Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Nederland 9e in Bocuse d'Or Finale

Het Nederlandse team heeft de wereldfinale van de Bocuse d’Or 2015 afgesloten met een negende plaats. Een ongekende prestatie, aangezien dit het beste Lees verder.

Wordt je website straks nog goed gevonden?

In 2015 gaat Google de mobiele ranking aanpassen. De gebruiksvriendelijkheid van je website op mobiele apparaten wordt toegevoegd aan de factoren Lees verder.

Biertje openen doe je zo! (VIDEO)

Ja, er zijn meerdere manieren om een biertje te openen. Leuk voor je gasten om eens een keer een trucje uit te halen. Je moet wel goed naar de video’s Lees verder.

Konijn als horecamedewerker (VIDEO)

Op zoek naar een goedkope werknemer? Dit konijn heeft echt ‘feeling’ voor de horeca. Hij is goedkoop, aangezien hij in natura betaald wordt, Lees verder.

Restaurant at Sea hoog op ranglijst (VIDEO)

Restaurant At Sea Bonaire heeft de tweede plaats behaald op de lijst van 50 beste Caribische restaurants in 2014, opgesteld door de Caribbean Lees verder.

Alles weten over Bocuse d’Or?

Vacature van de week:
Hoofd bediening

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll
Type onderstaande code over en klik op "stemmen" captcha


Dossiers

  Alle dossiers »

  Win een horecazaak!

  Unieke kans! Wanneer kun je nu een horecalocatie winnen? De winnaar betaalt twee jaar lang geen huur en krijgt een startkapitaal. Dat is lekker Lees verder.

  Hotel Bieze opent weer in maart

  Het is definitief: Hotel Bieze heropent eind maart. De Groningse ondernemers Pieter-Jelle Hoogsteen en Elly Bakker zullen het hotel Lees verder.

  Uitzonderlijke situatie Nederlands team

  Op 27 januari gingen de eerste twaalf teams van start in de wereldfinale van de beroemde Bocuse d’Or wedstrijd. Op 28 januari starten de volgende Lees verder.

  Honderden eters per dag in Zeeland

  Honderden eters per dag? En dat in Nieuwvliet, een dorpje in het prachtige Zeeland met maar zo’n 450 inwoners. Je zou haast denken dat de eigenaren Lees verder.

  Wild zwijn molesteert horecazaak (VIDEO)

  ‘Lekker een avondje uit. Heeeeerlijk!’ Dat is de instelling die de meeste gasten hebben, wanneer ze je zaak betreden. In Zuid-Korea kan je avond echter Lees verder.

  Wereldfinale Bocuse d'Or (VIDEO)

  Christel Tuin is namens De RestaurantKrant aanwezig bij de wereldfinale van de Bocuse d’Or in Lyon. Om je alvast een indruk te geven, heeft zij Lees verder.

  Hotel-restaurant Victoria weer open

  Hotel-restaurant Victoria in Winschoten gaat na het faillissement van eind november toch weer open. De toenmalige eigenaar was de heer Lees verder.

  De Librije Beste Restaurant van Nederland

  De winnaars van de eerste editie Restaurant Awards 2015 zijn zojuist bekend gemaakt. In elf uiteenlopende categorieën hebben de vijfhonderd beste chefs Lees verder.

  Moeke Mooren krijgt meer kamers

  In 1989 verrees het horecabedrijf ‘Moeke Mooren’ in Appeltern; daar waar de Oude Maas vroeger langs de winterdijk schuurde. De zaak Lees verder.

  Grand Hotel Karel V heeft eigen speciaalbier

  Vanaf februari lanceert Grand Hotel Karel V het Bourgondisch Bierarrangement voor de échte liefhebber van speciaalbieren. Fijnproevers worden Lees verder.

  E-mailnieuwsbrief
  Ik ben toeleverancier.

  Jamie Oliver in grote zorgen

  Jamie Olivers restaurant Jamie’s Italian in Istanbul heeft na veertien maanden zijn deuren moeten sluiten. Het restaurant ligt in het chique Lees verder.

  Hotel De Oorsprong blijft nog open

  Het failliete hotel De Oorsprong in Sint Nicolaasga zal tot minstens eind februari open blijven, aldus de curator. Er worden gesprekken gevoerd met Lees verder.

  Meer groenten in Nederlandse horeca

  Groente is hot! Zo bleek ook weer tijdens de Horecava 2015. Stichting Variatie in de Keuken deed onderzoek naar het gebruik van groente in Lees verder.

  De Librije verzorgt vliegtuigmaaltijden

  Toprestaurant De Librije uit Zwolle gaat maaltijden bereiden voor de KLM. De eerdere samenwerking is blijkbaar goed bevallen. De komende negen maanden Lees verder.

  Insecten op menukaart Princess

  De groeiende vraag naar biologisch vlees en verantwoorde vis groeit enorm. Supermarkten, slagers en restaurants spelen hier enthousiast op in. Er zijn Lees verder.

  Rotterdams eetcafé in de Markthal

  De Rotterdamse Markthal mist iets: iets typisch Rotterdams. Jeroen Ballot gaat daarom een typisch Rotterdams café openen in de Markthal. Jeroen Lees verder.

  Volg de Bocuse d'Or live!

  Volgende week reizen we mee naar de wereldfinale van de Bocuse d’Or. Op Facebook kun je het ‘live’ meemaken: we delen op Facebook continu de meest Lees verder.

  Café-restaurant Spiekerman Meddo sluit

  Het personeel van café-restaurant Spiekerman in Meddo is afgelopen weekeinde ingelicht over het aanstaande faillissement van het café-restaurant. Lees verder.

  Bekijk trailer docu Sergio Herman

  Fucking Perfect. Zo heet de documentaire over driesterrenchef Sergio Herman die in maart in de bioscopen verschijnt. De documentaire is Lees verder.

  Nieuwe GM voor I-Dock restaurant

  Hermen Nijhuis is de nieuwe General Manager van I-Dock Bar, Restaurant & Marina Terrace op het Amsterdamse IJdok. Lees verder.

  Bierprijzen weer hoger. Onverklaarbaar!

  De grote bierbrouwers verhogen ook dit jaar hun prijzen met 3 tot 4 cent. Dat is opmerkelijk, aangezien de prijzen voor grondstoffen niet Lees verder.

  Food Truck Festivals veroveren Nederland

  TREK organiseert dit jaar zes Food Truck Festivals en is daarmee in één keer het grootste Food Truck Festival van Nederland. Na de succesvolle Lees verder.