Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Sterrenzaak Boreas uit Heeze sluit deuren

Tweesterrenrestaurant Boreas in Heeze gaat per 23 juli sluiten. De nieuwe eigenaar van het pand zal er een eigen restaurant beginnen. Het Lees verder.

Robert Kranenborg krijgt lintje

Robert Kranenborg ontvangt vandaag een lintje. De chefkok krijgt een Koninklijke onderscheiding en wordt benoemd tot Ridder in Lees verder.

Zilte zeelucht bij Waves at the Kurhaus

Waves at the Kurhaus is geopend sinds april 2015. De moderne bar, het unieke terras met een adembenemend uitzicht en het restaurant aan Lees verder.

Ontbijtmenu's McDonalds steeds populairder

De vijf McDonald’s restaurants in Hengelo en Enschede opnenen vanaf 3 mei iedere dag hun deuren al om 07.00 uur om tegemoet te komen Lees verder.

Bar Bistro Joseph krijgt nieuwe look

Bar Bistro Joseph in Hoofddorp heeft een nieuwe look gekregen, verzorgd door bureau Estida. Dit designbedrijf richtte de zaak in 2011 Lees verder.

Vacature van de week:
Medewerker bediening banqueting

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Remon van de Kerkhof is SVH Wijnmeester

Exact een maand na zijn zeer geslaagde Meesterproef is Remon van de Kerkhof, sommelier bij Restaurant Parkheuvel** in Rotterdam, op Lees verder.

Eerste West-Afrikaanse eetcafé geopend

De Nigeriaanse ondernemer Ebere Akadiri opende vorige week de horecatak van Ataro’s Place in de Haagse Prinsestraat. Eerder lanceerde zij een Lees verder.

Geen nieuwe rookruimtes vanaf 2017?

Geen nieuwe rookruimtes binnen de horeca vanaf begin 2017. Het is een wens van ChristenUnie-Kamerlid Carla Dik-Faber. Ze noemt de toename Lees verder.

Café dicht vanwege conflict met Grolsch

Eetcafé Markt 2 in Haaksbergen gaat per direct dicht, zo meldt Tubantia. Uitbater Tim Keijser heeft vorige week een gesprek gehad met pandeigenaar Lees verder.

KHN wil dat rookruimtes blijven

Carla Dik-Faber, Tweede Kamerlid voor de ChristenUnie, wil dat er met ingang van volgend jaar geen nieuwe rookruimtes in de horeca Lees verder.

Tweede SVH-meestertitel voor Bij Jef

Restaurant & Hotel Bij Jef* in het Texelse Den Hoorn is sinds gisteren een tweede SVH Meestertitel rijker. Nadat gastvrouw Lees verder.

Hoe verkoop je meer wijn?

Waar moet een wijnkaart aan voldoen? En hoe kun je meer wijn verkopen? Over deze en andere wijnvragen spraken we met Geert Jan Cazemier, Lees verder.

Moederbedrijf KFC en Pizza Hut boekt winst

Yum! Brands heeft in het eerste kwartaal van dit jaar zijn operationele winst met 21 procent zien toenemen. De omzet van het Lees verder.

Advertorial: Aviko presenteert Oer-Hollandse friet

De vraag naar ambachtelijke producten, met de smaak en het gevoel van vroeger, stijgt nog steeds. Daarom heeft Aviko Oerfriet ontwikkeld. Een Lees verder.

Minimumjeugdloon in stappen afgeschaft

Het minimumjeugdloon wordt in stappen afgeschaft vanaf 21 jaar. Jongeren gaan een volwaardig salaris ontvangen. Ook heeft het kabinet Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.

Derde Seafood bar is geopend

De Seafood bar heeft gisteren een derde vestiging in onze hoofdstad geopend. De nieuwe vestiging in de Ferdinand Bolstraat heet The Lees verder.

Maaltijden chef Moshik Roth worden thuisbezorgd

Liefhebbers van topkwaliteit kunnen nu ook thuis genieten van de maaltijden van topchef Moshik Roth. Vanaf vandaag worden de Lees verder.

Den Helder gaat stap verder met blurring

Hoewel de landelijke proef met mengvormen tussen horeca en retail onder vuur ligt, wil Den Helder juist nog soepelere regels voor ondernemers. De Lees verder.

Naaktrestaurant opent deuren in Londen

Deze zomer opent in Londen een restaurant waar mensen naakt naartoe kunnen. The Bunyadi is een pop-uprestaurant dat drie maanden open Lees verder.

Convenience is geen vies woord meer

De tijd dat convenience een vies woord was bij chefs is verleden tijd. Inmiddels geven ook topchefs toe dat ze met gemaksproducten werken, Lees verder.

Grolsch definitief in Japanse handen

Bierconcern AB InBev gaat akkoord met het bod van het Japanse Asahi op Grolsch en enkele andere Europese biermerken. Dat Lees verder.

Hoe zit het nu met terrassen?

De zomer komt eraan. De hoogste tijd om stil te staan bij de regelgeving rond terrassen. We spraken erover met jurist Willem Bronkhorst Lees verder.

Zweed is beste sommelier ter wereld

De 31-jarige Zweed Jon Arvid Rosengren is gisteren verkozen tot beste sommelier ter wereld. Hij won het driejaarlijkse wereldkampioenschap Lees verder.

Consumentenvertrouwen neemt weer toe

Na vier maanden daling is de stemming onder consumenten in april weer gestegen. Het consumentenvertrouwen komt deze maand uit op 1, terwijl Lees verder.

KFC en Pizza Hut in Chinese handen?

Een consortium onder leiding van het Chinese staatsbedrijf China Investments overweegt een overnamebod op de Lees verder.

Nieuw visrestaurant Pesca opent in hoofdstad

Pesca ‘theatre of fish’ opent zeer binnenkort in Amsterdam. Het is naar eigen zeggen een uniek visconcept, waar kwalitatief Lees verder.

Nederlanders drinken minder wijn

Nederlanders zijn minder wijn gaan drinken. De Nederlandse wijnconsumptie is in 2015 met 3,3 procent afgenomen ten opzichte van 2014 Lees verder.