Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

404 Pagina niet gevonden

Helaas is deze pagina niet (meer) beschikbaar. Gebruik het zoekveld rechtsboven om te vinden waar u naar op zoek bent.

Vacature van de week:
Culinair Adviseur (M/V)

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Meer nieuws

Gezonde keten Freshii naar Nederland

De keten Freshii heeft nu ook in Nederland de eerste vestiging geopend. In Rotterdam vind je de eerste Nederlandse vestiging van de Lees verder.

Fransen bedenken meeste pizza-innovaties

Frankrijk heeft in 2015 meer nieuwe pizza-ingrediënten bedacht dan de Verenigde Staten. De VS was altijd koploper, maar heeft nu Lees verder.

Valentijnsdag 2016: 30 % meer reserveringen

Uit eten gaan is nog altijd een populaire manier om de liefde te vieren. Uit eigen cijfers van Couverts blijkt dat het aantal Lees verder.

Bocuse viert 90e verjaardag

Levende legende Paul Bocuse viert vandaag zijn 90e verjaardag. De Franse sterrenchef en grondlegger van de Bocuse d’Or staat vooral Lees verder.

Creditcardgegevens vragen om no-show te voorkomen

Reserveringssite Couverts gaat wat doen tegen gasten die wel reserveren in restaurants, maar vervolgens niet op komen dagen. Restaurants Lees verder.

KFC wil meer restaurants openen

Kentucky Fried Chicken wil de komende jaren verder uitbreiden in ons land. De Amerikaanse fastfoodketen mikt op vijf tot Lees verder.

Koopje: Gehaktbal voor 16.000 euro

Maar liest 16.000 euro voor één gehaktbal. Niet goedkoop, maar het is zonder twijfel wel de meest milieu- en diervriendelijke Lees verder.

Restaurant De Kroon onderging een restyling

Restaurant De kroon opende voor het eerst zijn deuren in 1898 in het hartje van Amsterdam op het Rembrandtplein, en is een begrip in de Lees verder.

ING verwacht aanhoudende groei horeca

De koopkrachtplus blijkt positief voor horeca en detailhandel, meldt ING. Het toenemende vertrouwen bij consumenten is gunstig voor Lees verder.

Contactloos betalen zou wel veilig zijn

De Consumentenbond wijst in de media op een mogelijke vorm van contactloos zakkenrollen die al vaker in de media is beschreven. In werkelijkheid Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.