29 juli 2016
Domino’s in top 20 meest innovatieve groeiende bedrijven volgens Forbes

Het Amerikaanse zakentijdschrift Forbes heeft Domino’s Pizza Enterprises (DPE) opgenomen in de top 20 lijst van ‘Most Innovative Growth Companies’. 'Het hoofddoel van Domino’s is natuurlijk het snel leveren van een goede, handgemaakte en warme pizza. Toch staat Domino&...

29 juli 2016
SVH lanceert nieuwe Meestertitel

Meesterkok, Meestergastheer, Wijnmeester, Meesterschenker en Meesterijsbereider, aan dit rijtje van ambachtelijke meestertitels wordt een nieuwe toegevoegd: Meester Horecaondernemer. Op de Horecava 2017 wordt de nieuwe SVH Meestertitel officieel gelanceerd. In deze nieuwe meestertitel moet de hoo...

29 juli 2016 Opening
Antivoedselverspillings-restaurant Instock opent in Den Haag

Vandaag is de tweede vestiging van Instock aan het Buitenhof in Den Haag geopend. In het restaurant worden gerechten geserveerd die het resultaat zijn van onder meer onverkochte producten van Albert Heijn. Het gaat hierbij om producten als groente en fruit met een schoonheidsfoutje of vlees en vis w...

29 juli 2016 Research
Goedkoopste terrasrondje in Breda

Amsterdam mag zich wederom de duurste 'terrasstad' van Nederland noemen. Het goedkoopste rondje geef je weg in Breda. Dat blijkt uit het jaarlijkse terrasonderzoek van horeca-adviesbureau Van Spronsen & Partners. De onderzoekers van Van Spronsen bestelden afgelopen maand overal dezelf...

29 juli 2016 Regelgeving
Rechter verbiedt blurring

Geen wijntje meer bij de knipbeurtDe gemeente Nieuwegein mag niet langer mengvormen van winkels en horeca oogluikend toestaan. Dat heeft de voorzieningenrechter in Utrecht donderdag bepaald. Kappers, bloemisten en andere winkeliers konden tijdelijk toestemming van de gemeente krijgen om een wijntje ...

28 juli 2016 Internationaal Michelin
Marktkraampjes ontvangen Michelinster

Een sterrenmaal eten voor minder dan 5 euro? In Singapore kan het. De Hong Kong Soya Sauce Chicken and Noodle en de Hill Street Tai Hwa Pork Noodle zijn de eerste marktkraampjes ooit die een Michelin-ster ontvingen. Afgelopen week werd de eerste Michelingids voor Singapore gepresenteerd. In totaa...

28 juli 2016 Sluiting
Nederlands bekendste snackbar staat te koop

De bekendste snackbar van Nederland staat te koop. Uitbaters Eric en Carlien van Zandbeek (50) hebben Cafetaria 't Pleintje in Den Dungen te koop gezet via Facebook. Het echtpaar zegt toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. Snackbar 't Pleintje speelde een hoofdrol in de tv-serie New Kids e...

28 juli 2016
Ondernemer en horeca-exploitant Jan van der Pligt overleden

De markante ondernemer Jan van der Pligt is afgelopen weekend na een ziekbed van enkele maanden op 72-jarige leeftijd overleden. Van der Pligt is 45 jaar actief geweest in de horeca en was jarenlang bestuurslid van KNH. In 2005 won hij de Horeca Nederland Achievement Award voor zijn inzet in de Hore...

28 juli 2016
Ed Hoogendijk meest Markante Horecaondernemer regio Zuid-Holland-Noord

Het regiobestuur van KHN regio Zuid-Holland-Noord heeft Ed Hoogendijk uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer 2016/2017 van de regio. Hij dingt in januari 2017 mee naar de landelijke titel Meest Markante Horecaondernemer van Nederland 2016/2017, die tijdens Horecava bekend wordt gemaakt. Met...

28 juli 2016
Boomsma Distilleerderij neemt Weduwe Joustra over

Het heeft de drankenwereld en menig Beerenburg liefhebber flink beziggehouden de afgelopen tijd: wat gaat er gebeuren met Weduwe Joustra nu het moederbedrijf van Joustra - de Dirkzwager Groep - in surseance van betaling verkeert? Het antwoord is gekomen van een oer-Fries familiebedrijf: Boomsma Dist...

27 juli 2016 Weetje
Twents horecaduo wint Grillmasters 2016

Frank Hendriks, eigenaar van de Twentse Bierbrouwerij uit Hengelo en zijn kok Erik Petersen mogen zich een jaar lang de beste barbecueërs van Nederland noemen. De Hengeloërs zijn de winnaars van het programma Grillmasters 2016 op RTL 4. Ze namen de gouden vleestang mee naar huis. Tijden...

27 juli 2016 Hotel Opening Restaurant
Hollands Glorie opent in Zutphen

De Zutphense binnenstad krijgt er een nieuw hotel met 15 hotelkamers en een restaurant bij. In oktober opent Hollands Glorie de deuren, meldt de Stentor. Het hotel vestigt in het het 19de-eeuwse monument waarin tot 2011 Berkhotel De Kloostertuin was gevestigd. Hollands Glorie is in handen van de Twe...

27 juli 2016 Research
'Toeristenindustrie loopt miljoenen mis vanwege Brexit'

De toeristische sector in Nederland loopt komende jaren miljoenen mis door de Brexit, voorspelt ABN AMRO in een vandaag gepubliceerd rapport. De daling van de waarde van de pond maakt tripjes naar Nederland duurder. De verwachte economische neergang zal ervoor zorgen dat er mogelijk duizenden m...

27 juli 2016 trends
Pokérstops in restaurants populair

De Pokémon go app wordt door vele bedrijven ingezet als een marketingtool om meer klanten te lokken. Er wordt ingespeeld op de hype door een module in de app aan te zetten waarmee er veel Pokémon op een locatie komen. Hierdoor kunnen de klanten tijdens het eten Pokémon vangen. D...

27 juli 2016 Amsterdam Opening
North Sea Jazz Club opent Bilie's Bar

Op het Westergasterrein in Amsterdam is vorige week restaurant Billie's Bar geopend. De horecazaak is onderdeel van de North Sea Jazz Club. Het zusje draagt de naam van de invloedrijke Amerikaanse jazz-zangeres Billie Holiday (1915-1959). Net als de North Sea Jazz Club biedt Billie's Bar...

27 juli 2016
Distilleerderij Cooymans maakt doorstart

Liefhebbers van een borrel van Floryn, Cooymans-advocaat, Legner of een Koffiekaatje kunnen gerust zijn. De jenevermerken, likeuren en wijnen van distilleerderij Cooymans hebben kopers gevonden en blijven bestaan. Avandis neemt de activiteiten van Distilleerderij Cooymans en wijnactiviteiten Delcave...

26 juli 2016 Opening Restaurant
Cornelis Bar & Kitchen opent deuren in Rotterdam

Na een maandenlange verbouwing opent Cornelis deze week officieel de deuren op de hoek van de Coolsingel in Rotterdam. De nieuwe horecagelegenheid biedt een tweeledig concept wat bestaat uit een restaurant en een bar. Bovenin het restaurant kan je terecht voor een uitgebreid diner. In het bargedeelt...

Laad meer nieuws

Nieuwsbrief

Lees Nu
Account
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2016 - Uitgeverij PS

Uitgave door: