Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

404 Pagina niet gevonden

Helaas is deze pagina niet (meer) beschikbaar. Gebruik het zoekveld rechtsboven om te vinden waar u naar op zoek bent.

Alles weten over Bocuse d’Or?

Vacature van de week:
Chef de partie

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll
Type onderstaande code over en klik op "stemmen" captcha


Meer nieuws

Crowdfunding voor horeca Den Bosch

Zes ondernemers in Den Bosch slaan de handen ineen en gaan middels een crowdfundingactie gezamenlijk een bedrag van 245.000 euro Lees verder.

Arjen Bonder nieuwe chef Mooirivier

Arjen Bonder is de nieuwe chef-kok van hotel Mooirivier in Dalfsen. Bonder komt van Hotel Landgoed Het Roode Koper in Ermelo, waar hij Lees verder.

Culinair platform gaat grenzen over (video)

Gastronomixs.com, het culinaire platform van Inge Meijs en Jeroen van Oijen, is wereldwijd gelanceerd. Hiermee is de eerste stap naar Lees verder.

Naar de Bocuse d'Or finale in Lyon?

Voor chefs die de Bocuse d’Or finale in Lyon bij willen wonen, begint de tijd te dringen. Ze hebben nog maar drie dagen om hun recept met als Lees verder.

Dit jaar bier bij het kerstdiner?

Volgens biersommelier en zytholoog Fiona de Lange en chefkok Jo Vaessen geeft bier veel meer smaak bij het diner dan wijn. Dit stelt Lees verder.

Chef Het Veerhuys wint in Parijs

Chefkok Jonathan Zandbergen van restaurant Het Veerhuys in Almere heeft in Parijs de Prix Culinaire de Taittinger gewonnen. De Almeerder Lees verder.

Daarom mors je niet snel met bier (video)

Iedereen die al eens een biertje en een kop koffie van de bar naar een tafeltje bracht, weet dat je minder kans hebt om te morsen met het bier. Lees verder.

Bocuse d'Or: Dit staat Smink te wachten...(video)

In januari is het zover. Dan strijdt chef Jan Smink voor de hoogste culinaire eer tijdens de Bocuse d’Or in Lyon. De finale van de Bocuse Lees verder.

Wat doe jij met Kerst?

Restaurant Karakter heeft de plannen al klaar. Tijdens eerste en tweede kerstdag en op zaterdag 27 december biedt restaurant Karakter een heerlijk Lees verder.

Pasquinel Kolk is Meestergastheer

Op 24 november is Pasquinel Kolk (35), Restaurant Service Manager van Ciel Bleu Restaurant ** in Amsterdam, geslaagd voor de Meesterproef Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.