Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Horeca Alkmaar 24 uur per dag open

De Alkmaarse horeca mag voortaan zelf bepalen hoe laat de deuren openen of sluiten. Als ze al sluiten, want de horeca mag in Alkmaar voortaan 24 Lees verder.

34 overtredingen in Helmondse horeca

Het HIT-team ging vrijdagavond in het centrum van Helmond op pad en constateerde 34 overtredingen in zes horecagelegenheden. Niet alleen Lees verder.

Restaurant MOS Amsterdam op IJdock

Chef-kok Egon van Hoof en maître-sommelier Henry Pattiwael van Westerloo hebben als locatie voor MOS Amsterdam gekozen voor Lees verder.

Gratis de lekkerste thee proeven

De beste thee voor in je zaak kun je nu gratis uitproberen. Lipton trendy T is er namelijk voor fijnproevers en is de beste keuze voor kwaliteitsbewuste Lees verder.

De Doelen krijgt nieuwe horecazaak

Het nieuwe café-restaurant ‘In de Doelen’, gevestid in de Rotterdamse concertzaal De Doelen, opent in augustus. Chef-kok Marco Somer van Lees verder.

Alles weten over Regelgeving

Vacature van de week:
Chef de parti

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Prix Culinaire Le Taittinger in Noordwijk

In samenwerking met Oud Reuchlin & Boelen wordt op maandag 12 oktober voor de 49e keer de prestigieuze Prix Culinaire Le Taittinger Lees verder.

Klasbak Trofee voor restaurant Het Seminar

Horeca-echtpaar Said Maher en Marjolein Woerlee ontving maandagavond op Landgoed de Holtweijde in Lattrop-Breklenkamp de Lees verder.

Nieuw: Grand Café De Tropen

Amsterdam Oost maakt deze zomer plaats voor het nieuwe ‘Grand Café De Tropen’, gevestigd in het monument van het Koninklijk Instituut Lees verder.

De Kromme Watergang: Zinderend Zeeuws

Over één zaak is tweesterrenchef Edwin Vinke van restaurant De Kromme Watergang in het Zeeuwse Slijkplaat direct duidelijk: je moet Lees verder.

Onno Kokmeijer wordt gastchef

Vanaf 15 oktober 2015 biedt Executive Chef Onno Kokmeijer van tweesterrenrestaurant Ciel Bleu in Hotel Okura Amsterdam culinaire ondersteuning aan Lees verder.

Kroegtijgers en horecapoezen gezocht!

Pas geleden kon je met de kruiswoordpuzzel in De CaféKrant het boek Kat in de Stad winnen. De gelukkige winnaars krijgen het prachtige Lees verder.

Mosselwijn 2015: Albarino Pionero Maccerato

In het pittoreske Philippine in Zeeuws-Vlaanderen is vandaag de Albarino Pionero Maccerato van Sanders Wijnkopers verkozen tot Mosselwijn 2015. Lees verder.

Casper Westerveld is Meestergastheer

Casper Westerveld (1981) is gisteren officieel geïnaugureerd als SVH Meestergastheer. Westerveld is Maître van Restaurant Vinkeles (The Dylan Lees verder.

Traktatie uit Zeeland: de bolus

De bolus is een zoet koffiebroodje dat oorspronkelijk afkomstig is uit Zeeland. Bolussen worden gebakken van wit brooddeeg Lees verder.

Bocuse d'Or: Opdracht finale bekend

Gert van der Heijden, Emiel Kwekkeboom, Kees Visser, Stephan Nijst en oud-deelnemer Jan Smink weten wat de opdracht voor de Nederlandse Bocuse Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.

Multifunctionele Haagse hotspot geopend

Op 29 juni opende voormalig winkelcentrum de Bazar aan de Hoefkade opnieuw haar deuren. Geheel getransformeerd tot een hub met meeting rooms, Lees verder.

Plannen voor seksclub in restaurant

Eens verlieten smakelijke spijzen de keuken op deze locatie, maar binnenkort zal het begrip ‘heet’ alhier een geheel andere lading Lees verder.

De mosselen zijn top dit jaar

Op woensdag 8 juli wordt het mosselseizoen met de nieuwe oogst van Zeeuwse bodem officieel geopend. De proefmonsters die gisteren Lees verder.

Nieuwe biergarten in Rotterdam

Het was volgens de ondernemers het enige dat nog ontbrak in de Rotterdamse wijk Kralingen, een ongecompliceerde gezellige kantine en Lees verder.

Hilton Soestduinen lanceert Sahara van Soest

Afgelopen woensdag was de officiële aftrap van de nieuwe route ‘Sahara van Soest’ van Happen en Stappen, bij Hilton Royal Parc Soestduinen. Het Lees verder.

Aviko introduceert 'jaarrond geel'

Normaal worden horeca-ondernemers rond deze tijd geïnformeerd over de nieuwe vroege oogst-aardappelen en de consequenties voor het afbakken Lees verder.

Culinair centrum World of Food opent deuren

Deze week is World of Food in Amsterdam Zuidoost geopend. De voormalige parkeergarage Develstein is omgebouwd tot een culinair centrum, met Lees verder.

Gratis kraanwater tijdens Tour Utrecht

Dorstige Tour-bezoekers krijgen aanstaande zaterdag tijdens de Grand Départ in Utrecht gratis kraanwater als de thermometer 25 graden of hoger Lees verder.

McDonald's vergroot Quarter Pounder

Fastfoodketen McDonald’s gaat één van hun meest populaire hamburgers vergroten. De burger krijgt een andere vorm en gaat 120 gram wegen, Lees verder.

In welk land is biertje het duurst?

Met hete temperaturen in zicht, smaakt een lekker fris biertje wel. Maar in welk Europees (vakantie)land betalen gasten het meeste per glas? Lees verder.

Waar is club sandwich het duurst?

In hotels in Genève betalen gasten, net als vorig jaar, het meeste (€27,91) voor een club sandwich. Ook Parijs(€22,25) behoudt haar Lees verder.

KHN start serie over ondernemerschap

Vandaag is de eerste aflevering van het online programma Hart van de horeca te zien op KHN.nl. Een serie waarin gepassioneerde horecaondernemers Lees verder.