Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

404 Pagina niet gevonden

Helaas is deze pagina niet (meer) beschikbaar. Gebruik het zoekveld rechtsboven om te vinden waar u naar op zoek bent.

Alles weten over Bocuse d’Or?

Vacature van de week:
Hoofd bediening

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll
Type onderstaande code over en klik op "stemmen" captcha


Meer nieuws

Meer groenten in Nederlandse horeca

Groente is hot! Zo bleek ook weer tijdens de Horecava 2015. Stichting Variatie in de Keuken deed onderzoek naar het gebruik van groente in Lees verder.

De Librije verzorgt vliegtuigmaaltijden

Toprestaurant De Librije uit Zwolle gaat maaltijden bereiden voor de KLM. De eerdere samenwerking is blijkbaar goed bevallen. De komende negen maanden Lees verder.

Insecten op menukaart Princess

De groeiende vraag naar biologisch vlees en verantwoorde vis groeit enorm. Supermarkten, slagers en restaurants spelen hier enthousiast op in. Er zijn Lees verder.

Rotterdams eetcafé in de Markthal

De Rotterdamse Markthal mist iets: iets typisch Rotterdams. Jeroen Ballot gaat daarom een typisch Rotterdams café openen in de Markthal. Jeroen Lees verder.

Volg de Bocuse d'Or live!

Volgende week reizen we mee naar de wereldfinale van de Bocuse d’Or. Op Facebook kun je het ‘live’ meemaken: we delen op Facebook continu de meest Lees verder.

Café-restaurant Spiekerman Meddo sluit

Het personeel van café-restaurant Spiekerman in Meddo is afgelopen weekeinde ingelicht over het aanstaande faillissement van het café-restaurant. Lees verder.

Bekijk trailer docu Sergio Herman

Fucking Perfect. Zo heet de documentaire over driesterrenchef Sergio Herman die in maart in de bioscopen verschijnt. De documentaire is Lees verder.

Nieuwe GM voor I-Dock restaurant

Hermen Nijhuis is de nieuwe General Manager van I-Dock Bar, Restaurant & Marina Terrace op het Amsterdamse IJdok. Lees verder.

Bierprijzen weer hoger. Onverklaarbaar!

De grote bierbrouwers verhogen ook dit jaar hun prijzen met 3 tot 4 cent. Dat is opmerkelijk, aangezien de prijzen voor grondstoffen niet Lees verder.

Food Truck Festivals veroveren Nederland

TREK organiseert dit jaar zes Food Truck Festivals en is daarmee in één keer het grootste Food Truck Festival van Nederland. Na de succesvolle Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.