Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Uitsmijter van de week - ronde 47

02-02-2012

In deze toko hanteren ze naast de 5 seconden regel schijnbaar nog heel andere ‘verwerkingsmethoden’ in de keuken…

De RestaurantKrant

Stuur dit bericht door...
Stuur mij informatie over de advertentiemogelijkheden

Share |

© Uitgeverij PS: bv. Alle rechten voorbehouden.

Alles weten over vergunningen?

Vacature van de week:
Sushi Chef Conservatorium Hotel

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll

Column Mariëlle Bordewijk

Gerelateerd nieuws

Uitsmijter van de week - ronde 46

Uitsmijter van de week - ronde 45

Uitsmijter van de week - ronde 44

Uitsmijter van de week - ronde 43

Nieuwe bierbeleving in Budel

De uitsmijter - ronde 42

Keukenberichten van de hoofdredacteur (2)

Tatjana kiest niet voor Pim Haaksman

MasterChef verdeeld ontvangen op twitter

Alleen voor de drank betalen bij l'Entrecôte

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.

Recent nieuws

Horecaondernemer gezocht

Duurste restaurant ter wereld

Horecaondernemers doen speeddates

Paasbier met chocolade. Hips!

Café-restaurant moet regels opvolgen

Brand in keuken door frituur