Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

The Seashell Hotel opent restaurant

10-05-2012

The Seashell Hotel in Zandvoort heeft onlangs inpandig een eigen restaurant geopend. The Seashell Restaurant & Bar, zoals de eetgelegenheid heet, heeft plek voor 70 couverts.

Het restaurant is gekomen op de plek waar tot voor kort restaurant Breeze by Walter zat.

Bar en restaurant
Hotelgasten nuttigen ‘s ochtends het ontbijt in de nieuw ingerichte ruimte en van woensdag tot en met zondag is het restaurant open voor diner. Het bargedeelte is zeven dagen per week open. De keuken biedt gevarieerde internationale gerechten.

The Seashell hotel opende één jaar geleden de deuren.

Frank Lindner

De RestaurantKrant, Hospitality Management

Stuur dit bericht door...
Stuur mij informatie over de advertentiemogelijkheden

Share |

© Uitgeverij PS: bv. Alle rechten voorbehouden.

Alles weten over topchefs?

Vacature van de week:
F&B instructor

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll
Type onderstaande code over en klik op "stemmen" captcha

Gerelateerd nieuws

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.

Recent nieuws

Nieuw restaurant in Amstelveen

Nieuw restaurant Stenden Hotel Leeuwarden

Nieuw franchise-lunchconcept

Restaurant Witte Anna Den Haag gaat dicht

Wil je meer weten over vis?

Lezing en white paper over wetswijzigingen