Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Nieuwe chef Bistro 't Gerecht: Henrice Dijks

NH Hotel De Ville en Bistro ’t Gerecht in Groningen krijgen een nieuwe executive chef. Henrice Dijks gaat per 1 maart 2015 leidinggeven Lees verder.

Bungehuis wordt club met hotelkamers

Nu wordt duidelijk waarom de mobiele eenheid het Bungehuis in Amsterdam zo snel ontruimde. De protesterende studenten moesten Lees verder.

Veel animo voor café met uilen

Dieren zijn booming in de caféwereld. Berichtten we eerder al over een café met schapen, nu zijn het uilen die de kroeggangers Lees verder.

Vogelnest in je koffie?

Wie iets bijzonder wil eten, is in Azië aan het goede adres. Zo wordt er snoep, pudding en zelfs koffie verkocht met verwerkte vogelnestjes. Deze Lees verder.

Gratis proefpakket van Maître Olivier

Bieze Foodservice presenteerde onlangs haar nieuwe merk Maître Olivier. Het assortiment van Maître Olivier is een mooie aanvulling op de producten Lees verder.

Alles weten over Regelgeving

Vacature van de week:
F&B Assistent

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll
Type onderstaande code over en klik op "stemmen" captcha


Dossiers

  Alle dossiers »

  Leer beter vegetarisch koken

  Op 18 mei organiseert de Vegetariërsbond, in samenwerking met het Koksgilde, een evenement voor jonge chefs over vegetarisch koken. Tijdens Lees verder.

  Betalen via social media mogelijk

  Visa Europa breidt de wereldwijde betaalmogelijkheden uit met Visa Direct en gaat een samenwerking met fastacash aan om betalingen via social media Lees verder.

  Wagamama haalt 177.500 euro op

  Wagamama, het succesvolle Japanse noodlerestaurant met drie locaties in Amsterdam, heeft afgelopen vrijdag in 2,5 uur tijd via crowdfunding 177.500 euro Lees verder.

  Rotterdamse horeca donderdag dicht

  Restaurants en café’s in Rotterdam overwegen om donderdag de deuren gesloten te houden. Dit omdat zij vrezen dat de Italiaanse fans van Lees verder.

  Sergio Herman wordt bierambassadeur

  Sterrenchef Sergio Herman is vandaag door het Belgische Biergenootschap der Lage Landen uitgeroepen tot ‘Beer & Gastronomy Ambassadeur’ Lees verder.

  De 5 meest bijzondere restaurants

  Meestal is lekker eten dé reden om een (nieuw) restaurant te bezoeken. Beleving is anno 2015 echter ook erg belangrijk. Graag presenteren Lees verder.

  Pasquinel Kolk geïnaugureerd

  Pasquinel Kolk, gastheer van restaurant Ciel Bleu in Amsterdam, is officieel geïnaugureerd als SVH Meestergastheer. Hij Lees verder.

  Horecatalenten strijden om kampioenschap

  Op woensdag 11 maart 2015 van 9.30 tot 17.00 uur strijden studenten van de horecaopleidingen van het Graafschap College, Aventus, Rijn IJssel Lees verder.

  De meest bestelde snack in 2014?

  Thuisbezorgd.nl houdt bij wie, wat waar en wanneer bestelt in Nederland. Dat geeft soms verrassende resultaten, zoals de volgende Top 20. Wat zijn Lees verder.

  Gasten kiezen muziek horecazaak via app

  De nieuwe Amerikaanse app Rockbot maakt het mogelijk voor gasten om de muziek te bepalen in de horecazaak waar ze zijn. De app Lees verder.

  E-mailnieuwsbrief
  Ik ben toeleverancier.

  Goedkoper eten in de daluren?

  De meeste horecabezoekers zijn ‘s avonds tussen 20.00 en 24.00 in een restaurant of eetcafé te vinden. De Maleisische app Offpeak biedt Lees verder.

  Uber gaat ook eten bezorgen

  Taxirittendienst Uber gaat ook eten bezorgen. Barcelona wordt, na de Amerikaanse steden New York en Los Angeles, de eerste Europese Lees verder.

  Supperclub vindt nieuwe locatie

  De Supperclub in de Jonge Roelensteeg in Amsterdam heeft een nieuwe locatie gevonden. De discotheek verhuist naar het pand op het Lees verder.

  Starbucks serveert nu ook wijn en bier

  De 24/7 horeca is in opkomst en dat zien we ook terug bij koffiegigant Starbucks. Zo serveert de keten nu ook wijn en bier in een Lees verder.

  Restaurateur krijgt straf

  In Harderwijk werd boven Japans restaurant Iki vorig jaar een hennepkwekerij ontdekt. Afgelopen woensdag kwam de zaak voor de rechter en de Lees verder.

  Nieuwe regels voor Airbnb en drank- en horecawet op komst

  Op dit moment is er geen landelijke wetgeving met betrekking tot Airbnb (particuliere vakantieverhuur) en is de Lees verder.

  High-end uitzendbureau voor chefs

  Zojuist werd bekend dat er een speciaal uitzendbureau voor topchefs is opgericht. Blijkbaar is het in veel gevallen moeilijk om de juiste kandidaat Lees verder.

  All-inclusive concept in meubelboulevard

  Onlangs is na een intensieve verbouwing Watertuin Spijkenisse geopend in de Meubelboulevard Spijkenisse. In navolging van de Lees verder.

  Gratis: Arrangementenkalender 2015

  Op veler verzoek en wegens succes geprolongeerd: de Arrangementenkalender. Een superhandig overzicht waarop je alle vakanties, feestdagen, Lees verder.

  Vapiano opent restaurant in Eindhoven

  Horecaformule Vapiano opent een nieuw restaurant in Eindhoven. Het wordt het zesde restaurant van de keten in Nederland en de Lees verder.

  Greg Amse nieuwe chefkok Madestein

  Restaurant Madestein heeft een nieuwe chefkok aangetrokken: Greg Amse, onder meer bekend van kookstudio Umami en restaurant Koesveld. Amse Lees verder.

  Moeilijke woorden drijven menuprijs op

  Hoe meer moeilijke woorden op het menu, hoe duurder het restaurant. Wetenschappers hebben aangetoond dat er een verband bestaat. Restaurants die Lees verder.