Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

404 Pagina niet gevonden

Helaas is deze pagina niet (meer) beschikbaar. Gebruik het zoekveld rechtsboven om te vinden waar u naar op zoek bent.

Alles weten over Regelgeving

Vacature van de week:
Vacatures Restaurant Blauw

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Meer nieuws

Foodyard gaat on tour

Vanaf volgende maand gaat horecagroothandel Bidvest Deli XL ‘on tour’ met een spin-off van het in 2013 geïntroduceerde Foodyard. Met een Lees verder.

Le Cordon Bleu introduceert nieuwe opleiding

Kookschool Le Cordon Bleu College of Culinary Arts heeft een nieuwe opleiding geïntroduceerd: Le Cordon Bleu Wine and Beverage Certification Lees verder.

Café-restaurant In de Doelen is geopend

Na anderhalf jaar verbouwen gaan de deuren van In de Doelen eindelijk open. In het nieuwe café-restaurant van Rotterdams concertgebouw Lees verder.

Topjury bij Nederlandse finale Bocuse d'Or

Een vakjury van SVH Meesterkoks die gelauwerd zijn met vele Michelinsterren, zal op 21 september acte de presence geven bij de Lees verder.

Richard van Oostenbrugge naar Ikarus

Richard van Oostenbrugge van het tweesterrenrestaurant Bord’Eau in Hotel de l’Europe in Amsterdam gaat naar Oostenrijk. Naar Salzburg om Lees verder.

Tess Posthumus eindigt op achtste plek

De Amsterdamse bartender Tess Posthumus die Nederland vertegenwoordigde op de World Class Bartender of the Year competitie is Lees verder.

Restaurant MOS Amsterdam is geopend

Het nieuwe restaurant van Egon van Hoof en Henry Pattiwael van Westerloo, MOS Amsterdam, heeft zijn deuren geopend. Binnen een aantal Lees verder.

Pop-uprestaurant door thuiskoks op IJburg

Op 11, 12 en 13 september staat de Amsterdamse wijk IJburg in het teken van IJburg Serveert, een pop-up-restaurant aan de kust van het nog Lees verder.

Restaurant serveert eten zonder personeel

Een restaurant zonder personeel in de bediening? In San Fransisco bestaat het! Restaurant Eatsa draait bijna volledig op technologie, waaronder Lees verder.

IKEA zoekt topchef voor nieuw gerecht

Woonwarenhuis IKEA geeft vandaag het startschot voor de Food Challenge. Iedereen die van koken houdt wordt uitgedaagd om een nieuw gerecht Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.