Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Nieuw franchise-lunchconcept

Op 1 november is het zover, dan opent de eerste GrabaMelt in Nederland haar deuren. De pilotstore van de nieuwe franchiseformule is te Lees verder.

Restaurant Witte Anna Den Haag gaat dicht

Het restaurant op de 25e en 26e etage van de torenflat Witte Anna, naast Den Haag Centraal, gaat sluiten omdat er ruzie met de eigenaar is Lees verder.

Wil je meer weten over vis?

Deze vis ooit al eens gezien? Imposant beest, dat moet gezegd. Volgens Mo (hier op de foto) is het een ‘mahi-mahi’. Nou zijn wij de beroerdste niet Lees verder.

Lezing en white paper over wetswijzigingen

De Wet werk en zekerheid gaat per 1 januari 2015 in werking. Voor werkgevers (en natuurlijk ook voor werknemers) gaat er Lees verder.

Masterclass kaas door Wil Leppers

Wil Leppers is een autoriteit op kaasgebied. Sterker nog: hij weet werkelijk alles van en over kaas. Even voor de duidelijkheid: op Lees verder.

Alles weten over topchefs?

Vacature van de week:
F&B instructor

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll
Type onderstaande code over en klik op "stemmen" captcha

Ultieme beleving in koffiecorner

Vers geurende koffie, vakkundig bereid door een barista. In je zaak is goede koffie essentieel, aangezien steeds meer mensen thuis ook koffie Lees verder.

Eerste VegFest in Amsterdam

Aankomende zaterdag vindt in de Maarten Lutherkerk in Amsterdam het eerste VegFest van Nederland plaats. Een VegFest is Lees verder.

Raadspensionaris Amersfoort is overgenomen

Op 1 september 1996 begon Jan Bronts in Amersfoort een eigen restaurant. Na ruim achttien jaar restaurant De Raadspensionaris Lees verder.

Restaurant De Gulle Gans Assen is failliet

De eigenaar van restaurant De Gulle Gans aan de Markt in Assen heeft het faillissement aangevraagd. De Gulle Gans is inmiddels dicht. Lees verder.

Restaurant At Sea Bonaire maakt video

Afgelopen maanden heeft Restaurant At Sea Bonaire, het nieuwste JRE lid, de At Sea Cornetto op de menukaart gehad. Een knipoog naar Lees verder.

Trattoria&Grill DUE nieuwkomer Lekker 500

De Lekker 500 van 2015 telt meer dan tachtig nieuwe namen, waaronder Trattoria&Grill DUE. DUE is onderdeel van Landgoed Avegoor en maakt Lees verder.

Imposante visafdeling in Vianen

Erik Prins is sales manager regio Utrecht van het makrofiliaal in Vianen en ontzettend blij met de verbouwing. “De visafdeling is een echte eyecatcher geworden”, Lees verder.

Volledig programma Makro Horecadag Vianen

Het is bijna zover. Op maandag 3 november vindt de Makro Horecadag plaats in Vianen. Hieronder lees je meer over het programma, de Lees verder.

Tantje Pietje Uden vecht sluiting brasserie aan

De directieleden van Hotel Tante Pietje gaan de sluiting van de brasserie in Uden aanvechten. Het Udense hotel spant een kort geding Lees verder.

Ondernemers tegen restaurant Neudeflat

De horeca-ondernemers aan de Neude en de Drieharingstraat in Utrecht zijn faliekant tegen de komst van restaurantketen Vapiano Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.

Schaafsma is meest markante ondernemer

Het regiobestuur van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) Fryslân heeft Willem Schaafsma van restaurant Eindeloos uit Leeuwarden uitgeroepen Lees verder.

De Pier voor drie miljoen verkocht

De Pier van Scheveningen, een Nederlands icoon, gaat zo snel mogelijk weer open voor het publiek. KondorWessels Vastgoed (onderneming Lees verder.

MasterChef Bart kookt bij L'invité

Vanaf dinsdag 28 oktober neemt de winnaar van MasterChef 2014, Bart van Berkel, de keuken van L’invité le Restaurant over. Onder leiding van Lees verder.

Toprestaurant in Rijksmuseum

Op 1 november opent RIJKS®, het nieuwe restaurant van het Rijksmuseum in de vernieuwde Philipsvleugel. RIJKS® telt 140 zitplaatsen, een aparte ruimte Lees verder.

Bakkerswinkel gaat ook open voor diner

Met ingang van 14 november gaat De Bakkerswinkel Amsterdam-West ook ’s avonds open. Te beginnen op vrijdag- en zaterdagavond. Net als overdag Lees verder.

Zoeken naar de best passende review

Bij het zoeken naar een hotel of restaurant wordt vaak naar reviews gekeken. Men wil dan wél de mening zien van mensen die dezelfde smaak delen. Maar Lees verder.

Topchef Tom Boere naar Otium

Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport heeft topchef Tom Boere aangetrokken als chef de cuisine. De afgelopen maanden is het inpandige restaurant Otium Lees verder.

Inter Scaldes beste restaurant van Nederland

Restaurant Inter Scaldes in het Zeeuwse Kruiningen is opnieuw het beste restaurant van Nederland. De zaak van Jannis Brevet staat op de eerste plaats Lees verder.

Huis ten Wolde brengt wandelroutes uit

Huis ten Wolde in De Bult heeft in september zes nieuwe, unieke wandelroutes uitgebracht. Voor gasten van het hotel/restaurant zijn de routes Lees verder.

Restaurant Otium geopend in Radisson Blu

Onder toeziend oog van topcuisinier en MasterChef-jurylid Alain Caron is vandaag het geheel vernieuwde restaurant Otium geopend. Zowel het Lees verder.

Nieuwe bedrijfsleider Brasserie DrinksandBites

Vanaf 1 november 2014 zal Tom Plasman aantreden als nieuwe bedrijfsleider van Brasserie DrinksandBites. Tom Plasman heeft van 2004 tot 2013 gewerkt als Lees verder.

Nederlander doet zuinig tijdens de lunch

Wat werknemers spenderen aan de lunch, zegt wat over de eetcultuur. Ons land loopt nog wat achter met betrekking tot de lunch. Vergeleken met Lees verder.