Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

404 Pagina niet gevonden

Helaas is deze pagina niet (meer) beschikbaar. Gebruik het zoekveld rechtsboven om te vinden waar u naar op zoek bent.

Alles weten over Bocuse d’Or?

Vacature van de week:
Chef de partie

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll
Type onderstaande code over en klik op "stemmen" captcha


Meer nieuws

Restaurant voor Pac-Man

Gamesontwikkelaar Namco opent in 2015 in Chicago een restaurant dat volledig in het teken staat van zijn klassieke game ‘Pac-Man’. Lees verder.

Autogrill doet horeca op Utrecht CS

Restaurantketen Autogrill vind je binnenkort terug op Utrecht CS. De keten krijgt drie locaties en het tienjarig contract zou goed moeten zijn Lees verder.

Nieuw Beren eetcafé in Gorinchem

De eerste dagen hebben de Beren al veel Gorkummers mogen verwelkomen aan de Grote Markt en hebben veel mensen genoten van de heerlijke gerechten Lees verder.

Kerstversiering: horeca gecontroleerd

De Amersfoortse brandweer controleert horecagelegenheden de komende weken op brandveiligheid. Dit gebeurt tijdens Lees verder.

Pop-up bier- en wijnwinkel in Tiel

Op vrijdag 19 december starten Myron van der Molen en Rikkert van Erp een pop-up store in bier en biologische wijn in Tiel. Tot en met 24 december is de Lees verder.

Nieuwe horecalounge op Schiphol

British Airways opent vandaag haar volledig nieuwe British Airways Lounge op Amsterdam Airport Schiphol. De lounge biedt ruimte aan Lees verder.

Van der Grinten: verplicht in horeca werken

Een dienstplicht in een modern jasje. Daarvoor pleit directeur Lodewijk van der Grinten van Koninklijke Horeca Nederland op BNR. “Ik Lees verder.

Nieuwe naam voor De Zwethheul

Restaurant De Zwethheul in Schipluiden heet vanaf 8 januari Aan de Zweth. De naamsverandering houdt verband met het vertrek van Lees verder.

Horeca Wageningen in handen Jaap Venendaal

De Wageningse horecagelegenheden Hotel de Wereld, Restaurant OMundo, Drinks and Bites en Koekoekpizza-pannenkoek Lees verder.

Chef Joris Bijdendijk creatief met Oreo's (video)

Freddy Tratlehner, de rapper van de Jeugd van Tegenwoordig, gaat op bezoek bij zijn jeugdvriend Joris Bijdendijk en geeft Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.