Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

404 Pagina niet gevonden

Helaas is deze pagina niet (meer) beschikbaar. Gebruik het zoekveld rechtsboven om te vinden waar u naar op zoek bent.

Alles weten over topchefs?

Vacature van de week:
F&B instructor

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll
Type onderstaande code over en klik op "stemmen" captcha

Meer nieuws

Restaurant Otium geopend in Radisson Blu

Onder toeziend oog van topcuisinier en MasterChef-jurylid Alain Caron is vandaag het geheel vernieuwde restaurant Otium geopend. Zowel het Lees verder.

Nieuwe bedrijfsleider Brasserie DrinksandBites

Vanaf 1 november 2014 zal Tom Plasman aantreden als nieuwe bedrijfsleider van Brasserie DrinksandBites. Tom Plasman heeft van 2004 tot 2013 gewerkt als Lees verder.

Nederlander doet zuinig tijdens de lunch

Wat werknemers spenderen aan de lunch, zegt wat over de eetcultuur. Ons land loopt nog wat achter met betrekking tot de lunch. Vergeleken met Lees verder.

Masterclasses & demonstraties Makro Horecadag

Behalve het programma, is er ook meer bekend over de masterclasses en demonstraties tijdens de Makro Horecadag die maandag 3 november Lees verder.

Compleet programma Makro Horecadag bekend!

Het complete programma van de Makro Horecadag is bekend! De dag vindt plaats van 11.00 tot 17.00 uur in het Makro-filiaal in Vianen. Het programma: Lees verder.

Yannick Alleno benoemd tot chef van het jaar

De Franse chef-kok en sausspecialist Yannick Alleno is door GaultMillau benoemd tot chef van het jaar. Hij krijgt de titel vooral Lees verder.

Personeel. Wat zijn je rechten?

Als werkgever of werknemer is het noodzakelijk je rechten en plichten te kennen. Op 3 november is je kans om bij te leren op de Makro Horecadag. Vaak Lees verder.

Nieuw menu restaurant Hilton Rotterdam

Onder toeziend oog van een exclusief gezelschap presenteerde Stephan Groeneweg onlangs in Stadshal Bar & Restaurant zijn nieuwe kaart. Lees verder.

Nieuw restaurant in Center Parcs Zeewolde

In Center Parcs De Eemhof in Zeewolde opent volgende week vrijdag 31 oktober de eerste Nederlandse vestiging van restaurant Nonna’s. Op Lees verder.

Sportcafé in voormalig restaurant Druten?

Richard en Severine van der Meulen uit Wamels hebben plannen om aan de Kattenburg 39 (voormalig restaurant El Mundo) in Druten een sportcafé Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.