Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

De AD Friettest onder de loep

Er is veel te doen om de AD Friettest. De jurering zou niet betrouwbaar zijn, vooral vanwege de zeer uiteenlopende omstandigheden Lees verder.

Toeristen besteden 10,2 miljard euro

De 14 miljoen internationale bezoekers die in 2014 in Nederland verbleven, besteedden gezamenlijk 10,2 miljard euro aan hun Lees verder.

Texel Culinair focust op bier en rund

Van 11 t/m 13 september staat de twaalfde editie van Texel Culinair in het teken van de 600 jaar stadrechten van Texel. De deelnemende Lees verder.

Nieuwe GM voor HMSHost Schiphol Airport

Horeca-exploitant HMSHost Schiphol Airport stelt Patrick Brans aan als general manager. In deze functie is hij operationeel Lees verder.

SVH neemt horeca-uitgeverij over

De SVH heeft onlangs de uitgeefactiviteiten overgenomen van PlanBoek Uitgeverij, een gespecialiseerde uitgeverij op het gebied van leermiddelen Lees verder.

Alles weten over Regelgeving

Vacature van de week:
Chef-kok

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Dossiers

  Alle dossiers »

  Superfood? Brainfood!

  Superfood is alweer op z’n retour. Brainfood is het helemaal dit voorjaar. Immers, hersenen moeten flink wat werk verrichten en kunnen Lees verder.

  Casper Westerveld geslaagd voor Meesterproef

  Gisteren is Casper Westerveld, maître van Restaurant Vinkeles* (Hotel The Dylan Amsterdam), geslaagd voor de Meesterproef SVH Lees verder.

  Horecabaan voor 250 werkzoekenden Utrecht

  De gemeente Utrecht wil in de komende vier jaar zo ongeveer 250 werkzoekenden aan een passende baan helpen in de horeca. Lees verder.

  iBeacon laat horeca berichten sturen

  Op donderdag 30 april aanstaande wordt een nieuwe stap gezet in stedelijke en commerciële informatievoorziening in Nederland. Plaats van handeling: Lees verder.

  Personeel horeca wil massaal andere baan

  Meer dan de helft van Nederlandse werknemers wil graag dit jaar een nieuwe baan (52,7 procent). Dat blijkt uit de Loonwijzer/Monsterboard Wage Lees verder.

  Fijnste Franse restaurantverkiezing van start

  Voor het vijfde jaar op rij organiseert tijdschrift Leven in Frankrijk de verkiezing van Het Fijnste Franse Restaurant van Nederland. Dit Lees verder.

  Pop-up restaurant 'Blijf Eten' geopend

  Gisteravond opende wethouder Karsten Klein samen met Meesterkok Paul Fagel op feestelijke wijze het pop-up restaurant ‘Blijf Eten’ Lees verder.

  Alleen in Japan: bier met collageen (video)

  Het land van de Reizende Zon blijft ons verbazen. Dit keer met bier verrijkt met collageen. Een biertje zou dus goed zijn om je huid Lees verder.

  Spa breidt range uit met nieuwe smaken (video)

  Na de introductie van Spa Bruisend & Citroen en Munt twee jaar geleden, breidt Spa de range uit met twee nieuwe smaken: Spa Lees verder.

  NS stopt exploitatie Burger King

  De NS stopt per 1 december met de exploitatie van de Burger King-restaurants op zijn stations. Dat heeft de vervoersmaatschappij Lees verder.

  E-mailnieuwsbrief
  Ik ben toeleverancier.

  Makro is vriend van het Koksgilde

  Makro biedt een compleet food- en non-foodassortiment van meer dan 60.000 kwaliteitsproducten onder één dak. Daarnaast biedt Lees verder.

  Ben & Jerry's gaat bier brouwen

  Ben & Jerry’s is een bekend ijsmerk. Het merk brengt verrassende smaken op de markt, maar gaat nu dan ook de wereld van het bier verkennen. Niet in Lees verder.

  Bodymassage met rode wijn

  Ilja Gort, de bekende wijnmaker en schrijver is afgelopen week naar Nederland afgereisd voor een bijzonder evenement. Nadat hij een aantal Lees verder.

  Couverts Dinerweek van start

  Vandaag is de Couverts Dinerweek van start gegaan. Tot vandaag is het aantal online reserveringen volgens de reserveringssite met 100 procent gestegen Lees verder.

  Kwalitaria bedankt social media fans

  Kwalitaria bedankt de komende twee weken haar Facebookfans op een billboard aan de A27. Op deze ludieke manier wil Kwalitaria de trouwe fans Lees verder.

  Nieuw restaurant in Oegstgeest

  Chef-kok Patrick Noordzij opent volgende week donderdag zijn eigen restaurant OX aan de Geversstraat in Oegstgeest. Lees verder.

  Nieuw restaurant in Mierlo

  Begin dit jaar sloot café ‘t Tapperijke zijn deuren. De zaak heeft plaatsgemaakt voor Wereldrestaurant Mierlo van het ondernemersechtpaar Hu. Lees verder.

  Groupon breidt boekingssysteem uit

  Dealsite Groupon geeft haar boekingssysteem een volledige make-over. Het boekingssysteem biedt volgens het bedrijf nu nog meer Lees verder.

  Restaurant Tandjong Priok heropend

  Na een sluitingsperiode van ruim een half jaar is Indonesisch restaurant Tandjong Priok in het Friese Arum heropend. Op Lees verder.

  Nieuw: Streetfood app

  Tijdens de kick-off van Food Truck Festival TREK op 14 mei in het Vroesenpark in Rotterdam wordt de Reizende Sterren Streetfood App Lees verder.

  Harbour Club Kitchen opent in Amsterdam

  In het hart van Amsterdam Oud-Zuid zal binnenkort de vijfde vestiging van The Harbour Club zijn deuren openen. The Harbour Club Kitchen, een Lees verder.

  Bill's Bar Markelo krijgt doorstart

  Bill’s Bar was een begrip in de omgeving van Markelo. Eerder deze maand kwam naar buiten dat drankengroothandel Korbeld uit Raalte de zaak heeft Lees verder.