Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

404 Pagina niet gevonden

Helaas is deze pagina niet (meer) beschikbaar. Gebruik het zoekveld rechtsboven om te vinden waar u naar op zoek bent.

Alles weten over vergunningen?

Heb je nieuws?
Stuur het ons!

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll

Column Mariëlle Bordewijk

Meer nieuws

ING: Groeicijfers voor horeca

De horeca kan in 2014 voor het eerst in 3 jaar weer enige groei tegemoetzien, zo zegt het ING Economisch Bureau. En de bank ziet voor heel veel sectoren de seinen op groen springen; alleen de zorg Lees verder.

Google Now gaat extra hotelinformatie tonen

Google Now, Googles dienst die handige informatiekaarten toont, heeft enkele nieuwe slimme updates gekregen. Lees verder.

Febo opent restaurant bij Amsterdam Arena

De deuren van het gloednieuwe restaurant ‘FEBO Boulevard’ bij de hoofdingang van de Amsterdam ArenA zijn donderdag geopend. Het concept bestaat uit een Boulevard opzet in restaurantstijl, Lees verder.

3 x goud voor wijndomein Sint Martinus

Wijndomein Sint Martinus uit Vijlen is met drie wijnen de beste van Europa geworden tijdens een internationale wijnkeuring in het Duitse Freiburg. Deze keuring wordt georganiseerd door het Lees verder.

NFV organiseert Masterclass Franchise

De Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) organiseert op dinsdag 16 september een nieuwe Masterclass Franchise in Utrecht. Deze is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in het oprichten van Lees verder.

Domino's pizza opent 150ste vestiging

Domino’s Pizza heeft op 30 juli zijn 150ste vestiging geopend in Alphen aan de Rijn en verwacht dit jaar nog minimaal tien winkels in ons land te vestigen. De komende jaren komen daar nog eens 25 tot 30 per Lees verder.

Crowdfunding populair onder horeca

Onder horeca-ondernemers is crowdfunding een nieuwe geliefde methode om geld bijeen te krijgen voor een nieuwe zaak, omdat het vaak lastig blijkt om een lening bij de bank te krijgen. Omroep Groningen Lees verder.

Aziatische restaurants profiteren van crisis

De totale restaurantsector zag de afgelopen 5 jaar de gemiddelde besteding flink dalen (-21%). Bij de Chinees-Indische restaurants steeg daarentegen de gemiddelde besteding met 12%. Ook het aantal Lees verder.

Zoektocht naar grootste culinaire talent

Euro-Toques Nederland is op zoek naar het grootste culinaire talent van het land. Een talent dat kan bijdragen aan de toekomst en ontwikkeling van de Nederlandse keuken. De opdracht is dat jonge Lees verder.

Inschrijving Horecava Innovation Award

Innovatie is noodzakelijk voor een succesvolle bedrijfsvoering, ook voor horecaondernemers. Daarom organiseert de Horecava voor de 15e keer de Horecava Innovation Award, de Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.