Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

404 Pagina niet gevonden

Helaas is deze pagina niet (meer) beschikbaar. Gebruik het zoekveld rechtsboven om te vinden waar u naar op zoek bent.

Alles weten over topchefs?

Vacature van de week:
F&B instructor

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll
Type onderstaande code over en klik op "stemmen" captcha

Meer nieuws

Nieuw restaurant Stenden Hotel Leeuwarden

Morgen opent het Stenden Hotel in Leeuwarden de deuren van zijn nieuwe restaurant ‘Wannee’ waar je de smaak van de Nieuwe Nederlandse Keuken Lees verder.

Nieuw franchise-lunchconcept

Op 1 november is het zover, dan opent de eerste GrabaMelt in Nederland haar deuren. De pilotstore van de nieuwe franchiseformule is te Lees verder.

Restaurant Witte Anna Den Haag gaat dicht

Het restaurant op de 25e en 26e etage van de torenflat Witte Anna, naast Den Haag Centraal, gaat sluiten omdat er ruzie met de eigenaar is Lees verder.

Wil je meer weten over vis?

Deze vis ooit al eens gezien? Imposant beest, dat moet gezegd. Volgens Mo (hier op de foto) is het een ‘mahi-mahi’. Nou zijn wij de beroerdste niet Lees verder.

Lezing en white paper over wetswijzigingen

De Wet werk en zekerheid gaat per 1 januari 2015 in werking. Voor werkgevers (en natuurlijk ook voor werknemers) gaat er Lees verder.

Masterclass kaas door Wil Leppers

Wil Leppers is een autoriteit op kaasgebied. Sterker nog: hij weet werkelijk alles van en over kaas. Even voor de duidelijkheid: op Lees verder.

Ultieme beleving in koffiecorner

Vers geurende koffie, vakkundig bereid door een barista. In je zaak is goede koffie essentieel, aangezien steeds meer mensen thuis ook koffie Lees verder.

Eerste VegFest in Amsterdam

Aankomende zaterdag vindt in de Maarten Lutherkerk in Amsterdam het eerste VegFest van Nederland plaats. Een VegFest is Lees verder.

Raadspensionaris Amersfoort is overgenomen

Op 1 september 1996 begon Jan Bronts in Amersfoort een eigen restaurant. Na ruim achttien jaar restaurant De Raadspensionaris Lees verder.

Restaurant De Gulle Gans Assen is failliet

De eigenaar van restaurant De Gulle Gans aan de Markt in Assen heeft het faillissement aangevraagd. De Gulle Gans is inmiddels dicht. Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.