Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Topjury bij Nederlandse finale Bocuse d'Or

Een vakjury van SVH Meesterkoks die gelauwerd zijn met vele Michelinsterren, zal op 21 september acte de presence geven bij de Lees verder.

Richard van Oostenbrugge naar Ikarus

Richard van Oostenbrugge van het tweesterrenrestaurant Bord’Eau in Hotel de l’Europe in Amsterdam gaat naar Oostenrijk. Naar Salzburg om Lees verder.

Tess Posthumus eindigt op achtste plek

De Amsterdamse bartender Tess Posthumus die Nederland vertegenwoordigde op de World Class Bartender of the Year competitie is Lees verder.

Restaurant MOS Amsterdam is geopend

Het nieuwe restaurant van Egon van Hoof en Henry Pattiwael van Westerloo, MOS Amsterdam, heeft zijn deuren geopend. Binnen een aantal Lees verder.

Pop-uprestaurant door thuiskoks op IJburg

Op 11, 12 en 13 september staat de Amsterdamse wijk IJburg in het teken van IJburg Serveert, een pop-up-restaurant aan de kust van het nog Lees verder.

Alles weten over Regelgeving

Vacature van de week:
Vacatures Restaurant Blauw

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Restaurant serveert eten zonder personeel

Een restaurant zonder personeel in de bediening? In San Fransisco bestaat het! Restaurant Eatsa draait bijna volledig op technologie, waaronder Lees verder.

IKEA zoekt topchef voor nieuw gerecht

Woonwarenhuis IKEA geeft vandaag het startschot voor de Food Challenge. Iedereen die van koken houdt wordt uitgedaagd om een nieuw gerecht Lees verder.

BBB Maastricht, dé Bourgondische vakbeurs

Op de BBB, de grootste horecavakbeurs van de Euregio (het gebied tussen Maastricht, Aken en Luik) vindt de vakbezoeker een compleet overzicht op het Lees verder.

Bobby Rust baalt van tekort aan koks

Volgens chef Bobby Rust van het Michelinster-restaurant Bridges komt het tekort aan koks door een gebrek aan doorzettingsvermogen bij beginnende Lees verder.

Stephan Nijst nieuwe chef Hilton Rotterdam

Stephan Nijst is de nieuwe chefkok van Stadshal Bar en Restaurant in Hilton Rotterdam. Hij presenteert direct al zijn culinaire signatuur, Lees verder.

Julius Jaspers trapt Nationale Mosselweek af

Chefkok Julius Jaspers heeft gisteren de mosselweek groots van start laten gaan door Zeeuwse mosselen te bereiden in zijn restaurant Happyhappyjoyjoy Lees verder.

Topchef André Chiang kookt in RIJKS

Ter gelegenheid van de tentoonstelling Azië in Amsterdam, Exotische Luxe in de Gouden Eeuw in het Rijksmuseum, is topchef André Chiang Lees verder.

Restaurant krijgt boete van 10.000 euro

Restaurant De Koffer heeft van de gemeente Asten een boete van tienduizend euro opgelegd gekregen. Het restaurant heeft een terrasoverkapping Lees verder.

Wijnproeven met topsommelier

Wijnproeven met voormalig elBulli sommelier Lucas Payà, het is een vinologisch buitenkansje voor bezoekers van Gastvrij Rotterdam. De wijnproeverij Lees verder.

Wees uniek met een industriële inrichting!

Jeroen Speksnijder van Spoor 38, aanbieder van industriële meubels en lampen, bevindt zich dagelijks tussen 1.500 vierkante meter aan Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.

Thuisbezorgd.nl start met luxe maaltijden

Bestelsite Thuisbezorgd.nl start met het bezorgen van maaltijden van luxe restaurants. Het is een proef die voorlopig alleen in Lees verder.

Grootste omzetstijging in horeca sinds 2010

De omzet van hotels, restaurants, snackbars en cafés steeg in het tweede kwartaal van dit jaar met 2 procent ten opzichte van het eerste kwartaal. Dit Lees verder.

Wie serveert de Lekkerste Saté van Nederland?

Saté is een hardloper op vrijwel elke menukaart. Maar wie serveert nu het lekkerste satégerecht? Ben jij dat? Doe dan mee met de Lees verder.

Baut keert terug als restaurant C

Chef Michiel van der Eerde opent in oktober zijn nieuwe restaurant C, wat staat voor Celcius. Het nieuwe restaurant komt in het oude Paroolgebouw Lees verder.

Hof van Cleve koopt vervolging voor fraude af

Het Belgische driesterrenrestaurant Hof van Cleve heeft een akkoord met de Bijzondere Belastinginspectie bereikt om de jarenlange Lees verder.

Zo maak je de perfecte hamburger!

Charles Michel, chef-kok en smaakexpert, heeft een formule ontwikkeld voor de perfecte hamburger. Hieruit blijkt dat er meer factoren meespelen Lees verder.

Komen fastfoodketens VS naar Nederland?

Een aantal Amerikaanse fastfoodketens heeft plannen om in Nederland restaurants te openen. Dat blijkt uit navraag van weekblad Nieuwe Revu. Het blad Lees verder.

Aziatische formule Enoki op Utrecht Centraal

Met het Aziatische Enoki speelt NS in op de behoefte van de reiziger aan een Aziatische foodformule op het station. Het assortiment bestaat uit Lees verder.

Weesp krijgt Napolitaans pizzarestaurant

Volgende week opent ambachtelijk Napolitaans pizzarestaurant La Base Pizza in Weesp zijn deuren. La Base Pizza is het eerste restaurant in Lees verder.

Erik van Loo en Calvé dagen jou uit!

Calvé en sterrenchef Erik van Loo (Restaurant Parkheuvel**) dagen samen honderden chefs uit om hun satégerecht nationaal op de kaart te zetten Lees verder.

Thema Vegetarische Restaurantweek bekend

Van 5 tot en met 11 oktober wordt voor de vijfde keer De Vegetarische Restaurantweek gehouden. Tijdens deze week kunnen gasten in Lees verder.

Doggybag steeds normaler in Nederland

De doggybag breekt langzaam door in Nederland. Bijna 1 op de 5 Nederlanders heeft dit jaar vaker dan andere jaren om een doggybag gevraagd. De Lees verder.