Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

404 Pagina niet gevonden

Helaas is deze pagina niet (meer) beschikbaar. Gebruik het zoekveld rechtsboven om te vinden waar u naar op zoek bent.

Alles weten over topchefs?

Vacature van de week:
Accountmanager horecavakbladen

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll
Type onderstaande code over en klik op "stemmen" captcha


Meer nieuws

Samen eten bij VanHarte

Alle Restaurants van Resto VanHarte doen mee aan het vormen van de Langste Eettafel van Nederland tijdens de Week tegen Eenzaamheid van Lees verder.

Bobby Rust wordt nieuwe chef Bridges

Per 1 oktober 2014 gaat Bobby Rust (Den Haag, 1982) aan de slag als Chef de Cuisine van Bridges, inspired by Ron Blaauw. Lees verder.

Welke wine bar is de beste van Nederland?

Wine bars zijn een populaire groeiende formule in de Nederlandse horeca. Ze schieten als paddenstoelen uit de grond. Maar waar Lees verder.

Damn Food Waste in Zwolle

Nederland verspilt nog steeds te veel voedsel en daarom vindt op zaterdag 20 september Damn Food Waste plaats op het Grote Kerkplein in Zwolle. Lees verder.

Nieuw lunchconcept in Den Haag

Nederland is sinds kort een prachtig nieuw concept rijker. Bij Hop & Stork worden de gasten in een stijlvolle ambiance verwend met chocolade, koffie, Lees verder.

Restaurant De Palatijn verbouwt

In Arnhem bereidt Restaurant De Palatijn uit. De pui aan de zijkant wordt een stuk verschoven; op deze manier wordt er binnen meer ruimte Lees verder.

Bratwurst op Den Haag Centraal

Op 21 oktober 2014 viert een nieuw restaurantconcept zijn première op Den Haag Nieuw Centraal: Käfer German Kitchen. Het traditionele restaurant- en Lees verder.

Gratis toegang Gastvrij Rotterdam

Vandaag (of morgen) valt De Restaurantkrant bij iedere restauranteigenaar in Nederland op de mat. Met daarin een leuk cadeautje: Lees verder.

Nieuw in lochem: Rob's Gastrobar

Aanstaande vrijdag 19 september vindt de opening plaats van de eerste gastrobar in het Oosten van Nederland: Rob’s Gastrobar in Lochem op de Lees verder.

Restaurant met alleen vis uit blik

Geen menukaart. Geen keuken. Enkel vis uit blik. Pop-up restaurant Tincan opende eergisteren haar deuren in Londen. Een initiatief van een Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.