Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

The Seashell Hotel opent restaurant

10-05-2012

The Seashell Hotel in Zandvoort heeft onlangs inpandig een eigen restaurant geopend. The Seashell Restaurant & Bar, zoals de eetgelegenheid heet, heeft plek voor 70 couverts.

Het restaurant is gekomen op de plek waar tot voor kort restaurant Breeze by Walter zat.

Bar en restaurant
Hotelgasten nuttigen ‘s ochtends het ontbijt in de nieuw ingerichte ruimte en van woensdag tot en met zondag is het restaurant open voor diner. Het bargedeelte is zeven dagen per week open. De keuken biedt gevarieerde internationale gerechten.

The Seashell hotel opende één jaar geleden de deuren.

Frank Lindner

De RestaurantKrant, Hospitality Management

Stuur dit bericht door...
Stuur mij informatie over de advertentiemogelijkheden

Share |

© Uitgeverij PS: bv. Alle rechten voorbehouden.

Alles weten over vergunningen?

Heb je nieuws?
Stuur het ons!

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll

Column Mariëlle Bordewijk

Gerelateerd nieuws

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.

Recent nieuws

Ramsvik en NorthSeaChefs op Folie Culinaire

Butleropleiding in Antwerpen

Gasten op de vlucht voor brand

De rookruimte. Hoe zit dat?

Nieuwe horecaopleiding op de Veluwe

Tongstrelend notitieboekje