Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

404 Pagina niet gevonden

Helaas is deze pagina niet (meer) beschikbaar. Gebruik het zoekveld rechtsboven om te vinden waar u naar op zoek bent.

Alles weten over reserveringen?

Heb je nieuws?
Stuur het ons!

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll

Column Mariëlle Bordewijk

Meer nieuws

Geurds en Den Blijker op Gastvrij Rotterdam

Sterrenchef François Geurds en topchef Herman den Blijker zijn aanwezig tijdens Gastvrij Rotterdam op 22 en 23 september aanstaande. Voor Geurds, meesterchef van 2-sterren restaurant FG in Rotterdam, wordt Lees verder.

De Lindenhof en Mazie VariatieChef 2014

Vandaag heeft Jonnie Boer twee chefs ex aequo bekroond met de titel VariatieChef van het Jaar 2014. Zowel restaurant Mazie in Den Haag als restaurant De Lindehof in Nuenen sleepten de hoofdprijs Lees verder.

Valuas introduceert nieuw menuconcept

Sterrenrestaurant Valuas in Venlo heeft een nieuw menuconcept geïntroduceerd: het Valuasmenu, een flexibel menu van drie tot negen gangen, waarvan de gerechten afzonderlijk te bestellen zijn voor Lees verder.

Pincobar De Zwarte Vosch Utrecht geopend

Afgelopen donderdag is Pinchobar De Zwarte Vosch aan de Oudegracht 48 in Utrecht geopend. De Zwarte Vosch is een bar waarbij je, net als in Noord-Spanje, vanuit de vitrine op de bar pincho’s kunt uitkiezen die Lees verder.

Brand treft restaurant Marmara Food Utrecht

In de nacht van maandag 25 op dinsdag 26 augustus heeft er brand gewoed in het Turkse restaurant Marmara Food aan de Steenweg in Utrecht. Rond 01.30 Lees verder.

22 t/m 24 september: Gastvrij Rotterdam

Gastvrij Rotterdam heeft zich vorig jaar meteen bewezen als nieuw hoogstaand gastronomisch platform voor de horecabranche. Ruim 250 Lees verder.

Restaurantconcept in Conservatorium Hotel

Taiko by Schilo, is het langverwachte nieuwe Aziatisch geïnspireerd restaurant van chef-kok Schilo van Coevorden in Lees verder.

Pickwick lanceert nieuw theeconcept

Van Green Tea Pure tot Rooibos Vanilla en Forest Fruit. Douwe Egberts Professional lanceert een nieuw theeconcept exclusief voor de horeca genaamd Lees verder.

Wijninstituut VS verzamelt info na aardbeving

Het California Wine Institute, de belangenvereniging van Californische wijnhuizen, is momenteel bezig met het verzamelen van Lees verder.

't Vlasbloemeken werkt samen met Groupon

Groupon start deze week haar samenwerking met Michelinster-restaurant ’t Vlasbloemeken in Koewacht, Zeeuws-Vlaanderen. Dit is de 23e samenwerking voor Groupon met een Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.