Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

The Seashell Hotel opent restaurant

10-05-2012

The Seashell Hotel in Zandvoort heeft onlangs inpandig een eigen restaurant geopend. The Seashell Restaurant & Bar, zoals de eetgelegenheid heet, heeft plek voor 70 couverts.

Het restaurant is gekomen op de plek waar tot voor kort restaurant Breeze by Walter zat.

Bar en restaurant
Hotelgasten nuttigen ‘s ochtends het ontbijt in de nieuw ingerichte ruimte en van woensdag tot en met zondag is het restaurant open voor diner. Het bargedeelte is zeven dagen per week open. De keuken biedt gevarieerde internationale gerechten.

The Seashell hotel opende één jaar geleden de deuren.

Frank Lindner

De RestaurantKrant, Hospitality Management

Stuur dit bericht door...
Stuur mij informatie over de advertentiemogelijkheden

Share |

© Uitgeverij PS: bv. Alle rechten voorbehouden.

Alles weten over Regelgeving

Vacature van de week:
Vacatures Restaurant Blauw

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Gerelateerd nieuws

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.

Recent nieuws

Le Cordon Bleu introduceert nieuwe opleiding

Café-restaurant In de Doelen is geopend

Topjury bij Nederlandse finale Bocuse d'Or

Richard van Oostenbrugge naar Ikarus

Tess Posthumus eindigt op achtste plek

Restaurant MOS Amsterdam is geopend