Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Nieuwe uitdaging voor Bib-chef Wielinga

28-05-2012

De meermaals door Michelin bekroonde Bib Gourmand-kok Fred Wielinga staat vanaf 1 juni in de keuken bij Restaurant Legemeer. “Een verrijkende stap met nieuwe kansen in mijn carrière”, aldus Wielinga.

Open keuken
Restaurant Legemeer is onderdeel van Hampshire Classic – Landhotel Legemeer. De chef-kok zal in zijn nieuwe werkplek te zien zijn in een open keuken. Wielinga’s kookstijl is een mix van klassieke, krachtige smaken en de smaak van het Friese land. “Werken met authentieke regionale producten en dat mooi combineren met klassieke gerechten, is geweldig”, vindt de chef.

Hotel-restaurant
Tot voor kort werkte Fred Wielinga bij Restaurant ‘t Jagertje in Langweer en daarvoor kookte hij zich op jonge leeftijd in de kijker bij restaurant De Gasterie in Hindeloopen. Wielinga over zijn switch van restaurant naar hotel-restaurant: “Ze kunnen nu ook nog blijven slapen. Fantastisch, toch?”

Myrtille Vromans

De RestaurantKrant, Hospitality Management

Stuur dit bericht door...
Stuur mij informatie over de advertentiemogelijkheden

Share |

© Uitgeverij PS: bv. Alle rechten voorbehouden.

Alles weten over vergunningen?

Vacature van de week:
Sushi Chef Conservatorium Hotel

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll

Column Mariëlle Bordewijk

Gerelateerd nieuws

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.

Recent nieuws

Pop-up restaurant in Ede

Pasen levert 700 miljoen op

Culinaire academie in Twente

De Nederlandse aardbei is er weer

Slapen met Johnny & Jan

&Samhoud gunt gasten wereldreis