Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

3 x goud voor wijndomein Sint Martinus

Wijndomein Sint Martinus uit Vijlen is met drie wijnen de beste van Europa geworden tijdens een internationale wijnkeuring in het Duitse Freiburg. Deze keuring wordt georganiseerd door het Lees verder.

NFV organiseert Masterclass Franchise

De Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) organiseert op dinsdag 16 september een nieuwe Masterclass Franchise in Utrecht. Deze is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in het oprichten van Lees verder.

Domino's pizza opent 150ste vestiging

Domino’s Pizza heeft op 30 juli zijn 150ste vestiging geopend in Alphen aan de Rijn en verwacht dit jaar nog minimaal tien winkels in ons land te vestigen. De komende jaren komen daar nog eens 25 tot 30 per Lees verder.

Crowdfunding populair onder horeca

Onder horeca-ondernemers is crowdfunding een nieuwe geliefde methode om geld bijeen te krijgen voor een nieuwe zaak, omdat het vaak lastig blijkt om een lening bij de bank te krijgen. Omroep Groningen Lees verder.

Aziatische restaurants profiteren van crisis

De totale restaurantsector zag de afgelopen 5 jaar de gemiddelde besteding flink dalen (-21%). Bij de Chinees-Indische restaurants steeg daarentegen de gemiddelde besteding met 12%. Ook het aantal Lees verder.

Alles weten over vergunningen?

Heb je nieuws?
Stuur het ons!

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll

Column Mariëlle Bordewijk

Zoektocht naar grootste culinaire talent

Euro-Toques Nederland is op zoek naar het grootste culinaire talent van het land. Een talent dat kan bijdragen aan de toekomst en ontwikkeling van de Nederlandse keuken. De opdracht is dat jonge Lees verder.

Inschrijving Horecava Innovation Award

Innovatie is noodzakelijk voor een succesvolle bedrijfsvoering, ook voor horecaondernemers. Daarom organiseert de Horecava voor de 15e keer de Horecava Innovation Award, de Lees verder.

Achterhoeks hotel in nieuwe handen na 47 jaar

Clemens Reijrink en zijn echtgenote Mariette doen het Lieveldse horecacomplex Reijrink van de hand. Zij hebben het Hotel Restaurant verkocht aan de Groenlose ondernemer Erik Peters. Lees verder.

Bacchus Wijnfestival in het Amsterdamse bos

Op 5, 6 en 7 september 2014 opent het Bacchus Wijnfestival in het Amsterdamse bos haar deuren voor iedereen die op zoek is naar een festival met in de hoofdrol meer dan 250 wijnen uit alle Lees verder.

Zilveren award voor Nederlands ginmerk

Het nieuwe Nederlandse gin merk V2C heeft voor de V2C Dutch Dry Gin op The International Wine and Spirit Competition 2014 een zilveren award gewonnen.Deze competitie wordt gezien als de Lees verder.

Lars van Galen SVH Meesterkok

Lars van Galen, Patron Cuisinier van Tuindorphotel & Restaurant ’t Lansink is in Hengelo geslaagd voor de Meesterproef SVH Meesterkok. Daarmee mag hij toetreden tot het vooraanstaande Lees verder.

Hotel Restaurant Van Balveren sluit

Hotel Restaurant van Balveren in Echteld sluit per 1 november haar deuren vanwege de aanhoudende slechte bedrijfsresultaten en de erbarmelijke staat waarin het gehuurde bedrijfspand verkeert. Lees verder.

Nieuwe whisky op de markt

Bowmore, ‘the first Islay Single Malt since 1779’, introduceert Bowmore Small Batch, de eerste permanente toevoeging aan het Bowmore assortiment sinds 2006. Small Batch is gerijpt op Lees verder.

Horecaondernemer verdacht in fraudezaak

Een bekende Duivense horecaondernemer is verdachte in een grote fraudezaak, waarbij 20 miljoen euro van de Belastingdienst is verduisterd. Dit meldt Omroep Gelderland. Lees verder.

Hogere hotelprijzen door Tour de France

Volgens hotelzoekmachine trivago.nl, zijn hotelprijzen in Toursteden sterk gestegen gedurende de verschillende etappes van de Tour de France 2014. Bij de start van volgend jaar in Utrecht, is een soortgelijke Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.

Christoffel Weissen favoriete witbier

Tijdens het derde bierfestival het ‘Wit + Weizen Weekend’ hebben veel mensen gestemd op hun favoriete tarwebier. Dit jaar is de keuze gevallen op Christoffel Weissen IPA van Brouwerij Sint Christoffel te Breda. Lees verder.

Nieuwe exploitanten restaurant Dintelmond

Rob en Karin Baartmans uit Dinteloord zijn de nieuwe uitbaters van Restaurant Dintelmond, dat gelegen is op het terrein van Jachtcentrum Lees verder.

Nederlandse limoncello valt in de prijzen

Vorige week werd de Nederlandse Limoncello di Fiorito bekroond met een zilveren medaille van de International Wine & Spirit Competition, Lees verder.

Airbnb stapt in zakelijke reismarkt

Airbnb wil een deel van de zakelijke markt gaan veroveren. De online reisaanbieder is een exclusieve samenwerking aangegaan met Concur, een aanbieder van online boeking en afhandeling van Lees verder.

Zakelijk biologisch bestellen

Restaurants, hotels, bedrijfsrestaurants en alle andere bedrijven die biologische producten willen bestellen, kunnen nu bij EKOkopen.nl Zakelijk Lees verder.

Restaurant Voor een maand

Kok Ramon Beuk opent op 1 augustus de deuren van het restaurant VOOREENMAAND. In evenementenlocatie “De Glazen Ruimte” in Maarssen worden 11 maanden Lees verder.

Wereldwijde primeur: Kweekvlees Kookboek

Precies één jaar na de onthulling van de eerste in het lab gekweekte hamburger, presenteert het Next Nature Netwerk het Kweekvlees Kookboek, met 45 speculatieve kweekvlees gerechten Lees verder.

België verhoogt boetes overtreders rookverbod

Ongeveer 25% van de Belgische horeca negeert het rookverbod, dat in 2011 bij onze zuiderburen is ingevoerd. De Federale Dienst voor de Lees verder.

Wetgeving personeel per 2015

In de horeca werkt veel ‘flexibel personeel’. Per 1 januari 2015 gaat de nieuwe wet Werk en Zekerheid van kracht. Met verstrekkende gevolgen voor zowel werkgevers als werknemers. En Lees verder.

Een recensie onder de loep

Recensies moet je als horecaondernemer serieus nemen tegenwoordig. Recensiesites hebben een grote dekking en worden voor de gast steeds bepalender voor de keuze. In dit artikel aandacht voor Lees verder.

Brownies & Downies gaat landelijk

Er is bovengemiddeld veel aandacht voor lunchroomketen Brownies & Downies de laatste dagen. De lunchroomketen heeft op dit moment twaalf vestigingen in Limburg en Brabant en Lees verder.

Voormalig restaurant wordt bar

The Royal Bar sluit binnenkort haar deuren in Alphen aan den Rijn. De eigenaar wil namelijk verder in het pand van voormalig restaurant Chique!. Eerder berichtten we al over de sluiting van het restaurant. Lees verder.