Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

404 Pagina niet gevonden

Helaas is deze pagina niet (meer) beschikbaar. Gebruik het zoekveld rechtsboven om te vinden waar u naar op zoek bent.

Alles weten over topchefs?

Vacature van de week:
F&B instructor

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll
Type onderstaande code over en klik op "stemmen" captcha

Meer nieuws

Wijn, noten en chocolade maken botten sterk

Goed nieuws voor liefhebbers van wijn, noten en/of chocolade. In deze lekkernijen zit namelijk de stof resveratrol. Deze stof heeft Lees verder.

Brand in De Rosmolen Willemstad

In restaurant De Rosmolen in Willemstad is gisteravond brand geweest. Alle gasten konden op tijd in veiligheid worden gebracht. Niemand raakte Lees verder.

Sarinah in Den Haag sluit deuren

Restaurant Sarinah aan het Goudenregenplein in Den Haag sluit zijn deuren. Volgens eigenaar Ruud Davids heeft het restaurant een nare zomer Lees verder.

Masterclasses op Makro Horecadag

Op 3 november vindt de Makro Horecadag plaats in de vernieuwde vestiging in Vianen. Niet alleen de sprekers (vanaf 13.00 uur) zorgen voor een gevarieerd Lees verder.

Keurmerk voor Golden Tulip Hotel Central

Golden Tulip Hotel Central heeft deze week het nieuwe hygiënekeurmerk ‘De Keus van Rob Geus’ uitgereikt gekregen door keurmeester Rob Geus, Lees verder.

Urban Espresso Bar wint AD Koffietest

De AD Koffietest 2014 is gewonnen door de Rotterdamse Urban Espresso Bar. Opmerkelijk: de twee zaken van UEB zijn nog maar vijf maanden geleden Lees verder.

Franse sterrenkoks: ortolaan op menu

Het eten van het piepkleine vogeltje ortolaan is verboden maar vier Franse sterrenchefs, onder wie de beroemde Alain Ducasse, willen daar Lees verder.

Voorzitters jury's Bocuse d'Or 2015 bekend

Op 27 en 28 januari 2015 vindt de Bocuse d’Or 2015 plaats in Lyon. De internationale jury, bestaande uit 24 chefs uit 24 landen, zal de Lees verder.

Makro Horecadag: nieuwe spreker bekend!

Tijdens de Makro Horecadag op 3 november in Vianen zal Joyce de Graas (Bagels & Beans) vertellen over het opleiden van personeel. Joyce Lees verder.

Nieuw in Laren: Gastrobar Anton

Direct naast het bekende restaurant Mauve wordt op donderdag 23 oktober Gastrobar Anton geopend. Een hippe horecagelegenheid waar Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.