Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Nijmegen wil detailhandel in horeca

In Nijmegen zijn er plannen om detailhandel in de horeca toe te staan. Verschillende horecaondernemers klaagden al over het toestaan Lees verder.

Van Gogh bewonderen bij Ciel Bleu

Tot en met 29 mei is bij de Chef’s Table in de keuken van tweesterrenrestaurant Ciel Bleu een Van Gogh Museum Relievo tentoongesteld. Deze Lees verder.

Wil jij meedoen aan de Bocuse d'Or?

Chefs met ambitie kunnen vanaf dit jaar meedoen aan de voorrondes waarbij kandidaten geselecteerd worden voor de Nederlandse Bocuse d’Or finale. Lees verder.

Grand-Café Brasserie Maximiliaan geopend

Op woensdag 25 maart opende historisch Hotel Die Port van Cleve in het centrum van Amsterdam officieel de deuren van Grand-Café Brasserie Lees verder.

Kurhaus krijgt vernieuwd restaurant

Volgende week opent Waves – at the Kurhaus zijn deuren in het vernieuwde restaurant van Grand Hotel Amrâth Kurhaus Lees verder.

Alles weten over Regelgeving

Vacature van de week:
Zelfstandig werkend kok (32 uur)

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Dossiers

  Alle dossiers »

  Nieuwe exotische food hall in Amsterdam

  Een bijzonder project met een culinair tintje, dat is de nieuwe World of Food die aan het begin van de zomer in Amsterdam Zuidoost Lees verder.

  Filterkoffie is back!

  Filterkoffie is weer helemaal in. Kijk maar naar de jongens van Koffie Leute in Utrecht: zij hebben een ‘coffee bar’ die helemaal is ingericht Lees verder.

  Van den Heijkant nieuwe chef Hilton Airport

  Edwin van den Heijkant (1977) is benoemd tot executive chef van Hilton Amsterdam Airport Schiphol. Hij volgt Hadi Djajapermana op Lees verder.

  Lonen horeca in 2014 gestegen

  De sector horeca & toerisme laat met +2,9 procent de hoogste stijging van alle sectoren in 2014 zien. Dit blijkt uit de Loonwijzer/ Lees verder.

  Stan Kerckhoffs geslaagd voor Meesterproef

  Gisteren is Stan Kerckhoffs (1978) geslaagd voor de Meesterproef SVH Meestergastheer. Kerckhoffs is maître en sommelier bij Latour* Lees verder.

  Betaalt de horeca te veel btw?

  De afgelopen maanden komt deze kreet in nieuwsbrieven naar voren. Ikzelf ben de mening toegedaan dat over de bank genomen dit Lees verder.

  Chris Naylor en Henk Schouten op Veggie Event

  Chris Naylor van sterrenstaurant Vermeer en Henk Schouten, pionier op het vlak van vleesvervangers, zullen de lijst met sprekers op Lees verder.

  Nieuwe horeca op Amsterdam CS

  Vandaag presenteerde NS Stations de nieuwe horecagelegenheden die zich vanaf 1 juni gefaseerd zullen vestigen op Lees verder.

  Nieuw concept voor toprestaurant

  Toprestaurant De Fuik in het Gelderse Aalst heeft een nieuw menuconcept geïntroduceerd. De nieuwe maandelijks wisselende kaart bestaat uit Lees verder.

  Sofitel Paris Le Faubourg gerenoveerd (FOTO'S)

  In Parijs heeft het Sofitel Paris Le Faubourg een volledige restauratie ondergaan en werd direct ook het nieuwe restaurant STAY Faubourg Lees verder.

  E-mailnieuwsbrief
  Ik ben toeleverancier.

  Fries Food Festival op komst

  Op tweede paasdag (maandag 6 april) vindt voor de derde maal het Fries Food Festival over de Friese Eetcultuur van 11.00 uur tot 18.00 uur Lees verder.

  McDonald's is 'supporter van schoon'

  McDonald’s restaurants door heel Nederland doen aanstaande zaterdag 28 maart mee aan de Landelijke Opschoondag, een jaarlijks initiatief Lees verder.

  Winkels krijgen terras: horeca de dupe

  Dat winkels in de binnensteden het zwaar hebben, dat weten we inmiddels wel. Dat diezelfde winkels de traditionele horeca steeds vaker in de weg Lees verder.

  Texelse Bierbrouwerij in de prijzen

  “Wij glimmen. Wij gloeien”, glundert Maurice Diks, technisch directeur / brouwmeester van de Texelse Bierbrouwerij. Bij de eerste editie van de Lees verder.

  Hotel De Bilderberg verbouwt

  Hotel De Bilderberg in Oosterbeek wordt verbouwd. In plaats van Restaurant De Mediteraan komt er een nieuw restaurant en ook de algemene ruimtes worden Lees verder.

  Beste single malt whisky komt uit Taiwan

  Afgelopen week werden de Worls Whiskies Awards, een verkiezing georganiseerd door Whisky Magazine, uitgereikt. Aziatische whisky’s worden Lees verder.

  Soenil Bahadoer SVH Meesterkok

  Op 20 maart is Soenil Bahadoer, patron cuisinier van restaurant De Lindehof ** in Nuenen, geslaagd voor de Meesterproef SVH Meesterkok. Daarmee Lees verder.

  Makro focust op mediterrane keuken

  De populariteit van de mediterrane keuken is in de afgelopen 50 jaar sterk toegenomen. Verse producten, kwaliteit en de herkomst van producten Lees verder.

  Biertunnel bij café De Hazeburg

  Bierliefhebbers kunnen straks kiezen uit een assortiment van maar liefst 1.500 verschillende bieren bij speciaalbiercafé De Hazeburg in Ermelo. Een Lees verder.

  Acteur Cas Jansen opent restaurant

  Cas Jansen, als acteur bekend van onder meer Goede Tijden, Slechte Tijden en All Stars, opent in de Amsterdamse Pijp een Lees verder.

  McDonald's introduceert de McKibbeling

  McDonald’s introduceert de McKibbeling in al haar 241 restaurants in Nederland. De McKibbeling is een van de nieuwe producten die McDonald’s Lees verder.

  Volume mongozo bier groeit 38 %

  Het Nederlandse Mongozo, bekend van het biologisch, glutenvrije en fairtrade pils, witbier en de exotische fruitbieren heeft Lees verder.