Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

404 Pagina niet gevonden

Helaas is deze pagina niet (meer) beschikbaar. Gebruik het zoekveld rechtsboven om te vinden waar u naar op zoek bent.

Alles weten over vergunningen?

Vacature van de week:
Sushi Chef Conservatorium Hotel

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll

Column Mariëlle Bordewijk

Meer nieuws

Concurrent horeca met subsidie

De Koninklijke Horeca Nederland, afdeling Weert, is in conflict met de gemeente Weert. De gemeente wil immers nieuwe beleidsregels ten aanzien van muziekcentrum De Bosuil vaststellen, waardoor Lees verder.

Geen vergunning, minder omzet

De lokale overheden zijn weer volop in het nieuws. Zeker nu, met Koningsdag in aantocht. Horecaondernemers zijn immers afhankelijk van de gemeente om een vergunning te krijgen voor een evenement. Zo ook Lees verder.

Ontruiming restaurant voorkomen

Gisteren is ontruiming van grillrestaurant Oase in Raalte op het nippertje voorkomen. De politie, de hulpofficier van justitie en een deurwaarder stonden al op de stoep en hadden het slot reeds Lees verder.

Pop-up restaurant in Ede

Een uniek pop-up restaurant in Ede. Ondernemer Barend Kramer opent in mei een pop-up restaurant in het centrum van de stad. De zaak gaat ‘Stadsfornuis’ heten en zal geopend zijn van 7 tot en Lees verder.

Pasen levert 700 miljoen op

Het paasweekend van 2014 zorgde voor een zeer goede start van het toeristisch seizoen. Volgens NBTC Holland Marketing brachten dit jaar zo’n 900.000 buitenlandse toeristen de paasdagen in Lees verder.

Culinaire academie in Twente

Op woensdag 23 april zullen Tuindorphotel & Restaurant ’t Lansink & Cyrano Vintertainment de Academie voor Gastronomie presenteren door middel van de lancering van de website, Lees verder.

De Nederlandse aardbei is er weer

De derde dinsdag van april staat traditioneel in het teken van de opening van het aardbeienseizoen. Verwen uw gast daarom met deze traktatie van eigen bodem. Met een enthousiast ‘We zijn er Lees verder.

Slapen met Johnny & Jan

Mannen gaan er graag even tussenuit met Johnny de Mol. Vrouwen geven, misschien iets minder verrassend, de voorkeur aan Jan Kooijman. Desondanks gaan Nederlanders toch Lees verder.

&Samhoud gunt gasten wereldreis

&samhoud places in Amsterdam heeft er, naast het bestaande tweesterrenrestaurant, een restaurant bij. De lounge aan de Oosterdokskade 5 is veranderd in een streetfood restaurant. In &samhoud places Lees verder.

Robot vervangt chef en ober

De mens laat zich steeds vaker vervangen; zeker in China. In het noordoosten van China (in de provincie Heilongjiang) zijn de kelner en de chef beiden vervangen door een robot. Zij kunnen Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.