder.

Algensnacks van Royaan

Royaan, fabrikant van premium snackmerken als Van Dobben en Kwekkeboom, gaat samenwerken met The Algae Factory. Gezamenlijk zal er Lees verder.

Vernieuwde Makro Vianen bijna open!

Op 15 oktober zwaaien de deuren van Makro Vianen voor u open. En u zult zien: Makro heeft naar u geluisterd. Alles is overzichtelijker en Lees verder.

Euro-Toques inspireert

Onlangs vond de eerste clubdag van Euro-Toques Nederland in de regio plaats in het Groningse Molenrij. Onder de noemer ‘Euro-Toques inspireert’ werd Lees verder.

Ron Blaauw in restaurant-hotel

Restaurant-hotel Savelberg heeft vanaf begin november een nieuwe naam: ‘Central Park, by Ron Blaauw’. Carsten Klint is de Lees verder.

Luisterbier in de maak

Het nieuwe bierlabel Tongval brengt binnenkort zijn eerste AudioBeer uit. De naam van het nieuwe biertje? Darkness Travels Light. Dit is eveneens de Lees verder.