Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Line-up chefs Taste of Amsterdam bekend

06-09-2011

Nadat eind augustus de deelnemende restaurants aan culinair festival Taste of Amsterdam bekend werden gemaakt. Is nu ook de line-up van de topchefs compleet. Deze chef-koks zullen de bezoekers van 22 tot en met 25 september verrassen met hun beste gerechten en bijzondere technieken.

Bekende gezichten
Naast Taste ambassadeur Julius Jaspers, zijn onder andere ook zijn televisiecollega’s Robert Kranenborg, Ramon Beuk, Alain Caron en Peter Lute van de partij. In het Kook Theater zullen zij, met de andere deelnemende sterren- en celebrity-chefs, live hun kunsten vertonen bij de masterclasses onder leiding van vaste presentator Ramon Beuk.

Andere deelnemende topchefs zijn dit jaar:
Marco Westmaas, Christopher Naylor, Luc Kusters, Bert van Buschbach, Bastiaan Doesburg, Rik Jansma, Wilko Hoogendoorn, Agus Hermawan, Dennis Kuipers, Wilco Berends, Marcel de Leeuw, Peter Scholte, Leonardo Pacenti, Sander van Melick, Jeroen van Spall, Stefan van Sprang en Rob Toet.

Demonstraties en proeverijen
Deelnemende restaurants zijn onder andere: Blauw, Sucre, Fifteen, Bagna Cauda, Bolenius, Gustavino, Toscanini, BarRestaurant, MOMO, Mint Hotel en Hoofdstad Brasserie.
Naast de crème de la crème op het gebied van eten en drinken, kunnen bezoekers diverse workshops volgen en bieden de verschillende theaters een reeks bijzondere demonstraties en proeverijen. Ook zijn er dit jaar diverse heerlijkheden te koop op de aanwezige food-& productmarkten.

Over Taste of Amsterdam
Na twee succesvolle edities van Taste of Amsterdam, staat het Amstelpark van 22 tot en met 25 september 2011 voor de derde keer opnieuw volledig in het teken van het proeven van topgerechten en het genieten van exclusieve culinaire verrassingen. Taste is een internationaal concept dat al grote successen boekte in wereldsteden als Sydney, Kaapstad, Melbourne en Londen.
Kijk voor meer informatie, openingstijden en kaartverkoop op www.tasteofamsterdam.com

De RestaurantKrant, Hospitality Management

Stuur dit bericht door...
Stuur mij informatie over de advertentiemogelijkheden

Share |

© Uitgeverij PS: bv. Alle rechten voorbehouden.

Alles weten over topchefs?

Vacature van de week:
F&B instructor

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll
Type onderstaande code over en klik op "stemmen" captcha

Gerelateerd nieuws

Den Blijker en Kranenborg samen TV

Starten met to go? Leer van HMSHost!

Mehdi Reschok wint sauswedstrijd

België zoekt culinaire persoonlijkheid

GildenEvent12 bron van inspiratie

Kokmeijer geeft culinaire workshop

Blikjes Onno's Taste onder de hamer

Eerste resto's Taste of Amsterdam bekend

Congresdag restaurants en internet succes

Akoestische Zaken wint innovatieprijs

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.

Recent nieuws

Mogelijke ontruiming restaurant Apeldoorn

Wijn, noten en chocolade maken botten sterk

Brand in De Rosmolen Willemstad

Sarinah in Den Haag sluit deuren

Masterclasses op Makro Horecadag

Keurmerk voor Golden Tulip Hotel Central