Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Nieuwe sommelier voor Bridges

01-06-2012

Restaurant Bridges van hotel Sofitel Legend The Grand Amsterdam heeft een nieuwe sommelier. Jasper van den Hoogen neemt het stokje over van sommelier Hans Tuin.

Wijnkelder
Tuin ruilt Nederland in voor Zwitserland. De wijnkelder van het restaurant heeft al indruk gemaakt op Van den Hoogen: “De wijnkelder van Bridges herbergt werkelijk een paar uitzonderlijke flessen en het is gewoon leuk om daar over te vertellen – en het liefst ook van te proeven.”

In de leer bij
Na het behalen van zijn diploma aan de Hotelschool in Wageningen ging Van den Hoogen in de leer als sommelier bij Landgoed Wolfslaar in Breda. Hierna volgden locaties als Parkheuvel, de Vrienden van Jacob en Ciel Bleu. De werkwijze van de nieuwe sommelier wordt beschreven als een combinatie van klassieke methoden en vernieuwende, gastronomische samenstellingen.

Myrtille Vromans

De RestaurantKrant, Hospitality Management

Stuur dit bericht door...
Stuur mij informatie over de advertentiemogelijkheden

Share |

© Uitgeverij PS: bv. Alle rechten voorbehouden.

Alles weten over vergunningen?

Vacature van de week:
Sushi Chef Conservatorium Hotel

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll

Column Mariëlle Bordewijk

Gerelateerd nieuws

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.

Recent nieuws

Duurste restaurant ter wereld

Horecaondernemers doen speeddates

Paasbier met chocolade. Hips!

Café-restaurant moet regels opvolgen

Brand in keuken door frituur

Je kunt beter vakken gaan vullen