Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

404 Pagina niet gevonden

Helaas is deze pagina niet (meer) beschikbaar. Gebruik het zoekveld rechtsboven om te vinden waar u naar op zoek bent.

Alles weten over topchefs?

Vacature van de week:
Accountmanager horecavakbladen

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll


Meer nieuws

BBB horecabeurs viert feest: 60 jaar

Van 6 t/m 8 oktober viert de Bourgondische Horecavakbeurs BBB haar 60-jarig bestaan. De BBB, die in 1954 haar eerste editie beleefde, heeft in 2013 een Lees verder.

Van Galen geïnaugureerd als SVH Meesterkok

Gisteren is Lars van Galen, Patron Cuisinier van Tuindorphotel & Restaurant ’t Lansink * in Hengelo, officieel geïnaugureerd Lees verder.

Deelnemers Gouden Koksmuts bekend

De acht toprestaurants die met hun brigade en topchef tijdens de komende Horecava deelnemen aan de Gouden Koksmuts zijn bekend. Lees verder.

Roberto's Hilton Amsterdam bestaat 20 jaar

Ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan van Roberto’s Restaurant werd gisteren een feestelijke lunch geserveerd in Lees verder.

Vincent van Riet naar The Finest Grapes

Per 1 oktober breidt The Finest Grapes haar commerciële team uit met Vincent van Riet. Vincent van Riet wordt verantwoordelijk Lees verder.

Koks uit Azië weer toegelaten bij Chinees

Chinese restaurants mogen weer gespecialiseerde koks uit Azië halen. Ze hebben met minister Asscher van Werkgelegenheid Lees verder.

Makro doet een Rondje Horeca

Makro gaat ook in 2015 weer horecaondernemers in Nederland effectief bereiken. Dat doen zij met het ‘Rondje Horeca’, waarbij de vakbladen, websites Lees verder.

Nederlandse wijnproductie opgeschroefd

Het gaat goed met de Nederlandse wijnproductie. De afgelopen tien jaar is het aantal wijngaarden in Nederland verdubbeld tot 180 bedrijven en de meeste Lees verder.

De Kromme Dissel beste restaurant

Restaurant De Kromme Dissel in Heelsum is de beste gebleken tijdens de Zomer Restaurant Week 2014. Bijna 10.000 bezoekers beoordeelden een of Lees verder.

Horeca niet blij met Leidens ontzet

Dit jaar valt 3 oktober op een vrijdag. In Leiden is 3 oktober een fenomeen: de dag dat het ontzet van Leiden wordt gevierd. Leuk voor de feestvierders, Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.