Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Nieuwbouw horecagelegenheid met hotelkamers in Ulft

Zes jaar na de brand in het restaurant De Sluis aan de F.B. Deurvorststraat in Ulft wordt de ruïne eindelijk gesloopt. Begin 2017 start hier de bouw van Lees verder.

Festival DORST trekt ruim 12.500 bezoekers

Ruim 12.500 wijn- en bierliefhebbers bezochten afgelopen weekend de eerste editie van Festival DORST in het Westbroekpark in Den Haag. De smaakpapillen Lees verder.

Nacht van de Fooi brengt 65.000 euro op

Afgelopen zaterdag stonden veertien steden in het teken van de Nacht van de Fooi. 581 kroegen, restaurants en uitgaansgelegenheden Lees verder.

Opening restaurant en foodbar in Muiderberg

Onlangs openden chef Nicky Quarz en gastvrouw Michèle van der Linden hun restaurant en foodbar Quarz in Muiderberg. De zaak, gevestigd in een Lees verder.

Gasten bestellen bij Burger King via Facebook

Amerikaanse hamburgerliefhebbers kunnen via Facebook Messenger een bestelling plaatsen bij Burger King. De fastfoodketen Lees verder.

Vacature van de week:
Chef de Parti

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

In deze 10 steden is alcohol het goedkoopst

Een glas bier is het goedkoopst in de Tsjechische hoofdstad Praag. Voor de goedkoopste champagne moet je dan weer naar Tallinn in Estland. Dat Lees verder.

Nieuwe horecazaak opent in Rotterdam

Bar-restaurant ‘Supermercado’ opent deze week officieel haar deuren in Rotterdam. Gasten kunnen na een grootschalige verbouwing hun Lees verder.

Bagels & Beans opent in Heerhugowaard

Lunchketen Bagels & Beans opent op 29 juni haar deuren in winkelcentrum Middenwaard in Heerhugowaard. Wie over enkele weken winkelcentrum Lees verder.

Thijs by Dikker & Thijs: culinaire traditie

In 1915 liet Dikker & Thijs Nederland verrassende smaken proeven. Vanaf 25 mei 2016 doet Thijs by Dikker & Thijs precies datzelfde. Stedelijker en Lees verder.

Diner in het teken van zout en wijn

Ruben van Dieten van Brasserie NL in Leidschendam heeft maandag 23 mei een bijzonder diner geserveerd, dat in het teken stond van het Lees verder.

Stijn Rotthier wint Slag op de Schelde

De tweede editie van kookwedstrijd Slag op de Schelde is gewonnen door Stijn Rotthier, sous-chef van restaurant De Kromme Watergang**. De Lees verder.

Robèr Willemsen voorgedragen als nieuwe voorzitter KHN

Koninklijke Horeca Nederland draagt volgende week dinsdag Robèr Willemsen voor als nieuwe voorzitter van KHN. Dat betekent dat de Lees verder.

28 mei Nacht van de Fooi

Zaterdag 28 mei vindt de twaalfde editie van de Nacht van de Fooi plaats. In veertien steden staan op deze dag de deelnemende horecagelegenheden Lees verder.

Osteria keuken in Rotterdam

Zeven goddelijke gangen van gerechten met een Italiaanse basis en een culinaire twist, dat eet je bij restaurant Lux aan de ’s Gravendijkwal Lees verder.

Ralph van Dongen wint The Ultimate Bite

Ralph van Dongen van Lunchroom Nagelkerke in Oudenbosch heeft met zijn ‘broodje 4G’ The Ultimate Bite gewonnen. De wedstrijd werd vandaag gehouden in Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.

Bijzonder evenement van ijsmaker en restaurateur

Een bijzonder evenement van een van de beste ijsmakers van Nederland en een creatieve restaurateur gaat in Utrecht plaatsvinden op 17 en Lees verder.

CBS: horeca in de lift

Consumenten hebben in maart 0,9 procent meer uitgegeven dan in maart 2015, meldt CBS. De stijging is groter dan in februari. Consumenten hebben Lees verder.

Eerste Virtual Reality Restaurantavond in Nederland

Restaurant WT Urban Café & Kitchen te Utrecht houdt op 23 mei de eerste Virtual Reality Restaurant avond in Nederland. Bij elk gerecht Lees verder.

Online veiling horeca- en cateringapparatuur

Troostwijk Veilingen B.V. organiseert een online veiling van Horeca- en Cateringapparatuur met o.a. nostalgisch kookeiland W.H. Jordense, Lees verder.

KEES eten & drinken opent in Poortugaal

MagnEETcafé in Poortugaal heeft plaats gemaakt voor KEES eten & drinken. Na ruim zes weken verbouwen heeft KEES eten & drinken zijn deuren Lees verder.

Bowery Restaurant heeft ludieke publieksactie

In december 2015 opende Bowery Restaurant haar deuren op Amsterdam Airport Schiphol. De naam is geïnspireerd op het Nederlandse woord bouwerij Lees verder.

Gajes is beste bier van Nederland

Op donderdag 19 mei 2016 zijn de prijzen uitgereikt van de tweede Dutch Beer Challenge die op 23 maart jl. werd gehouden. Daarbij is bekend Lees verder.

Ook Ter Marsch & Co Amsterdam heeft beste burger

Na de Rotterdamse vestiging van Ter Marsch & Co is ook de Amsterdamse zaak gisteren Lees verder.

Peter Scholte nieuwe patissier Krasnapolsky

Patissier Peter Scholte brengt vanaf deze maand nieuwe zoete herinneringen naar NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky. De executive pastry chef Lees verder.

Kevin Kroon is Bartender of the Year

Na een spectaculaire finale gisteravond in het W Hotel in Amsterdam, is Kevin Kroon verkozen tot Diageo World Class Dutch Bartender Lees verder.

Eetcafé Uffie is failliet

Eetcafé Uffie’s in Zutphen is failliet. De Engelse gastropub is na amper een jaar al onsuccesvol gebleken. Er wordt inmiddels wel gewerkt Lees verder.

Franchise steeds groter binnen de horeca

Franchisers bestieren steeds meer horecazaken. Het aantal franchisevestigingen in de horecabranche is in 2015 met vijf procent gestegen naar in Lees verder.