Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Makro is vriend van het Koksgilde

Makro biedt een compleet food- en non-foodassortiment van meer dan 60.000 kwaliteitsproducten onder één dak. Daarnaast biedt Lees verder.

Ben & Jerry's gaat bier brouwen

Ben & Jerry’s is een bekend ijsmerk. Het merk brengt verrassende smaken op de markt, maar gaat nu dan ook de wereld van het bier verkennen. Niet in Lees verder.

Bodymassage met rode wijn

Ilja Gort, de bekende wijnmaker en schrijver is afgelopen week naar Nederland afgereisd voor een bijzonder evenement. Nadat hij een aantal Lees verder.

Couverts Dinerweek van start

Vandaag is de Couverts Dinerweek van start gegaan. Tot vandaag is het aantal online reserveringen volgens de reserveringssite met 100 procent gestegen Lees verder.

Kwalitaria bedankt social media fans

Kwalitaria bedankt de komende twee weken haar Facebookfans op een billboard aan de A27. Op deze ludieke manier wil Kwalitaria de trouwe fans Lees verder.

Alles weten over Regelgeving

Vacature van de week:
Zelfstandig werkend kok (32 uur)

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Dossiers

  Alle dossiers »

  Nieuw restaurant in Oegstgeest

  Chef-kok Patrick Noordzij opent volgende week donderdag zijn eigen restaurant OX aan de Geversstraat in Oegstgeest. Lees verder.

  Nieuw restaurant in Mierlo

  Begin dit jaar sloot café ‘t Tapperijke zijn deuren. De zaak heeft plaatsgemaakt voor Wereldrestaurant Mierlo van het ondernemersechtpaar Hu. Lees verder.

  Groupon breidt boekingssysteem uit

  Dealsite Groupon geeft haar boekingssysteem een volledige make-over. Het boekingssysteem biedt volgens het bedrijf nu nog meer Lees verder.

  Restaurant Tandjong Priok heropend

  Na een sluitingsperiode van ruim een half jaar is Indonesisch restaurant Tandjong Priok in het Friese Arum heropend. Op Lees verder.

  Nieuw: Streetfood app

  Tijdens de kick-off van Food Truck Festival TREK op 14 mei in het Vroesenpark in Rotterdam wordt de Reizende Sterren Streetfood App Lees verder.

  Harbour Club Kitchen opent in Amsterdam

  In het hart van Amsterdam Oud-Zuid zal binnenkort de vijfde vestiging van The Harbour Club zijn deuren openen. The Harbour Club Kitchen, een Lees verder.

  Bill's Bar Markelo krijgt doorstart

  Bill’s Bar was een begrip in de omgeving van Markelo. Eerder deze maand kwam naar buiten dat drankengroothandel Korbeld uit Raalte de zaak heeft Lees verder.

  Get your kicks on Route 66

  In 2015 staat beleving centraal: de gast moet ondergedompeld worden in een haast buitenaardse en onvergetelijke ervaring. Hoe doe je dat? De Lees verder.

  Café Touché Arnhem weer open

  Na het faillissement van vorig jaar heeft Café Touché in Arnhem onlangs weer zijn deuren geopend. De nieuwe eigenaresse, Jacqueline Lees verder.

  Blycolin neemt opnieuw wasserij over

  Na de eerdere overname van Peelen Neder Veluwe neemt Blycolin Groep per vandaag alle activiteiten van wasserij Record in Lees verder.

  E-mailnieuwsbrief
  Ik ben toeleverancier.

  41e vestiging La Cubanita in deventer

  La Cubanita is een populaire keten van tapasrestaurants. Deventer krijgt nu ook een vestiging van de populaire franchise-restaurantketen. Lees verder.

  Nieuw: robot chef-kok (video)

  Alle chef-koks opgelet! Er komt concurrentie aan. Het Londense bedrijf Moley Robotics heeft namelijk een robot chef-kok gelanceerd. Lees verder.

  Gemaksproducten? Onmisbaar!

  Gemaksproducten zijn niet meer weg te denken uit de professionele keuken. Toegegeven, een chef zet niet op de kaart dat Lees verder.

  Gasten nemen terras van café mee

  Grand Café Het Postkantoor in Hoogeveen moest van het huidige terras af omdat er een nieuw terras wordt geplaatst. Gasten die op Lees verder.

  Rel: betalen voor opwarmen babymelk België

  In België is er een hevige discussie ontstaan toen een restaurant 50 eurocent rekende voor het opwarmen van een flesje babymelk. Elektriciteitskosten, zo Lees verder.

  Nederlands Bierproeffestival in Den Haag

  Van donderdag 28 mei tot en met zaterdag 30 mei vindt het Nederlands Bierproeffestival plaats in de Grote Kerk in Den Haag. Voor de vierde Lees verder.

  Ecotap draait op volle toeren

  Ecotap heeft er weer veel tevreden gebruikers bij, zoals Marcel Oost van Hotel Oostergoo in Grou. Het hotel is gelegen aan de prachtige kade in Lees verder.

  Chef voor de crème de la crème

  Adolphe Dugléré werd geboren op 3 juni 1805 in Bordeaux. De Fransman werkte als chef de cuisine voor de bekende bankiersfamilie Lees verder.

  Burgemeester sluit horeca in Amsterdam

  Vandaag zijn op last burgemeester Van der Laan van Amsterdam koffiehuis Dostlar aan de Sumatrastraat en Café Meraba aan de Lees verder.

  TV-chef Mathijs Vrieze opent aspergeseizoen

  In Museum De Locht in Melderslo is gisteren het nationale aspergeseizoen 2015 voor geopend verklaard. Onder toeziend oog van culinair Lees verder.

  Eigen bier voor Tim Knol

  Tim Knol, de Nederlandse singer-songwriter, lanceert eind april zijn eigen bier met de naam Wiggle. De bekende zanger meldde dit dinsdag in een Lees verder.

  Valet parking voor Amsterdamse horeca

  Met de opening van restaurant THE ROAST ROOM op 7 april is Amsterdam weer een restaurant rijker die haar gasten de zorg rondom de parkeerproblematiek Lees verder.