Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Nieuwe sommelier voor Bridges

01-06-2012

Restaurant Bridges van hotel Sofitel Legend The Grand Amsterdam heeft een nieuwe sommelier. Jasper van den Hoogen neemt het stokje over van sommelier Hans Tuin.

Wijnkelder
Tuin ruilt Nederland in voor Zwitserland. De wijnkelder van het restaurant heeft al indruk gemaakt op Van den Hoogen: “De wijnkelder van Bridges herbergt werkelijk een paar uitzonderlijke flessen en het is gewoon leuk om daar over te vertellen – en het liefst ook van te proeven.”

In de leer bij
Na het behalen van zijn diploma aan de Hotelschool in Wageningen ging Van den Hoogen in de leer als sommelier bij Landgoed Wolfslaar in Breda. Hierna volgden locaties als Parkheuvel, de Vrienden van Jacob en Ciel Bleu. De werkwijze van de nieuwe sommelier wordt beschreven als een combinatie van klassieke methoden en vernieuwende, gastronomische samenstellingen.

Myrtille Vromans

De RestaurantKrant, Hospitality Management

Stuur dit bericht door...
Stuur mij informatie over de advertentiemogelijkheden

Share |

© Uitgeverij PS: bv. Alle rechten voorbehouden.

Alles weten over topchefs?

Vacature van de week:
F&B instructor

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll
Type onderstaande code over en klik op "stemmen" captcha

Gerelateerd nieuws

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.

Recent nieuws

Restaurant Lux lanceert nieuw food concept

Nieuw restaurant in Amstelveen

Nieuw restaurant Stenden Hotel Leeuwarden

Nieuw franchise-lunchconcept

Restaurant Witte Anna Den Haag gaat dicht

Wil je meer weten over vis?